4 Motive pentru care veterinarii recomandă gătitul de gătit pentru câini de casă

Hrană pentru câini de casă a devenit din ce în ce mai populară printre proprietarii de animale de companie. Mulți medicii veterinari aprobă această metodă, deoarece permite proprietarilor de câini să fie conștienți de fiecare ingredient care este consumat de câinii lor, păstrându-le în siguranță și permițând o monitorizare mai ușoară a dietei.

În partea de sus a numerelor de recept Câine de mâncare reamintește Fiind emis din cauza componentelor periculoase care infiltrează alimente presupuse și inofensive, este o surpriză mică încât mulți proprietari de animale de companie simt nevoia de a se întoarce la gătit de casă pentru a asigura siguranța câinilor lor. Iată motivele pentru care mulți veterinari recomandă gătitul mâncării câinilor de casă și cum să o faceți în mod corect. Dacă sunteți aici pentru a găsi rețete Găsiți rețete de casă de casă aici.

Câine de casă de casă

De ce mâncarea de casă este bună pentru câini

1. Cunoştinţe

Știind exact ce se întâmplă în castronul de mâncare al câinelui dvs. este incredibil de important pentru mulți proprietari de animale de companie. Le dă un sentiment de pace al minții și este deosebit de util pentru cei care au nevoie de diete specializate sau au cerințe nutriționale foarte specifice care pot fi în afara Nevoia normală a dietei de câine.

Când vă pregătiți toate mâncarea câinelui dvs. de la zero, știți la ultimul detaliu, ceea ce se întâmplă în gura lor și trecând prin sistemul lor digestiv, permițându-vă să monitorizați mai bine sănătatea generală și să răspundeți în mod corespunzător la reacțiile adverse la alimente. Puteți alege alimentele potrivite pentru ele, oferiți cantitățile exacte de anumite substanțe nutritive și asigurați-vă că nu există aditivi suspecte - care ne aduce la următorul nostru punct.

2. DUMNEZEU DE CÂȘTIGUL COMERCIAL

O mulțime de produse alimentare pentru câini conțin carne nespecificată și subproduse din carne, și prin definiție, producătorii nu sunt obligați să specifice exact ce fel de carne folosesc. Dacă un pachet de mâncare pentru câini este vag despre conținutul de carne al alimentelor lor, există o șansă că compania nu vrea să știi cu adevărat ce este în ea.

O mulțime de alimente pentru câini folosesc carne nespecificată în producția lor, ceea ce înseamnă că sunt permise legal să conțină ceea ce este cunoscut ca Carne 4D - sau carne de la animale bolnave, cu handicap, moarte sau moarte. Aceste tipuri de carne pot include deșeuri de abator, carne expirată din magazinele de bacanie, uleiul rancid sau grăsimile și, în cazuri extreme, animale eutanice sau chiar carcase rutiere.

Produse alimentare de câini fabricate
Produsele tradiționale de câine fabricate

Nu numai că aceste tipuri de carne au șanse mai mari de a purta bolile care ar putea dăuna animalului dvs. de companie, nu sunt foarte plăcute să se gândească în general, iar acest lucru oferă un motiv foarte bun Evitați alimentele comerciale pentru animalele de companie.

3. Conservanți

Când ceva conține o mulțime de carne proastă, va avea nevoie de conservanți pentru a avea o durată lungă de valabilitate, astfel încât să vă puteți hrăni în lunile dvs. de companie după cumpărarea acestuia. Dar există o problemă cu asta. Mulți conservanți au fost legați de potențialele boli și când sunt în hrană pentru câini, un pui ingeră în esență substanțe nocive.

Unele dintre acestea includ BHA, care pot afecta funcția creierului și poate provoca anomalii ale celulelor și cancer, BHT, care este, de asemenea, carcinogenic și poate deteriora sistemele nervoase și respiratorii și etoxichinul, care este marcat literal ca o substanță otrăvitoare.

4. Cost

Pentru a vă asigura că câinele dvs. primește cea mai bună îngrijire, probabil că veți fi dispuși să scoateți toate opririle pentru a le oferi alimentele și produsele de care au nevoie, chiar și pe o cheltuială ridicată. Dar alegerea la acasă gătiți mesele puilor ar putea reduce prețurile la alimente în jumătate!

Costul mediu de hrănire a unui câine de dimensiuni medii Două mese de dimensiuni sănătoase pe zi cu alimente comerciale de animale de companie va ajunge probabil la aproximativ 5 USD. Acest lucru presupune că amestecați o cutie de mâncare umedă, cu o ceașcă de alimente uscate la fiecare masă.

Pe de altă parte, utilizarea unei cantități similare de alimente de casă de aceeași calitate ca și alimentele comerciale vă va costa probabil doar aproximativ 2 USD.25 Daily. Acest lucru se adaugă chiar și în costul posibil al suplimentelor, cum ar fi suplimentele de vitamină, minerale și de calciu. Aceasta înseamnă că mâncarea de gătit acasă pentru cainele dvs. este mult mai ieftin decât să-l cumpere!

Ce să includeți într-o dietă de casă

Este incredibil de crucial ca, daca alegi sa hrăniți câinele dvs. o dietă de casă, vă asigurați că aceștia obțin toate substanțele nutritive și componentele necesare pentru a trăi o viață sănătoasă cu un corp puternic.

Poate fi oarecum complexă pentru a vă asigura acest lucru atunci când vă gătiți alimentele câinilor de gătit. Cele mai multe alimente de câini comerciale sunt concepute pentru a include deja majoritatea nutrienților o nevoie de pui, ceea ce înseamnă că proprietarii de animale de companie care folosesc alimentele cumpărate de magazin nu trebuie să vă faceți griji că puii lor nu primesc suficient.

hrană pentru câini de casă de casă
Bine rotunjite de casă brută de casă de casă

Dacă nu sunteți educat în proporțiile corecte de hrană pentru a vă oferi câinelui dvs. atunci când vă întoarceți mâncarea, puteți încheia făcând lucruri drastic negative la sănătatea generală a câinelui. Acesta este motivul pentru care educarea dvs. este atât de important înainte de a vă îmbarca în călătoria de hrană pentru animale de companie. Iată o listă a componentelor nutriționale necesare în dieta unui câine "

Proteină

Toate țesuturile corpului sunt construite din proteine, dar corpul puilor creează numai 13 dintre cele 23 de aminoacizi necesare pentru a construi aceste proteine. Ca atare, restul de 10 trebuie să provină dintr-o dietă bogată în proteine.

Grăsimi

Grăsimile sănătoase oferă energie unui câine și stimulează pielea și sănătatea de blană. Veți dori mai ales să vă asigurați că acizii grași, cum ar fi Omega-3 și Omega-6, sunt incluși în dieta câinelui dvs.

Carbohidrați

Carburile oferă energie unui câine și suma pe care o dați depinde în mare parte de cât de activă este pupuiul dvs. Sursele de înaltă calitate ale carbohidraților vor oferi, de asemenea, fibre moderat fermentabile care măresc funcția intestinului și a sistemului digestiv sănătos.

Vitamine si minerale

Acestea contribuie la reglementarea reacțiilor chimice care trebuie să aibă loc în corpul unui câine, cum ar fi consolidarea oaselor și a altor procese de construcție necesare. În timp ce câinii produc în mod natural vitamina C, au nevoie de vitamine A, B, D, E și K, și vor avea nevoie, de asemenea, o cantitate bună de fosfor și calciu.

Rețineți că mulți Diete de câine de casă poate executa riscul neglijării anumitor grupuri nutriționale, lăsând o Pupa lipsită de o nutriție importantă. Acest lucru poate duce la necesitatea unor suplimente sau planuri mai variate de masă. Este recomandat să vorbiți cu veterinarul dvs. despre procentajele exacte pentru a include din fiecare grup alimentar, deoarece toți câinii au nevoi diferite. Rețineți că trebuie să discutați întotdeauna opțiunile dvs. cu un veterinar înainte de a începe câinele pe orice nouă dietă sau supliment.

Citiți următorul: Rețetă alimentară pentru câini pentru mâncătorii pretențioși

Motivele pentru care veterinele recomandă gătitul de gătit pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Motive pentru care veterinarii recomandă gătitul de gătit pentru câini de casă