Cumpărați alimentele de câine: ce înseamnă și ce trebuie să faceți

Plătiți bani buni pentru alimente pentru câini Pentru a vă menține animalele sănătoase. Dar ce faceți în cazul în care alimentele de animale de înaltă calitate pe care le-ați hrănit câinele devine rechemată? Dog alimente de rechemare a alertei nu este ceva ce nici unul dintre noi nu vrea să vadă sau să audă, dar este important să acorde o atenție.

Este un gând înfricoșător care realizează că nu știți niciodată când se pot întâmpla greșeli de fabricație care pot dăuna sau chiar ucide câinele. Pentru toate controversă și furia îndreptată spre companiile de mâncare pentru câini, majoritatea producătorilor de alimente pentru animale de companie urmează standarde foarte stricte pentru siguranță și securitate, dar greșelile se întâmplă și rechemările pentru alimentele câinilor nu pot fi evitate.

De asemenea, citiți: 10 branduri cu cele mai multe aminte de mâncare de câine

Ce este o alertă de rechemare a alimentelor pentru câini?

Dog alimente rechemați alertă? AiciAdministrația alimentară și a medicamentului (FDA) descrie o rechemare ca "Atunci când un produs este îndepărtat de pe piață sau se face o corecție produsului deoarece este fie defectă sau potențial dăunătoare".

Rechemările alimentare pentru animalele de companie pot fi împărțite în două categorii:

  1. Un involuntar FDA a emis rechemarea
  2. O rechemare voluntară (decizia producătorului de a reaminti alimentele proprii de voință)

Când FDA emite o rechemare înainte ca societatea să facă acest lucru, înseamnă că acestea au fost avertizate unei posibile probleme prin plângerile consumatorilor sau, în sine, au descoperit o problemă la testarea unui produs alimentar pentru animale de companie. Problemele ar putea include contaminarea cu un patogen ca e.coli sau salmonella (cel mai frecvent) sau utilizarea insuficientă a anumitor nutrienți.

Probabil vă amintiți rechemarea masivă În 2007, după contaminarea melamină a condus la animalele de animale care se îmbolnăvesc sau de moarte. A fost un timp înfricoșător pentru toți proprietarii de animale de companie. Nu a fost până la animalele de companie și, într-o etapă ulterioară, bebelușii s-au îmbolnăvit, că melamina era cunoscută a fi o problemă în alimentele de animale de companie și chiar alimentele umane. Nimeni nu a suspectat că această substanță ar fi adăugată la alimente și din acest motiv, a existat o întârziere între momentul în care au fost raportate primele cazuri și când alimentele au fost rechemate în cele din urmă; pur și simplu nu ne gândim la testarea melaminei.

Într-o altă amintire a alimentelor pentru câini, una dintre cele mai recente din Februarie 2017, carne de cai și un medicament cunoscut sub numele de pentobarbital Utilizat în mod obișnuit pentru eutanasia de animale de companie și cai au fost găsite în două mărci diferite de alimente de câine conservate. Încă o dată, acest lucru a cauzat un scandal, cu proprietarii de animale de companie fiind în pericol de practici de producție necorespunzătoare ale companiilor de alimente pentru câini.

Semnificația reamintelor alimentelor pentru câini

Înainte de a începe frenetic să faceți mâncarea câinelui dvs. acasă, rețineți că alimentele umane și carnea sunt mai susceptibile de a fi rechemate decât alimentele cu animale de companie. Puteți vedea o listă parțială de alimente umane să fie rechemată Site-ul USDA aici (Două alimente au fost deja recheiate doar ieri).

O amintire a alimentelor pentru câini nu înseamnă că mâncarea preferată a câinelui dvs. este făcută în mod constant din ingrediente de calitate proastă. Spre deosebire de a face sticle de plastic sau cutii de metal, fabricarea alimentelor este un proces dificil și se întâmplă greșeli; În mod similar, dacă un anumit brand nu a fost rechemat în trecut, nu înseamnă că mâncarea va fi întotdeauna de bună calitate și "fără greșeală".

De exemplu, producătorul unuia dintre alimentele contaminate cu fenobarbital nu a avut anterior o rechemare. Compania a făcut, totuși, unele probleme de control al calității FDA, care ar putea fi ceva ce puteți privi atunci când alegeți mâncarea animalului de companie. Am avut expertul nostru pentru animalele de companie consideră că reputația și șansele companiei lor de a fi rechemate la compilarea unei liste a acestui an Cele mai bune branduri de mâncare de catelus aici.

Linia de jos este dacă mâncarea câinelui dvs. este rechemată, investighează situația. Uită-te la motivul rechemării și cum a fost tratată de companie. Acest lucru vă va ajuta să vă îndrumați în luarea unei decizii dacă ar trebui să continuați să cumpărați alimentele dvs. de companie de la acel producător specific sau să treceți la altul.

Dog alimente de rechemare a alertei - ceea ce trebuie să faceți când vedeți unul

Cum să știți despre o amintire a alimentelor pentru câini

Este un fapt incontestabil că nu toți proprietarii de câini știu când se reamintește mâncarea animalelor de companie. Nu fiecare proprietar de animale de companie petrece mult timp pe social media în cazul în care este obișnuit să împărtășească alertele de rechemare a alimentelor pentru câini. Și nu toate cazurile de rechemare a alimentelor pentru animale de companie sunt raportate la știri, deci vă pregătesc să vă ocupați de industria alimentară a animalelor de companie.

Pentru a vă ajuta să urmăriți în mod eficient aceste lucruri, aici sunt câteva linkuri pe care le puteți verifica în mod regulat pentru a vă asigura că alimentele câinelui dvs. nu se întâmplă să facă parte dintr-un lot recalat:

Pe unele dintre aceste site-uri web puteți să vă înscrieți pentru notificările prin e-mail ca o modalitate rapidă de a vă informa despre avertizările de rechemare a alimentelor pentru câini. De asemenea, puteți obține toate actualizările de rechemare a FDA CVM urmând @fdaanimalHealth pe Twitter. Veți vedea mesaje ca acestea:

Alerte FDA Proprietarii de animale de companie despre potential pentobarbital în anumite tren de sos, kibbles `n biți, ol` Roy, & skippy conserve de mâncare câine făcut de JM Smucker https: // t.CO / INF7YQX5UW #mâncare pentru animale de companie

— FDA CVM (@fdaanimalHealth) 16 februarie 2018

Dar asigurați-vă că ați pornit notificările pentru a vă asigura că știți de îndată ce se întâmplă o rechemare.

Ce să faceți după o amintire a alimentelor pentru câini

Nu mai hrăniți-l. Dacă aflați că mâncarea câinelui dvs. a fost rechemată, nu mai hrăniți imediat produsul la câinele dvs. Schimbarea dietei câinelui dvs. brusc va avea efecte negative asupra digestiei sale, deci este recomandabil să găsiți un produs similar celui care a fost retras.

Alegeți un lot diferit. De obicei, numai anumite loturi ale produsului vor fi curățate de pe rafturi, făcându-vă posibilitatea de a cumpăra un nou sac de aceeași mâncare. Desigur, confirmați prin citirea informațiilor de rechemare a alimentelor pentru câini cu atenție pentru a determina ce loturi sunt contaminate și dacă ar trebui să continuați să cumpărați de la această companie alimentară pentru câini.

A lua legatura; a obține o rambursare. Dacă sunteți încă nesigur sau aveți întrebări, contactați producătorul produsului. Companiile sunt obligate să vă ofere toate informațiile necesare despre produsele, ingredientele și practicile de fabricație, deci întrebați-vă departe. Veți putea, de asemenea, să returnați produsul în locul în care l-ați cumpărat pentru o rambursare completă.

(Nu) aruncați-o departe. Eliminarea în siguranță a alimentelor cu animale de companie contaminate ar trebui să fie următoarea pe lista dvs., deoarece nu doriți ca câinele dvs. sau alte animale, să vină în contact cu ea din greșeală. În unele cazuri, producătorii vor dispune de alimente pentru a evita alte riscuri. Unii proprietari de câini, totuși, vă recomandăm să păstrați unele dintre alimente într-o pungă sau un recipient etanș în congelator până când câinele dvs. a fost considerat sănătos fie prin dvs., fie prin veterinarul dvs. Motivul este că, dacă animalul dvs. de companie se îmbolnăvește, este nevoie de un eșantion de alimente pentru testarea, astfel încât o veți avea ușor disponibilă, împiedicând orice întârziere în diagnosticarea și începerea tratamentului.

Verificați cu un veterinar. Producătorii vor distribui, de cele mai multe ori o listă de simptome posibile pentru a privi, dar cu amintiri de mâncare pentru câini, este mai bine să fii sigur decât să-ți pare rău. Luați câinele dvs. la un medic veterinar pentru o verificare, chiar dacă nu arată semne de boală. Pentru a evita probleme similare în viitor, alegeți Top branduri de alimente pentru câini cu o înregistrare bună, facilități aprobate de FDA și cei mai puțin probabil să fie rechemați.

Noteaza. În evenimentul nefericit că câinele dvs. se îmbolnăvește după ce mănâncă alimente amintiri, păstrați toate înregistrările. Scrieți-l pe toate datele, sumele, simptomele - totul. Compania de producție are o obligație legală de a explica orice efecte negative cauzate de produsul lor. Păstrați în contact cu ei până când vă rambursează pentru mâncare, precum și facturile VET. Poti de asemenea Fișier un raport cu FDA. Acțiunea dvs. va fi utilă în protejarea altor câini din fața aceleiași boli.

Citiți următorul: 9 modalități raționale de a evalua alimentele sănătoase pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cumpărați alimentele de câine: ce înseamnă și ce trebuie să faceți