Cum să calmezi petele fierbinți pe câini

Câini cu mâncărime

Pete fierbinți se pot dezvolta oriunde un câine linge, zgârieturi sau primește o mică rănire. Câinele dvs. poate fi destul de agitat pe un loc fierbinte, deci este bine să știți cum vă puteți ajuta câinele dvs. să vă ușureze. Aflați ce puteți face pentru un punct fierbinte în așteptarea examinării și sfaturilor medicului veterinar.

Ce este un punct fierbinte?

A punct fierbinte, Uneori numit dermatită piotraumatic sau dermatită umedă acută, este o zonă localizată de inflamație și infecție a pielii cauzate de zgârieturi și iritare. Veți vedea roșeață, inflamație, durere și ooing. Acest lucru poate provoca, de asemenea, blană de materie. Dacă credeți că câinele dvs. suferă de un punct fierbinte, înainte de a face orice altceva ar trebui să discutați cu veterinarul dvs. pentru a vă asigura că puiul dvs. are într-adevăr un loc fierbinte și nu altceva.

Aceste sfaturi nu sunt menite să înlocuiască călătoria recomandată la veterinar, ci mai degrabă, să vă oferiți animalelor de companie între timp ce programați și examenul și timpul pe care îl puteți aduce câinele la veterinar.

Maja Dumat / Flickr / Cc cu 2.0"Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_1-0-7 "Container de date =" Adevărat "/">

Cum să calmezi petele fierbinți

Locurile fierbinți pot crește dramatic în dimensiune într-o cantitate scurtă de timp și, dacă sunt lăsați la FESTER, poate exista un risc de infecție mai profundă a pielii. Acesta este motivul pentru care este înțelept să începeți tratamentul cu medicul veterinar. De asemenea, aceste spoturi fierbinți pot fi foarte dureroase pentru atingere, deci ar putea fi nevoie să utilizați un bot bine montat pentru protecția dvs.

  1. Rade zona. Primul tratament pentru punctele fierbinți este să le uscați și să obțineți aerul în zonă. Părul poate fi ușor covârșit peste zona inflamată, ținând în umiditate și, de asemenea, acoperă o problemă potențial mult mai severă și mai mare. Cu toate acestea, deoarece cele mai multe pete fierbinți sunt foarte mâncărime și dureroase pentru animalul de companie, este cel mai bine să lăsați rasul inițial / curățați-vă la medicul veterinar. Unele animale au nevoie de sedare pentru a face acest lucru. Dacă încercați să radeți zona afectată la domiciliu, luați măsurile de precauție corespunzătoare.
  2. Curățați zona. Utilizați apă rece și un ușor de curățare a pielii pentru ao curăța. Din nou, punctele fierbinți pot fi foarte dureroase, deci fiți ușor când curățați zona. Câinele dvs. poate fi mai ușor de susceptibil pentru a face mai mult o metodă de bombă de baie, umezind o cârpă și ștergeți zona, apoi obțineți cu săpun și ștergeți din nou și apoi umeziți o a doua cârpă la clătire.
  3. Cool comprimați zona. Faceți acest lucru de două până la patru ori pe zi, cu un prosop umed rece.
  4. Utilizați medicamente. În funcție de severitatea și dimensiunea locului fierbinte, medicul veterinar poate prescrie antibiotice orale, spray-uri de uscare topice sau medicamente și / sau șampoane speciale.
  5. Împiedicați lins, mușcare și zgâriere. Pentru a preveni probleme suplimentare, puneți un guler Elizabethan sau conul "e-guler" sau alternativă pe câinele tău.

Vorbiți întotdeauna cu dvs veterinar Înainte de a începe orice tratament la domiciliu, supra-the-counter. În general, cremele și unguentele OTC servesc doar la gunk în zona și împiedică uscarea corectă dacă sunt utilizate incorect. În plus, dacă animalul dvs. de companie poate linge locul fierbinte pe care doriți să-l asigurați că nu aplicați nimic care ar putea fi toxic.

Avertizare

Nu oferiți niciodată animalelor de companie medicamente, cum ar fi aspirina, dacă nu sunteți sfătuiți de VET dvs. Un veterinar va cunoaște doza corectă și care pot rezulta efecte secundare periculoase.

După obținerea aprobării medicului veterinar, puteți încerca aceste remedii la domiciliu:

  • Utilizați un antiseptic topic. Soluția de clorhexidină, disponibilă supra-the-Counter la magazinul dvs. de droguri din colț, este exact același produs pe care votul dvs. va curăța locul fierbinte al câinelui cu numirea dvs., deci de ce să nu începeți un început? Veți dori să fiți sigur că găsiți o sticlă care este listată ca 2%, fie 4% ca orice altceva mai puternic va trebui să fie diluat cu apă distilată înainte de a fi aplicat la câinele dvs. Pentru a curăța locul fierbinte al câinelui, umeziți o minge de bumbac sau o rundă de bumbac cu soluția și ștergeți ușor zona afectată cu soluția înainte de a clăti excesul cu soluție salină sterilă, cum ar fi spălarea ochilor sau soluția de contact. Chlrohexidina poate fi iritantă pentru piele dacă este lăsată prea lungă, deci doriți întotdeauna să fiți sigur că clătiți bine soluția când ați terminat curățarea zonei. Cea mai mare avertizare cu acest remediu la domiciliu, totuși, este NU Curățați toate punctele fierbinți pe fața câinelui cu clorhexidină. Acest lucru se datorează faptului că dacă oricare dintre soluție intră în ochii câinelui tău, poate provoca un ulcer să se formeze în ochi.
  • Utilizați o pulverizare topică a vindecării rănilor pentru a ușura, calma și vindeca. Un produs care nu este toxic dacă este ingerat și promovează vindecarea rănilor Vetericen Spray sau spray de gel.
  • Utilizați comprese de sac (ceai negru sau verde) pentru a ajuta la uscarea zonei. Ceaiul poate fi folosit ca o spălare sau ca o compresă.
  • Aplicați soluția Domeboro (Burow`s) (acetat de aluminiu). Acest lucru este disponibil în afara contorului la farmacii pentru a ajuta la uscarea pielii afară. Poate fi folosit ca o compresie sau ca un spray.
  • Aplicați creme de hidrocortizon sau spray-uri. O peliculă subțire de cremă de hidrocortizonă supra-contra poate oferi o ușurare imediată. Utilizați îngrijirea dacă locul fierbinte se află într-o locație pe care câinele dvs. îl poate linge cu ușurință. Spray-urile sunt mai sigure decât cremele în această privință, deoarece zona se va usca mai repede și câinele dvs. va fi mai puțin în pericol pentru a linge orice reziduu în sus. Puteți, de asemenea, să vă dați câinelui o jucărie puzzle sau o jucărie înghețată din Kong umplută cu alimente sau tratează imediat după aplicarea hidrocortizonului pentru a vă menține puiul ocupat în timp ce zona se usucă.
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Schroeder, Heidi și colab. Eficacitatea unei combinații topice antimicrobiene-antiinflamatorii în tratamentul dermatitei piotraumatice la câiniDermatologie veterinară, vol 7, nu. 3, 1996, pp. 163-170. Wiley, DOI: 10.1111 / J.1365-3164.1996.TB00241.X

  2. Dermatită umedă acută la câiniAuburn Animal Spitalul, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să calmezi petele fierbinți pe câini