Antreprenorul a creat un supliment de câine pentru a salva viața animalului ei

Antreprenorul a creat un supliment pentru a salva titlul de câine =

Un rezident din Seattle și-a pus abilitățile de gătit pentru o bună utilizare pentru caninii din comunitatea ei. Proprietarii de câini din zonă văd deja beneficiile uimitoare de sănătate pe care le au suplimentele de câine pe animale de companie. Kelley Marian, proprietar al bucătăriei verzi Juju, și-a început călătoria prin salvarea vieții proprii și acum ea speră să facă același lucru pentru pui peste tot.

Povestea lui Marian începe acum doi ani, când a fost prețul său de la Labrador galben preț, Bailey, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Bailey a primit doar șapte luni pentru a trăi. La vremea respectivă, Marian a alergat o afacere de câine și a fost devastat când a primit știrile.

A început să cerceteze și să învețe tot ce putea Dog nutriție și remedii holistice pentru câini. Atunci că și-a dat seama că câinii nu sunt de fapt carnivore, dar omnivores prin natura. Pentru că locuiește în oraș, câinele lui Marian nu a avut multe oportunități de a merge prin câmpuri și de a mânca pe iarbă.

Legate: Scări de companie: Cum să ajuți un câine cu artrită acasă 

Ea a descoperit, de asemenea, că adăugarea fructelor și legumelor întregi la dieta lui Bailey nu ar funcționa, deoarece câinii nu au dinții plați care trebuie să mănânce legumele; ei ajung să-i înghiți întregi și trupurile lor nu sunt capabile să proceseze pe toți substanțele nutritive esențiale care sunt în ele.

Antreprenorul a creat un supliment pentru a salva câinele ei

Marian a făcut sucuri pentru ea însăși și a decis să-l încerce cu Bailey. Ea a lucrat cu un nutriționist canin Pentru a perfecționa rețeta. A început cu amestecul ei de bază de patrunjel, kale și verde de păpădie și apoi a adăugat antiinflamatori naturali, cum ar fi turmeric și ghimbir, țelină, lămâi, dovlecei, bulion osos, ulei de nucă de cocos.

Suplimentul părea să funcționeze și conceptul pentru Green Juju Bucătărie a fost nascut. Cancerul lui Bailey a încetat să se răspândească, deși, din păcate, și-a pierdut piciorul, iar acum, peste un an mai târziu, Bailey este o imagine perfectă a sănătății caninei.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Marian a dat, de asemenea, suplimentul de câine al altui FIDO, un mic buldog francez, iar ambii câini au fost în stare perfectă de atunci. Ambii câini au suferit de alergii cutanate, infecții ale tractului urinar și infecții ale urechii în trecut, dar nici nu a avut probleme de sănătate de la început suplimentul.

Odată ce Marian a început să-i spună prietenilor despre rezultatele uimitoare, ei au vrut să încerce și rezultatul incredibil a fost același în fiecare caz. De fapt, lucrurile au mers atât de bine încât și-a vândut afacerea câinelui în ianuarie a anului trecut și a început să producă suplimentul ca un loc de muncă cu normă întreagă.

Afacerea ei crește în mod constant cu peste 20 de magazine în zona Seattle care își desfășoară produsul. Ea speră să se extindă la Washington și de-a lungul coastei de vest a acestui an. Ea a adăugat, de asemenea, câteva suplimente sezoniere la linia ei deja și produce amestecul de bază pe tot parcursul anului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Antreprenorul a creat un supliment de câine pentru a salva viața animalului ei