Redbone coonhound profil dog

Câinele de coonhound Redbone, altfel cunoscut sub numele de roșii, sunt câini de rasă de rasă care sunt inițial din Statele Unite. Roșii sunt clasificați ca câini, iar așa este cazul cu orice alt hound, funcția lor principală este de a vâna. Deși sunt, de asemenea, considerate, de asemenea, însoțitori excepționali și animale de companie de familie.

Numele câinelui de coonhound Redbone este derivat din culoarea hainei sale, care este o culoare roșie adâncă și bogată. Acești câini frumoși sunt, de asemenea, cunoscuți de alte nume, cum ar fi Redbone, Hound Redbone și câinele roșu de coaon.

Redbone CoonHound Profil DogClubul american Kennel (AKC) recunoscut și înregistrat Rasa în 2009. Este AKC`s 164a rasa înregistrată, iar al doilea coonhound pentru a fi înregistrat de clubul de kennel.

Roșii sunt descendenți ai foxhounds roșu și foxhounds roșu irlandez. A fost imigranții scoțiani care au adus Foxhounds roșu în America în 17a secol. Roșu foxhounds irlandez, în comparație, au fost importate în Statele Unite în fața războiului civil.

Vânătoarea nu este singurul motiv pentru reproducerea unui coonhound Redbone. A apărut o perioadă în care redbone coonhound câini de crescători de câini axat pe reproducerea unui câine roșu strălucitor și puternic. Astăzi, această rasă este dorită și pentru aspectul său frumos.

Acest scurt ghid pentru câinele de coonhound redone va oferi toate informațiile pe care trebuie să le decideți dacă această rasă este potrivită pentru dvs. Dacă ați adoptat deja unul dintre acești câini frumoși, acest ghid vă va spune ce să vă așteptați de la companionul dvs. canin și să oferiți câteva sfaturi pentru îngrijirea acestor nevoi unice.

Redbone CoonHound câine informații

Redbone CoonHound câine informații

Caracteristicile principale ale coonhounds Redbone

Redbone este numele pe care îl are vânătorii au numit câinii roșii pe care au deținut-o înapoi în această zi. Originea și strămoșul câinilor nu au fost cunoscute atunci. Deși au observat abilitățile fantastice de urmărire și capacitatea de a copaci ratonii pe care acești câini le-au procesat.

Diverse crescători au realizat rapid potențialul mare de reproducere a unui câine cu abilități și mai mari. Crescătorii de la atunci au început să reproducă acești câini pentru a-și dezvolta abilitățile și mai mult.

Astăzi, roșii sunt considerați elevi adaptabili, cooperativi, rapizi și au un nas distinctiv rece. Aceste calități le fac una din Cele mai bune alegeri pentru vânători Dorind un tovarăș cinstit, talentat și competent.

Câinele de coonhound Redbone este rapid și agil. Ei sunt înotători mari și posedă abilitatea de a se adapta la medii noi, din mlaștini la dealuri.

Caracteristicile fizice ale coanhounds Redbone

Redbone Coonhound este o rasă care este de dimensiuni medii, stocate și robuste. Hainele lor sunt distincte de o culoare roșie, elegantă, scurtă și grosieră. Această haină unică oferă protecție în timpul vânătorii.

Redbone Coanhound DogEi au muzzule mari proporțional cu dimensiunea corpului lor general. Ele au umeri curate și musculare și o structură de tip pisici de tip pisică, care este compactă și bine căptușită. Degetele de la picioare sunt bine adoptate pentru vânătoare, cu unghii care sunt bine stabilite.

Ochii de culoare maro și alunelui sunt în formă rotundă, se desprindă, cu pleoapele care nu se doară. Urechile lor sunt amplasate și amendă în textură. Câinele de coadă redbone are un gât care este în general ținut erect și mândru, împreună cu o ușoară pliere în zona gâtului.

Înălțimea medie a coonhoundului Redbone 21 - 27 inci (53 - 66 cm). Greutatea medie a acestei rase este de 50 - 70 de lire sterline (23 - 32 kg). Dogul de coonhound Redbone are o durată de viață de aproximativ 11-12 ani.

Repere similare: Profilul de rasă Beagle

Caracteristicile personalității de coanhounds Redbone

Reds sunt vânători neobosiți și neînfricați. Ele sunt puternice, dedicate, determinate, pline de energie, persistente și neîncetate, mai ales în timpul unei vânătoare. Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, prietenoase, afectuoase, dulci și sensibile. Ele pot fi animale de companie excepțional de bune, mai ales când cresc în interiorul familiei.

Acești câini pot suferi de anxietate de separare sau se plictisesc ușor și devin distructive atunci când sunt lăsate singure.

Dogul de coonhound Redbone este un câine de lucru. Ei pot urmări și vâna prada lor pentru o perioadă lungă de timp, chiar și atunci când traseul a rămas rece. Ele sunt active și au o unitate de înaltă pradă. Reds, totuși, se spune că sunt una dintre cele mai relaxate și relaxate ale raselor de coanică.

Ei nu pot fi singuri. Ele sunt energice, pline de energie și au nevoie de activități fizice pentru a-și stimula mintea.

Cine ar fi un proprietar potrivit?

Nu se recomandă coonhoundul Redbone Pentru noii proprietari. Această rasă are nevoie de un proprietar ferm, dar iubitor, încrezător și consecvent. Independența, energia și asertivitatea rasei se pot dovedi dificil de gestionat pentru noii proprietari.

Redbone Coanhound Proprietarii de câini ar trebui să fie dispuși să-și petreacă o mulțime de timp cu tovarășul lor canin. Dacă nu sunt dispuși să facă acest lucru sau nu au timp, se sugerează că nu cumpără o redbone.

Această rasă trebuie absolut să se distreze cu stimularea activităților, altfel vor deveni rambunceptioși. Ei vor găsi cu siguranță o modalitate de a se distra, chiar dacă aceasta înseamnă să mestecați pantofii proprietarului sau să distrugă obiectele în curte.

RECOMANDAT: Ce sparge mirosurile pentru câinii de vânătoare?

Redbone CoonHound câine informații

Cum va reacționa câinele meu la alte persoane și animale de companie?

Dogul de coonhound Redbone este prietenos, dulce și iubitor, în special familiei sale. Acest lucru nu poate fi adevărat, dacă se confruntă cu un străin. Ei pot reacționa diferit la persoanele pe care nu le cunosc și cele pe care le recunosc.

Cu toate acestea, orice agresivitate și neplăcere a câinelui ar putea fi înclinată dacă Redbone a fost expusă la alți oameni înainte. Dacă au avut șansa de a socializa cu oamenii la o vârstă fragedă, ei vor fi mai predispuși la prietenie față de străini.

Ca și în cazul interacțiunii câinelui cu străinii, roșii tind să fie în termeni prietenoși cu alte animale de companie dacă sunt capabili să socializeze cu ei începând de la o vârstă fragedă. Ei pot fi chiar prietenos cu o pisică Dacă au crescut împreună.

Cu toate acestea, deoarece au o unitate de înaltă pradă și sunt vânători cunoscuți, ei încă mai au tendința de a alerga după alte pisici și animale mai mici. Reds pot fi prietenoase cu animalele de companie în casele lor, dar ei pot, de asemenea, să rănească animalele altor vecini.

Împreună cu lătratul la străini, câinele de coonhound Redbone poate lăca la o altă stimulare. Ei se pot adapta la viața orașului, cu toate acestea, ei au tendința de a lătra foarte mult. Dacă aveți vecini care sunt sensibili la sunet și zgomot, se așteaptă ca veți avea nevoie să mutați sau să alegeți să nu dețineți o redbone.

Cum să antrenezi un câine de coonhound Redbone

Începeți să vă antrenați Redbone câine coaonhound la o vârstă fragedă. Ei vor fi mai ușor să se antreneze și vor fi mai puțin încăpățânați. Formarea timpurie va ajuta, de asemenea, la înființarea cine este liderul și șeful dintre voi doi.

Un tânăr Redbone va găsi modalități de a te testa la fiecare colț pentru a stabili cu ceea ce pot scăpa, făcându-i mai mult să se antreneze. Cu toate acestea, odată ce au învățat comanda, vor păstra cunoștințele cu ușurință.

Redbone coaonhounds sunt sensibile, prin urmare, veți avea nevoie de o mulțime de răbdare și optimism pozitiv în timpul antrenamentului. Ei iubesc mâncarea, astfel încât alimentele pot fi folosite ca o recompensă bună și Armare pozitivă. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu vă dați niciodată altfel. Acest tratament trebuie rezervat numai pentru instruire.

Roșii sunt destul de creativi în interpretarea comenzilor dvs.

Trebuie să vă asigurați că roșu știe că sunteți șeful. Nu-l lăsa să scape de nimic pe care nu-l vrei să o facă. Ei pot fi obraznici uneori. Amintiți-vă, odată ce Redbone a învățat ceva, va fi dificil să se anuleze și să o elimine.

Acești câini au tendința de a schimba sau de a răsuci o direcție pe care le dați. Prin urmare, asigurați-vă că în timpul instruirii, corectați comenzile care nu au fost făcute conform instrucțiunilor. Trebuie să vă asigurați că sunteți strict și în concordanță cu metoda dvs. de formare sau că acești câini vor profita repede.

Cum să ai grijă de un câine de coonhound Redbone

Redbone nu sunt o rasă de câine de întreținere ridicată. Ei nu necesită o mulțime de îngrijire și rareori necesită serviciile unui groomer profesional. Din fericire, ei nu au tendința de a arunca părul atât de mult. Ei au nevoie doar de periaj sau o ștergere a straturilor lor din când în când necesar.

Redbone Coanhound DogCând roșii văd apă, se scufundă. Acești câini iubesc să înoate! Dacă câinele dvs. merge mai mult de o dată pe lună, o baie regulată nu va fi necesară foarte des. Singura dată când un câine de coonhound Redbone are nevoie într-adevăr de o spălare atunci când intră în ceva ce nu ar trebui. Dacă sunt murdare sau mirositoare, este timpul să ajungem în cadă.

Urechile ar trebui să fie păstrate curate cu Aprobatoare aprobate și o minge de bumbac, niciodată cu un tampon de bumbac. De asemenea, va trebui să țineți pasul cu îngrijirea dentară a câinelui. Dinții lui ar trebui să fie curățați săptămânal pentru a preveni respirația rea, acumularea tartrului și menținerea gingiilor sănătoase.

Un câine de coonhound Redbone ar trebui să aibă unghiile să fie tăiate lunar. Reds tind să-și poarte unghiile mai des decât alți câini. Ele sunt destul de active și pot deteriora un cui sau două în timpul vânătorii. Inglește unghiile pot deveni și o problemă, dar această problemă trebuie tratată de un groomer profesionist sau medic veterinar.

Redbone Coonhound Dog Health preocupări

În general, coonhounds Redbone sunt sănătoși. Cu toate acestea, există unele afecțiuni comune pe care această rasă le este susceptibilă. Ei includ:

  • Displazie de șold - displazia se poate întâmpla și în coate.
  • Supraalimentare - acesta este unul dintre motivele pentru care un câine de coonhound Redbone trebuie să aibă un exercițiu regulat. Dieta Reds trebuie reglată și verificată. Porțiunile ar trebui distribuite numai în funcție de nevoile și nu sunt lăsate într-un distribuitor de alimente de tip de mașină de tip auto-service.
  • Probleme oculare - Această rasă poate fi, de asemenea, susceptibilă la probleme oculare. Prin urmare, este recomandat să verificați periodic ochii în mod regulat, mai ales dacă vă luați în aer liber în aer liber sau pe expediții de vânătoare adesea.
  • Hipotiroidismul - Aceasta este o condiție care afectează glanda tiroidă situată în gâtul câinelui tău. Această glandă produce un hormon numit tiroxină, care controlează metabolismul său. Cu această condiție, glanda tiroidă nu produce suficientă tiroxină. Această afecțiune determină pierderea părului și deteriorarea stratului, pielea uscată, creșterea în greutate, lenjerie, pierderea musculară, o frecvență cardiacă mai lentă, infecții ale urechii și alte complicații grave de sănătate.
  • Infecții ale urechii
  • Probleme dentare

RECOMANDAT: Cum să mă îngrijoreze un câine acasă de tine - Introducere în DIY Dog Grooming

Redbone Coanhound Dog

Unde să adoptați un câine de coonhound Redbone?

Dacă vă căutați Adăugați un câine de coonhound Redbone la familia dvs., aveți opțiunea de a adopta unul dintr-un adăpost sau o organizație de salvare sau de a cumpăra un catelus de la un crescător. Deoarece Redbone Coonhound nu este una dintre cele mai populare rase de câine, poate fi dificil să găsești unul la adăpostul local.

Există unele salvări specifice rasei care se concentrează pe câinii de câini, dar este posibil să nu fie una situată în zona dvs. Dacă sunteți stabilit la adoptarea acestei rase, cel mai rapid mod va fi probabil să lucrați cu un crescător.

Ca și în cazul adoptării oricărei rase, există unele lucruri pe care să le țineți cont atunci când alegeți un crescător de câini de coonhound Redbone. Găsirea unui A Creditor recomandat și înregistrat este întotdeauna o opțiune bună. Să se abțină de la cumpărarea unui catel al cărui părinte este necunoscut sau că nu ați inspectat mai întâi.

Certificările de sănătate și alte documente vor fi ușor finalizate și transmise în cazul în care amelioratorul este legit și știe ce ar trebui făcut. Banii sunt scăzută pe lista prioritară și Găsirea unei case bune este scopul.

Unde să adoptați un câine de coonhound Redbone?Băieri buni vor primi întrebări. Ei vor pune, de asemenea, întrebări cu privire la ce fel de locuință proprietarul potențial va putea da catelul. Ele pot oferi, de asemenea, sfaturi și sfaturi privind îngrijirea câinelui dvs. de coonhound Redbone.

Cercetați cățelușul și rasa pe care o veți obține cum ați fi atunci când doriți să cumpărați o mașină, o casă sau să spuneți un aparat. Vă va economisi bani pe termen lung. Cumpărarea unui catelus de pe web nu este recomandat, deoarece nu veți cunoaște detaliile catelului pe care îl obțineți.

Luați în considerare dacă veți obține un cățeluș sau un câine de coonhound adult Redbone. Rețineți că mai multă răbdare, efort și timp vor fi cheltuite pentru puii. Reds au nevoie de instruire de la o vârstă fragedă.

De asemenea, se poate opta pentru a adopta o redbone dintr-un adăpost sau salvare. În astfel de cazuri, aici sunt câteva sfaturi:

  • Utilizați web-ul: Vizitați site-uri precum Petfinder.COM și AdopT-A-PET.COM. Adapost de animale poate, de asemenea, ajuta. Vizitați site-uri precum Asociația Națională de Coonhound Redbone. Cele mai multe dintre aceste grupuri sunt îndrăgite de rasa pe care sunteți interesat și vă poate îndrepta în direcția cea bună.
  • Discutați cu profesioniștii locali de animale de companie: Groomers, Veterinarieni, Walkers, și alți profesioniști din animale de companie.
  • Contact salvarea rasei de contact: Rețea cu persoane în programele de salvare a animalelor de companie sau de rasă. Programele Foster există, de asemenea, la unele organizații de salvare care vă vor permite să luați o casă și să vedeți cum merge de acolo.

Indiferent dacă adoptați un cățeluș sau un câine de coonhound Redbone adult, există câteva întrebări care trebuie să răspundă.

  • Care este nivelul energetic al acestui catelus / câine?
  • Cum se referă câinele la alte persoane, copii sau alte animale?
  • Care este temperamentul și caracteristicile câinelui?
  • Vârstă?
  • Casa de câine este pregătită?
  • Câinele are probleme de sănătate?
  • Este cunoscută originea câinelui?

Și, amintiți-vă că, de îndată ce noul dvs. catelus (sau roșu adult) ajunge, luați-l la veterinar pentru o inspecție adecvată și pentru a obține toate Vaccinurile actualizate. Acest lucru va contribui la asigurarea unor măsuri preventive privind posibilele probleme de sănătate și preocupările.

Fiecare dintre noi caută animalul perfect, dreptul care se va potrivi în circumstanțele și / sau familiei noastre unice. Dacă știți ce caracteristici vă place și ceea ce nu vă place deloc, va fi mai ușor de ales. Studiați întotdeauna rasa particulară care vă interesează în prealabil.

Dacă simțiți că este corect că dețineți o coonhound Redbone, atunci du-te la unul. Du-te cu instinctul tău și ai grijă de noul tău prieten. Dacă aveți grijă de el, câinele dvs. de coonhound Redbone va avea grijă de tine.

Citiți următorul: Profilul de rasă de aur retriever

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Redbone coonhound profil dog