Rețetă: mâncare simplă pentru câini de casă

Mulți experți în domeniul nutriției canine vă vor spune că hrana pentru câini de casă este singura modalitate de a vă oferi animalul de companie cu nutriția exactă pe care are nevoie. Dacă se face în mod corespunzător, făcând alimente de casă vă va permite să oferiți o dietă care să răspundă nevoilor câinelui dvs. prin fiecare etapă a vieții sale. Acest Mâncare simplă pentru câini de casă nu va fi potrivit pentru toți câinii, dar medicul veterinar vă poate ajuta să adăugați suplimente sau ingrediente suplimentare pentru a satisface rețeta la nevoile Pooch.

Cu excepția cazului în care intenționați să studiați singur nutriția caninului, este imperativ să vorbiți cu medicul veterinar și / sau cu un nutriționist canin înainte de a comuta Fido la o dietă de casă. Chiar și rețetele alimentare pentru câini de casă care au fost formulate / recomandate de medicii veterinari pot să nu furnizeze toate substanțele nutritive esențiale pe care le are nevoie de câine.

Dacă dieta pe care o hrăniți nu este echilibrată din punct de vedere nutrițional, câinele dvs. poate deveni nutrițional deficitar În doar o chestiune de zile. În mod similar, consumul prea mult dintr-un anumit nutrient ar putea să-ți otrăvească animalul de peste timp.

Este important să lucrați cu un profesionist pentru a afla echilibrul corect al carbohidraților, proteinei, grăsimilor, vitaminelor și mineralelor pe care corpul câinelui dvs. necesită în fiecare zi. Ele vă pot ajuta, de asemenea, să vă dați seama cât de multe calorii sunt în rețetele pe care le hrăniți și câte calorii trebuie să mănânce câinele dvs. în fiecare zi.

Rețetă de mâncare de casă simplă de casă

Știați că cerințele nutriționale ale câinelui dvs. se bazează pe o serie de variabile? Aceste variabile pot include:

  • vârstă
  • greutate
  • rasă
  • nivelul de activitate
  • metabolism
  • Starea generală de sănătate

Acum puteți vedea de ce este important să discutați această rețetă de mâncare simplă de casă cu un expert. Înainte de a vă schimba dieta câinelui, indiferent dacă mergeți cu o mâncare comercială sau o opțiune de casă, trebuie să vă asigurați că va oferi PET dvs. nutriția că corpul său cere.

RECOMANDAT: 20 pro, consiliere și mituri despre hrana pentru câini de casă

Rețetă simplă pentru câini de casă

Rețetă simplă pentru câini de casă

Ingrediente

  • 1 ceașcă de ciuperci butoane albe (feliate)
  • 3 lingurite. ulei de cocos
  • 1 ceasca de zăpadă (tocată)
  • 1 cană de bulion de pui scăzut de sodiu
  • 1/2 ceasca (tocata)
  • 1/2 cană de țelină (tocată)
  • 4 ouă (scrambled)

Directii

Sauté Ciupercile din uleiul de nucă de cocos pe căldură scăzută într-o tigaie mare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10-15 minute. Adăugați bulionul de pui scăzut de sodiu, kale, țelină și mazăre. Gătiți la căldură scăzută timp de încă 10 minute. Acest lucru va permite legumele să devină ofertă.

Rețetă simplă pentru câini de casă

Adăugați ouăle amestecate la amestec. Se amestecă continuu până când ouăle sunt complet gătite.

Această rețetă simplă pentru câini de casă este ușor de pregătit, dar liniile directoare de servire nu sunt la fel de simple. O să hrănești o divizare de 50/50 a acestui hrană peste un pat de orez brun sau quinoa.

În primul rând, începeți prin a imagina cât de mult va trebui să mănânce câinele dvs. de a mânca în fiecare zi. Dimensiunea recomandată de servire este 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală și trebuie să hrănești 2 porții pe zi.

Deci, să spunem cainele dvs. cântărește 60 de lire sterline. Asta înseamnă că trebuie să mănânce aproximativ 1.5 cani pe servire (2 porții pe zi). Aici vine partea complicată - matematica. Veți tăia acea sumă în jumătate. Jumătate din 1.5 este 3/4.

Rețetă simplă pentru câini de casăVa trebui să vă hrăniți câinele 3/4 ceașcă de mâncare simplă de casă de casă pe un pat de 3/4 ceașcă de orez brun sau quinoa. Vezi, asta nu a fost atât de greu, corect? Și, amintiți-vă că veți hrăni această servire de 2 ori pe zi.

Puteți să stocați rămase în frigider timp de 3-5 zile. De asemenea, puteți îngheța resturile într-un container etanș pentru până la 2 luni. Aceasta înseamnă că puteți face această rețetă de mâncare simplă pentru câini în vrac și înghețată până când este necesar.

Citiți următorul: 7 suplimente de alimente de casă esențiale de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: mâncare simplă pentru câini de casă