Rețetă: hrană hipoalergenic de casă de casă

Hypoallergen alimentele câinelui sunt ideale Pentru mulți câini diferiți, nu doar cei care suferă de alergii. Ele pot fi, de asemenea, o alegere excelentă pentru câinii cu stomacuri sensibile și cele cu preocupări de sănătate care au nevoie de alimente limitate de ingrediente. Acest hipoalergenic de casă de casă de casă evită utilizarea unor dintre cele mai frecvente ingrediente cunoscute pentru a provoca alergii alimentare.

Alergiile alimentare se pot manifesta în diferite moduri. Cele mai frecvente simptome includ stomacul deranjat, diareea și mâncărime. Dacă este lăsată netratată, calitatea vieții câinelui va scădea foarte mult cu o alergie alimentară. Să nu mai vorbim, el ar putea deveni deshidratat de la vărsături sau diaree cronică.

Potrivit Spitalului de Predare veterinar de Predare a Universității de Stat din Louisiana:

Unele animale de companie dezvoltă hipersensibilități specifice componentelor dietelor lor. Alergenul este, de obicei, o ingredient major de proteine ​​sau carbohidrați, cum ar fi carne de vită, pui, carne de porc, porumb, grâu sau soia. Ingredientele minore, cum ar fi conservanții sau coloranții, sunt, de asemenea, potențiale alergeni. (Sursă)

Există o mulțime de comerciale hipoalergenic câine branduri alimentare acolo, dar proprietarii de animale de companie pot face și propriile lor. Această rețetă alimentară de casă hipoalergenă folosește puiul ca sursă de proteine. Dacă câinele dvs. se întâmplă să fie sensibil la pui, trebuie doar să înlocuiți o sursă de proteină diferită că stomacul câinelui dvs. se poate ocupa.

LEGATE DE: Cereți un medic veterinar - hipoalergenic hrana de câine într-adevăr funcționează și de ce?

Hipoalergenic de casă de casă de casă

Hipoalergenic de casă de casă de casă

Ingrediente

  • 1 cană de orez brun
  • 2 cani de apă
  • 2 cani legume
  • 1 kilogram de piept de pui dezosat

Directii

Această rețetă are cât mai puține instrucțiuni ca ingrediente! Deoarece aceasta este o rețetă lentă de gătit, adăugați pur și simplu ingredientele, setați aragazul lent și apoi mergeți la rutina zilnică până când rețeta este terminată gătitul.

Așa cum explic în ghidul meu video, va trebui să stradeți ingredientele în aceeași ordine pe care sunt enumerate mai sus. Se toarnă orezul în fundul vasului, adăugați apa, legumele și apoi plasați puiul deasupra.

Vorbind de legume, puteți adăuga orice legume prietenoase de câine pe care doriți să o rețete hipoalergenice de casă de casă. Am folosit squash, morcovi si fasole verde. Mazăre, broccoli, dovleac, kale și spanac sunt și toate alegerile minunate.

LEGATE DE: 50 cele mai bune rețete de alimente pentru câini de casă

hipoalergenic de casă de casă de casăOdată ce ați adăugat toate ingredientele, puneți capacul pe aragazul lent și gătiți această rețetă alimentară hipoalergenă de casă la scăzut timp de aproximativ 8 ore. După 4 sau 5 ore veți observa că puiul devine extrem de licitator și îl puteți scoate în bucăți mai mici, cu o furculiță.

Odată ce mâncarea se răcește, îl puteți servi la animalul dvs. de companie.  Dimensiunea de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 10 kilograme de greutate pe zi. De exemplu, labradorul nostru cântărește 80 de kilograme, așa că primește 4 cești de mâncare în fiecare zi. Este mai bine să împărțiți această sumă în două porțiuni mai mici pentru hrănire dimineața și noaptea.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile. De asemenea, puteți îngheța resturile într-un container etanș de până la 3 luni. După cum menționez în ghidul meu video, îmi place să fac loturi mari pe această rețetă alimentară de casă hipoalergenică de casă și să o înghețe pentru utilizare când sunt prea ocupat să petrec o după-amiază făcând mese pentru câinii mei.

Urmăriți următorul: Cereale Free Homemade Dog Rețetă alimentară

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Rețetă alimentară hipoalergenică de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană hipoalergenic de casă de casă