Woof pouf oferă o modalitate cu totul nouă de a vă spăla câinele

Woof Pouf oferă o nouă modalitate nouă de a vă spăla câinele

Prețul produselor PET se alungă în fiecare zi, forțând mulți proprietari de câini să rămână la un buget când vine vorba de prietenii lor blană. Acest lucru conduce o mulțime de proprietari de câini pentru a elimina excursii scumpe la groomer și îngrijire pentru animalele lor de companie acasă. Un produs nou, woof pouf, face mai ușor decât oricând să-ți dai câine o baie.

Absorbină, Un producător de produse din Massachusetts, a anunțat eliberarea celui mai nou produs la începutul acestui an. Cele două noi inovații la linia lor de produse de îngrijire a animalelor de companie sunt spectacolele și ultrashield Green Woof Pouf Bath Bath pentru câini.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Instrumentele patentate de îmbăiere sunt fabricate din plasă moale și conțin granule de săpun special formulate care oferă o spumă bogată pentru cel puțin 15 spălări. Afișajul Woof Pouf conține margele de săpun ordononă care ajută la eliminarea chiar și cea mai dificilă mirosuri de la blana câinelui tău. Ei chiar elimină mirosul skunk! Complexul ORDENOONE este un compus puternic concentrat care captează și neutralizează moleculele care provoacă mirosuri. POUF-ul lasă haina câinelui tău curat și mirosind grozav.

Woof Pouf oferă o nouă modalitate nouă de a vă spăla câinele

UltraShield Green Woof Pouf oferă margele de săpun repelant care sunt formulate cu șapte uleiuri esențiale, inclusiv cedru, cimbru, rozmarin, lemongrass, cuișoare, citronella și geraniol, care sunt cunoscute pentru a respinge purici, căpușe și țânțari natural. Formula este ecologică și închise bine pentru a da câinelui dvs. o spălare amănunțită. Ingredientele naturale oferă protecție blândă, dar eficientă și lăsați pielea câinelui dvs. și acoperiți moale și curate.

LEGATE DE: Puneți puii: Instrumente vitale de îngrijire a animalelor de companie pentru locul de muncă

Absorbina este o marcă deținută de W.F. Young, Inc., care a fost lider în piața produselor de îngrijire a sănătății pentru mai mult de 120 de ani. Compania este recunoscută ca lider în animalul inovator și specializat sănătate Îngrijirea cu branduri, inclusiv Linimentul Veterinar Absorbină, produsele de îngrijire a showheen, îngrijirea copiilor Hooflex și controlul Fly Ulattrashield.

Produsele sunt disponibile acum la câteva magazine de specialitate pentru animale de companie, dar cu cererea crescândă pentru soluții simple de îngrijire la domiciliu, compania speră să extindă rapid piața de retail a produsului în această vară. Acestea pot fi comandate direct prin intermediul site-ului companiei, iar consumatorii pot găsi o listă de magazine unde produsele sunt disponibile și online.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Woof pouf oferă o modalitate cu totul nouă de a vă spăla câinele