Revizuire: outward hound kyjen slo-bowl alimentator lent pentru câini

Gulpingul alimentelor câinilor este extrem de rău Pentru tractul digestiv al câinelui. Labradorul nostru, Saddie, mănâncă ca ea nu a văzut niciodată mâncare înainte. Dacă câinele dvs. face acest lucru, trebuie să găsiți o modalitate de ao încetini. Cu cât câinele tău mai repede mănâncă, cu atât mai puțin timp ia pentru a-și mesteca mâncarea.  Outward Hound Kyjen Slo-Bowl Slow Alimentator este unul dintre produsele disponibile pentru a ajuta la această problemă.

Gulpingul alimentelor pot duce la sufocare sau gagging. De asemenea, poate fi începutul agresiunii alimentelor. Scarfarea alimentelor poate duce, de asemenea, la o afecțiune numită Dilatarea gastrică-Volvulus (GDV), care este o preocupare foarte mare. Mâncarea rapidă a câinelui duce la fluid excesiv, aer și alimente care umple stomacul.

Outward Hound Kyjen Slo-Bowl Slow AlimentatorAceasta este urmată de umflarea cavității stomacului. Pe măsură ce stomacul crește, se poate răsuci pe axa sa (Volvulus). Acest lucru va face imposibil ca orice să treacă prin stomac în intestine. Dacă se întâmplă acest lucru, câinele dvs. ar putea intra în șoc și, eventual, să moară foarte abrupt. Acesta este motivul pentru care hrănirea lentă ca asta Kyjen Slo-Bowl au fost inventate.

Folosesc alimentatoare lente cu Saddie, dar uneori este capabilă să-și dea seama cum funcționează foarte repede. Din acest motiv, folosim câteva alimente mici diferite și schimbăm-o pentru a adăuga mai multă stimulare mentală. Îl ține pe Saddie angajat și sa concentrat pe ceva în afară de a porni cina cât mai repede posibil.

CITESTE ACEST: Câini boluri care încetinesc mâncarea - când ai nevoie de unul?

Outward Hound Kyjen Slo-Bowl Slow Alimentator pentru câini Review

Outward Hound Kyjen SLo Bowl Alimentator lent pentru câiniAșa cum veți vedea în revizuirea video de mai sus, acest alimentator face ceea ce ar trebui să facă. Saddie poate mânca de obicei o masă în aproximativ 3 minute dacă este într-un castron de câine tradițional. Acest alimentator lent pentru câini de la Outward Hound crește la aproximativ 12 minute, ceea ce este destul de bun!

Când faceți cumpărături pentru alimentatoare lente, trebuie să fiți sigur că vor fi eficienți și sigur pentru animalul dvs. de companie. Acest produs este realizat cu plastic de înaltă calitate, de înaltă calitate. Este, de asemenea, BPA, PVC, plumb și ftalat gratuit.

Houndul Outward Hound Kyjen Slo-Bowl este disponibil în două dimensiuni. Mini dimensiunea deține până la 2 cani de alimente și dimensiunea obișnuită (care este cea pe care o folosesc pentru SADDIE) deține până la 4 cani.

Este disponibil și în 3 culori / modele diferite. Fiecare design este similar în stil, dar are un model diferit de caneluri. Așa cum am menționat mai devreme, este benefică să avem mai mult de un alimentator lent disponibil pentru câinele dvs. Ea nu se va plictisi cu aceeași zi de zi și oferă, de asemenea, mult necesare stimulare mentală pentru ea.

Outward Hound Kyjen Slo-Bowl Slow AlimentatorÎn afară de faptul că aceasta încetinește micul nostru porc în jos, îmi place, de asemenea, că castronul este echipat cu o bază rezistentă la alunecare. Saddie are tendința de a împinge bolurile tot drumul în cameră, în timp ce mănâncă, deci este un mare beneficiu pentru noi.

După cum probabil vă puteți imagina, modelul caneluit al Hound Outward Kyjen Slo-Bowl Slow Alimentator colectează o mulțime de slobber. Vestea bună este că este o mașină de spălat vase de înaltă rack pentru curățarea ușoară.

Am fost foarte mulțumiți de acest alimentator. Saddie se bucură (și veți vedea în videoclipul meu că beagle-ul nostru face prea) și plasticul greu cu care este făcut este foarte durabil. De departe, cel mai bun lucru despre acest alimentator este prețul. Este accesibil pentru proprietarii de animale de companie pe orice buget.

Alimentatorul Orange pe care îl am este în vânzare pentru 9 USD.99 pe Amazon în momentul în care scriu acest articol. Puteți ridica designul purpuriu pentru 8 USD.49 Și tealul pentru 7 dolari.79. Pentru mai puțin de 30 $, puteți ridica toate cele trei și faceți o masă de masă o mulțime de distracție pentru pooch-ul tău!

RECOMANDAT: Câine Blotat - 5 moduri de a preveni

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: outward hound kyjen slo-bowl alimentator lent pentru câini