Pharaoh hound dog profil

Cunoscut sub numele de Hound Național din Malta, Houndul Faraon (în malteză, Kelb Tal-Fenek) este un câine de vânătoare de iepure de renume. Atletic, puternic și grațios prin aspect, Pharaoh Hound Dog este o mare adăugare pentru orice familie, crescător de câini sau entuziast de vânătoare.

Numele, Houndul Faraon, aparent înșelătoare. După o investigație atentă (analiza ADN), sa constatat că această rasă de câine nu are legătură cu Egiptul. Ciudat? Am crezut așa la!

Se pare că acești câini au primit numele lor dintr-un mit. Mulți au crezut că o credință a câinilor pictate pe zidurile diferitelor morminte egiptene, este cea a lui Faraon Hound - și este același câine care poate fi văzut astăzi în Malta. Peste Analiza ADN atent, a fost găsit ca câinele Hound Faraon, de fapt, nu are legături cu Egipt.

Profilul de rasă de câini Faraon HoundDiferite surse și pagini de site-uri conțin informații eronate cu privire la Houndul Faraon. Mulți stau câinele au provenit din Egipt și, prin urmare, a primit numele din cauza acestei asociații. Prin urmare, sugerează că toți cumpărătorii potențiali și crescătorii sunt greși pe partea de prudență.

Este important să vă asigurați că Houndul dvs. Pharoah este cumpărat de la un proprietar și un crescător care are viteza. De asemenea, trebuie să vă asigurați că Houndul pe care îl achiziționați este într-adevăr un Hound Pharaoh Pure Bred (Analiza ADN care îl leagă la Malta.) Dacă este declarat că Houndul Faraon este egiptean, ar putea fi o încrucișată.

Houndul Faraon este listat la numărul 168 de pe lista de creiere a câinelui Kennel Club, și a fost recunoscută în 1983. Considerată o rasă sănătoasă, dacă se menține bine Fed și nutriția, câinele Faraon poate trăi o viață lungă.

Houndul Faraon este considerat unul dintre Cele mai scumpe rase de câine să dețină și să vândă la un preț de pornire de aproximativ 1.200 de dolari. Un motiv mare de ce sunt atât de scumpe, deoarece sunt foarte unice. Interesant este faptul că fața lui Faraon Hound se strălucește sau se transformă în roșu când sunt fericiți (cum ar fi roșii la oameni).

Pharaoh Hound Dog Profil

Pharaoh Hound Dog

Istoria și strămoșul câinelui Hound Faraon

Patrimoniul câinelui Hound Faraon merge înapoi de aproximativ 5000 de ani. De fapt, această rasă de câine este considerată unul dintre primii câini moderni să treacă pe pământ.

Într-o anumită documentație, acești câini au fost importați în Malta de către comercianții Phoenicieni și au fost folosiți pentru a vâna iepurii. Trebuie remarcat faptul că această conexiune nu este încă confirmată, pentru că acum este doar speculații.

În 1930, această rasă a fost introdusă în Anglia. Statele Unite au primit primul lor Hounds Faraon în 1967, când a fost adus în țară Ruth Taft Harper și asistat de către General ADAM Block si sotia lui. A fost în 1970 că primul gunoi sa născut aici în u.S.

1970 a fost, de asemenea, anul Faraon Hound Club of America a fost fondat. Malta a recunoscut oficial câinele Hound Faraon ca câine național în 1974.

AKC a inclus câinele Faraon Hound în clasa sa diverse în 1979, dar rasa a fost mai târziu recunoscută ca parte a cărții Stud a AKC în 1983. Eligibilitatea de a concura în grupul Hound a fost asigurată de AKC în 1984.

Pharaoh Hound Dog

Caracteristicile principale ale câinelui Hound Faraon

Câinele Hound Faraon este unul dintre cele mai vechi rase de prelungire. Acestea sunt de dimensiuni medii și arată potrivit pentru redevență. Un atribut care este în întregime propriu este al lor "Blushing & # 8221; nasul și urechile, transformând o culoare roșie roșie atunci când câinele este fericit sau excitat.

Câinele Hound Faraon are o expresie de alertă cu linii grațioase cu tăiere curată. Ele sunt bine echilibrate, rapide și agile. Corpul acestui caine prezintă o mișcare ușoară.

Ochii lor sunt ușor colorați, de obicei chihlimbar, care completează haina. De asemenea, ați putea observa că ochii lor sunt seturi moderat profunde, care adesea prezintă inteligența pe care o au.

Pharaoh Hound DogUrechile acestei rase sunt stabilite medii ridicate și sunt mobile. Baza este mare și fină, dar urechile sunt ridicate și ridicate atunci când câinele este alertă. Gâtul este lung și slab. Pentru a purta capul ridicat, este musculos și are o ușoară arc.

Corpul câinelui Hound Faraon este lithe, iar coada este medie. Baza coada este groasă și are o încurcătură de bici. Nu este niciodată ascuns între picioare, altfel AKC o găsește ca o vină bazată pe standardele de rasă.

Anunțurile acestui câine sunt drepte, iar dewclaws pot fi eliminate. Haina este lucioasă, scurtă, bine și nu are o pene. Sunsele posterioare sunt puternice și musculare, cu membre paralele.

Înălțimea medie a unui câine de câine Faraon Hound de sex masculin este 23 & # 8243; - 25 și # 8243;. Femelele pot crește la 21 și # 8243; - 24 & # 8243; înalt. Atât bărbații, cât și femelele au o medie de aproximativ 45 - 55 de lire sterline când sunt cultivate integral. Durata medie de viață a câinelui Hound Faraon este la un interval de 11 până la 14 ani.

Similar: Profilul de rasă de câine de coadă

Caracteristicile personalității Hounds Faraon

Independent este un adjectiv pentru a descrie un câine Hound Faraon. Ei pot tolera fiind singuri și nu au nevoie să te urmeze peste tot. Ei vă vor verifica din când în când, dar ei pot, de asemenea, să se ridice într-o minge într-un colț retras, cu o pătură moale

Cu toate acestea, ele sunt un câine energic care trebuie încă să aibă activități pentru a-și pune energiile. Dacă câinele dvs. Faraon nu ajunge să-și ardă energia, el poate să se plictisească și să înceapă să caute modalități de a se distra. Acest lucru ar putea duce la mestecare și distrugere dacă nu vă acordați atenție.

Temperamentul lor de bază, de cele mai multe ori, depinde de starea lor de spirit și din acest motiv, pot fi departe, amuzante, intense sau prietenoase.

Câinele Hound Faraon este ca o pisică în aspectul că poate fi prietenos cu familia lor umană, dar în timpul și termenii lor. Ele sunt, de asemenea, destul de sensibile, oricare ar fi proprietarul, poate afecta, de asemenea, starea de spirit a Houndului Faraon.

Feriți-vă dacă tu Nu-ți place zgomotul sau să trăiască într-o apropiere apropiată de alți oameni. Barking pare a fi unul dintre Favoritele Favorite Faraon Hounds ". Ei sunt îndrăgostiți de "comunicare" prin lătrat și când starea de spirit le ia pentru a începe, greu de oprit. Dacă văd, auziți sau doresc ceva, coacă și nu sunt timizi să se audă.

Câinele Hound Faraon ar trebui să fie capabil să socializeze și să se amestece cu ceilalți de la o vârstă fragedă. Acest lucru le poate ajuta să fie mai prietenos și mai afectuos pentru familia lor, alte animale și animale, precum și străini.

Deși sunt prietenoși cu alte animale, au crescut de când erau cățeluși, au, de asemenea, o unitate de înaltă pradă. Aceasta înseamnă că ar trebui să fiți păzită atunci când animalele mai mici sunt în jur. Având în vedere că acești câini au fost citite pentru vânătoare de iepure, pot să decoleze după un animal mai mic datorită instinctelor lor naturale.

Vremea rece afectează foarte mult Houndul Faraon, pe măsură ce se răcesc repede. Cu toate acestea, acest lucru poate fi rectificat prin păstrarea câinelui în interior în timpul vremii răcoroase și care le poartă haine calde în timpul iernii.

RECOMANDAT: 10 cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari

Pharaoh Hound Dog

Cum să antrenezi câinele Hound Faraon

Houndul Faraon este mai ușor tren decât majoritatea câinilor, cel mai probabil datorită inteligenței lor. Desigur, creierul lor au avut timp să se dezvolte pentru mai mult de 5000 de ani!

Ei tind să ridice ceea ce au învățat foarte repede, chiar și cu independența lor. Firește, se comportă bine, deci este de obicei Ușor de antrenat Această rasă. Cu toate acestea, formarea casei se va dovedi dificilă. Dacă potențialul proprietar nu este nou pentru a avea grijă de un animal de companie și de formare de locuințe, acest lucru nu va reprezenta o problemă totuși.

Acești câini sunt sensibili, astfel încât antrenorii / proprietarii trebuie să se ocupe cu grijă și calm. Izbucnirea bruscă de furie față de ei, sau o vitrină de dominare, îi va avea destul de înspăimântați și ar putea face ca Houndul Faraon să nu răspundă în timp.

Ei trebuie să fie motivați și întăriți pozitiv în timpul antrenamentului.

Corecțiile verbale reprezintă un mod mai eficient decât corecțiile fizice cu un câine faraon, deoarece nu distrage atenția câinelui. Având în vedere că tind să fie ușor de surprins și inconfortabil atunci când sunt atinse, corecțiile fizice sunt susceptibile de a împinge acest câine mai degrabă decât să încurajeze legătura dintre voi doi.

Așa cum am menționat anterior, câinele Hound Faraon trebuie să fie socializat la o vârstă fragedă pentru a dezvolta confortul și relația de câine Faraon cu alte persoane și animale. Participarea la o școală de formare a câinilor în această privință este recomandată.

Cel mai bun proprietar pentru un câine Hound Faraon

Fiecare rasă este potrivită pentru proprietarii cu caracteristici diferite, fiecare proprietar potențial, la rândul său, caută ceva specific într-un însoțitor pe care doresc să le aibă grijă. Când vine vorba de Hound Faraon, trebuie să luați în considerare diferite aspecte despre acest câine unic, inteligent, înainte de a obține unul.

Un Hound Faraon are nevoie de un proprietar care este dispus să exercițiu și alerga cu ei în fiecare zi (sau cel puțin o zi întreagă). Această rasă este potrivită, vânători atletici și agili, care au fost, de asemenea, adevăratul motiv pentru care au fost crescuți și pentru care au fost folosiți.

Pharaoh Hound DogAcești câini au nevoie de un proprietar care este activ, atletic și îi va ajuta să obțină exercițiul de care au nevoie pentru a scăpa de energie. Un proprietar care nu poate oferi exerciții zilnice, ar trebui să se abțină de la proprietate. Cu excepția cazului în care, desigur, aveți o curte mare care este asigurată cu un gard în care câinele dvs. Faraon poate alerga și va juca liber.

Proprietarul ideal pentru această rasă este cineva care este dispus să aibă câinele Hound Faraon socializa și amesteca cu alte persoane și animale. Ei trebuie să se obișnuiască cu sunete și priveliști ciudate pentru a putea dezvolta încrederea câinelui, altfel vor fi destul de greu de trăit, cu timiditatea lor sau cu aloofitatea lor.

De asemenea, acești câini au nevoie de cineva care este dispus să se ridice cu un animal de companie care să-i plăcească alte animale. Ei au nevoie de un proprietar dispus să accepte că Hounds Faraon sunt independenți în natură și pot fi încăpățânați și votați, chiar și în timpul antrenamentului ca un cățel tânăr.

Spre deosebire de alte catelusi, vei gasi catelul faraon Hound destul de sub controlul lui si deja destul de puternic. De multe ori se pregătesc atunci când se simt ca și când inițieți instruirea. Prin urmare, veți avea nevoie să învățați să vă adaptați la starea de spirit a puilor și capriciilor.

Ghid video asociat: Cum de a instrui o comenzi de bază de câini

Ta Mediu de viață este, de asemenea, foarte important dacă intenționați să adoptați un câine Faraon. Datorită naturii foarte sensibile a acestei rase, veți găsi adesea că ridică foarte repede pe orice tensiune subiacentă în casă. Și, destul de ciudat, argumente sau violență în familia oricărei naturi supărat pe acești câini foarte mult. Ei au nevoie de un mediu calm și pașnic și un mediu de viață.

Câinele Hound Faraon are nevoie de spațiu. Acest lucru se aplică fizic și psihologic. Se sugerează că viața apartamentului nu este destul de potrivită pentru Houndul Faraon. Ei vor răspunde cel mai bine să trăiască într-o curte sau într-o zonă deschisă mare, cum ar fi o fermă. Feriți-vă, totuși, că curtea va trebui să fie În siguranță împrejmuită, Deoarece câinele tău poate alerga după orice, care arată ca pradă.

În afară de aceasta, Houndul Faraon, de asemenea, îi place timpul pe cont propriu. Nu le place să continue mângâierea și nu au nevoie de atâta atenție. Ele sunt destul de independente. Dacă sunteți în căutarea unui animal de companie care dorește atenția, este legat de casă sau unul pentru a fi un partener consistent de partea dvs., acest lucru nu este cu adevărat câinele pentru tine.

Proprietarii de ferme, agricultori activi, vânători și persoane care îi plac un câine independent vor fi tovarăși buni unui hound faraon. Practic, cineva care își poate lua câinele cu ei pe o bază zilnică și le poate obține o mulțime de exerciții fizice ar fi cea mai bună potrivire pentru această rasă.

Unul care nu minte a Noisy Companion este, de asemenea, o necesitate dacă intenționați să adoptați această rasă. Houndul Faraon îi place să lage la oricine sau la orice altceva. Este vecinii pe care trebuie să vă îngrijorați, mai ales dacă nu le plac zgomotul.

Pharaoh Hound Dog

Cum să ai grijă de un câine de câine Faraon

Este destul de ușor să curățați și să aveți grijă de un Hound Faraon. Au nevoie doar de o periaj săptămânal și o baie ocazională. Aceasta poate fi, de asemenea, o experiență de îmbinare distractivă pentru dvs. și animalul dvs. de companie.

Pentru a evita despicarea și crăparea unghiilor, unghiile lor ar trebui să fie tăiate în mod regulat, deoarece pot crește destul de mult. Riscurile de infecție ar trebui, de asemenea, evitate în urechi, prin urmare, curățarea acestora în mod regulat este o necesitate. Ca și în cazul oricărei rase de câine, este de asemenea importantă pentru a ține pasul cu sănătatea dentară a lui Faraon Hound.

Exercițiul regulat este necesar, cel mai adesea zilnic. Ei au nevoie de acest exercițiu pentru a elibera energia pentrată pe care o au, altfel vor fi destul de obraznici și mai greu de manevrat.

În general, sănătoasă, ar trebui să fiți vigilenți cu privire la unele preocupări de sănătate posibile care pot apărea cu această rasă. Screening-ul și testarea genetică pot fi efectuate de către crescători pentru a determina posibilele afecțiuni.

Unele dintre cele mai frecvente probleme din câinele Hound Faraon sunt alergii și displazie de șold. Au mai multe teste de sănătate recomandate pentru a verifica dacă viitorul dvs. Pharaoh Hound câine este sănătos:

  • Evaluarea șoldului
  • Evaluarea oftalmologului
  • Evaluarea tiroidă
  • Evaluarea Patella

LEGATE DE: Unde să cumpărați o adopție responsabilă pentru câini

Pharaoh Hound Dog

Unde să adoptați un câine de câine Faraon?

Dacă vă căutați Adăugați un câine Faraon Hound la familia dvs., aveți opțiunea de a adopta unul dintr-un adăpost sau o organizație de salvare sau de a cumpăra un catelus de la un crescător. Deoarece Houndul Faraon nu este unul dintre Cele mai populare rase de câine, Poate fi dificil să găsiți unul la adăpostul local.

Crescători

La alegerea crescătorului drept, reputația lor este extrem de importantă. Ei ar trebui să fie responsabili și să aibă o relație armonioasă cu animalele de companie și cu tine. Hounds Faraon sunt sensibili, prin urmare, dacă un crescător a fost dur cu puii de la o vârstă fragedă, puștiul tău ar putea fi chiar mai sensibil decât ar trebui să fie.

Acest lucru poate duce la o problemă în viitor cu un câine care este hiper sensibil la punctul de defalcare nervoasă.

Vizitați întotdeauna premisele crescătorului. Observați cățelușul într-un mediu pe care îl obișnuiește și remarcă curățenia locului, sănătatea puilor și a altor caracteristici fizice. De asemenea, ar trebui să puteți verifica dacă catelul este bine hrănit și fericit. Verificați modul în care pomul interacționează cu dvs., cu reacția sa, precum și inspectarea părinților.

Întrebați întrebările crescătorului cu privire la părintele puilor și a oricăror probleme de sănătate pe care le-ar fi avut-o. Creditorul va fi capabil să vă răspundă la întrebări și să vă ofere lucrările complete ale catelului, care include orice documentație a proiecțiilor de sănătate care au fost făcute.

Adăposturi și organizații de salvare

Utilizarea adoptării de la un adăpost sau de salvare a animalelor este o opțiune fantastică, care poate salva durata de viață a unui catel (sau a unui adult) care ar putea fi terminat după o anumită perioadă datorită constrângerii bugetului strâns, aceste instituții au. După cum sa menționat, poate fi dificil să găsiți un câine Faraon într-unul din aceste locuri, cu excepția cazului în care se întâmplă să fie o salvare specifică de rasă care este specializată în acești câini.

Există o mulțime de pui care au nevoie de dragostea și grija unui proprietar. Iată câteva site-uri pe care le puteți vizita pentru a obține idei și linkuri către organizațiile care manipulează în mod regulat aceste cazuri:

Decizia finala

Luați în considerare obținerea unui adult Faraon Hound, mai ales dacă adoptați și aveți mediul ideal și răbdarea pentru unul. Ele sunt foarte inteligente și le veți găsi că au o personalitate proprie din primul moment în care vă întâlniți.

Acești câini sunt destul de individualiști și se bucură de un proprietar care își onorează dispozițiile și preferințele. Dacă nu aveți timp să vă antrenați și să fiți cu catelul dvs., dar totuși doriți să aveți această rasă, amintiți-vă că iau ceva timp și efort pentru a instrui și a gestiona, chiar și ca pui mici.

Citiți următorul: Redbone CoonHound Profil Dog

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pharaoh hound dog profil