Cum să faci buzunare de pilule pentru câini de casă

La un moment dat, fiecare câine va trebui să ia medicamente pentru un motiv sau altul. Unii câini sunt atât de alimente motivați că este ușor să-și ascundă pastilele în aproape orice. Pe de altă parte, poate fi aproape imposibil să-i aducă pe alți câini să-și ia medicamentele. Buzunare de pilule pentru câini de casă miros ca alimentele umane și sunt sigur că sunt chiar și cei mai buni pui.

Papletele de buzunar sunt exact ceea ce sună ca: tratamente mici în formă de buzunar mic că puteți ascunde cu ușurință o pastilă sau o capsulă în. Ele sunt maleabile, astfel încât să puteți lipi pilula înăuntru și să o acoperiți complet cu tratamentul.

Buzunare de pilule comerciale sunt făcute cu ingrediente artificiale, conservanți și arome artificiale. În timp ce pot lucra pentru câțiva câini, ei nu vor fi apetisând la animalele de companie pretențioase. Buzunarele de pilule pentru câini de casă sunt mai sănătoase, mai apetisante și ușor de făcut. În plus, sunt mult mai ieftin decât opțiunile comerciale.

Cum să faci buzunare de pilule pentru câini de casă

Buzunare de pilule pentru câini de casă

Ingrediente

  • 1 lingurita. unt de arahide
  • 1 lingurita. lapte degresat
  • 2 lingurite. făină

Directii

Efectuarea acestor buzunare de pilule de câine este foarte simplă. Combinați doar ingredientele de mai sus într-un castron și amestecați până când formează un aluat. Aluatul ar trebui să fie malleabil, dar nu lipicios. Dacă este un pic lipicios, adăugați un cuplu mai multe ciupite de făină.

Îndepărtați bucățile mici ale aluatului pentru a forma în buzunare de pilule. După cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, este ușor să lipiți pilula și să o acoperiți cu aluatul. Refrigerați resturile într-un recipient etanș de până la 7 zile. De asemenea, puteți îngheța resturile într-un container etanș de până la 3 luni.

Această rețetă ar trebui să facă aproximativ 24 de buzunare de pilule. Fiecare tratat conține aproximativ 7 calorii. Vă puteți simți bine despre hrănirea pomului dvs. un tratament care este făcut cu ingrediente de alimente întregi și este scăzut în calorii. Chiar dacă câinele dvs. trebuie să mănânce câteva în fiecare zi, nu va inunda dieta cu calorii inutile.

Citiți următorul: Cum de a da un medicament pentru câini - 6 metode actionabile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci buzunare de pilule pentru câini de casă