Top # 57: cum să începeți în spectacolele de câine

Mulți dintre noi se bucură de vizionarea spectacolelor de câini cum ar fi Westminster Kennel Club Dog Show, indiferent dacă trăiește sau la televizor și ei arată întotdeauna ca o mulțime de distracție. Ați vrut vreodată să intrați în puști într-unul din aceste spectacole de câine? Ați luat în considerare ce tip de muncă este necesară și cât de dificil este să începeți să vă arătați câinele?

Am fost foarte încântat să salut oaspeții noștri podcast Gail Miller Boer, Director de Comunicații pentru Clubul Kennel Westminster, Ca oaspete în acest episod. Am discutat tot ce a fost legat de emisiunile de câine, inclusiv dificultățile și recompensele, ce tip de câini de spectacol sunt potriviți, cum să începeți să vă arătați câinele și ce fel de muncă este implicată. Gail ne-a luminat cu sfaturi despre tot ce să știm despre acest lucru și mai mult, inclusiv câteva fapte și povești distractive de la precedentele de câini din Westminster.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Cum să începeți în spectacolele de câine
(transcrierea podcast)

Cum să începeți în spectacolele de câine

Te-ai gândit să intri în circuitul de câine de spectacol? Poate că doriți să obțineți un câine de pâine în scopul unui câine care arată sau poate că este doar ceva ce vă place să vizionați la televizor sau în zona dvs. locală și vă gândiți să începeți să începeți. Oricum, poate fi foarte copleșitor să începeți să ne gândim la obținerea unui câine dacă nu aveți deja unul și cum să vă rupeți în această industrie.

Astăzi, am fost destul de norocos să vorbesc cu Gail Miller Bisher. Ea este un reprezentant pentru Westminster, care, desigur, este unul dintre cele mai renumite spectacole de câine din lume, cu siguranță cele mai faimoase și mai prestigioase aici în Statele Unite. Și mi-a dat niște sfaturi și trucuri pentru a împărtăși despre obținerea primului dvs. câine de spectacol și pentru a-l pregăti pentru circuitul de câine de spectacol.

Interviu cu Gail Miller Bisher

Gail: Numele meu este Gail Miller Boer și eu sunt directorul de comunicare pentru Clubul Westminster Kennel. Sunt, de asemenea, analistul pentru Fox Sports One de televiziune a spectacolului nostru de câine.

Samantha: Sună ca o slujbă foarte distractivă.

Gail: [Râde] Ei bine, este distractiv, pentru că întotdeauna vorbesc despre un subiect pe care-l iubesc, care sunt câini și am crescut să arăt câini. Părinții mei au fost implicați în colțurile sportive și crescute. Așa că am avut întotdeauna cel puțin 10 colțuri barbă în casă în orice moment dat. Ei nu au ras foarte mult, ar rasa poate un singur gunoi pe an, care a fost bine. Și am arătat orice câini pe care l-am avut și câteodată ar fi putut fi câinele încăpățânat sau așa ceva. Aceasta a fost o mare pregătire pe care am învățat cum să se ocupe de toate tipurile de temperamente și personalități diferite. Și au concurat în multe sporturi diferite de câine, conformație, care este câinele arată că toți vedem.

Apoi, bineînțeles, am concurat și în showmanship junior, care este o competiție pentru tinerii în care sunt judecați și nu câinele. Stivurii sunt judecați pe capacitatea de manipulare. Așa că am fost foarte implicat în asta.

Și de fapt așa cum am fost introdus în Westminster ca un handler junior. Avem o competiție de showmanship junior la Westminster și Westminster a promovat acest lucru din 1934 și am fost întotdeauna foarte implicați în încurajarea tinerilor și încercarea de a obține tineri implicați cu câini și fac lucruri cu câinii lor. Acest lucru oferă oamenilor șansa de a face acest lucru.

Deci, ca o persoană tânără, aș concura în showmanshipul junior și trebuie să vă calificați să intrați chiar și pe Westminster. Deci, numai copiii câștigători din întreaga țară sunt capabili să se califice și să intre în Westminster. Așa că am făcut-o în anii adolescenți și am plasat în finala, al doilea an și ultimul meu an de eligibilitate, deoarece odată ce ajungeți la 18 ani că trebuie să vă deplasați. Aceasta a fost într-adevăr introducerea mea care zbura de la Midwest la New York și aducându-mi câinele și arătând în Manhattan ca o persoană tânără. Da, este grozav.

Dar știi, lucrul este cineva care este implicat în sportul câinilor știe că Westminster este cel mai prestigios spectacol din țara noastră și unul dintre cele mai multe [inaudite] cu siguranță. Este istoric. Următorul februarie va fi cel de-al 143-lea spectacol anual de câine. Așa că am fost în jur de foarte mult timp. Organizația a fost înființată la New York, primul spectacol a fost în Manhattan, iar spectacolul nostru de câine a fost în toate cele patru dintre diferitele grădini Madison Square. Suntem cel mai vechi chiriaș la Madison Madison Square Garden. Și suntem cu adevărat înrădăcinați în New York City.

Samantha: Wow. Foarte tare. Asta e minunat. Deci, pentru proprietarii de animale de companie care s-ar putea gândi la a arăta câinilor, aveți câteva lucruri pe care ar trebui să le aibă în vedere înainte de a începe chiar în acest proces?

Gail: Sigur. Primul lucru de făcut Dacă sunteți interesat, dacă credeți că ați putea dori să intrați în Dog Sport se găsește rasa că este potrivit pentru dvs. Este foarte important să faceți acest meci și să vă asigurați că este o potrivire bună înainte de a aduce câinele în casa dvs. Acești câini, avem doar peste 200 de rase care sunt prezentate la Westminster și fiecare dintre acei câini a fost crescută. A existat un motiv că au fost dezvoltate în urmă cu secole. Unii erau însoțitori, unii au lucrat câini și unii erau câini de vânători, unii erau câini de protecție. Sunt temperamente diferite necesare pentru toate aceste locuri de muncă. Unii erau rataturi și vânători de mic joc pentru a ajuta oamenii să trăiască și să supraviețuiască și să-și hrănească familia. Astfel încât toți aveau locuri de muncă diferite, iar temperamentele lor reflectă acest lucru.

Deci este important să știți ce fel de câine aduceți în casa dvs. și ce temperamente și ce trebuie să fie nevoile lor. Unele rase au nevoie doar de mult mai mult decât altele. Unii sunt mai independenți decât alții. Deci, cel mai bun mod de a găsi rasa că este potrivit pentru dvs. este să mergeți la un spectacol local de câine și să discutați cu crescătorii și proprietarii și să aflați mai multe despre rasa pe care sunteți atras de vizual, nu este neapărat cea pe care o " s potrivit pentru stilul tău de viață. Deci este important să găsiți rasa potrivită pentru dvs. Puteți face cercetarea dvs. Puteți citi despre rase, puteți merge online și citiți despre rase. Dar într-adevăr face o diferență atunci când le întâlnești în persoană.

Deci, de ce Westminster, îi invităm întotdeauna pe oameni să vină la spectacolul nostru. Câinii sunt înfundați, pe care suntem una dintre puținele bench arată încă astăzi și simțim că este foarte important să rămână spectacol de eveniment, deoarece scopul este că câinii sunt organizați de rasa lor, așa că vei fi Găsiți toate beaglele împreună cu beagles. Deci, dacă sunteți un spectator, dacă sunteți cineva care vine să viziteze și doriți să aflați mai multe despre această rasă, știți exact unde să găsiți toate beaglele într-o zonă și puteți vorbi cu toți diferiți proprietari și crescători și să învețe dacă asta e rasa potrivită pentru tine. Bunul, cel rău. Știi ce e cel mai bun lucru despre această rasă? Sunt zgomotoși? Au vărsat foarte mult. Au nevoie de o mulțime de exerciții fizice? Sunt bune cu copiii? Toate lucrurile diferite care trebuie luate în considerare atunci când faceți acest angajament de 15 ani.

Samantha: Absolut. Care este cu adevărat important și cred că este important și pentru relația dintre manipulator și câine. Dacă alegeți un câine care vă este frustrant și, în principiu, licitați mai mult decât puteți mesteca, câinele va răspunde și la acest lucru. Și așa va fi greu să lucrați cu un câine când nu aveți această legătură.

Gail: Asta este adevărat. Și știi, așa cum am spus, anumiți câini sunt mai independenți și să spunem că vrei un câine cuddling, câine `s care vrea să se hrănească cu tine, dar vei ajunge să obții o rasă mai independentă și nu este cu adevărat îmbrățișa. Acestea sunt lucruri care # 8230; Sau au vărsat mai mult decât doriți să aspirați. Acestea sunt toate lucrurile care trebuie să fie dat seama înainte de a aduce casa de origine animală.

Samantha: Cu siguranță. Și cred că ați făcut un punct bun despre a vorbi cu manipulatori, deoarece sunt cei cu acea experiență în fiecare zi. Deci, unele lucruri pe care oamenii le-ar putea gândi mai întâi vor fi personalitatea câinelui și cât de mult exercițiu are nevoie, dimensiunea câinelui. Dar unele dintre aceste lucruri, cum ar fi cât de mult se găsesc câinele sau cât de independent este, s-ar putea să nu vă gândiți la acest lucru până când nu vorbiți cu cineva care se ocupă de acea rasă în fiecare zi și are de mulți ani și cunoaște acele aspecte ale raselor " personalitate.

Gail: Exact. Acesta este avantajul obținerii unui câine pură de la un crescător responsabil, sunteți atunci o parte din acest lucru "# 8212; că crescătorul devine mentor. Tocmai am primit un nou catelus și este o nouă rasă pentru mine, Cocker Spaniel englez. Și așa că mi-am împrietenit cu adevărat crescătorul, astfel încât să pot rămâne în legătură cu ea, astfel încât dacă am întrebări cu această rasă, o pot spune. Știu că o pot spune oricând. Pot să o trimit prin e-mail și ea este chiar acolo gata să mă ajute. Dacă am nevoie de sfaturi de îngrijire sau lucruri de genul asta pentru că este o nouă rasă pentru mine. Deci, chiar și cineva care își arăta câinilor întreaga lor viață ca și cum aș avea, dacă este o nouă rasă, este încă nouă pentru tine. Și deci trebuie să învățați și să faceți cercetarea și apoi este un astfel de avantaj să aveți acea resursă, mentorul pe care îl puteți baza dacă apare ceva

Samantha: Absolut. Următoarea mea întrebare sunt foarte frumos de la asta. Voiam să vă întreb dacă cineva crede că au fost la câteva spectacole și se gândesc că sunt și se gândesc la # 8212; Da, cred că este ceva ce vreau să intru. Și și-au dat seama de rasa potrivită, unde ar merge de acolo? Presupun că primul pas ar fi să găsești un crescător de reputație.

Gail: Dreapta. Cu siguranță doriți să găsiți un crescător responsabil și când doriți să achiziționați un câine și să aduceți în familia dvs. Primul loc pe care l-aș merge dacă nu știam pe cineva și nu am vorbit cu cineva la un spectacol și mi-am prezentat și am încercat să le cunosc și să aflu mai multe persoane. M-aș duce la AKC.org, care este site-ul web al Clubului American Kennel. Au o listă a unui crescător, pe regiune. Astfel încât să puteți găsi oameni în zona dvs. Care este utilă pentru că atunci ați putea numi de fapt oamenii și să mergeți la domiciliu, să vedeți cum câinii interacționează și să fie acolo în persoană cu animalele și să vorbească cu crescătorul. Un alt lucru de căutat atunci când vorbești cu crescătorii din zona ta este, există un crescător de merit. Există un crescător AKC al sistemului de merit, pe care aceștia sunt crescători care sunt dovediți că fac toate proiecțiile de sănătate înainte de reproducerea câinilor. Asta e ce reproducere responsabilă este asta. Este sigur că așhiile pe care le creați sunt animale sănătoase, sănătoase și că le sprijiniți. Dacă se întâmplă ceva rău, ca și cum nu puteți păstra câinele, crescătorii o vor lua înapoi. Ei nu le pasă cât de vechi este, ce este condiția. Ei vor lua întotdeauna catelul înapoi.

Astfel încât acestea sunt tipurile de întrebări pe care doriți să le întrebați crescătorii atunci când vă veți vizita. De obicei, vor intervieva potențialul proprietar mai mult decât trebuie să le intervievezi. Dar un crescător responsabil va avea un contract și în acest contract va spune că, dacă nu veți arăta câinele, trebuie să fie spayed sau sterilizat. De asemenea, ar spune că, în acest sens, că, dacă, din orice motiv, nu puteți păstra câinele pe care îl dați înapoi la crescător, nu îl dați doar undeva sau nu îl puneți într-un adăpost sau ceva de genul ăsta și vă veți asigura că vine înapoi la crescător, așa că este îngrijit. Există și alte lucruri pe care unii cititori le vor face, cum ar fi CO-Proprietarul pe câine. Dacă vă arătați câinele și doresc să se asigure că este afișată, vor rămâne un coproprietar, astfel încât să se poată asigura că se întâmplă acest lucru. Apoi, odată ce un câine devine un campion, poate că își ia numele pentru că puteți schimba proprietatea. Lucruri de genul acela. Dar, de obicei, există un acord amplu, un contract pe care trebuie să îl semnați și care ar trebui să includă toate clearance-urile de sănătate pe care părinții au avut-o și toate informațiile despre acea natură, astfel încât să știi ce fel de câine primiți

Samantha: Și pentru oricine este ascultarea care are întrebări sau dorește să verifice site-ul web. Voi lega la AKC.Org. Există tone de informații despre acolo, așa cum ați spus, despre crescătorii înșiși, dar și dacă aveți întrebări cu privire la întrebările pe care ar trebui să le solicitați unui crescător sau cum să găsiți crescătorul drept. Au o mulțime de informații minunate acolo, așa că voi lega acest lucru, precum și site-ul Westminster.

Gail: Grozav. Exact. O altă resursă mare, odată ce ați determinat rasa, sunteți interesat să mergeți la Clubul Național de rasă. Deci, dacă sunteți interesat de Dachshunds, puteți merge la site-ul web al Clubului Dachshund al Americii și puteți găsi că prin AKC.org sau poți să-l faci pe Google. Atunci vei merge la ceea ce numim clubul părinte. Acum, clubul părinte este Clubul Național de Voluntariat, care este pentru persoanele care se servesc și concurează cu acea rasă. Și, la fel ca Clubul Dachshund din America, există oameni care fac agilitate care sunt membri, oamenii fac ascultarea, oamenii care fac concursuri de pământ și arată oameni, oameni care arată în conformitate.

Deci, toate aceste sporturi diferite de câine reprezentate de un club parental. Și astfel, nivelul părintelui are, de asemenea, o listă de crescători pe regiuni și o mulțime de informații de rasă, foarte specific doar pentru acea rasă. Astfel încât să puteți afla multe despre Dachshunds dacă mergeți la acest site de exemplu. Și apoi va fi doar faptul că crescătorii care sunt listați pe site-ul respectiv și membrii noștri din clubul nostru parental, acesta este un alt lucru de căutat într-un crescător responsabil și veți găsi că sunt membri pentru că Deveniți un membru pe care trebuie să-l respectați cu anumite etice și # 8230;

Cum spui asta. Țineți-l pe Samantha. Această parte trebuie să taie.

Samantha: Trebuia doar să spun, această parte pe care o pot edita, deci nu vă îngrijorează.

Gail: Deci, atunci când vă uitați la crescători pe un site de club parental, este bine să știți că dacă sunt membri ai unui club parental, înseamnă că au semnat că sunt de acord cu comportamentul etic, de reproducere etică și tratamentul etic a animalelor lor. Așa că este doar un alt lucru de căutat atunci când cauți un crescător responsabil. Sunt membri ai clubului părinte? Sunt un crescător AKC de merit? Acestea sunt tipurile de lucruri care sunt un semn bun că primești un crescător responsabil.

Samantha: Absolut. Cred că este important pentru nimeni care să caute să adopte un câine de la un crescător, dacă vrei o pură, nu doar în mod necesar dacă arăți.

Gail: Corect și acesta este un punct minunat Samantha, pentru că un lucru o mulțime de oameni nu știu este că acești cluburi părinți, și voi lipi doar cu Dachshunds chiar acum pentru că am deținut pe aceștia și îi iubesc. Dachshund Club of America de exemplu, toate cluburile-mamă au un comitet de salvare sau o componentă de salvare, astfel încât ei salvează. Ei merg la adăposturi și vor primi Dachshunds, dacă există dachshunds pură în adăposturi, le vor scoate din adăpost. Clubul va plăti pentru orice îngrijire medicală necesară. Ei vor plăti pentru orice formare dacă există o situație traumatică, câinele are nevoie de o mică reabilitare. Ei vor plăti pentru asta. Ei încurajează câinele și găsesc o casă pentru totdeauna pentru asta. Astfel încât toate cluburile părinte ale diferitelor rase care arată în sporturile de câine sunt active în salvarea rasei. Deci, dacă căutați un dachshund, să spunem, și nu doriți neapărat să-l arătați sau să faceți niciunul dintre acestea și nu doriți să cumpărați de la un crescător, dar preferați să adoptați dacă asta Este ceva ce vă atrage atenția asupra dvs., a ajuns la Clubul Dachshund din America, mergeți la site-ul respectiv, veți găsi președintele Comitetului de salvare și un nume de contact și puteți să le contactați și să fiți conectați cu un câine adoptabil.

Samantha: Oh, asta e fantastic. Am fost implicat în industria animalelor de companie de peste 10 ani acum și asta nu am știut nici măcar, așa că sunt informații minunate. Vă mulțumim că ați împărtășit acest lucru.

Gail: Ceva ce încercăm să obținem mai mulți oameni despre care este adevărat. Adică, înțeleg dacă vrei să adopți câini acolo sunt multe aspecte minunate, dar uneori încă mai vrei o anumită rasă. Deci, acest lucru permite acest lucru. Și cluburile fac toate acestea cu voluntar numai și sunt din fonduri pe care le-au ridicat pentru salvare și pentru a acoperi diferite lucruri necesare pentru acești câini.

Samantha: Fantastic. Acum, să spunem că cineva găsește rasa potrivită pentru ei, găsesc un crescător, lucrează cu ei. Cum ar merge despre a începe să-și prezinte câini?

Gail: Ei bine, dacă sunteți interesat să vă arătați câinele, există multe lucruri minunate pe care le puteți face. Primul lucru este odată ce câinele este destul de bătrân, în jur de patru luni când a avut toate fotografiile sale și este curățat de veterinar pentru a fi în lume, atunci puteți începe să vă luați câinele în clasele de catelus. Există multe cluburi de câini din întreaga țară. Puteți găsi un club lângă dvs. pe AKC.org și găsiți un club care are cursuri de catelus și poate cetățeanul bun AKC Canine este un program minunat și au un sistem de stea de catelus care să fie pentru cățeluși. Și învață ascultarea generală de bază în care începeți de la început ca un puppic pentru a veni când a fost chemat, mergeți frumos pe o lesă, toate acele lucruri în timp ce câinele este mic și încă ușor de gestionat. Apoi, pe măsură ce câinele crește, aveți deja această fundație în loc și după cum știți că cea mai mare parte a antrenamentului este pentru proprietar, nu pentru câine.

Samantha: Absolut. Cât de adevărat este că este.

Gail: Dar este o mare socializare ca câinele să fie afară și în jurul altor agenți de manipizi și alți proprietari și câini și într-o situație sigură în care există un antrenor și lucruri de genul asta. Așadar, vă recomandăm să vă duceți la cluburile dvs. de câini locale și să vă alăturați unei clase, fie o clasă de catelus, o ascultare a catelului, fie una dintre acele tipuri de lucruri. Apoi toți câinele meu merge pe antrenament de ascultare, indiferent dacă o să concurez în ascultare sau nu. Antrenamentul de ascultare, calmează, stai, așteptați și # 8212; Toate aceste cerințe de bază sunt atât de necesare pentru siguranță, în primul rând, pentru siguranța câinelui dvs. pe tot parcursul vieții. Ascultarea este fundamentul tuturor sporturilor de câine. Indiferent de ce concurezi, câinele trebuie să aibă un anumit nivel de tranzacționare a ascultării.

Așa că este doar un început minunat, oricum este să-l începeți. Și puteți, de asemenea, la aceste cluburi de câine, au cursuri de conformare care arată că câinele arată și astfel că puiul tău tânăr poate începe să învețe cum să fie înființat, să fie examinat de judecător, cum să meargă în mod corespunzător pe o lesa pentru Inelul de spectacol și cum să înveți modelele care sunt folosite. Există câteva modele comune în inelul de spectacol, până la câștigarea câinelui în jurul valorii și că este ceva pe care proprietarul și câinele le pot învăța împreună. Asta este ceea ce este atât de distractiv despre sporturile câinilor este că veți afla ceva nou și faceți ceva diferit cu cel mai bun prieten al tău. Deci este o mulțime de distracție și este o mare experiență de legare.

Samantha: Nu pot fi de acord cu asta mai mult. Avem un laborator de ciocolată și când am primit-o planul meu era să lucreze agility cu ea și am făcut-o și ea părea să se bucure de ea. Dar dragostea ei și pasiunea ei în viață este înotul. Deci, de fapt am ajuns să intrați în Jumping Dock, care nu este ceea ce mă așteptam. Dar între ea și eu lucrează împreună, am dat seama împreună că ea a făcut foarte bine cu agilitatea. Ea este foarte buna motivată, așa că a făcut foarte ușor să o antreneze. Dar pasiunea ei era apă și nu m-am gândit niciodată la sporturile de apă cu ea, dar facem să săriți acum și o iubește și o iubesc și este un lucru foarte minunat de făcut împreună cu câinele dvs. Nu am lăsat niciodată o competiție cu fețe triste. Suntem amândoi excitați, fericiți. Se întărește că Bond cred că între tine și animalul tău de companie.

Gail: Absolut. Orice formare pe care o faci, indiferent de sport, de fiecare dată când cheltuiți cu câinele va crește această relație, puterea acelei relații. Te cunoști atât de bine. Asta-i tot ceea ce vorbim mereu despre televiziune și când ne uităm la câinii de spectacol, câinii de top arată în jurul inelului. Acești câini și proprietarul călătoresc țara și merg la câini, arată tot timpul anului. Deci, de fapt, aceasta este ceea ce faceți în timpul dvs. suplimentar, cu banii dvs. suplimentari și energia suplimentară "# 8212; Acesta este hobby-ul tău și asta e ceea ce faci. Și alegeți să fiți cu animalul dvs. de companie și să faceți lucruri cu animalul dvs. de companie. Nu mă pot gândi la nimic mai plăcut. Mă simt în același mod Samantha.

Am făcut concursul de ascultare și am făcut concursul Parthddog, care este destinat câinilor care îngropă subteran și ca dachshunds care trebuie să meargă subteran și să caute carieră într-un tip de concurență de simulare.

Câinii îl iubesc, după cum ați spus. Ei primesc un exercițiu excelent. Sunt sigur că laboratorul tău primește un exercițiu excelent, sărituri și scufundări. Și ajungeți să vă antrenați și să lucrați cu animalul dvs. Este doar o legătură specială. Chiar este.

Samantha: Este, și cred că amândoi ne simțim mândri la sfârșitul zilei. E atât de mândră de ea însăși. Și a făcut ceea ce voia să facă și de ce trebuia să facă și ea sa răsplătit pentru asta și mă simt foarte mândru că mi-a ascultat și am lucrat atât de bine și într-adevăr este doar în general o experiență minunată pe care o cred atât animale de companie și proprietar

Gail: Și știi, de asemenea, își construiește cu adevărat nivelul de încredere. Dacă aveți un câine care este puțin nesigur sau doar, știți, poate că ați primit câinele mai târziu în viață, astfel încât nu a fost socializat corect ca un cățeluș sau ceva, sportul câinilor și învățarea și instruirea și # 8230; Odată ce ei primesc că fac ceva ce vrei să facă și ei o fac bine și ei primesc această armătură, ei doar, într-adevăr aduce o încredere într-un câine care ar putea fi puțin mai puțin plin de ei înșiși , tu stii. Și astfel poate fi foarte util, pentru caini ca asta. Și apoi ceilalți ne iubesc.

Samantha: Asta e corect.

Fantastic. Acestea sunt toate întrebările pe care le-am avut, dar există ceva despre un Westminster sau care arată câini pe care doriți să-l spuneți că nu am vorbit încă?

Gail: Ei bine, singurul lucru pe care l-aș spune este atunci când începeți să arătați câinele dvs. în competiții reale, odată ce ați părăsit cursurile de formare și sunteți în inelul care concurează la spectacolele locale de lângă casa dvs. Dureaza. Uneori, când începeți un nou sport și nu funcționează, ați putea obține puțin descurajat. Și aș spune că nu fi descurajat. În primul rând, petreceți timp cu câinele dvs. Așa că este minunat. Și este distractiv să călătorească și să ducă lucruri și le place și ei, deci sunt distracții. Dar trebuie să păstrați la ea. În general, dacă tocmai ați început și nu ați câștigat, este de obicei pentru că trebuie să faceți mai mult. O mulțime de practică cu orice sport, știi. Trebuie să practici, câinele trebuie să fie practicat mai mult. Doar repetiție, o făcând din nou și din nou și din nou. Și va câștiga panglica albastră. Veți. Și este doar să atârne acolo și să nu renunți și să câștige întotdeauna, să pierzi sau să atragă, câinele tău este întotdeauna cel mai bun în spectacol. Și, doar asigurați-vă că știu asta și simt că atunci când sunteți în drum spre casă.

Samantha: Absolut. Nu pot fi de acord mai mult. Asta e & # 8230; Sunt sigur că este frustrant, mai ales pentru manipulatori de prima dată, știi, și cum ai spus, cred că este ceva ce o mulțime de vine cu experiență, așa că este doar să punem în timp și efortul și efortul Va plăti în cele din urmă.

Gail: O sa. Și din nou, dacă obțineți un câine de la un crescător va fi o resursă la spectacole chiar. Astfel încât acestea pot fi foarte utile. Când sunteți la spectacol, ei vă pot ajuta să vă critice manipularea. Ei vă pot ajuta să învățați cum să vă gândiți mai bine. Poate că nu vă îngrijiți exact câinele corect. Sau poate avea nevoie de un mic ajutor în acea zonă. Și asta este ceva pe care alți oameni pot fi, deveniți mentori și vă ajută cu adevărat de-a lungul.

Dureaza. Este nevoie de timp, dar este o mulțime de distracție.

Samantha: Absolut. Vă mulțumim atât de mult pentru timpul dvs. de astăzi, Gail. Chiar apreciez că vii. Și vorbind cu toată lumea.

Gail: Absolut. Pot să vorbesc despre câini oricând.

Samantha: De acord. Absolut. Știi, motivul pentru care am început podcast-ul în primul rând a fost un fel de nișă în care nu au existat o mulțime de podcast-uri acolo despre câini și animale de companie în general. Deci, îmi place să vorbesc despre ei și cum ai spus, aș putea vorbi despre ei toată ziua.

Mulțumirile mele lui Gail pentru a fi pe podcast astăzi. Am apreciat cu adevărat să vorbesc cu ea. A fost o conversație minunată vorbind despre câini, care, bineînțeles, amândoi ne bucurăm. Sper că vă bucurați de acest episod. Dacă mi-ai putea face o favoare și să sari pe site-ul nostru teyyOfpets.COM. Lăsați o recenzie rapidă. Care mă ajută când mă apropii de experți precum Gail și le-am lăsat să știe că sunteți acolo și ascultați și vă bucurați de el.

Podcast anterior: De ce mâncarea proaspătă a câinelui este mai bună

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 57: cum să începeți în spectacolele de câine