Cresterea griffon bruxellois - introducere & # 038; context

Cresterea Griffon Bruxellois - Introducere & # 038; Context

Creșterea Griffon Bruxellois este pentru crescătorul informat. Există probleme de sănătate pentru a rambursa și preocupările structurale pentru a menține rasa departe de. L-am întrebat pe Jessica Darkle de la Griffon Bruxellois Club of Marea Britanie Pentru a scrie această introducere la Bruxelles Griffon reproducere.

Un câine mic, pătrat, solid, cu saci de caracter și personalitate. Ele sunt Monkeyish în aparență cu a Scurt botul, Ochii lucioase și o expresie inteligentă. Sunt Foarte comic și cum ar fi să joci clovnul dacă pot. Sunt extrem de loial și afectuos la familia și unii poate fi un pic rezervat cu străini.

Un anumit fundal

Primul război mondial și cel de-al doilea război mondial sa dovedit a fi a Timp dezastruos pentru rasa Griffon Bruxellois. Timpul de război este dificil pe orice rasă de câine, iar numerele de recuperare după primul război mondial au fost returnate prin creșterea vigilenței în reproducerea defectelor, cum ar fi degetele de la picioare.

Până la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, Belgia nu a mai rămas aproape nici o grifonă nativă bruxelloisă, și numai prin vigilența crescătorilor dedicați (în u.K. în special) că rasa a supraviețuit deloc.

Wikipedia

Când vorbim despre Griffonul, Trebuie să stabilim diferențele dintre Bruxelles Griffon (Griffon Bruxellois), Belgia Grifon (Griffon Belge) și Petit Brabançon.

În Marea Britanie recunoaștem doar 2 soiuri - Griffon Belge este doar o varietate separată în alte țări cum ar fi Statele Unite.

Amandoua Griffon Bruxellois și Petit Brabançon sunt identice în cap, forma corpului și dimensiunea și vin în 3 culori recunoscute. Roșu (diverse nuanțe), negru și bronz și negru. Griffon Bruxellois are o haină brută și crește o barbă și mustață. Petit Brabançon este acoperită netedă pe cap și corp și, prin urmare, mult mai ușor de îngrijit.

Ambele soiuri sunt la fel de iubitoare și ușor de trăit cu.

Înălțimea și greutatea Griffon Bruxellois
Înălțimea și greutatea Griffon Bruxellois.

Îngrijirea câinilor Griffon

Griffon Bruxellois are un strat dur și crește o barbă și mustață. Trebuie să fie dezbrăcat sau tăiat pentru a păstra coaja ordonată. Strippingul de mână este o muncă destul de grea, dar poate fi stăpânită de majoritatea oamenilor. Acesta este modul în care straturile câinelui sunt pregătite pentru inelul de spectacol. Strippingul de mână ajută la menținerea durerii și a culorii din haina. Sau puteți folosi un groomer profesionist câine.

Unii oameni doar clipul câinelui haina, dar pierzi unele dintre aparițiile tipice dacă faci asta. Între îndepărtarea câinilor trebuie să fie pieptănată de 2-3 ori pe săptămână pentru a îndepărta stratul mort și pentru a dezactiva barba și mustața, care sunt mai lungi decât stratul de pe corp.

Petit Brabancon cu părul scurt
Petit Brabancon cu părul scurt.

Petit Brabançon este acoperită netedă pe cap și corp și, prin urmare, mult mai ușor de îngrijit. Are nevoie doar de o îngrijire minimă. Periajul cu o perie moale de păr sau o mănușă de câine va fi suficientă pentru a îndepărta părul mort și pentru a menține o strălucire sănătoasă pe strat.

Cainii nu trebuie să fie scăldată cu excepția cazului în care au reușit să găsească ceva oribil pentru a se rostogoli.

Unii câini primesc o piele de piele peste nas în timp ce se maturizează, va trebui să curățați între faldurile zilnic cu ceva care nu irită pielea sau ochii. Șervețele pentru copii pot fi bune pentru acest lucru.

Urechile ar trebui curățate cu un dispozitiv de curățare a câinelui proprietar atunci când este necesar.

Dinții pot fi periat cu a O periuță de dinți mică și pastă de dinți canină.

Unghiile ar trebui să fie tăiate o dată sau de două ori pe lună. Mai puțin, dacă se usucă în mod natural cu mersul pe o suprafață tare.

Preocupări de sănătate la reproducerea Griffon Bruxellois

Griffonul este un câine greu și sănătos. Dar odată ce ajung la maturitate, ca toți câinii, Ele pot suferi de o serie de probleme.

Griffon Bruxellois Lifespan
LIFEPANUL GRIFON BRUXELLOIS.

Syringomyelia

Syringomyelia este o boală progresivă cronică în care se formează cavități longitudinale în regiunea cervicală a măduvei spinării. Acest lucru are ca rezultat caracteristic pierzând mușchii în mâini și o pierdere de senzație.

Toate Câinii folosiți pentru reproducere trebuie să fie scanați IRM și KC / BVA clasificată pentru a determina dacă au sau nu seringomielia înainte de a fi crescuți. Toți crescătorii trebuie să respecte liniile directoare publicate înainte de împerecherea a două persoane.

Syringomyelia este o problemă neurologică care este văzută într-un număr de rase de jucărie. Clubul a participat în mod activ la cercetare pentru a încerca să elimine această boală.

Luxarea patellară

Griffonul poate suferi de Luxarea patellară (alunecarea genunchiului), această plângere este comună pentru multe rase mici.

Clubul Griffon are a Schema de clasificare a patella. Câinii sunt clasificați de un veterinar de la 0 (genunchii normali) la 4 (genunchi dislocat permanent). Câinii clasificați 3 și 4 nu ar trebui să fie crescute de la dacă dislocarea se datorează numai accidentului.

Boala oculară

Toate Griffons ar trebui să fie testat cu ochii Pentru prezența bolii oculare moștenite și congenitale. Acestea ar trebui testate înainte de a fi crescute și apoi cel puțin o dată la 3 ani. Există o schemă KC / BVA pe care toți crescătorii ar trebui să participe. Cereți întotdeauna să vedeți certificatele părintelui înainte de a cumpăra un catelus.

Brachycefalic Sindromul căilor respiratorii (BOA)

Griffonul este a Brachycefalică rasă ceea ce înseamnă că are un nas scurt și un cap rotund larg. Acest lucru poate cauza probleme de respirație dacă este prea extremă.

Toate grifonii ar trebui să poată tolera exerciții moderate fără a avea o respirație zgomotoasă. Câinii cu respirație zgomotoasă nu ar trebui să fie crescuți din când vor trece acest lucru pe puii lor.

Folosind încrucișări și linii

Endogamie este ceva care ar trebui să fie făcut numai de către sau în sfatul crescătorilor experimentați. Inbreeding Can Concentrați-vă pe lucrurile bune, precum și pe cei răi. Cei mai buni crescători vor cunoaște toți câinii pentru multe generații în spatele câinilor lor.

Crediții cu experiență pe Griffon vor știți unde este în siguranță să aibă o relativă care apare în mai multe ocazii într-un pedigree și unde nu este. Foarte Închiderea încrucișată poate fi utilizată ocazional Pentru a încerca să obțină un scop specific.

Mulți crescători britanici vor folosi un instrument numit Mate Selectați pentru a lucra coeficientul de încrucișare pentru orice împerechere dată și înseamnă că toată lumea poate obține o măsură corectă de încrucișare. Acest lucru îi ajută să fie conștienți de riscuri, precum și de beneficiile.

Griffon Bruxellois Rasa de câine
Despre rasa de câine Griffon Bruxellois.

Practicile de reproducere atunci când lucrează cu Griffons

Majoritatea crescătorilor participă la unele teste de sănătate. Dacă sunteți interesat de un catelus, nivelul de testare a sănătății ar trebui să fie una dintre primele întrebări pe care le cereți. Toți crescătorii buni vor fi fericit să vă arate certificatele lor și să discutați despre orice preocupare pe care o aveți. Dacă nu, pur și simplu nu cumpara un catelus de la ei, mai ales un catelus sau un caine care va face parte din stocul de reproducere.

Griffonul este nu o rasă care poate fi cățelușul cultivat Deci, există relativ puține crescători în comparație cu cele mai multe rase de jucărie. Majoritatea crescătorilor Griffon își înlătură puii în casă în condiții bune. Vizitați întotdeauna puii la casa de crescător și Cereți să vedeți puii cu mama lor.

În Regatul Unit, Schema de crescătorie acreditată a Clubului Kennel stabilește standarde minime pentru creșterea Griffons și creșterea puiilor, crescătorii care aparțin acestei scheme au fost verificate de clubul de kennel ca atingând aceste standarde. Acești crescători trebuie, de asemenea, să dea o documentație completă și informații cu fiecare catelus pe care le vând, trebuie să întreprindă sprijin pe tot parcursul vieții pentru noul proprietar.

Există, de asemenea, mulți crescători buni care nu sunt membri ai oricărei scheme.

De asemenea, așteptați să fiți interogați de către ameliorator. Toți crescătorii buni iau cea mai mare grijă să vă asigurați că puteți oferi o casă potrivită și că tu și catelusul va fi cel mai bun meci posibil Înainte de a lăsa una dintre puii lor prețioase să meargă într-o casă nouă.

Vă rugăm să nu vă ofensați de nici o întrebare crescători vă pot întreba, încearcă doar să se asigure că catelul va avea o casă iubitoare permanentă.

Concluzie

Griffonul este o rasă de specialitate. Este nu o rasă pentru cei neexperimentați. Să ia timp pentru a învăța cât mai mult posibil înainte Îmbogățiți-vă la reproducerea unui gunoi.

Dimensiunile gunoiului variază de la 1-6 pui și au nevoie de multă grijă pentru primele săptămâni. Nu este posibil să le reproduceți pentru profit.

Folosiți cunoștințele combinate ale cluburilor de rasă care sunt întotdeauna fericite să vă ajute și să vă sfătuim și să vă asigurați că utilizați toate instrumentele "Mate Select" al clubului Kennel.
Păstrați sănătatea rasei în prim plan și în orice moment și Puneți întotdeauna câinii dvs. mai întâi.

Cluburile de rasă lucrează din greu pentru a găsi o modalitate de a elimina orice probleme de sănătate din rasă. Băierii devin din ce în ce mai deschisi și conștienți de noua tehnologie și modalități de reproducere Griffon Bruxellois. Sper că în 20 de ani, Griffonul va fi la fel de popular și chiar mai sănătos.

Griffons de reproducere
Ghidul nostru gratuit pentru creșterea Griffons - Împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cresterea griffon bruxellois - introducere & # 038; context