Cum să găsiți un veterinar pentru chameleonul dvs. De companie

Chameleonul fiind ținut de o asistentă medicală

La un moment dat în tine Chameleon`s Viața, ar putea fi necesar să viziteze un medic veterinar. Spre deosebire de un câine sau o pisică, nu toți veterinari la spitalul local de animale sunt capabili și dispuși să trateze o reptilă, așa că este utilă să faceți o mică cercetare înainte de a face unitatea.

Poate veterinarul meu normal să-mi trateze chameleonul?

În mod legal, orice medic veterinar licențiat poate trata orice animal, inclusiv un chameleon, dar nu toți veterinarii sunt confortabil să facă acest lucru.

În școala VET, veterinarii au învățat toate elementele de bază ale proceselor de boală, îngrijirea preventivă, farmacologia, chirurgia și alte aspecte ale medicinei veterinare. În funcție de faptul că sunt interesul personal, ele au de obicei, de asemenea, opțiunea de a lua anumite clase de nișă și acest lucru poate include tratamentul reptilelor.

Diferite specii primesc diferite boli și beneficiază de diferite medicamente. Nu puteți trata un porc la fel ca tratați o pisică sau un chameleon în același mod în care tratați o vacă. Veterinarii înțeleg acest lucru și pot refuza să trateze un chameleon dacă nu au cunoștințe de specialitate despre ei.

Veterinarii care văd chameleoni au adesea a Interes personal în specie și au resurse, medicamente și echipamente adecvate pentru a trata reptilele în spitalele lor.

De obicei, ei vor lua cursuri formale pe reptile în școala VET sau după absolvire pentru creditele de educație continuă. Adesea vor fi finalizate sau lucrează în prezent la specialitatea lor în reptile și amfibieni sub Consiliul American al Practicanților Veterinari (ABVP). Uneori s-ar fi putut finaliza sau pot efectua în prezent un stagiu sau o externship cu un alt veterinar care este experimentat în acest domeniu.

Găsirea unui medic veterinar specializat exotic pentru animalele de companie

Pentru a găsi un veterinar care este confortabil și informat în tratarea chameleonilor, va trebui să faceți o mică cercetare. Același veterinar care vă vede câinii și pisicile dvs. poate vedea, de asemenea, chameleoni, dar va trebui să le cereți să fie siguri. Dacă nu văd chameleoni sau nu aveți în prezent un veterinar pentru niciunul dintre animalele de companie, puteți găsi un EXOTIC PET VET Câteva moduri diferite.

Asociația veterinarilor de reptile și amfibiene (ARAV) are un motor de căutare simplu de utilizat site-ul lor care enumeră membrii veterinar ai asociației lor în apropierea adresei dvs. Acesta este un bun punct de plecare.

Un alt motor de căutare poate fi găsit pe site-ul Consiliului American al Practicanților Veterinari (ABVP). Acest site Listați numai specialiștii veterinari și vă puteți restrânge căutarea selectând "Reptile și amfibian" din lista derulantă Categorie. Există foarte puține specialiști de reptile și amfibieni în țară, dar puteți fi destul de norocoși să aveți unul lângă dvs.

O altă opțiune este să discutați cu locul în care ați primit reptile. Crescătorii de reputație, magazinele locale de animale de companie și grupurile de salvare din zona dvs. sunt probabil să știe ce veterinari vor trata un chameleon care nu poate fi listat cu ARAV sau ABVP.

Dacă încă mai aveți dificultăți în găsirea unui veterinar, începeți să apelați spitalele de animale din zona dvs. și pur și simplu să le întrebați dacă vreunul dintre medici sunt dispuși să trateze chameleonii.

Având mai multe opțiuni pentru un veterinar este prudentă, deoarece nu toate veterinarii sunt disponibile 24/7. Compilarea unei liste cu orele pe care fiecare veterinar le este de obicei disponibile va fi de ajutor în cazul în care chameleonul dvs. are nevoie de atenție veterinară, mai ales dacă este o situație de urgență.

Ce întrebări vă adresați veterinarului chameleonului dvs

Odată ce ați găsit un veterinar care va trata chameleonul dvs., poate doriți să puneți câteva întrebări.

Aflați nivelul de confort medicul veterinar și experiența în tratarea reptilelor, în cazul în care orice medici din practică sau altor clinici din apropiere sunt dispuși să vadă reptile în cazul în care acestea nu sunt disponibile și care sunt orele lor tipice de numire.

Dacă sunteți nou la îngrijirea lui Chameleon, ar fi util să obțineți sfaturi și recomandări suplimentare Menținerea sănătății lui Chameleon. Lucruri precum habitatul ideal Temperaturi, Nivelurile de umiditate și regimurile de hrănire pentru dvs tip specific de chameleon ar merita cu toții acoperite. Veterinarul dvs. poate, de asemenea, să sfătuiască ceea ce simt greutatea corporală ideală a lui Chameleon.

Dacă sunt necesare medicamente, asigurați-vă că discutați modul în care acestea urmează să fie administrate pentru a face lucrurile cât mai liber posibil.

Nu uitați, dacă faceți la fața locului semne că aveți un chameleon bolnav, Este important să căutați ajutor veterinar cât mai repede posibil și să le păstrați cât mai cald posibil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să găsiți un veterinar pentru chameleonul dvs. De companie