Profilul de rasă de câine de coadă

Numit alegerea oamenilor Printre coanhounds, Treeing Walker Coonhound Câinele combină cele mai bune calități ale multor rase de coonhound. Ele sunt foarte atent, au o rezistență uimitoare și sunt foarte rapide. Ei sunt, de asemenea, foarte inteligenți și sunt minunați în sarcina pe care au fost crescuți.

Grupul de rasă de câine: Câini de câini
Înălţime: 20-27 inci la umăr
Greutate: 45 până la 80 de lire sterline
Durată de viață: 10 până la 13 ani

Profilul de rasă de câine de coadăAceastă rasă a fost dezvoltată pentru a urmări și a copac ratonii sălbatici și alte animale mici. In conformitate cu Clubul american Kennel, ele sunt cele 122nd Cea mai populară rasă de câine. Coonhoundul de copaci Walker și-a primit numele din cauza capacității sale puternice de a urmări și animalele de copac. A fost crescută ca un câine de vânătoare, dar a devenit, de asemenea, un câine popular pentru oamenii care nu vânează.

Ca și în cazul multor rase de cauciuc, acest lucru nu este un câine pentru proprietarul neexperimentat. Hounds sunt cunoscuți ca niște câini încăpățânați care necesită un antrenor care știe rasele. Ele sunt notorii pentru a urmări animalele mai mici și a fi greu de ținut în curte.

Dacă intenționați să adoptați un câine de coanhound copac, acest articol este un loc minunat pentru a începe. Este important să faceți cercetarea dvs. pentru a vă asigura că știți la ce intri în.

Să vorbim puțin mai mult despre istoria raselor și a trăsăturilor comune. Vom discuta, de asemenea, unele dintre cele mai frecvente probleme de sănătate găsite în câinii copaci de coanhound.

LEGATE DE: 30 cel mai bun câini de vânătoare pentru toate tipurile de jocuri și vânători

Copacii Walker Coonhound Rass Informații

Treeing Walker Coonhound câine

Istoria copacului de coanhound Walker

Câinele copac de coanhound copac este una din cele șase rase recunoscute de coanhounds. Au fost 174a rasa pentru a fi înregistrată de American Kennel Club în 2012. Acești câini au provenit de la Walker Foxhound, care au venit de la Houndul Virginia. Virginia Hound a provenit de la foxhoundsul de foxhounds timpuriu care au venit în America de Nord în 1770.

În anii 1800, plumbul din Tennessee a fost traversat în linia Walker Hound. Tennessee a fost un câine care a fost furat de la Tennessee și a cărui origini au fost necunoscute. Avea mare viteză și abilități de vânătoare și a avut o gură mai scurtă decât Foxhounds englez din Virginia. Primii câini Walker au fost înregistrați ca o rasă în 1945, iar apoi mai târziu a dat numele de Walkers copac.

Vânătoare

Câinele de plimbare copac va urmări un animal într-un copac și apoi își folosește ursul distinctiv pentru a-și numi proprietarul. Este popular ca câine de vânătoare, dar poate fi, de asemenea, un animal de companie excelent pentru orice gospodărie activă.

Expresia "lătrarii copacului greșit" provine din câinele Treeing Walker, din cauza guidului lor pentru găsirea țintă (un raton, de obicei), urmărindu-l un copac și apoi lătrat să-i spună proprietarului unde să-l găsească. Aceasta poate fi, de asemenea, legată la tendința lor de a rămâne cu copacul care a avut inițial mirosul pradei pe el, chiar și după ce animalul sa mutat într-un alt copac.

Ei au o coajă foarte distinctă, sunătoare sau un cod constant, care este considerabil diferit când și-au înconjurat prada. Când vânează acești câini sunt neobosiți, intenți și foarte alertă. Ei au un mers rapid cu o mare manevrabilitate.

MAI MULTE INFORMATII: Ce sparge mirosurile pentru câinii de vânătoare

Aspectul copacului Walker Coonhound

Treeing Walker Coonhound câineCopaci coaonhounds de walker au o haină scurtă, densă, care este netedă și strălucitoare. În mod normal, ele au o haină albă cu pete negre și câteva marcaje de bronz. De asemenea, pot fi, uneori, negre, cu marcaje albe și cu tăbăcire, care este denumită șaua înapoi sau înapoi.

Ele sunt bronzate și albe, dar nu pot fi niciodată numite roșu, deoarece acest lucru ar putea să le confundă cu coonhound Redbone. Copacii câini de plimbare arată asemănător cu un câine de basset în unele moduri, deoarece ambele au un bot pătrat și urechi lungi.

Potrivit standardului oficial al câinelui copac de coanhound copac de către AKC, masculii măsoară 22-27 inci și femele măsoară 20-25 inci la umeri. De obicei cântăresc 50-70 de lire sterline.

Această rasă are un corp muscular cu anteguri drepte și își ține coada ridicată. Copacii care se maturizează ușor mai încet decât alte rase, ajungând la maturitate la vârsta de 2 ani. Când sunt în stare bună, ei arată mai tânăr decât vârsta lor.

Îngrijirea copacii de coanhounds Walker

Copacii câini de plimbare sunt destul de ușor de mire. Haina lor necesită o periere minimă. Perindu-le cu o perie de păr, ca cea prezentată în stânga, o dată pe săptămână este suficientă. Acest lucru va ajuta la vărsare, de asemenea.

Această rasă tinde să scape moderat, pe tot parcursul anului. Ar trebui să verificați periodic urechile lungi, deoarece acestea sunt predispuse la dezvoltarea infecțiilor urechii. Ca și în cazul oricărei rase de câine, va trebui să vă asigurați cu siguranță în mod regulat unghiile.

Pentru mai multe informații despre aceste sarcini specifice de îngrijire a câinelui, puteți viziona unul dintre ghidurile noastre video scurte, utile:

Sănătatea copacului de coanhound Walker

Copacii câini de mers pe jos sunt o rasă medie până la mare, care are o durată de viață de aproximativ 12-14 ani. Ei au relativ puține probleme de sănătate. Unii câini de plimbare copacii pot dezvolta displazia de șold sau boala oculară, dar în general rasa este foarte sănătoasă.

Displazie de șold este atunci când femurul nu se potrivește strâns în soclul de șold. Acest lucru poate provoca un picior lame, durere sau artrită atunci când câinele dvs. devine mai în vârstă. Tratamentul pentru displazia de șold poate implica medicamente pentru durere și, uneori, chirurgie.

Dacă este folosit pentru vânătoare, asigurați-vă că vă păstrați câinele dvs. de coanhound copac până la data vaccinării rabiei sale. De asemenea, va trebui să vă asigurați că îl verificați în mod regulat pentru orice zgârieturi sau răniri și căutați tratament atunci când este necesar.

Exercițiu pentru copaci coaonhounds

Treeing Walker Coonhound câineTreeing câinii de coanhound de copaci sunt o rasă extrem de energică care necesită o mulțime de stimulente mentale și fizice. Aceasta nu este o rasă de câine pentru a obține dacă căutați a Un câine foarte întreținut care nu are nevoie de o mulțime de exerciții fizice sau plimbări lungi.

Ei au nevoie de exerciții zilnice, totuși, este mai bine să le dea un împrejmuit în curte unde pot alerga și de a juca fără a fugi. Copacii de pădure sunt instruiți să urmărească și să vâneze, astfel încât ei au tendința de a rătăci când prinde mirosul unui animal. Aceasta înseamnă că păstrarea lor pe o lecție ori de câte ori nu sunt într-o zonă închisă este crucială.

Credeți sau nu, această rasă poate fi uneori mari alpiniști.

Fiți atenți și cu gardurile dvs. și asigurați-vă că nu pot scăpa de ea. Ele sunt uneori capabile Scalarea gardurilor care sunt de peste 6 metri înălțime!

Copaci de coanhounds Walker are o rezistență extremă și sunt competitive. Ei se bucură adesea de jocuri și de cursuri de obstacole. Obțineți creativi cu activitățile pe care le fac pentru a putea rămâne angajați și activi. Nu uitați să vă distrați!

Comportamentul și personalitatea copacului de coanhound Walker

Palkerele copaci sunt foarte loiale și afectuoase cu familia lor, dar uneori pot fi îngrijorați față de străini. Este foarte recomandat să le socializați cu alți oameni și câini atunci când sunt tineri, astfel încât să poată fi mai puțin îngrijorați ca adulți.

Să le introducă la noi câini și oameni adesea atunci când sunt pui și le supraveghează în timpul acestor întâlniri. Dacă faceți acest lucru atunci când sunt tineri, ei ar trebui să fie mult mai bine la întâlnirea de noi oameni și câini atunci când sunt adulți.

Canalul de deplasare se înțelege bine cu copiii, În special copiii puțin mai mari, care le pot trata ușor și respectuos. Din nou, este mai bine să le introduceți copiilor atunci când câinele este tânăr și supraveghează aceste interacțiuni. Dacă un copil nu poate juca cu ușurință cu ei, un câine de coanhound copac nu va fi mulțumit. Ei reacționează prost la garnitură, adesea devenind timizi și retrași.

Această rasă este foarte curioasă și iubește fiind centrul atenției odată ce le cunoaște pe toată lumea. Sunt câini foarte sensibili care se atașează la proprietarul lor. Acest lucru le poate face uneori să dezvolte anxietatea de separare.

Ceva care poate ajuta cu aceasta este antrenamentul cu crate. Încercați să le tăiați câteva ore în timp ce sunteți acasă să le arătați că întotdeauna vă întoarceți pentru ei. Ele pot începe să fie mai puțin anxioase atunci când începeți această formare. Cu toate acestea, asigurați-vă că utilizați cutia ca spațiu de antrenament sigur și nu ca o pedeapsă.

Ghid video asociat: Cum de a alege Crate Dog Dog Dog

Această rasă este și mai energică decât catelul dvs. mediu și uneori stau pe picioarele lor posterioare pentru a vă uita mai bine la lucruri sau la coajă la alți câini. Îi place să cuibăresc și, de obicei, bucurați-vă că au o cutie de a se retrage atunci când se simt neliniștiți sau doar au nevoie de ceva timp singur. Asigurați-vă că aveți niște pături și / sau perne în cutia lor și ei vor iubi că există acolo.

Urmărind după un câine de coanhound copac când sunt pe un miros, poate doar să-i facă să creadă că vânezi cu ei. Ei vor răspunde prin alergarea și mai rapidă, deci asigurați-vă că le păstrați pe o lesă când nu sunteți într-o zonă închisă.

Ar trebui să lucrați cu un antrenor profesionist pentru a le învăța să vă întoarcă la comanda dvs.

Chiar și atunci când pietile de copaci sunt bine hrănite, s-ar putea distra mâncarea. Acest lucru poate fi valabil mai ales cu oasele, deoarece Walkerul dvs. va încerca probabil să le îngroape. Un alt lucru frumos despre această rasă este că ei drool destul de puțin. Ei au, de asemenea, tind să mănânce lucruri pe care le găsesc și pot des deschide uși dulapuri. Asigurați-vă că păstrați ceva periculos din îndemâna lor.

Treeing Walker Coonhound câine

Inteligența copacilor de coanhound Walker

Copaci de coanhounds Walker sunt foarte inteligente și au nevoie de stimulare intelectuală de a fi fericită și sănătoasă. Ei răspund bine la formarea consistentă, fermă și pot învăța o mare varietate de comenzi.

Încercați să le furnizați cu jucării care le pot provoca în loc de jucării simple de mestecat. Permiteți-i să se distreze cu tratarea jucăriilor de distribuire, jucării cu alte jucării din interiorul lor sau jucăriile de puzzle făcute Mai ales pentru câinii inteligenți. Ele uneori folosesc obiecte pentru a-și îndeplini obiectivele. Ei ar putea să mute obiecte sau mobilier pentru a trece peste o poartă, de exemplu.

Pentru că sunt atât de inteligenți, Walkers uneori caută modalități de a-și păcăli proprietarii, așa că trebuie să fii foarte consistent în formarea ta. Ei încearcă adesea să negocieze, încercând un curs alternativ de acțiune pe care îl preferă în loc de ceea ce li sa spus să facă. Ei urmăresc îndeaproape oamenii și pot recunoaște multe cuvinte.

Acești câini pot deveni foarte atașați de anumite jucării și pot fura obiecte din jurul casei care le atrage. Acesta vă poate ajuta să le instruiți pentru a oferi jucării înapoi la cerere sau pentru a aștepta înainte de a lua o jucărie de la dvs. Ei pot încerca uneori să fure alimentele umane și vor deveni defensive dacă încercați să o luați înapoi.

Amintiți-vă că acești câini răspund foarte slab la pedeapsa aspră. Acest lucru va duce la timiditate, a lipsă de încredere și anxietate. Dacă se plictisesc, pot începe să distrugă lucrurile și să facă o mulțime de zgomot, așa că încercați să le păstrați intelectual stimulați și să se asigure că au suficient exercițiu.

Cum să antrenezi un câine de coanghoul copac

Treeing Walker Coonhound câinePalkerele copaci sunt foarte inteligente și pot învăța doar despre orice dacă sunt instruiți în mod corespunzător. Asigurați-vă că sunteți consecvenți, fermi și calmați cu ei și pentru a stabili reguli și limite când sunt tineri.

Ei tind să aibă o scurtă durată de atenție, deci păstrați sesiunile de antrenament scurt pentru cele mai bune rezultate. Acești câini sunt Ușor de casa și au un control excelent al vezicii urinare și intestin. Îi place să meargă pe plimbări lungi și preferă să se elibereze departe de casa lor. Ar putea chiar să încerce să evite mișcările intestinale pentru a-și prelungi plimbări.

Așa cum am menționat mai sus, câinii de plimbare copaci nu răspund bine la pedeapsă sau duritate. Dacă sunteți aspru pentru ei în timp ce instruiți sau în general, poate ca câinele dvs. să devină timid și să dezvolte unele probleme comportamentale. Ei au nevoie de o mare laudă și tratează în timp ce formarea.

Dieta adecvată

Câinele Treeing Walker nu necesită niciun fel de dietă specială. Ca și cu toți câinii, asigurați-vă că alegeți alimente de înaltă calitate și ajustați dieta în funcție de vârsta, dezvoltarea și cantitatea de exercițiu pe care o primesc.

Cel mai bine este să hrăniți câinii de mers pe jos de 2-3 mese pe zi, decât să lăsați alimentele în jos tot timpul. Ei tind să mănânce foarte mult când sunt plictisiți și sunt predispuși la câștigul în greutate dacă nu primesc suficient exercițiu.

Dacă vor fi vânătoare, va trebui să fiți sigur că le dați o mulțime de proteine ​​și grăsimi. Asigurați-vă că discutați acest lucru cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin, deoarece vă pot ajuta să creați o dietă care să vă satisfacă nevoile individuale ale câinelui. Dacă Walkerul dvs. nu vânează, ei nu vor avea nevoie de grăsime sau o proteină destul de mare sau proteină în dieta lor.

RECOMANDAT: Înțelegerea hranei pentru câini - știi ce sunt acolo?

Treeing Walker Coonhound câine

Cine ar trebui să dețină un câine de plimbare copac?

Această rasă ar fi cu siguranță cea mai bună pentru un proprietar de câine cu experiență cu un stil de viață activ care le poate da exercițiul și stimularea de care au nevoie. Câinele copac de coanhound copac nu este ideal pentru proprietarii novici, deoarece acestea necesită o mare pregătire și exerciții fizice.

Copacii de pădure nu sunt Recomandat pentru apartament Fie viața, deoarece au nevoie de multă spațiu pentru a alerga în jur. Ei au, de asemenea, o tendință ridicată de a lătra sau urlă, mai ales atunci când sunt lăsați singuri. Este mult mai bine să le aveți într-o casă cu o curte împrejmuită.

Dacă căutați un câine de gardă, câinele Treeing Walker nu este cea mai bună alegere a rasei.

Ele sunt foarte nervoase în jurul străinilor, dar nu neapărat cu voce tare în jurul lor. Acești câini sunt foarte încântați când au prins mirosul oricăror animale. Ei tind să-i placă copiii mai mari care se pot juca cu ei și le pot trata cu respect, dar nu pot ca niște copii foarte mici sau copii care le tachinează sau cu ei.

Walkers poate fi o mare adăugare a unei familii active care le poate da o mulțime de atenție și emoție. Supraveghează timpul cu copiii până când sunt foarte confortabil împreună și asigurați-vă că copilul este învățat să respecte câinele. Aceasta este o rasă foarte jucăușă care poate oferi un divertisment nesfârșit pentru copii și adulți.

Câinele copac de coanhound copac se poate înțelege bine cu alți câini, dar ar putea urmări animalele mai mici. Ei nu ar trebui să rămână singuri cu orice alt animal decât un câine cu care se simt foarte confortabil. Orice altă interacțiune animală ar trebui să fie introdusă cu atenție la Walker și foarte supravegheată în orice moment.

Unde să-mi iau câinele copac de coanhound copac?

Când căutați un câine de coanhound copac, încercați adăposturi și salvați mai întâi. Acestea nu sunt o rasă incredibil de comună, dar uneori se termină în adăposturi. Dacă treceți printr-un crescător, asigurați-vă că vă uitați la Reputația crescătorului și condițiile lor de reproducere.

Nu cumpărați niciodată de la un magazin sau o persoană care își primește câinii de la o moară de pui. În plus față de condițiile oribile la fabricile de catelus, pe care nu ar trebui să le susțineți, câinii de la puii de catelus sunt extrem de susceptibili la o gamă largă de boli și probleme de comportament.

Citiți următorul: 30 consumabile de câine de vânătoare care vă vor face un vânător mai bun

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul de rasă de câine de coadă