Top 7 cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune ferme

Una dintre cele mai comune probleme de sănătate văzut la câini este diareea sau scaunul liber. Este sigur să spunem că fiecare câine va suferi de diaree la un moment dat în viața lor. Găsind Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune ferme este o necesitate dacă pooch-ul dvs. se ocupă în mod constant de această problemă. Când tovarășul tău canin coboară cu această condiție, vei ști doar mâncarea potrivită pentru a ajunge.

Dacă câinele dvs. are scaun liber, în cele mai multe cazuri este probabil nimic serios Potrivit veterinarilor. Probabil că a mâncat ceva care nu este de acord cu sistemul său digestiv. Poate fi, de asemenea, un simptom al unei reacții alergice la produse alimentare sau produse alimentare, medicamente cum ar fi antibioticele, Mediu, bacterii sau poate chiar doar un semn că el este puțin stresat.

Găsirea celor mai bune alimente pentru câini pentru scaunele ferme poate fi de mare ajutor. Veterinarul dvs. vă poate ghida în direcția cea bună, dar va trebui, de asemenea, să faceți unele cercetări pe cont propriu. Am făcut munca grea pentru dvs. și am retrogradat-o până la marcajul de mărci de mâncare pentru câini de top:

Dog alimente pentru scaune ferme Preț Calitate Rating
Acana Singles Lamb și Apple Dog Alimente $$. $ A- 4.2/5
Fără alimente de câine uscate adulte de aur $$ B+ 4.5/5
"Eu și dragoste și tu" nud păsări de curte Palooza alimente $$ A+ 4.3/5
Gustul alimentelor bogate în proteine ​​fără cereale $$ B 4.3/5
Hill`s Dieta Dieta sensibilă la stomac și mâncarea pielii $$ B 4.5/5
Wellness simplu natural limitat de ingredient limitat $$. $ B- 4.3/5
Balanță naturală limitată de ingrediente uscate $$. $ A 4.6/5

* Faceți clic pe cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune ferme pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii

Înainte de a trece la scaunul fermei pentru câini

Diareea este una dintre modalitățile corpului câinelui de a elimina toxinele, dar diareea poate fi, de asemenea, un semn de ceva mult mai grav. Dacă este cazul, starea va fi prelungită și scaunul moale nu va fi singurul simptom pe care îl veți observa. Alte simptome sunt rare, dar cazurile mai grave pot include:

  • febrăCele mai bune alimente pentru câini pentru scaun ferm
  • balonare
  • sânge sau mucus în scaun
  • letargie
  • vărsături

Ce puteți face pentru a vă ajuta să vă ajutați dacă acest lucru se întâmplă?

Evident, primul lucru pe care un proprietar responsabil de companie îl va face este să caute sfatul unui medic veterinar. Acest lucru este deosebit de important dacă scaunul liber a continuat Mai mult de 24-48 de ore.

Dacă observați că câinele dvs. are scaun liber, nu trebuie să săriți imediat în modul de panică. Țineți un ochi apropiat asupra activității sale de baie și luați-l afară pentru a-și face afacerea mai frecvent decât în ​​mod normal. Dacă observați că scaunul devine progresiv mai ferm pe parcursul următoarelor sale mișcări ale intestinului, nu aveți nimic de îngrijorat.

Dacă observați scaunul liber și devine progresiv mai liber, este timpul pentru îngrijorat. Dacă animalul dvs. de companie a mâncat ceva pe care nu ar trebui să-l aibă, această condiție ar trebui să treacă în aproximativ 24 de ore. Dacă se întâmplă ceva mai grav, se va dura mai mult de diaree și o tratamentul stomacului deranjat pot fi necesare.

În afară de a trece la cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune ferme, va trebui, de asemenea, să aveți câinele rapid timp de 12-24 ore. Hrănirea lui este inutilă în acest moment, deoarece tractul său digestiv va forța mâncarea prin corpul său fără a absorbi toate substanțele nutritive. De asemenea, ar putea să-și sublinieze și mai mult tractul GI, provocând condiția să se înrăutățească.

De asemenea, va trebui să vă asigurați că câinele dvs. rămâne hidratat. Asigurați-vă că are întotdeauna apă proaspătă de apă potabilă, și să-l monitorizeze pentru a se asigura că bea în mod regulat.

Odată ce perioada de repaus sa încheiat, nu trebuie să vă întoarceți la dieta regulată a câinelui dvs. și la programul de hrănire imediat. Hrăni cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune ferme în porțiuni mici pe tot parcursul zilei. În loc de două mari ajutări pe zi, împărțiți mâncarea în 4-6 porții mai mici. Acest lucru va fi mai ușor pe tractul digestiv Fido.

Care este cea mai bună mâncare pentru câini pentru scaunele ferme?
Top 7 branduri de hrană pentru câini nutritive

1acana single Miel și mâncare de mere

Acana Singles Lamb și Apple Dog AlimenteAcana Lamb & Apple Singles Dog Alimente oferă o opțiune de ingredient fără cereale, pentru câini cu probleme în scaunele lor. Această formulă este preparată utilizând carne de miel de 4% și 50% fructe și legume cu zinc ca singurul supliment. Din carnea de miel 50%, organele și cartilajul, jumătate este brută și proaspătă. Această dietă este compatibilă în special cu construirea biologică a câinilor.

  • Dog alimente pentru scaune firme Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Miela de miel, Lamb, Lentila verde, Lentila rosie, Limbă de miel, mere, miure de miez, mazăre galbenă, ulei de canola, alge, fasole Garbanzo, dovleac, morcovi, trifer miel, rinichi de miel, ficat de miel, Kelp, rădăcină de cicoare, rădăcină de ghimbir, frunze de mentă, balsam de lamaie, tocoferoli mixte (conservant), uscat enterococcus faecium produs de fermentație. (Proteina de zinc adăugată ca supliment)

Conține niveluri bune atât de fibre insolubile, cât și de fibre solubile (moderate până la încetinitoare) de la ingrediente botanice, cum ar fi mere, squash, dovleac, morcovi și fructe de padure. Acest lucru ajută la vrac și formează scaune mai ferme la câini. Perfuzia de carne uscată în îngheț Acana Singles Lamb și Apple Dog Alimente Îmbunătățește acceptarea de către câini, de asemenea.

Deoarece este fără cereale și folosește o sursă de proteine ​​cu un singur animal, este, de asemenea, o alegere excelentă pentru câinii cu alergii. Acest produs cel mai bun pentru câini pentru scaunele ferme sunt formulate utilizând raportul de integrare, ceea ce face posibilă ca Acana să producă un hrană pentru câini care este aproape lipsită de suplimente (cu excepția zincului). Știm că această calitate este foarte greu să vină - mai ales la punctul său de preț - astfel câștigă rang de top în lista noastră.

Pro:
  • Formula limitată de granulație, cu ingrediente
  • Fabricat cu carne de miel de 50% de iarbă și 50% fructe și legume
  • Din carnea de miel 50%, organele și cartilajul, jumătate este brută și proaspătă
  • Conține niveluri bune de fibre insolubile și solubile
Contra:
  • Nu este obișnuit, dar există câteva recenzii care afirmă că câinele a avut o reacție alergică la acest produs alimentar
  • Unii proprietari de câini nefericiți au descoperit că această mâncare și-a dat respirația urâtă

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeCea mai utilă recenzie despre acest produs cel mai bun pentru câini pentru scaunele ferme: "Iubeste acest hrană pentru caine. Am văzut o diferență radicală în energia câinilor mei, fecalele lor au devenit mult mai consistente și mai ferme, iar respirația lor este mai proaspătă, precum și o haină super-moale. Nu le voi hrăni niciodată altceva decât ... "

2fromm alimente holistice holistice de aur

De la Gold Adult Dog Food Packs Ingrediente bogate în nutrienți care susțin pe deplin o dietă holistică și completă pentru bunăstarea generală a animalului dvs. de companie. Este făcută cu mândrie în SUA și conține ingrediente premium, cum ar fi rață, pui, masă de pui, ouă întregi, orez brun și brânză Wisconsin. Are surse bune de fibre, cum ar fi salata, masa de alfalfa, telina, inversatate si orz, care contribuie la îmbunătățirea formării fecale și a coerenței. Fibră prebiotică (E.G., Rădăcina de cicoare) și probioticele împiedică constipația și îmbunătățirea sănătății intestinale.

  • Dog alimente pentru scaune firme Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Duck, mâncare de pui, pui, orez brun, orz de ovăz, mâncăruri de ovăz, mâncăruri de pește, grăsime de pui, miel, cartofi, ouă uscată de tomate, ulei de somon, brânză, in defăpătate, drojdie uscată, masa de alfalfa, morcovi, Salată, țelină, cartilaj de pui, fosfat monocalcium, sare, clorură de potasiu, dl-metionină, L-triptofan, taurină, extract de rădăcină de cicoare, sulfat de calciu, extract de schidigerare yucca, acid sorbic (conservant), vitamine, minerale, probiotice

Ingredientele sunt procesate minim și preparate cu grijă în loturi mici pentru a păstra cât mai mult posibil gustul lor natural și valoarea nutritivă. Kibbles of Fără alimente de câine uscate adulte de aur sunt aproximativ pătrate în formă și despre dimensiunea echivalentă a 2 mazăre. Cu toate acestea, sunt ușor chiar și pentru câinii mici să mestece.

Mișcarea intestinală mai sănătoasă este doar una dintre beneficiile așteptate din această formulă. Este, de asemenea, bun pentru menținerea pielii sănătoase și a stratului lucios, reducând șansele de viermi intestinali și menținerea alergiilor la Bay pentru câini alergici la grâu, porumb sau soia.

Pro:
  • Ingredientele susțin pe deplin o dietă holistică și completă
  • Produs in SUA
  • Fibrele și probioticele prebiotice îmbunătățesc sănătatea intestinală
  • Ingredientele sunt procesate minim și preparate cu grijă în loturi mici
Contra:
  • Nu free-free
  • Deși au fost impresionați de calitatea alimentelor, unii recenzori au fost dezamăgiți de costul ridicat

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeCea mai utilă recenzie despre acest produs cel mai bun pentru câini pentru scaunele ferme: "Este un pic mai scump, dar merita, in opinia mea. Când am luat niște skittles pentru fotografiile anuale și check-up, vetinarul meu a întrebat ce am hrănit-o, pentru că a spus că a spus că este foarte sănătoasă și ... "

3 "I și iubire și tu" nud carne de pasăre Palooza hrană gratuită

Câinele tău va iubi aceste lucruri de mâncare nud de la "Eu și dragoste și tu". Această rețetă particulară (Păsări Pasooza) are Turcia, făină de pui, masă de curcan și pui ca surse de proteine. De asemenea, conține un amestec de fructe și legume bogate în fibre și nutrienți, care includ cartofi dulci, garbanzos, linte, mere, morcovi, semințe de in, dovleac și năut.

  • Dog alimente pentru scaune firme Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Turcia, făină de pui, masă de curcan, fasole Garbanzo, amidon de mazare, mazăre galbenă uscată, grăsime de pui (conservate cu tocoferoli mixte și acid citric), linte roșii, cartofi dulci, carne de pui, mortar uscat, arome naturale, flavoare naturale, SSEED, clorură de potasiu, ficat de pui, ulei de pește, ulei de măsline, carbonat de calciu, goghini, mere, dovleac, ulei de nucă de cocos, inulină, sare, clorură de colină, turmca, extract yucca schidigera, sulfat de zinc, vitamina E supliment, aminoacid de fier chelat, sulfat feros, supliment de niacină, chelat de aminoacid de zinc, sulfat de cupru, chelat de aminoacizi de mangan, supliment de vitamina un mononit, pantotenat de calciu, supliment de riboflavină, oxid de piridoxină, selenită de sodiu, biotină, chelat de aminoacid de cupru, Supliment de vitamina B12, supliment de vitamina D3, iod de calciu, acid folic, ficat de pui hidrolizat, cultura de drojdie, uscat aspergillus oryzae produs de fermentant, uscat aspergillus niger fermentat produsul ATION, produs enterococcus fecioacic uscat, produse de fermentație lactobacillus acidophilus, produs de fermentație lactobacillus casei uscate, tocoferoli mixte, extract de rozmarin

Păsări Pasooza, deoarece toate rețetele de alimente nud sunt, este fără cereale, ceea ce face o mare opțiune pentru câinii sensibili la cereale. Aproximativ 60% din ingredientele sale sunt proteine ​​și uleiuri animale, un raport care este considerabil ridicat în această industrie. Carbohidrații utilizați în & I și iubire și tu & # 8221; Nud alimente Păsări Palooza Cereale Free Dog Dog Hrană sunt scăzute în indicele glicemic, cu conținut ridicat de fibre și bogate în vitamine naturale și nutrienți. Unele dintre aceste fibre multi-tasking (de exemplu, de exemplu) se alătură cu ulei de pește și vitamina E pentru a menține pielea câinelui și haina fără probleme sănătoase și frumoase.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeÎn afară de aceste beneficii, această formulă se situează, de asemenea, ridicată ca o dietă de asistență GI foarte eficientă. Balanța adecvată în fibre solubile și insolubile face ca nutrienții absorbiți corespunzător, sistemul digestiv sănătos și scaunele frumos formate.

Pro:
  • Free-free de cereale
  • Aproximativ 60% din ingrediente sunt proteine ​​și uleiuri animale
  • Carbohidrații sunt scăzuți în indicele glicemic, bogat în conținut fibră și bogați în vitamine naturale și nutrienți
Contra:
  • Unii recenzori au fost eliminați de mirosul puternic al acestui produs alimentar
  • Ca și în cazul celor mai multe produse alimentare pentru animale de companie, există unele recenzii care să afirmăm că această mâncare a făcut problemele digestive ale câinelui

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeCea mai utilă recenzie despre acest produs cel mai bun pentru câini pentru scaunele ferme: "Am vrut să scriu o recenzie pentru că sunt atât de impresionată de această mâncare. Mixul meu Dachshund / Beagle a fost în cea mai mare parte a vieții sale. El pare să aibă o problemă cu păsările de curte și este foarte greu să ... "

4Teste de alimente naturale bogate în proteine ​​fără cereale

Gustul alimentării cu proteine ​​naturale fără cereale sălbaticeGustul sălbaticului PACIFIC SWAM RECIP este formulată cu somon bogat în proteine ​​și omega, masă de pește oceanică, masă de somon și somon afumat. Este liberă de boabe și, în schimb, utilizează fructe și legume proaspete pentru substanțele nutritive naturale, carbohidrații și conținutul de fibre. Un ingredient important - fibra de cartofi - ajută la menținerea unui tract digestiv sănătos și îmbunătățește mișcarea intestinului. Lentil, care conține niveluri ridicate de fibre insolubile, contribuie semnificativ la formarea scaunelor firmer.

  • Dog alimente pentru scaune firme Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Salmon, masă de pește, cartofi dulci, cartofi, masă de somon, somon afumat, fibră de cartofi, aromă naturală, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, roșii, afine, zmeură, extract yucca schidigera, enterococcus faedi, lactobacillus cazi, lactobacillus acidophilus, Saccharomyces cerevesiae solubile de fermentație, uscate aspergillus oryzae extract de fermentație, supliment de vitamina E, proteine ​​de fier, proteine ​​de zinc, proteine ​​de cupru, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodură de potasiu, mononit de tiamină (vitamina B1), proteine ​​de mangan, oxidul mangan , acid ascorbic, supliment de vitamină A, biotină, pantotenat de calciu, sulfat de mangan, selenit de sodiu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), supliment de vitamina B12, riboflavină (vitamina B2), supliment de vitamina D, acid folic

TOTW o păstrează totul echilibrat. Roșiile, afinele și zmeura din lista ingredientelor ajută la eliminarea efectelor oxidative ale radicalilor liberi în mediul înconjurător. Raporturile optime ale Omega 3 și 6 acizi grași sunt prezenți în Gustul alimentării cu proteine ​​naturale fără cereale sălbatice, precum și fibrele și probioticele prebiotice.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeAcești antioxidanți, acizi grași esențiali și probiotice în sistemul digestiv au un efect combinat de întărire a sistemului imunitar. Acest lucru nu este surprinzător deoarece aproximativ 70% din celulele imune se găsesc în sistemul GI. Linia de fund nu a putut obține mai clară decât aceasta - un câine cu curaj sănătos este un câine sănătos.

Pro:
  • Granul gratuit
  • Include fibre și probiotice prebiotice
  • Salonul real este ingredientul # 1
  • Fără porumb, grâu, umpluturi, conservanți sau arome / culori artificiale
Contra:
  • Fiți atenți la comanda online, deoarece unii cumpărători spun că produsul achiziționat online nu a fost același cu cel achiziționat la magazinul local de animale de companie
  • Referenții s-au plâns de problemele de control al calității cu acest produs alimentar

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeCea mai utilă recenzie despre acest produs cel mai bun pentru câini pentru scaunele ferme: "Fotografie, compararea dimensiunii Kibble a formulei de catelus și a formulei canine. Nu am putut găsi aceste informații nicăieri, așa că am comandat o pungă de fiecare să afle ... "

5hill`s Dieta Dieta Sensibil la stomac si alimente de piele

DealDieta de știință a lui Hill Formula uscată pentru câinii adulți cu stomac sensibil și piele este cea mai puțin costisitoare din această listă, ceea ce este destul de surprinzător, deoarece Hill`s este un brand premium în industria alimentară pentru câini. Folosind ingrediente mai puțin decât premium în această masă de pui și rețetă de orz, au fost capabili să aducă prețul în jos, oferind încă o alimentație uscată în mod clinic pentru câini cu sensibilități.

  • Dog alimente pentru scaune firme Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Brewers Rice, Făină de pui, sorzul de cereale integrale, gheață perlată, proteina de mazăre, grăsime de carne de porc, ulei de soia, aromă de ficat de pui, pulpă de sfeclă uscată, acid lactic, clorură de potasiu, sare de poluă, lizină, clorură de colină, vitamine (Supliment de vitamina E, L-Ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), suplimentul de niacina, mononitara de tiamina, suplimentul vitaminei, suplimentari de calciu, supliment de vitamina B12, clorhidrat de piridoxina, supliment de riboflavină, biotină, acid folic, supliment de vitamina D3 ), minerale (sulfat feros, oxid de zinc, sulfat de cupru, oxid de calciu, iod de calciu, selenit de sodiu), taurină, fibră de ovăz, tocoferoli amestecați pentru prospețime, arome naturale, beta-caroten, mere, broccoli, morcovi, afine, mazăre verde

Înaltă pe lista din această rețetă sunt orezul de bere, masa de pui, sorgul de cereale integrale, orz și proteine ​​de mazare. Hill `S Dieta Dieta sensibilă la stomac și mâncare de piele De asemenea, conține ingrediente cu fibre bogate, cum ar fi pulpă de sfeclă, semințe de in, fibră de ovăz, mere, broccoli, morcovi, afine și mazăre verde. Aș dori, de asemenea, să rețineți că aceleași ingrediente oferă vitamine, minerale, acizi grași esențiali și antioxidanți.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeCâinii care au suferit frecvent de diaree și vărsături constante sau au fost anterior Gassy, ​​au răspuns pozitiv la cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune ferme. Scaunele curge se întorc, de obicei, la consistența normală (blocarea oricăror boli grave care pot provoca, de asemenea, diaree) în doar 2 zile.

Pro:
  • Produsul cel mai puțin costisitor pe această listă
  • Conține ingrediente cu fibre mari
  • Vitamina C & E sunt adăugate pentru a ajuta la funcția sistemului imunitar
  • Nu există culori artificiale, arome sau conservanți
Contra:
  • Include ingrediente mai puțin decât premium cum ar fi făina de pui și orz
  • Câțiva recenzori au remarcat că acest produs alimentar a fost benefic pentru simptomele alergiilor câinilor, dar au cauzat probleme digestive să se înrăutățească

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeCea mai utilă recenzie despre acest produs cel mai bun pentru câini pentru scaunele ferme: "Câinele meu iubește acest mâncare. Când îl hrănesc cu asta, își linge castronul curat. El nu a plăcut niciodată un mâncare atât de mult și se simte mult mai bine de când a început în dietă. El are dureri și dureri articulare ... "

6 Wellness simplu natural limitat de ingredient uscat uscat

Wellness simplu natural limitat ingredient uscat dog alimenteBunastare Simple Lid Sommon și Formula de cartofi își păstrează ingredientele simple în atingerea sănătății și o mai bună gestionare a intestinelor pentru câinii de rasă mică. Acesta conține ingrediente ușor digerabile pentru o absorbție optimă a nutrienților. Sursa de proteine ​​animală este somonul și masa de somon. Celelalte ingrediente sunt mazăre, cartofi, pomace de roșii, ulei de canola, semințe de in, rădăcină de cicoare, suplimente de vitamine și minerale și probiotice.

  • Dog alimente pentru scaune firme Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Somon, masa de somon, mazăre, cartofi, ulei de canola (conservat cu tocoferoli mixt), cartofi de sol uscat, pomace de tomate, fulged, aroma de pește natural, extract de rădăcină de cicoare, vitamine [suplimente vitamina E, niacin, d- Pantotenat de calciu, supliment de vitamină, supliment, supliment de vitamina D3, supliment de vitamina B12, clorhidrat de piridoxină, mononit de tiamină, acid ascorbic (vitamina C), biotină, acid folic], minerale [proteinează zinc, sulfat de zinc, proteine ​​de fier, sulfat feros, Sulfat de cupru, proteine ​​de cupru, proteine ​​de mangan, sulfat de mangan, selenit de sodiu, iodate de calciu], clorură de colină, cu tocoferolizat mixt adăugat pentru a păstra prospețimea, taurina, uscat lactobacillus plantaum produs, produs enterococcus faeciu produs, uscat lactobacillus casei produs de fermentație, uscat Lactobacillus Acidophilus Produs de fermentație, extract de rozmarin, extract de ceai verde

Conținutul de fibre brute din acest hrană pentru câini este unul dintre cele mai înalte din această listă, care este unul dintre lucrurile pe care doriți să le verificați atunci când faceți cumpărături pentru formulele care ar funcționa pentru probleme digestive. Ingredientele sunt limitate sau mai puține decât de obicei Wellness simplu natural limitat ingredient uscat dog alimente, Deci, vor exista, de asemenea, mai puține elemente pentru a privi. Dacă aveți un câine alergic, știți cât de importantă este această caracteristică.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeAlergiile și scaunul curbat merg adesea împreună, astfel încât această rețetă se potrivește perfect facturii. Kibbles sunt de dimensiuni mici, ceea ce este perfect pentru rasele mici. Rețineți că această mâncare este făcută numai pentru rasele mici și oferă echilibrul ideal de proteine, grăsimi și calorii pentru a satisface nevoile acestor câini.

Pro:
  • Conține ingrediente ușor digerabile pentru o absorbție optimă a nutrienților
  • Conținutul de fibră brută este unul dintre cele mai înalte din această listă
  • Formulate pentru a fi ușor digerabile
Contra:
  • Formulate numai pentru câini de rasă mică
  • Există recenzii care pun la îndoială controlul calității acestui hrană pentru câini

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeCea mai utilă recenzie despre acest produs cel mai bun pentru câini pentru scaunele ferme: "Sunt foarte multumit de wellness Simple Sommon Free Sommon & Formula de Cartofi Dog Dog. Avem un retriever negru labrador cu un stomac foarte sensibil. Am hrănit această formulă câinelui nostru ... "

7 Balanta Limited Ingredient alimente uscate, Formula de cartofi & Duck

Balanța naturală limitată Ingrediente uscate Dog alimente, Formula de cartofi & DuckUltimul produs din lista noastră - Capacul echilibrului natural Formula de cartofi și de rață - este special formulată pentru câini de rasă mică cu probleme de digestie și sensibilitate. Este, de asemenea, foarte eficient în rezolvarea problemelor de consistență a scaunelor, care nu este cu adevărat surprinzător, deoarece scaunul este produsul final al digestiei.

  • Dog alimente pentru scaune firme Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Cartofi, făină de rață, rață, produse de cartofi uscate, ulei de canola (conservat cu tocoferol mixt), inoxidie, proteine ​​de cartofi, aromă naturală, ulei de somon (conservat cu tocoferoli amestecați), clorură de potasiu, sare, dl metionină, clorură de colină, vitamine (Supliment de vitamina E, Niacin, Pantotenat de calciu, Supliment pentru vitamina A, Supliment de Riblavină, mononit de tiamină, Supliment de vitamina D3, clorhidrat de piridoxină, acid folic, supliment de biotină, vitamina B12), taurină, minerale, sulfat de zinc, feroase Sulfat, proteine ​​de fier, sulfat de cupru, proteine ​​de cupru, sulfat de mangan, proteine ​​de mangan, iod de calciu, selenit de sodiu), acid citric (conservant), tocoferoli amestecați (conservant), extract de rozmarin

Acest produs cel mai bun pentru câini pentru scaunele ferme este o opțiune excelentă la evitarea unor ingrediente de declanșare a alergiei. Balanța naturală limitată Ingrediente uscate Dog alimente, Formula de cartofi & Duck conține o sursă de proteine ​​cu un singur animal (rață) și sursă de carbohidrați cu o singură legumă (cartofi). Duck nu este la fel de frecvent utilizat în mâncarea de câine, deoarece puiul și carnea de vită sunt, deci există mai puține șanse de a fi un alergen. Alergiile și sensibilitățile alimentare se manifestă adesea ca scaun liber, deci este o idee bună să privim posibilitatea alergiei.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeScaunul câinilor din această dietă, de obicei, se întreabă până la 2 zile. Ați găsi, de asemenea, o poop mai mică, care este de așteptat cu o alimentație fără umplutură. Din cauza poopului firmer și mai mic, perspectiva de a le ridica în fiecare zi a devenit mai puțin revoltă și, de fapt, mult mai ușoară.

Pro:
  • Formate special pentru câini de rasă mică cu probleme de digestie și sensibilitate
  • Free-free de cereale
  • Nu există arome artificiale, culori sau conservanți
  • Conține o sursă de proteine ​​cu un singur animal (rață) și sursă de carbohidrați cu o singură legumă (cartofi)
Contra:
  • Formulate numai pentru câini de rasă mică
  • Fiți atenți la comanda online, deoarece unii cumpărători spun că produsul achiziționat online nu a fost același cu cel achiziționat la magazinul local de animale de companie

Cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune fermeCea mai utilă recenzie despre acest produs cel mai bun pentru câini pentru scaunele ferme: "Max a avut probleme cu diareea de când era un cățeluș. Am încercat totul. În cele din urmă am încercat acest mâncare și am pregătit-o pentru diareea pe care am așteptat-o ​​de la o tranziție lentă la o nouă mâncare. Rezultatele au fost ... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 7 cele mai bune alimente pentru câini pentru scaune ferme