Petguard oferă proprietarilor de câini mai multe produse naturale de îngrijire a animalelor de companie

Pegluid oferă proprietarilor de câini produse de îngrijire a animalelor naturale

Părinții PET încep să realizeze legătura incontestabilă dintre produsele pe care le utilizează pe animalele de companie și sănătatea și bunăstarea animalelor de companie. Proprietarii de câini se ocupă de ingrediente artificiale, surse de ingrediente reale, culori, subproduse, sare excesivă și zahăr și conservanți. Pegugaud sa angajat să furnizeze părinților de companie cu alternative naturale din 1979.

PetGaud nu este numai preocupat de îmbunătățirea sănătății și a stilului de viață al animalelor de companie, dar și despre minimizarea substanțelor chimice toxice din mediul înconjurător. Acestea oferă alimente ecologice de animale naturale care sunt naturale și sănătoase pentru pisici și câini.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Food-ul de câine premium al companiei oferă o nutriție completă de 100% și echilibrată pentru a vă ajuta câinele să crească și să mențină un stil de viață sănătos și fericit. Ea vine în formulele umede și uscate. Ei nu folosesc niciunul produse secundare sau umpluturi și fiecare amestec unic este fabricat din ingrediente sănătoase care sunt formulate în mod specific și asigură echilibrul corect de proteine, carbohidrați, grăsimi, minerale chelate și vitaminele.

Nutrienții care pot avea un efect negativ asupra sănătății câinelui dvs., cum ar fi magneziul și sodiul excesiv, nu sunt utilizate. Toate formulele de hrană pentru câini PETGAUD sunt o mare sursă de carbohidrați, fibre dietetice și acizi grași esențiali, care contribuie la facilitarea absorbției nutrienți necesari.

Pegluid oferă proprietarilor de câini produse de îngrijire a animalelor naturale

Alimentele lor oferă energie concentrată, astfel încât proprietarii de animale de companie nu trebuie să-și hrănească câinele la fel de multă mâncare. Fără utilizarea de materiale de umplutură, există mai mulți nutrienți pe care câinele dvs. are nevoie în fiecare mușcătură de hrană pentru câini. Aceasta înseamnă o factură de hrană mai mică a câinelui și mai puțin câine în curtea ta.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

PetGaud utilizează numai conservanți naturali. Utilizează vitamina E și vitamina C, care sunt ambii antioxidanți care sunt Păstrarea naturală și să protejeze calitatea și prospețimea alimentelor. De asemenea, angajează specialiști în ingredienți care selectează cu atenție produsele care sunt libere de arome artificiale, culori și conservanți.

PetGaud crede că alimentele lor canine au amestecul perfect de ingrediente naturale care creează un gust pe care toți câinii se vor bucura. De fapt, ei o garantează sau puteți primi o rambursare. Mulți consumatori care cumpără produsele lor fac acest lucru deoarece funcționează bine cu câinii care suferă de alergii.

Petgaud nu numai că oferă alimente pentru animale de companie, ci și tratează, suplimente și consumabile de îngrijire. Toate produsele lor sunt ținute la aceleași standarde de înaltă calitate. Puteți găsi produse petgaud pe cele mai multe rafturi pentru magazinul de animale de companie și pot fi comandate online.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Petguard oferă proprietarilor de câini mai multe produse naturale de îngrijire a animalelor de companie