Revizuire: instrumente de masaj petwell pentru câini

Știați că unul dintre cei mai buni Lucrurile pe care le puteți face pentru câinele dvs. este să-i dați un masaj zilnic de 15 minute? Da, doar 15 minute pe zi pot avea un avantaj imens pe sănătatea și bunăstarea generală a lui Fido. Și, Instrumente de masaj Petwell Pentru câini sunt o modalitate accesibilă de a viza zone specifice ale corpului animalului dvs.

Masarea câinelui dvs. zilnic este, de asemenea, o modalitate ușoară de a încuraja legătura dintre voi doi. În plus, există o șansă bună să petreceți cel puțin 15 minute pentru câinele dvs. în fiecare zi oricum, deci de ce să nu o transformați într-o sesiune de masaj?

Instrumente de masaj Petwell pentru câini Massager Handheld Handheld TherapeuticCare sunt beneficiile masajului canin? Mă bucur că ați întrebat!

La fel ca oamenii, trupurile câinilor noștri se obosesc după o zi lungă. Câinele dvs. va iubi obținerea unui masaj rapid (dacă este făcut corect) la fel de mult cum ați fi. Potrivit experților, Există o serie de beneficii de sănătate foarte importante pentru masajul zilnic pentru câini, inclusiv:

  • tensiune de sange scazuta
  • crește circulația
  • ajutor în digestie
  • întăriți sistemul său imunitar
  • Reduceți stresul și anxietatea câinelui
  • reabilita mușchii obosiți și reduce durerea și umflarea

Când vă masați câinele, veți simți schimbări în masa musculară, descoperiți bulgări și umflături și descoperiți zonele care le pot provoca durerea. Acest lucru vă permite să fiți proactivă pentru sănătatea sa și să căutați tratament veterinar cât mai curând posibil atunci când este necesar.

Podcast legat: Beneficiile masajului câinilor și cum să vă tratați animalele de companie acasă

Instrumente de masaj Petwell pentru revizuirea câinilor

Instrumente de masaj Petwell pentru câini Masaj Groomer De-Shelding PerieAm primit cinci dintre aceste instrumente de masaj Petwell pentru câini de utilizat cu animalele de companie. Puteți utiliza oricare dintre aceste instrumente pe orice parte a corpului câinelui dvs., dar fiecare are zone pe care le lucrează cel mai bine. De asemenea, aceste instrumente pot fi folosite pe toate animalele, nu doar câinii. Una dintre pisicile noastre iubește să fie masată și alți recenzenți spun că funcționează bine pe cai.

Există două motive principale pentru care îmi place să folosesc acești masaje - câinii mei îi iubesc pe toți și sunt confortabil pe mâini.

Bineînțeles că doriți un produs pe care câinele dvs. îl va bucura, dar, uneori, produsele de companie, cum ar fi acestea nu sunt concepute pentru a fi confortabile pentru utilizator. Așa cum veți vedea în recenzia mea video de mai sus, toate aceste produse au mânere care sunt proiectate să se potrivească confortabil în mână.

Un alt lucru minunat este că toate aceste instrumente de masaj Petwell pentru câini sunt potrivite pentru orice dimensiune sau rasă. Deci, dacă aveți o gospodărie multi-companie ca a mea, nu va trebui să cumpărați diferite instrumente pentru fiecare animal. Acesta este un mare avantaj în opinia mea!

Sunt, de asemenea, încântat că aceste produse sunt atât de accesibile. Acesta este un lucru pe care îl caut mereu și știu că o mulțime de proprietari de animale de companie sunt în bugetele strânse în aceste zile. Indiferent de instrumentele de masaj Petwell pentru câinii pe care îl alegeți, îl puteți achiziționa pe Amazon pentru doar 14 $.98! Acestea sunt, de asemenea, disponibile Pe site-ul companiei pentru același preț.

Acest preț accesibil face, de asemenea, întreaga colecție rezonabilă pentru proprietarii de animale de companie care doresc să achiziționeze mai mult de un masaj. Poate câinele dvs. are câteva zone de probleme sau doriți doar să vă puteți schimba regimul zilnic de masaj, fie că setul complet de 5 unelte ar costa doar aproximativ 75 USD.

Deci, să aruncăm o privire mai atentă la instrumentele și scopurile dorite "# 8230;

Instrumente de masaj Petwell pentru câini masaj terapeutic de mână PETWELL Handheld Massager terapeutic pot fi utilizate pentru a reduce stresul și anxietatea în animale de companie, deoarece oferă mai multe nivele de masaj. Acest tip de instrument de masaj poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea circulației și îmbunătățirea digestiei. Are patru butoane rotunjite care funcționează pentru a scuti tensiunea în mușchi.

Fiecare dintre butoane poate fi, de asemenea, utilizat ca o gaură degetului pentru a accesa zonele mici sau a petelor greu accesibile. Îmi place să folosesc acest masaj al totală pentru câinii și pisicile noastre. Funcționează bine pentru întregul corp.

Petwell Massgae Instrumente pentru câini Cilindru de masaj manual de mână Petwell Dual Point Point Massage Handheld este conceput pentru a ameliora tensiunea musculară adâncă. Acesta ar fi un instrument excelent pentru câinii care au un loc special care le dă frecvent probleme, cum ar fi șoldurile sau umerii. Există o minge mare la un capăt și o minge mai mică pe de altă parte, deci este versatilă pentru utilizare pe tot corpul.

Mingea mai mare funcționează durerea și rigiditatea asociată cu mușchii strânși și răniți. Mingea mai mică este foarte mare de utilizat pe zone artritice sau pete de probleme pentru inflamație. De obicei folosesc acest lucru pe spatele câinilor mei, gâtul și umerii. Dacă aveți un câine cu artrită în șolduri, ar funcționa bine pentru a scuti acea durere.

Instrumente de masaj Petwell pentru câini Înapoi și gât Reliever Massaver Handheld CilindruCu un design similar, Petwell Back & Gât Reliever Massaver Handheld are două bile de filare care sunt poziționate unul lângă celălalt. Folosesc acest lucru în același mod în care folosesc cilindrul de masaj portabil cu punct dublu deasupra.

Ameliorează tensiunea musculară și rigiditatea și funcționează bine pe spate, gât și umeri. Acesta este un alt instrument de masaj Petwell pentru câinii care funcționează bine pentru câinii care suferă de durere de artrită. În plus, este conceput special pentru a vă proteja coloana vertebrală a câinelui pe măsură ce îi dați masajul zilnic.

Instrumente de masaj PetWell pentru câini cu cilindru de masaj handheld handheldÎmi place foarte mult PETWELL All-Over Cilindru de masaj handheld. În opinia mea, dacă veți obține doar unul dintre aceste instrumente, acesta este cel care a cumpărat. Funcționează bine pe orice parte a corpului, cu excepția acelor locuri foarte mici de greu accesibile. Acesta oferă un masaj blând care stimulează fluxul sanguin la îmbinări și mușchi.

Mișcarea netedă de rulare a mingelor din acest masaj manual este ideală pentru câinii cu probleme de inflamație sau dureri comune și musculare. Acesta este, de asemenea, un instrument excelent de utilizat pentru a-ți curge sângele pentru animalele de companie și pentru a-l ajuta să se încălzească înainte de un concurs sau un eveniment sportiv. Și, dacă sunteți îngrijorat de curățarea acestui masaj, există o caracteristică ușoară de eliberare care permite curățarea rapidă a mingelor interioare.

Instrumente de masaj Petwell pentru câini Masaj Groomer De-Shelding PerieÎn cele din urmă, venim la PETWELL Masaj Groomer De-Shelding Brush. Dacă aveți un câine care acoperă excesiv, nu vă prea entuziasmați. În timp ce acesta este un instrument excelent de masaj, cu siguranță nu a fost proiectat special pentru îngrijire. Masajul este cu siguranță prima prioritate, dar elimină, de asemenea, un păr în acest proces.

Dacă căutați în mod special ceva pentru a elimina toate părul vărsat de la haina câinelui, acest lucru nu este. Dar, dacă doriți ca un instrument să vă masați câinele și știți că poate beneficia și de o periaj bună, acest instrument de masaj Petwell pentru câini este ceea ce aveți nevoie.

În fotografia din dreapta puteți vedea cele patru butoane rotunjite mari care funcționează pentru a masca animalul de companie în timp ce vă periați. Părul mici lucrează pentru a îndepărta părul mort în același timp. Acesta este un instrument excelent de utilizat cu câini anxioși sau stresați și este, de asemenea, cea mai bună opțiune dacă doriți să creați sau să ajutați să construiți legătura dintre dvs. și companionul dvs. de canin.

Un alt lucru de menționat cu acest groomer de masaj este că este făcut din silicon, iar părul vărsat într-adevăr se lipeste de ea. Pentru a elimina toate părul vărsat, Eu conduc acest lucru sub apă după ce am folosit-o. Nu este un întrerupător de înțelegere, dar merită menționat ca este un pic enervant.

După cum am menționat, toate aceste instrumente sunt disponibile pentru doar 14 USD.98 pe site-ul Amazon sau al companiei. Sunt foarte mult pentru bani. Am fost foarte mulțumit de ei și par cu adevărat durabil. Nu am nici o îndoială că o vom folosi de mulți ani pentru a veni.

Citiți următorul: Cum de a da un masaj de câini și trei tipuri de masaj de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: instrumente de masaj petwell pentru câini