Antreprenorul michigan inventează bowlul poochie

Antreprenorul Michigan inventează Bowlul Poochie

Melissa Allen, un rezident al lui Eaton Rapids, Michigan, a primit unul dintre cele mai bune e-mailuri pe care le-a obtinut acum aproximativ trei luni. Invenția tatălui ei, Bowlul Poochie, urma să fie prezentată într-un articol de produs "Pet, Will Travel" Ziua femeii Revistă. Cea mai bună parte? Nici nu a trimis produsul, revista a găsit-o!

Acum 3 ani, Joe Rabideau, tatăl lui Allen, încercând doar să creeze un produs care să-i ajute iubitul său de lungă durată. Această faptă bună sa transformat într-o afacere mică, dar rapid, în creștere. În timpul scurt a fost pe piață, Poochie Bowl este acum vândut în 13 state diferite de peste 35 de comercianți cu amănuntul.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini trebuie să aibă

Allen, care este președinte al companiei, spune că vinde o medie de aproximativ 100 de boluri pe lună, dar ar dori să crească foarte mult acest număr. Deși a fost inițial conceput pentru a ajuta câinii cu urechi lungi, dispozitivul poate stoca alimente si apa în același castron, făcându-l un produs excelent pentru a avea în timp ce călătoriți cu un câine. Odată ce au început să marcheze așa, afacerea a decolat.

Antreprenorul Michigan inventează Bowlul Poochie

Inspirația pentru produs a venit de la Hound Basset din Rabideau, scuter, care a avut urechi excepțional de lungi. Ei s-au umezit în mod constant în vasul de apă și murdar în castronul său alimentar. Era frustrant, așa că perechea a decis să facă ceva despre asta.

Rabideau a jotat câteva idei pe hârtie și a intrat într-o competiție locală a ajutat antreprenorii Luați ideile de la schițe la producție. Prototipul lui Rabideau ia câștigat 1.000 de dolari, care trebuiau să fie folosit ca bani de semințe pentru a-și începe afacerea.

Odată ce antreprenorii și-au dat seama că pierd o mulțime de afaceri prin comercializarea produsului lor către proprietarii de câini a căror animale de companie au avut urechi lungi, ei au privit în marketingul pentru călătorie, iar castronul a devenit un succes rapid.

LEGATE DE: Cum tehnologia de câini viitoare va afecta părinții de companie

Cel mai recent allen a fost abordat de hoteluri proveniente. Facilitățile lor prietenoase cu animalele includ camere dotate cu produse de câini și doresc să folosească Bowl Poochie ca parte a mobilierului lor pentru aceste camere. Perechea nu a visat niciodată afacerea ar lua așa.

Consumatorii pot obține Bowl Poochie în șase culori diferite și pot fi, de asemenea, personalizate pentru un preț adăugat. Allen spune că Bowl University de Stat din Michigan este extrem de popular. Clienții pot personaliza, de asemenea, bolurile cu numele animalului lor. Un om chiar a trimis într-o imagine pe care a luat-o în Germania și a fost tipărită pe un castron.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Antreprenorul michigan inventează bowlul poochie