Ohio locals lansând produsul național pentru animalele de companie

Ohio Locals Lansând produsul național pentru animalele de companie

Un mic grup de proprietari de afaceri din Columbiana, Ohio intenționează să-și lanseze noul produs de companie pe o piață națională. Nicole Ice, Josh Dunn, și Justina Channel au colaborat pentru a dezvolta un mix de traseu de câine, pe care l-au dezvăluit recent la orașul lor la Birdfish, o companie locală de bere.

Mixul de traseu organic este realizat special pentru câini și este făcut în primul rând cu cereale și carne uzată din fermele locale lamplectului. Dezvoltarea produsului derivă dintr-o combinație interesantă de competențe și de rețea.

Ice deține Hidrantul de companie, un magazin local de aprovizionare cu animale de companie specializat în toate alimentele și produsele naturale pentru animalele de companie. Dunn este un coproprietar al păsărilor, ceilalți co-proprietari fiind verișoarele Greg Snyder și Jared Channel. Vărul lui Jarred, Justina, a făcut Bonele de orz de casă, pe care ea a oferit-o la Hydrantul de companie să vândă.

Punerea tuturor acestor capete împreună, ideea de a crea și vinde mixul de traseu și trio a fugit cu ea.

Ohio Locals Lansând produsul național pentru animalele de companie

LEGATE DE: Rețetă de biscuiți de casă de casă

Chiar dacă a fost doar câteva săptămâni, deoarece totul a decolat, grupul a fost programat să-și prezinte produsul la un spectacol din Washington, D.C. Oamenii trebuie să fie curioși în legătură cu acest produs, deoarece într-adevăr nu există pe rafturile celor mai multe magazine de alimentare cu animale de companie.

Justina a creat rețetele pentru Produsele brewhound Trail mix și sunt în prezent oferite în patru soiuri de aromă - carne de vită și banană, pui și mere, semințe de curcan și dovleac și rață și nucă de cocos. Lista ingredientelor este remarcabil de simplă; Fiecare amestec constă numai din carne (produsă la nivel local la ferme de lampă), miere, unt de arahide, cereale uzate și arome de dovleac sau de nucă de cocos.

Ohio Locals Lansând produsul național pentru animalele de companie

Aceasta este o încercare de primă dată pentru oricare dintre proprietarii de afaceri pentru a lansa un produs la nivel național, dar având în vedere experiența lor, ar trebui să fie o aventură reușită. ICE a fost în industria de vânzări și marketing de produse pentru animale de companie timp de 10 ani.

În prezent, pungile de mix de traseu pot fi achiziționate la Birdfish. Un sac de 5 uncii vinde pentru 9 dolari.99. Odată ce produsul lovește piața națională, ar putea fi disponibilă la magazinele cu amănuntul și online.

Îmi place ideea acestui produs și sunt încântat să o pot cumpăra. Sunt un excursariu avid și un backpacker și am dorit cu siguranță mai mult decât ceea ce este disponibil în ceea ce privește alimentele pentru câinele meu în timp ce pe trasee.

Când am căutat Doggy Trail Mix online în trecut, ceea ce primesc de obicei este o mulțime de rețete "DIY" pentru ea. Personal, nu am timp să fac un amestec de traseu pentru mine sau pentru câinele meu. Suntem în mod constant în mișcare, căutând următoarea aventură.

Ohio Locals Lansând produsul național pentru animalele de companie

Acest produs îl va face foarte convenabil pentru noi să facem ceea ce facem în mod normal în zilele frumoase - luați o excursie spontană sau excursie cu cortul. Știu în trecut, spontaneitatea a fost luată chiar din experiență, având în vedere alimentele sau gustările corecte pentru câini sau gustări pentru această ocazie. Și mereu simt că îmi trimit câinele, pentru că am un amestec frumos de gustări și mese, în timp ce el trebuie doar să obțină aceleași kibble vechi pe care le primește întotdeauna.

MAI MULT: Drumeții cu un câine? Iată ce trebuie să știți

În plus, acest lucru pare că va fi ușor, care este esențial pentru backpacking (și greutatea alimentelor de câine a fost un obstacol pentru mine în timp ce backpacking în trecut). Cea mai bună parte a acestui nou mix de traseu este că totul este natural. Nu-mi hrănesc câinele nimic cu ingrediente Nu pot pronunța, deci faptul că acest lucru este făcut cu o mână de componente sănătoase și organice este foarte atrăgător.

Nu pot să aștept să văd acest mix de traseu de la produsele Brewhound disponibile online și pe rafturi. Dacă produsul are succes, cred că va da naștere unei întregi linii de copiatoare (dar nu mă deranjează!). Industria de camping a început deja să ia în serios viața câinelui aventuros, oferind lucruri cum ar fi uneltele de backpacking pentru câini. Sunt încântat să văd că cineva din industria alimentară pentru animale de companie urmărește suita.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ohio locals lansând produsul național pentru animalele de companie