Uita-te ca salvatori curajosi salva 9 catelusi dintr-o cava mica

Uita-te ca salvatori curajosi salva 9 catelusi de la Pestera Tiny!

Un grup de salvare din Los Angeles, California și-a riscat siguranța pentru a salva viața a 9 puii disperați tineri.

Salvatorii la Speranță pentru salvarea animalelor laws tocmai au participat la înmormântarea prietenei lor dragi când au primit un apel despre puii sălbatici care trebuiau să fie mântuiți.

Când au sosit, au venit pe mai multe cățelușe maro și negre, fără nici o mamă în vedere. La început, echipa de salvare a încercat să coacă puii cu cheeseburgerii.

Uita-te ca salvatori curajosi salva 9 catelusi de la Pestera Tiny!

Acest lucru a lucrat inițial pentru a atrage puii, dar după ce oamenii au luat un pup, restul a fost speriat și a alergat în locul lor de ascundere - o peșteră adâncă, întunecată și extrem de îngustă.

Speranța pentru fondatorul de law Eldad Hargar le-a urmat, doar pentru a descoperi că peștera a devenit rapid prea mică pentru un om. El a luat camere, care arată modul în care puii au luat o întoarcere rapidă într-o locuință foarte îngustă.

Eldad a urmat după ei, târându-se prin murdărie și întuneric pentru a ajunge la ei. El chiar exclamă: "Sunt bug-uri ciudate aici!"Dar el nu a fost descurajat să rămână în locuință.

Uita-te ca salvatori curajosi salva 9 catelusi de la Pestera Tiny!

Folosind o capcană blândă, Eldad a reușit să asigure câțiva pui mai mari. Unul câte unul, Eldad ar prinde un catelus, iar colegul de salvare Lisa Arturo ar lucra pentru a-l scoate în scopul de a trage câinii cu el - nu era suficient spațiu în peșteră pentru a ocupa spațiu în același timp.

Cu fiecare catelus care a apărut, țipetele și strigătele lor au devenit mai mari și mai mari. Câinii nu erau în nici o durere, dar au fost îngroziți; Nici unul dintre ei nu a fost vreodată atins de un om. Dar salvatorii au fost blânzi cu ei și fiecare cățeluș în curând a liniștit suficient pentru a nu mai plânge odată ce au înțeles că erau în siguranță.

După numărul de catelus 4, Eldad sa întors la salvare pentru a descoperi cu teamă că câinii rămași au reușit să meargă mai departe în peștera întunecată. Eldad a trebuit să sapă în cealaltă parte a peșterii pentru a le întâlni. Trebuia să fie atent săpat, pentru că întreaga peșteră de murdărie ar fi putut să se prăbușească pe puii dacă ar fi săpat prea mare.

Uita-te ca salvatori curajosi salva 9 catelusi de la Pestera Tiny!

Din nou, unul câte unul, el a apucat puii, iar Lisa (împreună cu un alt salvator de sex feminin) a trebuit să-l tragă pe Eldad de picioarele lui din peșteră în timp ce el a ținut pe fiecare câine. De către câine # 7, femeile se luptau cu greutatea pe care trebuiau să o tragă - dar toată lumea a ținut-o oricum. Un al treilea salvator a ajuns în curând pentru a ajuta cele două femei să tragă eldad.

După puprinde # 8, salvatorii credeau că au primit toți câinii. Dar Eldad a făcut o verificare aprofundată a peșterii doar în caz - și a auzit ceva. Camerele arată că nu a putut vedea nimic, dar nu renunța. În cele din urmă, a văzut un nou catelus.

După ce au tras cel mai rămas, cățelușul tăcut din peșteră, sa concluzionat că într-adevăr au recuperat toate puii din peșteră.

Uita-te ca salvatori curajosi salva 9 catelusi de la Pestera Tiny!

A doua zi, puii au fost plasați cu o mamă de câine surogat, măslin. Ele sunt văzute cu bucurie, jucând cu ea într-o curte frumoasă.

Dar speranța pentru labe nu renunță la mama lor. Ea a evitat salvarea pentru un uimitor 5 ani. Dar acest grup de suflete dedicate se întoarce până când o primesc.

Puii au fost numiți în onoarea iubirii de salvatori, care a murit, Lisa M. Ashe. Fiecare catelus a primit un nume care începe cu o scrisoare a numelui ei:

Uita-te ca salvatori curajosi salva 9 catelusi de la Pestera Tiny!

Pentru a aplica pentru a adopta oricare dintre aceste catelusi, vizitati LoveJoyfoundation.Org.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Uita-te ca salvatori curajosi salva 9 catelusi dintr-o cava mica