Top 10 cele mai bune alimente pentru câini de lucru pentru câini de lucru și atletici

Câinii atletici au foarte unic nevoile individuale nutriționale. Nu numai că o dietă a câinelui atletic sau de lucru variază în funcție de vârsta, greutatea și rasa sa, dar va trebui, de asemenea, să găsiți Cel mai bun hrană pentru câini de performanță care va oferi câine de lucru sau câine atletic energia și echilibrul nutrițional pentru al menține activ și sănătos.

Top 10 cele mai bune alimente câine de performanță pentru câini de lucru și atleticiAu fost destul de puține studii Cum să hrăniți câinii atletici. Pe scurt, o dietă nutrițională adecvată pentru un câine atletic sau un câine de lucru ar trebui Maximizați performanța în timp ce ajutați-l minimiza șansa de vătămare. În timp ce câinii atletici pot avea același loc de muncă, fiecare câine este lucrat diferit de manipulatorul lor. Fiecare câine aduce, de asemenea, toate caracteristicile sale fizice unice pe masă.

Vă recomandăm sărutați articolul de mai sus pentru a înțelege ceea ce face cele mai bune alimente pentru câini atletice și cum să hrănească un câine de lucru bazat pe performanțe ridicate. Și în timp ce este imposibil pentru noi să recomandăm cele mai bune alimente câine de performanță pentru nevoile individuale ale animalelor de companie, am rotunjit zece alimente de câini de performanță pentru câini activi și câini de lucru pe care le puteți discuta cu medicul veterinar:

Performanță Dog Brand Food Preț Valoare Rating
Victor Dog Alimentare Selectează formula Hi-Pro Plus pentru câinii activi $$ $ 1.65 / lb 5 stele de performanță pentru câini
Bunica lui Lucy`s Freeze Freeze Drieze uscate $$$$$$ $ 9.6 / lb 5 stele de performanță pentru câini
EUKANUBA Premium Sport Active Adult Dog Dog Alimente $$ $ 1.78 / lb 5 stele de performanță pentru câini
Bully max max de înaltă performanță super hrana de câine premium $$. $ $ 3 / lb 5 stele de performanță pentru câini
Sportdogfood elite de cereale hrană pentru câini liberi $$ $ 1.6 / lb 4 Food de câine de performanță de jumătate de stele

* Faceți clic pe cele mai bune alimente pentru câini de performanță pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii alimentare pentru câini și notele noastre.

Cum să hrăniți un câine activ / de lucru / atletic și utilizați alimente de câini de performanță

Este bine stabilit că câinii atletici și muncitori necesită o dietă specială. Cercetările ulterioare au confirmat că îmbunătățirea dietei câinelui pe baza performanței și nevoilor sale atletice își pot îmbunătăți sănătatea, cunoașterea, precum și Capabilități fizice (PDF) și mai mult.

Dar Fiecare câine este diferit, Și această regulă este și mai adevărată pentru câinii de lucru și sportivii canini. Astfel, este important să discutăm nevoile nutriționale ale câinelui dvs. cu medicul veterinar sau un nutriționist canin care se specializează în crearea de diete pentru câinii atletici. Ei vor evalua câinele dvs. și vă vor pune multe întrebări.

Cum să hrăniți un câine atletic / de lucru și folosind alimente de câini de performanțăExpertul cu care lucrați va face o recomandare privind cele mai bune alimente de câine de performanță pe baza câinelui dvs.:

  • vârstă
  • greutate
  • rasă
  • corp condiție
  • Istoria sănătății
  • Exercitarea așteptărilor

Activitatea fizică și rutină specifică câinelui dvs. vor fi factorul principal în selectarea dietei de alimente pentru câini drept pentru câinii activi. Intensitatea și durata muncii pe care câinele dvs. activi efectuează în mod regulat va determina compoziția ideală a dietei.

Dacă vă întrebați dacă FIDO trebuie sau nu să mănânce cele mai bune alimente de câine de performanță, puteți folosi o regulă generală de degetul mare pentru a-i da seama. Dacă vă așteptați ca Pooch să ruleze mai mult de 30 de minute pe o bază continuă, atunci el poate fi considerat un atlet canin sau un câine de lucru și are nevoie de o dietă specială.

Care sunt cele mai bune branduri de hrană pentru câini de performanță?
Top 10 cele mai bune alimente pentru câini pentru câini activi

1Selectați formula Hi-Pro Plus pentru câinii activi
de mâncarea câinilor Victor

Rating5 steleVictor Dog Alimentare Selectează formula Hi-Pro Plus pentru câinii activi și puii activi
Valoare: $ 1.65 / lb
Oferte: Verificați ofertele curente pe Amazon

Analiza garantată
Proteine ​​brute 30.0% min
Grasimea brută 20.0% min
Fibră brută 3.8% max
Umiditatea 9.0% max
Calorii 450 KCAL / CUP

Câinii sunt predominant pe carne, de aceea hi-pro plus formula de la Victor Dog Food se potrivește cu factura. Se face în SUA de ingrediente fără GMO, care includ numai cea mai frumoasă carne de vită, carne de porc și pui. În afară de conținutul său bogat în proteine, această rețetă este îmbogățită cu vitamine și minerale și nu conține grâu, soia, porumb sau gluten. Este o mare sursă de omega 3 și 6, care sunt importante în a face pielea câinilor tăi și a acoperi sănătos și strălucitor.

  • Performanță câine Review-uri alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Masă de vită, sorg de carne, masă de pui, grăsime de pui (conservat cu tocoferol mixt), masă de porc, masă de pește Menhaden (sursă de acid DHA-DOCOSahexaenoic), mei de cereale integrale, masa de alfalfa deshidratată, semințe de in (sursa de omega 3 grasime Acid), hrănire de ovăz, cultură de drojdie, aromă de pui naturală, clorură de potasiu, kelp uscat, sare, montmorilonită, pomace de roșii (sursă de licopen), morcov uscat, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, taurină, complex de aminoacid de zinc, hidrolizat Drojd, supliment de vitamina E, complex de aminoacizi de fier, complex de aminoacid de mangan, sulfat feros, sulfat de zinc, drojdie de seleniu, L-carnitină, vitamina un supliment, supliment de vitamina D, sulfat de cupru, supliment de vitamina B-12, supliment de niacin, -Calcium pantotenat, mononit de tiamină, biotină, chelat de aminoacizi de magneziu, supliment de riboflavină, iod de calciu, clorhidrat de piridoxină, lecitină, fructoligozaharidă, acid folic, enterococcus fecioara faeciu produs, lactobacil uscat Acidophilus produs de fermentație, produs uscat Aspergillus Niger Produs de fermentație, produs de fermentație Bacillus uscat, extract Yucca Schidigera, acid citric, extract de rozmarin.

Pentru început, puteți încerca pachetul de 5 lire, și există și pachetele de economie de 40 și 50 de lire pentru câinii mai mari. Proprietarii de animale de companie care dețin mai mulți câini în diferite paranteze de vârstă și de diferite rase consideră că este mai convenabil și benefic pentru a da animalele de companie Victor Dog Alimentare Selectează formula Hi-Pro Plus pentru câinii activi și puii activi. Câinii lor sunt în mod evident încântați de aroma naturală a lui Hi-Pro Plus Formula. Vizitele la medic veterinar au scăzut dramatic și acesta este un bun bonus.

Scaunele câinilor au fost observate pentru a fi mult mai mici după doar o scurtă perioadă de tranziție la cele mai bune alimente pentru câini de performanță. Proprietarii atribuie acest lucru la calitatea sănătoasă și pură a hi-pro plus. Câinii beneficiază de beneficii și nutrienți din alimente și să mențină o greutate sănătoasă, deoarece acest produs alimentar nu are umpluturi. În plus, câinii nu trebuie să fie hrăniți porțiuni uriașe, deci aceasta este de fapt o opțiune mai economică decât alte mărci sunt. Nu a existat nici un produs de reamintire a produsului pe acest produs de companie și că din nou înregistrează o înaltă fiabilitate și siguranță.

Pro:
  • Fabricat în SUA de la ingrediente oferite la nivel local, fără GMO
  • Nu conține grâu, soia, porumb sau gluten
  • Conține niveluri garantate de Omega 3 & 6, vitamina E
Contra:
  • Unii recenzenți se plâng că acest aliment și-a dat câine digestiv supărat
  • Feriți-vă de locul în care cumpărați această mâncare de câine de performanță, deoarece recenzorii au remarcat că prețurile variază destul de puțin între comercianții cu amănuntul online

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): # 8220 de aur retriever, Eli și collie de 7 ani de 7 ani, Bella iubesc victorul selectați hi-pro plus formula. Sa dovedit o provocare să le hrănească două alimente specifice diferite, astfel încât această formulă Victor a fost A & # 8221;

2pure Freeze Freeze Alimente uscate
de bunica Lucy`s

Rating5 steleBunica lui Lucy`s Freeze Freeze Drieze uscate
Valoare: $ 9.6 / lb
Oferte: Verificați ofertele curente pe Amazon

Analiza garantată
Proteină brută (min) 36.0%
Grăsime brută (min) 15.0%
Fibră brută (max) 7.1%
Umiditate (max) 6.8%
Calorii 523 KCAL / CUP

Fabricat dintr-o fabrică de familie deținută de familie și gestionată în California de Sud, Bunica Lucy`s Pure Freeze-uscate Food Dog Garantează o rețetă sănătoasă, ambalată cu gustul și bunătatea naturală a iepurelor certificate USDA, legumele și fructele, și a adăugat vitamine și minerale pentru a vă menține câinele plin de viață. Rabbit este o sursă bună de carne albă bogată în proteine, care este extrem de scăzută pe colesterol și foarte benefică pentru inima animalului de companie. Acest hrană pentru câini de performanță conține ingrediente uscate cu îngheț natural și fără cereale, cum ar fi carne de iepure, morcovi, dovleac, banane, afine, năut, mere, țelină și papaya care au fost combinate pentru a face o masă delicioasă și nutritivă pentru dvs. canin.

  • Performanță câine Review-uri alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Usda iepure, năut, de in, morcovi, telina, mere, banane, afine, afine, dovleac, papaya, spanac, usturoi, vitamina A, vitamina D3, vitamina E, niacina, fier, calciu, fosfor, zinc, riboflavina, tiamina , Potasiu, mangan, clorură, cupru, magneziu, piridozină, cianocobalamină.

Majoritatea proprietarilor de câini rotesc această rețetă cu celelalte variante - Usda Chicken, USDA Pollock și Mielul USDA - și disponibilitatea altor opțiuni păstrează entuziasmul câinelui asupra mâncării lor, menținând același nivel de nutriție. Rezultatele au fost foarte impresionante - nu au fost observate alergii, indigestie sau alte efecte secundare, doar pielea și haina sănătoasă și nivel crescut de activitate pentru a arăta. Unii câini care au avut anterior iritații și tulburări de ochi au fost schimbate Bunica Lucy`s Pureformance Freeze Fried Dog Alimente, și Voila, problemele lor au scăzut și au dispărut.

Cel mai bun hrană pentru câini de performanțăAceasta este o chestii ușor de pregătit, iar proprietarii de animale de companie ocupați nu au putut să menționeze acest lucru. Pur și simplu toarnă apă sau bulion în ea și ești gata să pleci. Puteți, de asemenea, să o amestecați în avans, să o păstrați în frigider pentru câteva zile și este la fel de bună ca și masa proaspăt mixtă. Pureformanța este formulată pentru câinii din toate etapele de viață, astfel încât acest produs de cel mai bun câine de performanță va fi perfect pentru casele cu câini multipli.

Pro:
  • Produs in SUA
  • Fabricat din iepurele certificate USDA, legume și fructe și fructe și a adăugat vitamine și minerale
  • Complet natural
  • Free-free de cereale
  • Potrivit pentru câini în toate etapele de viață
Contra:
  • Unii cumpărători spun că conținutul de fibră din această mâncare de câine de performanță este prea mare, și a făcut scaunul câinelui foarte moale
  • Unii recenzenți au declarat că era mai puțină carne în acest aliment decât au anticipat

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Dogul meu # 8220 Iubește-l (32 de kilograme Pembroke Welsh Corgi). Salivă literalmente în câteva secunde când sunt plasate în fața lui. Am făcut mai multe cercetări online și bunicele de mărci de bunuri LUCY sunt de obicei enumerate pe clasamentele de top. Gândiți-vă la acesta ca un restaurant de 5 stele față de A & # 8230; & # 8221;

3Premium sport pentru adulți adulți adulți
de Eucanuba

Rating5 steleEUKANUBA Premium Sport Active Adult Dog Dog Alimente
Valoare: $ 1.78 / lb
Oferte: Verificați ofertele curente pe Amazon

Analiza garantată
Proteine ​​brute 28.0% min
Grasimea brută 18.0% min
Fibră brută 4.0% max
Umiditatea 10.0% max
Calorii 387.94 KCAL / CUP

În angajamentul său de a promova o viață sănătoasă în rândul animalelor de companie, EUKANUBA a formulat o rețetă bine echilibrată a retetelor Sans pentru câinii atletici și de lucru. Se mândrește cu un proces unic de fibre specializate care îmbunătățește o mai bună absorbție a nutrienților și digestia. Acesta conține proteine ​​pe bază de carne de calitate superioară pentru mușchii slabi, calciu pentru oase puternice, șolduri și articulații, uleiuri esențiale pentru o performanță optimă și o cantitate reglementată de carbohidrați pentru energie susținută. Cu sistemul său inovator 3D dentadefense, petele de dinți și acumularea tătarului sunt reduse semnificativ în cel mai scurt timp.

  • Performanță câine Review-uri alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Pui, Făină de pui de pui (sursă naturală de sulfat de condroitină și glucozamină), masă de porumb, sorg de grâu integral, orez de bere, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli amestecați, o sursă de vitamina E), aromă de pui, pulpă de sfeclă uscată , Masă de pește, produs de ouă uscată, ulei de pește (conservat cu tocoferoli mixt, o sursă de vitamina E), drojdie uscată, clorură de potasiu, sare, hexametafosfat de sodiu, fructoligozaharide, clorură de colină, fosfat monosodic, minerale (sulfat feros, oxid de zinc , Sulfat de mangan, sulfat de cupru, oxid mangan, iodură de potasiu, carbonat de cobalt), carbonat de calciu, dl-metionină, vitamine (acid ascorbic, acetat de vitamina A, pantotenat de calciu, biotină, mononit de tiamină (sursa de vitamina B1), suplimentul vitaminei B1) , Niacin, supliment de riboflavină (sursa de vitamina B2), inozitol, clorhidrat de piridoxină (sursa de vitamina B6), supliment de vitamina D3, acid folic), supliment de vitamina E, L-carnitina, beta-caroten, Rosemary Ext ract.

Acest lucru cel mai bun hrană pentru câini funcționează cel mai bine pentru câinii adulți cu toate dimensiunile de rasă. Pentru acest pachet particular primiți o geantă de dimensiuni de 14 lire la un preț foarte accesibil. Este disponibilă și o dimensiune mai mare. Acest stil de EUKANUBA Premium Sport Active Adult Dog Dog Alimente este 28/18, care este special conceput pentru câinii atletici - cu conținut de proteine ​​28% și niveluri de grăsime de 18%. Pentru câinii de lucru, există și stilul de 30/20, care este disponibil într-o altă dimensiune și preț.

Cel mai bun hrană pentru câini de performanțăPotrivit proprietarilor de animale de companie, câinii lor mănâncă aceste lucruri cu Gusto, trăiesc o viață sănătoasă și sunt minunate agile în activitățile pe care le implică. Cu toate lucrurile pozitive pe care o face această formulă pentru câini, continuă să fie la un preț rezonabil, care este splendid. Astfel încât cumpărătorii spun că nu văd nici un motiv pentru a schimba sau a căuta alte mărci.

Pro:
  • Conține proteine ​​pe bază de carne de calitate superioară, calciu, uleiuri esențiale și o cantitate reglementată de carbohidrați
  • Procesul unic de fibre specializate care îmbunătățește o mai bună absorbție a nutrienților și digestia
  • Sistemul 3D DentalSfense unic al companiei reduce petele dinților și acumularea tartarului
Contra:
  • Ca și în toate cele mai bune alimente pentru câini de performanță, veți găsi recenzii care afirmă că unii câini nu vor mânca acest produs

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220 de mâncare mare pentru bani. Nu am observat nici o abandonare în ingrediente sau performanțe de către achiziția MARS Post Marte. Voi continua să cumpăr. Actualizare: următoarea comandă a lui Eucanuba a intrat cu "# 8230; & # 8221;

4 Performanță de performanță super premium
prin bully max

Rating5 steleBully max max de înaltă performanță super hrana de câine premium
Valoare: $ 3 / lb
Oferte: Verificați ofertele curente pe Amazon

Analiza garantată
Proteine ​​brute Min 30.0%
Grăsime brută min 20.0%
Fibră brută maximă 3.8%
Umiditate max 10.0%
Calorii 535 KCAL / CUP

Bully max High Performance Super Premium Dog Alimentar a uimit continuu piața cu ratingul de 5 stele de la un consilier de produse alimentare notabile, să nu mai vorbim de marcajele consistente de mare pe care le primește de la cumpărătorii obișnuiți. Deci, ceea ce face acest lucru minunat de câine bine iubit atât de animale de companie, cât și de om? În primul rând, mâncarea de câini de înaltă performanță a lui Max este calorică și făcută din carne de animal pur și numai ingrediente naturale. Nu conține nici o soia, porumb sau grâu. În al doilea rând, este foarte echilibrat la 30% proteine ​​pe bază de carne și 20% grăsimi.

  • Performanță câine Review-uri alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Făină de pui, orez brun, sorg de granule sol, grăsime de pui (conservat cu tocoferol mixt), pulpă de sfeclă uscată, orz perla, drojdie uscată, mâncăruri de pește menhan, fulged întregul măcinat, produs de ou, clorură de potasiu, sare, pește de potasiu ulei, L-lizină, DL-metionină, Lactobacillus Acidophilus produs de fermentare deshidratată, acid ascorbic, acid propionic, supliment de niacină, kelp uscat organic, supliment de vitamina E, pantotenat D-calciu, oxidul mangan, biotină, supliment de riboflavină, vitamina A acetat, Supliment de vitamina B12, clorhidrat de piridoxină, mononit de tiamină, acid citric, supliment de vitamina D3, acid folic, sulfat de zinc, proteine ​​de zinc, proteine ​​de fier, sulfat de cupru, proteine ​​de mangan, oxid de zinc, sulfat de mangan, proteine ​​de cupru, calciu iodate, Selenită de sodiu, aromă naturală.

Această formulare optimă a hărțuirii câinilor de performanță Max "pentru câinii activi oferă animalelor de companie energia necesară pentru a susține cel mai înalt nivel de activitate. Al treilea, Bully max max de înaltă performanță super hrana de câine premium Conține ulei de pește Menhaden, bogat în EPA și DHA pentru a ajuta la menținerea pielii și hainei sănătoase și bunăstarea generală a animalelor de companie.

Cel mai bun hrană pentru câini de performanțăUtilizatorii de lungă durată sunt bucuroși să confirme că acest produs de cea mai bună performanță a câinelui și-a dovedit cu siguranță valoarea mai mult decât alte mărci au. Ea a oferit câinilor lor piele mult mai sănătoasă, strat de strălucire, nivel crescut de energie, mușchii tonifși, oase puternice și sisteme sănătoase imune și digestive. Mai mult, alergiile au devenit practic inexistente.

Pro:
  • Realizate din carne de animal pur și numai ingrediente naturale
  • Nu conține soia, porumb sau grâu
  • 30% proteină și 20% grăsime
Contra:
  • Ca și în toate cele mai bune alimente pentru câini de performanță, veți găsi recenzii care afirmă că unii câini nu vor mânca acest produs
  • Recendenții au remarcat că prețul acestei alimente a crescut drastic în ultimul an, dar ei continuă să-l cumpere pentru că ei spun că este cea mai bună hrană pentru câini de performanță

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Bunul este mare și câinii mei iubesc, dar am două bully`s și mănâncă foarte mult, așa că am cumpărat mâncare la fiecare altă săptămână, deoarece pungile sunt prea mici. Nu mai folosesc produsul, dar ar lua în considerare utilizarea din nou dacă "# 8221;

5,5 hrana fără cereale
de alimente pentru câini de sport

Rating4 stele de jumatateSportdogfood elite de cereale hrană pentru câini liberi
Valoare: $ 1.6 / lb
Oferte: Verificați ofertele curente pe Amazon

Analiza garantată
Proteine ​​brute 30.0% min
Grasimea brută 14.0% min
Fibră brută 4.0% min
Umiditatea 10.0% min
Calorii 422 KCAL / CUP

Sportdogfood`s Elite hrana pentru câini fără cereale este, în esență, proiectată pentru câinii cu sensibilități și alergii alimentare și câinii care suferă de diabet, hipoglicemie sau infecții cronice ale urechii. Acest lucru este așa, deoarece este pregătit cu o singură proteină animală cu o singură sursă cu masă de vită ca primul ingredient. Nu conține niciun pui, ou, mazăre, cartofi sau boabe care sunt cele mai probabile cauze ale alergiilor alimentare sau intoleranțelor. Ingredientele naturale uscate prin înghețare oferă vitamine și minerale, omega 3 și 6 acizi grași derivați din ulei de somon și hering, enzime și probiotice active cerute de un câine activ pentru a funcționa optim.

  • Performanță câine Review-uri alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Masă de carne de vită, delicioasă, cartofi dulce uscat, ficat de carne de vită îngheț, dovleac uscat, îngheț uscat roșu varietate, afine uscate, bok choy, zucchini, squash, kale, îngheț uscat papaya, inulin, afine, patrunjel, probiotice (Lactobacillus acidophilus produs de fermentație deshidratată, produs de fermentare a planmentării lactobacillus produs de filmentare deshidratată, bifidobacterium produs de fermentație deshidratat, bifidobacterium produs de fermentație deshidratată, enterococcus produs de fermentație faeciu deshidratat, subtillus subtillus produs de fermentație dehidratat), kelp, anghinare, ulei de somon , Ulei de hering, vitamine (dl-metionină, vitamină un supliment, supliment de vitamina D3, supliment vitamina E, supliment de vitamina B12, mononitratul de tiamină, clorhidrat de piridoxină, supliment de riboflavină, supliment de niacină, acid folic, biotină), minerale (pantotenat de calciu, seleniu , Chelat de aminoacizi de zinc, aminoacid de fier chela Te, aminoacizi de cupru chelat, aminoacizi de mangan chelat, aminoacizi de cobalt chelat).

Sportdogfood`s Cel mai bun mod de performanță pentru câini pentru câinii activi este realizat în SUA, iar ingredientele sale sunt toate provenite din fermele locale de familie și ferme din întreaga țară, ceea ce face ca acesta să fie mai atrăgător pentru proprietarii de câini. Ele evaluează calitatea și accesibilitatea Sportdogfood elite de cereale hrană pentru câini liberi mult mai mare decât alte mărci pe care le-au încercat și spun că nu pot fi mai fericite pentru trecerea la aceste lucruri minunate, deoarece este atât de evident cum îi iubesc câinii și sunt mai sănătoși pentru asta.

Cel mai bun hrană pentru câini de performanțăNu numai proprietarii individuali de câini cumpără acest lucru pentru câinii lor, ci și îngrijitorii profesioniști pentru câini, administratorii adăpostului, crescătorii și proprietarii de canisme. Toți au atestă bunătatea alimentelor de câine de la SportdogFood`s Elite. Atunci când treceți la acest produs, este important să faceți acest lucru în mod corespunzător și încet pentru a evita tulburările de stomac și alte probleme de sănătate.

Pro:
  • Proiectat pentru câini cu sensibilități alimentare, alergii, diabet, hipoglicemie sau infecții ale urechii cronice
  • Nu conține pui, ou, mazăre, cartofi sau boabe
  • Făcute și provenite în SUA
Contra:
  • Ca și în toate cele mai bune alimente pentru câini de performanță, veți găsi recenzii care afirmă că unii câini nu vor mânca acest produs
  • Unii recenzenți se plâng că acest aliment și-a dat câine digestiv supărat

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): # 8220; Weimaranerul meu iubește acest mâncare. El mănâncă ca bomboane. Am petrecut câteva săptămâni încercând să cumpărăm în jurul valorii de a găsi hrana cu cereale și cartofi. Știu că Weima sunt stomacuri și pielea sensibilă. Sammy iubește acest lucru și are mai puțin și # 8221;

Performanță 6sport 30/20 Formula alimente uscate
de Purina Pro Plan

Rating4 stele de jumatatePurina Pro Plan Performanța Sportului 30/20 Formula Mâncare Dog Dog
Valoare: $ 1.12 / lb
Oferte: Verificați ofertele curente pe Amazon

Analiza garantată
Proteine ​​brute 30.0% min
Grasimea brută 20.0% min
Fibră brută 3.0% max
Umiditatea 12.0% max
Calorii 475 KCAL / CUP

Ce modalitate mai bună de a alimenta nevoile metabolice ale câinelui decât să le hrănească Purina Pro planul de performanță sportivă. Oferă câini cu 30% -proteină cu o nutriție de 20% pentru a obține o performanță optimă. Mai mult decât atât, această rețetă bogată în nutrienți ajută, de asemenea, la dezvoltarea unor sisteme imune și digestive mai puternice pentru un stil de viață sănătos și activ. Primul său ingredient este carne de pui pur amestecată cu surse naturale de vitamine și minerale și aminoacizi pentru a vă menține câinele pe formularul de sus și în mișcare în orice moment.

  • Performanță câine Review-uri alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Pui, făină de pui de porumb, orezul de bere, grăsimi animale conservate cu tocoferol (formă de vitamina E), masă de păsări de curte (sursă naturală de glucozamină), porumb de cereale integrale, făină de germeni de porumb, masă de pește (sursă naturală de Glucozamină), digest de animale, ulei de pește, produs de ouă uscată, sare, carbonat de calciu, clorură de potasiu, fosfat de calciu, supliment de vitamina E, clorură de colină, L-lizină monohidroclorură, L-Ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), Sulfat de zinc, sulfat feros, sulfat de mangan, niacin, supliment de vitamina A, pantotenat de calciu, mononit de tiamină, sulfat de cupru, supliment de riboflavină, supliment de vitamina B-12, clorhidrat de piridoxină, ulei de usturoi, supliment de vitamina D-3, iod de calciu , Biotin, Menadione Complex bisulfit de sodiu (sursa de activitate de vitamina K), Selenite de sodiu.

Câinii atletici sunt, în general, predispuși la accidente și răniri, în special la șolduri și articulații, și puteți spera doar că nu se va întâmpla cu animalul dvs. de companie. Ar fi în avantajul câinelui activ să aibă o sursă regulată de EPA și glucozamină pentru sănătatea și vindecarea în comun. din fericire, Purina Pro Plan Performanța Sportului 30/20 Formula Mâncare Dog Dog conține acest lucru, și acest lucru este util pentru a menține agilitatea și rezistența la câinii foarte activi.

Cel mai bun hrană pentru câini de performanțăProprietarii de câini consideră că este liniștitor să știe că un hrană pentru câini de performanță pentru câinii activi se ocupă de animalele lor de animale prin asigurarea acestora nu numai nutrienții pe care trebuie să fie foarte competitivi, ci și să-și reconstruiască corpul în mod natural. Cu toate caracteristicile de performanță sportive pro plan și benefice, nu este de mirare că acest produs de cel mai bun câine de performanță a atras tot mai mulți proprietari de atletic, de lucru și să arate câini din întreaga țară. Cumpărătorii cred că este un pic pricy, dar ei concluzionează că rezultatele uimitoare mai mult decât compensarea prețului său - cu adevărat mare valoare pentru bani.

Pro:
  • 30% proteină și 20 $ grăsime
  • Puiul real este primul ingredient
  • Adăugat aminoacizi
  • Conține EPA și glucozamina ajuta la susținerea sănătății și mobilității comune
Contra:
  • Unii proprietari de câini care au cumpărat acest produs de câine cele mai bune de performanță au fost scoase de mirosul puternic
  • Unii recenzenți se plâng că acest aliment și-a dat câine digestiv supărat

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; toți câinii păstrează greutatea bine. Cantitățile de hrănire sunt rezonabile, nu trebuie să fimoteze cantități excesive la oricare dintre câini, inclusiv câinii de lucru și mamele care alăptează. Puii încep cu adevărat și # 8221;

Performanța de 7 premiere Active pentru adulți
de Eucanuba

Rating4 stele de jumatateEUKANUBA PERFORMARE PERFORMANȚĂ PERFORMANȚĂ ACTIVĂ ACTUALĂ PENTRU CÂȘTIGĂRI
Valoare: $ 1.31 / lb
Oferte: Verificați ofertele curente pe Amazon

Analiza garantată
Proteine ​​brute 30.0% min
Grasimea brută 20.0% min
Fibră brută 4.0% max
Umiditatea 10.0% max
Calorii 384.93 KCAL / CUP

Iată un alt câștigător de la Eucanuba Linia de rețete de alimente uscate de câine special concepute pentru câini de lucru și sportiv. Oferă o nutriție echilibrată pentru energia susținută și performanța optimă pe care fiecare proprietar de câini o va iubi pentru animalele de companie. Câinii foarte activi au rate de metabolizare ridicată, astfel încât acestea necesită și cele mai înalte niveluri de proteine ​​și grăsimi pentru a-și combina energia și pentru a-și menține puterea în sus. Această formulă oferă la o proteină ridicată de 30% și 20% grăsimi, plus niveluri ridicate de calciu, pentru a stimula mușchii slabi și oasele puternice.

  • Performanță câine Review-uri alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Făină de pui, carne de pui (sursă naturală de sulfat de condroitină și glucozamină), făină de porumb, orezul de bere, sol de grâu integral, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixte, o sursă de vitamina E), pulpă de sfeclă uscată, aromă de pui , Masă de pește, produs de ou uscat, ulei de pește (conservat cu tocoferoli mixici, o sursă de vitamina E), drojdie uscată, clorură de potasiu, fructooligozaharide, sare, hexametafosfat de sodiu, clorură de colină, minerale (sulfat feros, oxid de zinc, sulfat de mangan , Sulfat de cupru, oxid mangan, iodură de potasiu, carbonat de cobalt), carbonat de calciu, vitamine (acid ascorbic, acetat de vitamina A, pantotenat de calciu, biotină, mononitar de tiamină (sursa de vitamina B1), suplimentul de vitamina B12, Niacin, Supliment Riboflavin (sursă de vitamina B2), inozitol, clorhidrat de piridoxină (sursa de vitamina B6), suplimentul de vitamina D3, acid folic), dl-metionina, supliment vitamina E, L-carnitina, beta-caroten, extract de rozmarin.

Ingredientele cheie ale EUKANUBA PERFORMARE PERFORMANȚĂ PERFORMANȚĂ ACTIVĂ ACTUALĂ PENTRU CÂȘTIGĂRI sunt adevărata pui și masă de pui, care sunt surse bune de proteine ​​pentru mușchii puternici și slabi și chondroitina și glucozamina pentru a susține articulații sănătoase.

O altă caracteristică unică a alimentelor cu câini de performanță EUKANUBA pentru câinii activi este sistemul său 3D DenatDefense, care este un mod dovedit clinic de reducere și prevenire a acumulării tartrului și a problemelor dentare grave. Proprietarii de câini care au fost cumpărători de lungă durată a acestui produs și-au exprimat satisfacția că Eukanuba nu și-a redus calitatea și a păstrat standardele sale de-a lungul anilor.

Cel mai bun hrană pentru câini de performanțăDeși acest lucru a fost o bază pentru câinii sportivi, tot mai mulți proprietari de animale de companie spun că lucrează extrem de bine pentru câinii lor seniori, precum și pentru cățelele lor însărcinate și care alăptează. Ea a întinerit aceste câini care au crescut nivelurile de energie, redusă greutatea câinilor obeze până la pielea și haina îmbunătățită, și le-a beneficiat atât de mult cât ca omologii lor mai tineri și mai activi. Ei cred că este un lucru bun că pot să-i hrănească și pe ceilalți câini, pentru că simplifică gestionarea pachetului de canini de diferite etape de viață.

Pro:
  • 30% proteină și 20% grăsime
  • Sistemul 3D DentalSfense unic al companiei reduce petele dinților și acumularea tartarului
  • Conține calciu, chondroitină și glucozamină
Contra:
  • Ca și în toate cele mai bune alimente pentru câini de performanță, veți găsi recenzii care afirmă că unii câini nu vor mânca acest produs

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220 de mâncare mare pentru bani. Nu am observat nici o abandonare în ingrediente sau performanțe de către achiziția MARS Post Marte. Voi continua să cumpăr. Actualizare: următoarea comandă a lui Eucanuba a intrat cu "# 8230; & # 8221;

8ULTRA FORMA FORMA Mâncare uscată
de Annamaet

Rating4 steleAnnamaet Ultra Formula Dog Hrană Dog
Valoare: $ 4.4 / lb
Oferte: Verificați ofertele curente pe Amazon

Analiza garantată
Proteine ​​brute 32.0% min
Grasimea brută 20.0% min
Fibră brută 3.0% max
Umiditatea 10.0% max
Calorii 480 KCAL / CUP

Dacă aveți puii excepțional de activi sau câini de performanță sau chiar un mâncător pretențios al unui câine, acest produs de câine ultra Annamaet ar trebui să îndeplinească cerințele lor nutriționale și să-și susțină stilul de viață vibrant. Prietenul tău choosy va iubi cu siguranță fiecare mușcătură a acestui pui fără hormoni și fără antibiotice, rețetă de orez brun.

Ultra Performance Hrană pentru câini pentru câinii activi este moderat de calorii (480kcal / cană) și formulate pentru a asigura o sursă bine echilibrată de proteină (nu mai puțin de 32%), grăsimi (nu mai puțin de 20%), niveluri ridicate de grăsimi esențiale acizi, calciu și vitamine și minerale. Ingredientele sale fac această masă gustoasă și sănătoasă pentru câini în diferite etape de viață - de la cățele însărcinate sau care alăptează la puii de creștere rapidă și foarte activă.

  • Performanță câine Review-uri alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Făină de pui, orez brun, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli amestecați (vitamina E)), ouă uscate întregi, masă de hering, pulpă de sfeclă uscată, mei, drojdie uscată, ulei de pește menhan (conservat cu tocoferoli amestecați (vitamina E)) , Făină de semințe de in, lecitină, produs de grăsime (alge, sursă de acizi grași), morcov, țelină, patrunjel, salată verde, spanac, sare, dl metionină, clorură de potasiu, l-lizină, afine, lactobacillus acidophilus produs de fermentație deshidratată, Oligofructoză, extract YUCCA Schidigera, supliment de vitamina E, L-ACSCORI-2-polifosfat (sursa de vitamina C), supliment de niacină, biotină, mononit de tiamină, p pantotenat de L-carnitină, D-calciu, supliment de riboflavină, clorhidrat de piridoxină, vitamina un acetat , Supliment de vitamina B12, supliment de vitamina D3, acid folic, clorură de colină, proteinează zinc, betaine anhidru, proteine ​​de fier, drojdie de seleniu, proteine ​​de cupru, proteine ​​de mangan, iod de calciu.

Annamaet Ultra Formula Dog Hrană Dog de asemenea, conține alge fără grâu, care este o sursă bună de acid gras Omega 3. Alte ingrediente oferă surse stabile de omega 6, L-carnitină și DHA. Pentru mulți proprietari de animale de companie, acest Kibble a fost un articol de uz casnic de ani de zile și a lucrat minuni pe câinii lor. Spre deosebire de alte branduri, spun că o mică slujire merge mult cu această rețetă minunată, care este bună pentru câini, astfel încât să nu câștige o greutate inutilă și să economisească și bani de alimente.

Unii proprietari de câini folosesc aceste lucruri ca instruire tratate sau recompense - direct din sac - așa că trebuie să aibă gust foarte bun. Acest produs continuă să obțină aprobarea de la cumpărători din cauza sănătății sale. Transparența și capacitatea de reacție a producătorului vin, de asemenea, foarte apreciate de proprietarii de animale de companie, iar pe o piață inundată cu produse alimentare pentru animale de companie, care într-adevăr face o mare diferență.

Pro:
  • Făcute cu pui fără hormoni și fără antibiotice, pește și orez brun
  • 480KCAL / CUP
  • Potrivit pentru câini în toate etapele de viață, inclusiv câinii însărcinați sau cățelele care alăptează
Contra:
  • Ca și în toate cele mai bune alimente pentru câini de performanță, veți găsi recenzii care afirmă că unii câini nu vor mânca acest produs
  • Unii proprietari spun că, în timp ce simt că aceasta este cea mai bună hrană pentru câini de performanță, este prea scumpă pentru bugetul lor

9Premium toate Momentum natural alimente foarte atletice
Dr. Tim`s

Rating4 steleDr. Tim`s Premium Toate alimentele naturale de animale de companie Momentum Foarte atletic Dog alimente
Valoare: $ 1.80 / lb
Oferte: Verificați ofertele curente pe Amazon

Analiza garantată
Proteina brută 35.0% min
Grasimea brută 25.0% min
Fibră brută 3.0% max
Umiditatea 10.0% max
Calorii 588 KCAL / CUP

Dr. Tim`s Premium Momentum Dog Alimente oferă o masă de canină naturală, care este foarte ambalată cu o grosime de peste 90% proteine ​​pe bază de carne, grăsimi și selectați carbohidrați. Ingredientul său numărul unu este puiul ridicat ferm, combinat cu plasma porcină, somon, făină de hering și ouă, care oferă tuturor câinilor activi de aminoacizi drept, iar toate acestea sunt cu mândrie provenite din SUA.

De asemenea, Momentum Dog Alimentele pentru câinii activi este mândru să aibă una dintre cele mai scăzute rețete de carb din clasa sa, îmbogățită cu suplimente esențiale care includ prebiotice, probiotice, surse de fibre cum ar fi orezul și fulgiul de ovăz, minerale, antioxidanți, L-carnitină și seleniu. Câinii sunt prin natura carnivore, așa că vor iubi această dietă de carne care nu conține materiale de umplutură cum ar fi soia sau porumbul.

  • Performanță câine Review-uri alimentare: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Făină de pui, orez brun, grăsime de pui (conservate cu tocoferol naturale mixte, o sursă de vitamina E), masă de hering ocean, pulpă uscată de sfeclă (zahăr), produs de ouă uscată, masă de inel de masă pentru ficat de ficat, Ulei de pește menhan (conservat cu tocoferoli naturali amestecați, o sursă de vitamina E), plasmă de porc uscată, clorură de potasiu, sare, lecitină (derivată la floarea-soarelui), dl-metionină, L-lizină, masă kelp, rădăcină de cicoare uscată (sursa de inulină ), Extract de fermentație coagulens uscat, extract Yucca Schidigera, coji de semințe de psyllium, clorură de colină, taurină, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), supliment vitamina E, sulfat de zinc, proteine ​​de zinc, beta caroten, sulfat feros , Sulfat de mangan, inozitol, supliment de niacină, proteine ​​de fier, proteine ​​de mangan, oxid de zinc, biotină, mononit de tiamină (sursa de vitamina B1), sulfat de cupru, clorhidrat de piridoxină (sursa de vitamina B6), proteine ​​de cupru, vitamina A Supliment, Riboflavin Supliment (sursă de vitamina B2), Pantotenat D-calciu, iodură de potasiu (sursă de iod), oxidul mangan, seleniu, iod de calciu, supliment de vitamina B12, Selenit de sodiu, Supliment de vitamina D3, L-carnitină, acid folic.

Acest hrană pentru câini de înaltă calorii a fost tariful zilnic de câini care concurează în rasa de cămăși de câine Iditarod, o dovadă suplimentară a valorii sale mari pentru câinii sportivi. Este esențial să ajuți câinii să-și atingă întregul potențial și să-și mărească rezistența în cadrul concursurilor cele mai pedepse și cele mai dure medii. Pentru acei curse, Dr. Tim`s Premium Natural Pet Foods Momentum Foarte atletic Dog alimente și-a furnizat marginea față de adversarii. A fost combustibilul lor pentru orele de curse lungi, înfricoșătoare și medicamentul pentru recuperarea rapidă.

Momentul a făcut o marcă pentru acei concertori iditarod, dar acest hrană pentru câini joacă efectiv un rol mai mare în a ajuta câinii în situații active mai normale. Câinii suferă de stres de zi cu zi din cauza diferitelor cerințe plasate pe ele, și acest lucru este valabil mai ales pentru sportivi și câini de lucru. Stresul face o mulțime de lucruri ciudate pentru a supăra stomacul, iar cele mai bune alimente de câine de performanță conține elementele potrivite pentru a menține intestinul sănătos și rezistent la infecții.

Pro:
  • 94% din proteine ​​provin din surse de animale
  • Niveluri ridicate de acizi grași omega 3
  • DHA și EPA de la Oceanul de pește de pește Ajutor cu inflamație, funcție imună și creier, sănătate cardiacă și vărsare
  • Conține prebiotică
Contra:
  • Cea mai bună calitate a câinilor de performanță este prea scumpă pentru proprietarii de animale de companie pe un buget strâns
  • Unii cumpărători spun că câinele lor a avut diaree după trecerea la acest produs alimentar, dar care ar putea fi de la schimbarea dietei fără o tranziție treptată

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & Nu poți merge prost cu niciunul dintre produsele Dr. Tim! Ei au fost formulați prin mulți ani de experiență ca un veterinar și lucrul cu câini competitivi; Unul dintre puținele alimente care au testarea reală a lumii către & # 8221;

10Performanța se amestecă
de aur negru

Rating4 stelePerformanța de aur negru amestecați alimentele câinilor
Valoare: $ 1.46 / lb
Oferte: Verificați ofertele curente pe Amazon

Analiza garantată
Proteine ​​brute 26.0% min
Grasimea brută 18.0% min
Fibră brută 3.5% max
Umiditatea 12.0% max
Calorii 415 KCAL / CUP

Cognizant al angajamentului companiei de a oferi fiecărei canini cea mai bună rețetă alimentară de câine pe care o merită bogat, Aur negru a creat o performanță diferită de câine Formula de alimente se ocupă de toate rasele de câine și vârstele, indiferent de nivelurile lor de activitate. Acest lucru nu înseamnă întotdeauna un lucru bun, deși.

Blendul de performanță 26/18 oferă o proteină pe bază de carne, care este ideală pentru câinii sportivi implicați la niveluri ridicate de activitate, cum ar fi orele extinse de performanță crescută în condiții extrem de stresante, la fel ca condițiile în cursele iditarod. Același amestec funcționează pentru cele care nu sunt atât de active, cu excepția faptului că porțiunile trebuie să fie tăiate puțin pentru a fi mai potrivite pentru ei.

Ingrediente: Masă de vită, masă de porumb, grâu măcinat, masă de porumb, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixt și acid citric), masa de pui by-produs, bere orez, pulpă de sfeclă uscată, arome naturale, sare, orz malțată, bere drojdie uscată , Clorură de potasiu, propionat de calciu (conservant), clorură de colină, minerale (sulfat de zinc, monohidrat sulfat feros, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iod de calciu, selenit de sodiu), vitamine (supliment vitamina D3, Supliment vitamina E, Niacin , Pantotenatul de calciu, riboflavina (sursa de vitamina b2), clorhidrat de piridoxină (sursa de vitamina B6), mononitara de tiamină (sursa de vitamina B1), mensadione complex bisulfit de sodiu, acid folic, biotină, supliment de vitamina B12).

Acest hrană pentru câini de performanță pentru câinii activi este îmbogățită cu omega 3 și 6 acizi grași necesari pentru păstrarea pielii câinelui și pentru a acoperi sănătatea. Acesta conține chondroitină și glucozamină care sunt vitale pentru menținerea sănătății șoldurilor și a articulațiilor. Cantitatea corectă de carbohidrați asigură energia pentru a susține câinii prin activități intense. Niciunul dintre proprietarii de câini de mirare vor menționa cât de sprinted câinii lor alerga și sari și cum nu par să nu mai fie de energie atunci când mănâncă Performanța de aur negru amestecați alimentele câinilor.

Proprietarii mai multor câini sunt încântați să fi găsit în cele din urmă hrana pentru toți câinii lor activi. Îi bate în mod clar la confecționarea unei formule diferite pentru fiecare câine sau rasă sau vârstă. Câinii lor fac minunat bine și bucurându-se de fiecare mușcătură a acestei retete nutritive și evident gustoase de ani de zile. De asemenea, a păstrat vizitele frecvente ale VET destul de mult din trecut, pe care ei nu le doresc în mod natural să fie altfel.

Pro:
  • Potrivit pentru toate rasele de câine și vârstele
  • 26% proteine ​​și 18% grăsime
  • Îmbogățit cu acizi grași omega 3 și 6
  • Conține chondroitină și glucozamină
Contra:
  • Ca și în toate cele mai bune alimente pentru câini de performanță, veți găsi recenzii care afirmă că unii câini nu vor mânca acest produs
  • Unii proprietari de animale de companie care au cumpărat acest mâncare au spus că a deranjat stomacul câinelui lor

Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 cele mai bune alimente pentru câini de lucru pentru câini de lucru și atletici