Rețetă: fără mâncare de casă foarte ușoară de casă

Când sunt pregătite în mod corespunzător, hrană pentru câini de casă este cea mai bună opțiune pentru hrănirea membrilor familiei caninei. Nu trebuie să fie dificil să vă faceți mâncarea de casă pentru câini. Odată ce vă dați seama de cerințele nutriționale unice ale câinelui, puteți găsi un Rețetă ușoare pentru câini de casă care va satisface nevoile sale fără a lua prea mult timp să se pregătească.

Este important să vorbiți cu medicul veterinar înainte de a decide să treceți la o dietă alimentară pentru câini de casă. Cele mai multe retete alimentare pentru câini de casă - Da, chiar și cele formulate și / sau recomandate de medicii veterinari - nu furnizează toate nutrienți esențiali că are nevoie de câine. Și, dacă câinele dvs. are nevoi dietetice speciale sau condiții de sănătate care pot fi efectuate de dietă, o dietă de casă este chiar mai puțin probabil să-și satisfacă nevoile.

Câinele dvs. poate deveni nutrițional deficitar Într-o chestiune de zile dacă nu mănâncă dieta corespunzătoare. De asemenea, consumul prea mult de un anumit nutrient ar putea ajunge să-ți otrăvească animalul de companie în timp.

Este important să lucrați cu o profesie pentru a afla echilibrul corect al proteinei, carbohidraților, grăsimilor, vitaminelor și mineralelor pe care corpul câinelui le cere în fiecare zi. Aceste cerințe vor fi diferite pentru fiecare câine, deoarece se bazează pe un număr de Foarte ușor ca câine de casă Rețetă de mâncareVariabile, inclusiv:

  • vârstă
  • greutate
  • rasă
  • nivelul de activitate
  • metabolism
  • Starea generală de sănătate

Odată ce vă dați seama de echilibrul potrivit pentru câinele dvs., puteți începe să căutați o rețetă de mâncare ușoară de casă care va satisface nevoile dvs. nutriționale ale animalului. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a face mai simple pentru a pregăti mâncarea pentru câinele dvs. este de a găti în vrac. Puteți face cantități mari de rețetă și puteți îngheța pentru utilizare ulterioară; În acest fel, nu trebuie să gătiți pentru Fido în fiecare zi.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Rețetă ușoare pentru câini de casă

Rețetă ușoare pentru câini de casă

Ingrediente

  • 2 LBS de pui moale
  • 2 cani de orez alb gătit
  • 3 morcovi aburiți (tocați)
  • 2 ouă întregi (inclusiv cochilii)
  • 1 lingurita. Semințe de inel de incendiu
  • 1/4 cană conservată de dovleac
  • 1/3 Cupa de pui de pui scăzut de sodiu

Directii

Într-o tigaie de dimensiuni medii, maro puiul. Nu utilizați niciun ulei suplimentar pentru a împiedica lipirea acestuia. Grăsimea naturală din pui va împiedica acest lucru. Odată fiert, scurgeți grăsimea și puneți-o deoparte pentru a fi utilizată într-un alt fel de mâncare sau aruncați-o.

Spargeți ouăle și adăugați-le la pui. De asemenea, tăiați cochilii și adăugați-le și la amestec. Continuați să gătiți amestecul până când ouăle sunt complet gătite.

Rețetă ușoare pentru câini de casăAcum, adăugați orezul, morcovii aburi, semințe de in de in, dovleac și bulion de pui la tigaie. Se amestecă până se combină bine. Odată ce această rețetă de mâncare ușoară de casă a răcit, o puteți servi la animalul dvs. de companie.

Dimensiunea de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1 / 2-3 / 4 ceașcă de alimente pe servire pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală. Ar trebui să-l hrănești de două ori pe zi. De exemplu, dacă aveți un câine de 40-50 de lire, îl veți hrăni cu 1-1.5 cani dimineața și 1-1.5 cani din nou seara.

Amintiți-vă că câinii mai puțin activi și câinii cu un metabolism mai lent nu vor trebui să mănânce cât mai multă mâncare ca câini activi. Cel mai bine este să vă consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin cu privire la dimensiunea corectă de servire a acestei rețete ușoare de casă pentru animalele de companie pentru animalul dvs. și dacă ar trebui sau nu adăugați suplimente la această masă.

Citiți următorul: Cât de mult hrană pentru câini de casă pentru a vă hrăni câinele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: fără mâncare de casă foarte ușoară de casă