Dog dog permite oricărei companii să eticheteze alb produsele lor

Dog Dog permite oricărei companii să eticheteze alb produsele lor

Etichetarea albă este atunci când un producător permite unui alt distribuitor să achiziționeze un produs complet acceptat și apoi să-și aplice propriul brand și identitate. Atunci celălalt comerciant cu amănuntul are dreptul să vândă produsul ca și cum ar fi fost propriu. Caine murdar, O companie de produse pentru animale de companie din New York, acum permite altor comercianți cu amănuntul să facă acest lucru doar cu spray-ul patentat anti-bacterian pentru câini.

Bonnie Bruuderer, fondator al câinelui murdar, de fapt nu a fost nici măcar un iubitor de câine până la scurt timp înainte de a-și începe compania. Întotdeauna crede că câinii erau murdari, slobți și acoperiți de germeni. Apoi, într-o zi, un prieten al ei a avut nevoie de un loc pentru catelul lor, ghimbir, să rămână.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile de câine Fiecare proprietar ar trebui să aibă

Sa dovedit că fiica prietenului ei era foarte alergică la câini și că vor găsi ghimbir O nouă casă permanentă, Dar, de acea vreme, Bruderer se îndrăgosti. Ea a decis să-l primească pe Ginger în casa ei și să devină o mamie de companie pentru prima dată.

Câteva luni mai târziu și-a dat seama cât de câini murdari sunt într-adevăr. Între mersul în noroi și murdărie toată ziua, rularea în ceea ce se întâlnesc și mănâncă tot felul de lucruri Yucky, ea și-a dat seama că câinii aveau și mai mulți germeni decât sa gândit anterior.

Dog Dog permite oricărei companii să eticheteze alb produsele lor

A început să se gândească la produse anti-bacteriene pentru oameni și se întreba de ce nimeni nu a făcut niciodată așa ceva pentru câini. Așa sa întâmplat așa că Buder a plecat la școala holistică și a avut o diplomă în sănătatea holistică, astfel încât ea știa exact cum să creeze un Produs antibacterian pentru câini, Și asta este exact cum sa născut spritz murdar câine.

La sfârșitul săptămânii trecute, compania a anunțat că acestea adaugă posibilitatea de orice afacere de dimensiuni pentru a eticheta albă linia de produs, care include spritzul de laba, samponul anti-bacterian și balsam și chiar lumanari antibacteriene.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Bruderer spune că compania a fost abordată de mai multe ori de către întreprinderile mai mici și Pet Stores Pentru a crea o linie de produse pentru brandul lor și au lucrat doar cu oferte mai mari de licențiere până acum. Compania și-a dat seama de o modalitate de a permite afacerii de dimensiuni să aibă propria lor linie de produse fără a investi o mulțime de bani.

Toate produsele de câini murdare sunt 100% naturale și făcute cu cele mai bune uleiuri esențiale care sunt în siguranță pentru câini. Fiecare produs utilizează un amestec de uleiuri esențiale care au proprietăți naturale de vindecare și anti-bacteriană. Produsele pot fi achiziționate online și în magazinele cu amănuntul din întreaga țară.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog dog permite oricărei companii să eticheteze alb produsele lor