Beneficiile de vindecare a mării moartă disponibile acum pentru câini

Beneficiile de vindecare a Mării Moartă disponibile acum pentru câini

Produsele de îngrijire a pielii îmbogățite cu mineralele Mării moarte au fost populare în piața de sănătate umană și de frumusețe de ceva timp. Acum, o nouă companie din Toronto aduce beneficiile mineralelor Mării Moarte la industria îngrijirii animalelor de companie. Recent, SOOS Animale de companie a anunțat lansarea grea a mărcii lor și raportează că oferă primele și numai linii de produse îmbogățite cu Marea Mare-minerale pentru animalele de companie din America de Nord.

Tinerii antreprenori Yemina Kaiman și Joe Benayon au colaborat cu veteranul condimentat Shay Shvartshtein Pentru a crea compania. Noua lor linie de produse a fost creată pentru a menține aspectul și sănătatea atât a câinilor, cât și a pisicilor. Produsele de îngrijire conțin uleiuri esențiale, minerale de stimulare a sănătății, vitamine și extracte de plante.

LEGATE DE: Cum păstrez pielea câinelui meu și haina sănătoasă

Beneficiile de vindecare a Mării Moartă disponibile acum pentru câini

Inspirația pentru companie a venit de la un câine de salvare numit Shane. Era un Sheltie mai vechi cu piele uscată, paws iritat și un aspect global slab. Shane era în formă brută, așa că co-fondatorul Benayon a început să caute produse care să-l ajute să arate și să se simtă mai bine.

După un pic de cercetare, Benayon a descoperit beneficiile pe care ar putea avea mineralele Marea Moartă. Deși au existat multe produse disponibile pentru oameni, nu era nimic pe piață pentru animale de companie. Atunci antreprenorii au avut ideea de a-și crea propria linie de produse.

SOOS Produsele SPA Marea Mare pentru animalele de companie sunt realizate cu ingrediente naturale de 97%, inclusiv mai mult de 71 de extracte de plante diferite. Ingredientele provin din Marea Moartă, prin urmare numele, iar linia este făcută cu 12 vitamine esențiale care nu pot fi găsite în altă parte pe pământ. Linia include șampoane naturale și balsamuri, precum și tratamente pentru purici, căpușe, răni și dureri cronice.

Toate produsele din noua linie sunt SLS și Paraben gratuit. Toate produsele de animale de companie SOOS sunt hipoalergenice și incomplete, și pot fi, de asemenea, sigure pentru a fi utilizate pe puii și pisoieni tineri. Compania susține că produsele lor pot ajuta să trateze multe condiții, inclusiv:

  • Erupții cutanate
  • Eczemă
  • Piele uscata
  • Labele uscate și crăpate
  • Hotspots
  • Infecții minore
  • Condiții cronice ale pielii

Kaiman spune că speră că animalele de companie vor fi mai mult decât o marcă de produse îngrijite. O parte din venituri din noua linie va fi donată organizațiilor de caritate care îi ajută pe animale care au nevoie. Kaiman declară că fondatorii doresc să utilizeze compania ca pe o platformă pentru a educa oamenii și pentru a spori gradul de conștientizare a problemelor cu care se confruntă animalele din lume astăzi din abuz și eutanalizare la foame și abandonare.

Am auzit multe despre produsele din Marea Moartă pentru oameni, dar Ce face aceste ingrediente atât de speciale? De ce sunt ele diferite de ingrediente care provin din alte părți ale lumii? După un pic de cercetare am aflat că Marea Moartă are o compoziție chimică unică. Este bogat în zinc, magneziu, calciu, sodiu, potasiu, brom și alte minerale. 26 de minerale esențiale se găsesc în Marea Moartă, iar 12 dintre ei nu există în altă parte.

Beneficiile de vindecare a Mării Moartă disponibile acum pentru câini

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune instrumente de îngrijire pentru câini

Este destul de uimitor, mai ales având în vedere că multe dintre aceste minerale s-au găsit că au calități unice. Mulți dintre ei au fost găsiți în beneficiul păr și piele, dar ei au, de asemenea, calități de relaxare și capacitatea de a trage toxine și de a vindeca bolile reumatice cum ar fi artrita.

Produsele din Marea Moartă s-au dovedit a fi eficiente în multe condiții ale pielii pentru oameni, iar mulți oameni jură de produsele moarte moarte pentru a-și întări părul și pentru a le oferi o strălucire sănătoasă. Dacă funcționează pentru noi, există o șansă bună că va funcționa pentru tovarășii noștri canini. SOOS Animalele se așteaptă să facă foarte bine, deoarece oferă un produs unic. Cu siguranță va fi interesant să vedeți modul în care proprietarii de câini răspund la această nouă linie de produse.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Beneficiile de vindecare a mării moartă disponibile acum pentru câini