Câine de salvare ia în câinii vârstnici fără adăpost, oferă o durată de viață a îngrijirii medicale plătite

Câinele de salvare ia în câini vârstnici fără adăpost

O salvare de câine din Seattle se schimbă viețile a sute de câini - și oameni - prin salvarea animalelor de companie superioare din adăposturi și oferindu-le oa doua șansă la viață.

Unul dintre cele mai mari obstacole față de proprietarii de animale de companie este facturile veterinare. Aceasta devine o problemă din ce în ce mai îngrijorătoare ca vârsta noastră de animale de companie. Din acest motiv, mulți oameni ezită sau refuză să adopte animale de companie superioare din adăposturi, iar rezultatul este o moarte devastatoare singură și tristă pentru acel animal.

Bătrânul câinelui vechi, O salvare de câine bazată pe Seattle, ajută la inversarea acestei tendințe. Ei fac posibil ca puii vârstici să facă ca case iubitoare prin punerea lor în case de foster și apoi să plătim cheltuielile lor veterinare pentru restul vieții câinilor. Povara cheltuielilor medicale este eliminată de la părinții de companie, iar câinii primesc ultimele zile pașnice și fericite pe care le merită.

Bătrânul câinelui se duce la adăposturi din regiune, trăgând câinii seniori care nu stau la dispoziție. De acolo, câinii sunt plasați în case permanente cu părinți adoptivi, unde primesc dragostea, atenția și îngrijirea medicală au nevoie atât de mult să prospere.

LEGATE DE: 15 moduri de a petrece ultimele zile cu câinele dvs. de moarte

Câinele de salvare ia în câini vârstnici fără adăpost

Salvarea a fost înființată de Judith și Lee Piper. Ei lucrează cu aproximativ 200 de voluntari (case foster) și cu cele mai multe adăposturi din statul Washington pentru a urmări și a salva Câini de peste 8 ani. La un moment dat, peste 300 de câini sunt în grija lui Dog Haven.

Casele de foster au dreptul să iubească și să aibă grijă de animalele de companie fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la cheltuielile medicale. Acest lucru asigură că fiecare câine poate trăi atâta timp cât corpurile lor intenționează în loc de cât timp pot gestiona finanțele proprietarului lor.

Câinele de salvare ia în câini vârstnici fără adăpostPovestea hainelor vechi de câine este detaliată în Laura T. Cartea lui Coffey Bestselling Cartea mea veche: Animale de companie salvate cu un act de act remarcabil.

Judith Piper, care este directorul executiv al vechiului paradis de câine, spune că este uimită că atât de mulți oameni doresc să ia în câini de rang înalt cu probleme medicale. Dar aceasta este dovada că inimile oamenilor sunt în locul potrivit. De asemenea, arată că limitările de bani împiedică mulți oameni să facă ceea ce doresc cu adevărat să facă.

Paradisul de câine vechi nu numai că ajută animalele de companie, dar ajută și oamenii. Oamenii ajung să-și deschidă casele și inimile și să facă un serviciu bun. De asemenea, atât animalele de companie, cât și familiile ajung să experimenteze dragoste și o companie profundă și semnificativă unul cu celălalt. Este o victorie pentru toată lumea.

RECOMANDAT: 3 motive pentru adoptarea câinilor mai în vârstă predați

Facturile veterinare de salvare medie de aproximativ 8.000 de dolari pe lună. Datorită generozității donatorilor lor, ei își pot permite. Judith a declarat că majoritatea câinilor se află în casele lor foster de aproximativ un an, dar în ultimii 4-7 ani.

Ea face ca câinii la acea vârstă să fie ușor, distractivi, fericiți și că nu cer prea mult.

Câinele de salvare ia în câini vârstnici fără adăpost

Voluntarii câinelui vechi al lui Haven sunt tipul care luptă pentru subteran, și care iubesc cu pasiune ceea ce fac. Unii și-au început propriile nonprofituri după ce au fost atât de inspirate de lucrarea pe care au făcut-o cu această salvare.

Julie Dudley, De exemplu, a fost odată un angajat Microsoft din Seattle, care a oferit o locuință finală la 15 animale de companie pentru vechiul haven. Ea și-a folosit abilitățile antreprenoriale, experiența de finanțare și pasiunea pentru salvarea senior pentru a-și începe propriile organizații.

Dudley se află acum în finanțarea de către Carolina de Nord numeroase eforturi, cum ar fi programe de adopție care se împerechează animalele de companie superioare cu cetățeni în vârstă, programe de câine de terapie senior, aziluri de companie și alte proiecte similare. În 2008, ea a fondat, de asemenea, Organizația griului gri, care ajută câinii superiori fără adăpost peste tot.S. oferind subvenții salvate și adăposturilor pentru a-și ajuta câinii mai în vârstă.

Eforturile luate pentru a ajuta animalele în vârstă o fac din adăposturi au fost în creștere în ultimii ani. Multe adăposturi au grijă deosebită să-și prezinte animalele superioare cu o abordare mai unică, iar mulți acoperă chiar și costurile veterinare necesare pentru animalele de companie care au nevoie de viață asistată.

Câinele de salvare ia în câini vârstnici fără adăpost

Citirea suplimentară: 10 Cei mai buni câini pentru seniori și cum beneficiază vârstnicii

Acest lucru îmi umple în mod absolut inima cu bucurie și speranță. În calitate de lucrător de adăpost, am văzut prima mână cât de groază devine rapid situația pentru animalele superioare după ce au terminat într-una din aceste facilități. Unii mor imediat de la suferința insuficientă a tristeții insuficiente.

Alții stau într-o cușcă care așteaptă o casă timp de un an sau mai mult. Și mulți îndeplinesc o moarte prematură când sunt eutanasiați pentru a face loc pentru animalele "mai adoptate". Este înfricoșător, inutil și un sfârșit nedrept al animalelor de companie care nu au cerut să fie renunțate.

Nu este întotdeauna vina oamenilor. Unii proprietari vârstnici trebuie să renunțe la animalele de companie atunci când sunt forțați să intre într-o casă de îngrijire medicală. Alți oameni se confruntă cu boli terminale sau alte schimbări de viață devastatoare. Și alții își pierd locul de muncă, își pierd casele și își pierd capacitatea de a avea grijă de animalele lor iubite în ultimele lor zile.

Bătrânul câinelui, și organizațiile ca aceasta, se asigură că multe animale de companie au un sfârșit fericit în loc de un tragic. Și ei dovedesc că oamenii do doresc animale de companie superioare - trebuie doar să fie sigur că le pot îngriji de ei.

Câinele de salvare ia în câini vârstnici fără adăpost

Am adoptat o pisică, Hermin, care fusese prelungită la vârsta de 11 ani. Timp de 14 luni, sa așezat într-o cușcă și nu a lăsat-o niciodată. El a venit la adăpost bolnav, iar blana lungă a devenit mată de pielea lui. Era atât de slab încât să-mi simt oasele.

Când a venit ziua pentru el să-l iau eutanizați, i-am șters numele de la tabla albă, l-am pus într-un transportator și l-am luat acasă. Știam că nu aș avea prea mult timp cu el, dar el a arătat o asemenea iubire de la micul său cușcă pe care nu m-am gândit.

Am avut doar un an cu Hermin, dar în acel an mi sa arătat mai multă dragoste de la o singură creatură decât am fost arătată vreodată în întreaga mea viață. El a legat cu cealaltă pisică și împreună l-am îngrijit până când covoarele au dispărut.

Hermin chiar a fost chubby din toată mâncarea pe care o mânca. Spre sfârșit, ne-am confruntat cu o mulțime de proceduri medicale și spitalizări. A luptat pentru viața sa în spital, astfel încât să poată veni acasă. Odată acasă, Hermin a murit în somn, curburat în patul său preferat.

Am știut că aș avea doar un an cu el, există doar un singur lucru pe care l-aș fi făcut diferit - l-aș fi adoptat mai devreme.

Judith Piper afirmă că toate creaturile mor și întreabă dacă vor muri fericiți cu o persoană sau vor muri singuri și speriat într-un adăpost. Animalele de companie superioare oferă o profunzime de recunoștință și dragoste care își face scurta șederea cu noi în fiecare minut. Dacă puteți ajuta la o organizație de salvare de viață ca un paradis de câine vechi, fie deschiderea casei dvs. la un animal de companie senior sau prin donații care contribuie, vă rugăm să luați în considerare acest lucru.

Citiți următorul: Îmbunătățirea calității vieții pentru câinii de rang înalt

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de salvare ia în câinii vârstnici fără adăpost, oferă o durată de viață a îngrijirii medicale plătite