Revizuire: dispozitivul de antrenament k9 bridle no-pull pentru câini

Dacă vă gândiți că aceasta este o recenzie a unui ham tradițional de câine fără trai, ai fi greșit.  K9 Bridle nu este ca orice alt dispozitiv de antrenament fără tragere disponibil, motiv pentru care mi-a atras atenția. Am folosit hamuri fără tragere cu Hyper Labrador în trecut, dar încă nu am găsit una pe care îi place și este eficientă.

Cele mai multe hamuri fără tragere atașate la partea din față a câinelui. Este un punct de control ciudat pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie și, în timp ce acestea pot fi eficiente, este nevoie de un timp pentru a vă obișnui să le folosiți. Am căutat un ajutor de antrenament fără tragere care ar fi eficient și ușor de utilizat.

Bătrânul K9 se potrivește acestor criterii?

Îți dau toate detaliile de mai jos și puteți vedea cum Labrador, Saddie, plăcut să purtați hamul în revizuirea video de mai sus. Pentru mai multe informații despre instruirea câinelui dvs. pentru a opri tragerea pe lesa, puteți verifica și aceste alte resurse de la sfaturile de câine:

Acum, să ne uităm la avantajele și dezavantajul lui K9 Bridle. Vă informez ce am gândit la acest ajutor de formare și încurajez pe nimeni care la folosit pentru a lăsa remarcă despre propria lor experiență cu dispozitivul din secțiunea de comentarii de mai jos.

K9 Review Bridle

K9 Review BridleAm fost instantaneu impresionat de K9 Bridle, deoarece dă controlul câinelui Walker din spatele gâtului. Acesta este punctul în care sunteți obișnuiți să vă controlați și ați făcut mult mai ușor să lucrez cu Saddie în timp ce o controlați din acest unghi.

De îndată ce am pus pe ea, am fost gata să începem plimbarea. N-am avut nevoie de timp să mă obișnuiesc să o antrenez cu acest dispozitiv, pentru că mi-a permis să-l antrenez în același mod în care am fost o leșă de formare înainte.

Cu toate acestea, Saddie nu sa simțit la fel de încrezător ca și la început. Avea nevoie să meargă cu această groape de 3 ori (pentru un total de aproximativ 45 de minute) înainte de a fi complet confortabilă cu ea. M-am așteptat, totuși, așa cum nu obișnuia să aibă nimic peste bot.

Saddie a încercat să-l tragă pe pâine peste nasul ei folosind labele ei. De asemenea, a încercat să-și frece fața pe pământ pentru ao scoate. De îndată ce am vorbit cu ea, se opri. Dacă puiul tău nu este la fel de ușor ca Saddie, poți avea un timp mai greu să-l folosească cu K9 Bridle.

Așa cum am demonstrat în revizuirea mea video, este ușor să alunecați căderea peste nas. Dacă câinele dvs. este mai persistent în eforturile sale decât al meu, el putea avea cu ușurință de succes la îndepărtarea căprioarei. Acesta este ceva ce trebuie să fiți atenți dacă credeți că câinele dvs. va încerca să o ia singur.

LEGATE DE: Cum de a alege lesa de câine dreapta

K9 Review BridleVestea bună este că compania este pregătită pentru acest lucru. Există o clapetă care se atașează la gulerul său. Se asigură că sunteți încă atașați de câinele dvs. dacă reușește să renunțe la capăt de el însuși.

Acesta este un ajutor de formare a câinilor 100% complet umane.

Când câinele tău își trage pe lesa, Bridle K9 pune o presiune pe botul lui. Nu este suficient să vă rănești animalul de companie, dar este suficient să corectați comportamentul. Va afla repede că atunci când trage că masa se aplică presiune față de fața lui. Dacă vrea să se oprească de presiune, va trebui să înceteze să tragă pe lesa.

K9 Review BridleSaddie a luat-o pe conceptul foarte repede - aproape instantaneu, infact! Ea este întotdeauna bună pe lesa ei după primele 5 minute de mers pe jos. Dar, în timpul primelor cinci minute, ai grijă! Ea este atât de încântată că sare, trage și bouncese în jur. Cu Bridle K9, ea și-a corectat comportamentul după primele puștiuri.

Odată ce a acceptat pâinea și a încetat să încerce să o ia, ea a început să meargă în mod normal peste tot ne-am dus. După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, ea este fericită cu capul. Ea nu are aversiune la ea deloc.

Lucrul meu preferat despre această pâine este că încă îi permite lui Saddie să respire, să bea și chiar să bea apă sau să mănânce o gustare confortabilă.

K9 Review Bridle

În timp ce compania recomandă acest dispozitiv pentru câinii care acționează agresiv în timpul unei lei, nu știu dacă aș fi confortabil spunând același lucru. Este făcut din nailon, așa că ar putea fi mestecat ușor. De asemenea, inelele O. care se conectează la guler sunt foarte mici. Îmi fac griji că un câine agresiv pe care îl ține pe lesa ar sparge ruperea sau să găsească o modalitate de a scoate din ea.

Din cauza curelelor subțiri de nailon, nu aș recomanda, de asemenea, această căptușeală pentru câinii care mestecă. Dacă animalul dvs. de companie ați reușit să alunece acest lucru, el putea să mestece-o prin ea într-o chestiune de câteva secunde dacă nu ați acordat atenție.

Acum, să vorbim despre preț. Nu puteți cumpăra acest produs pe Amazon. Este disponibilă numai în magazinele de animale de companie selectate și prin intermediul Site-ul companiei chiar acum. În funcție de dimensiunea de care aveți nevoie, vă va costa 22 de dolari. În ceea ce privește ajutorul pentru formarea câinilor și dispozitivele fără tragere, sunt un preț destul de corect.

All-in-all, aș recomanda cu siguranță K9 Bridle la orice proprietar de câine care are probleme cu pudorul lor trăgând pe lesa. De asemenea, am recomandat deja această capăt la câțiva dintre prietenii mei de antrenor pentru câini!

Urmăriți următorul: Cum să măsurați și să alegeți cablajul drept de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: dispozitivul de antrenament k9 bridle no-pull pentru câini