Gura neagră cursă: informații, caracteristici și fapte

Gura neagră cursă: informații, caracteristici și fapte

Când vine vorba de câini de lucru, gura neagră cur este una dintre cele mai grele rase de lucru de câine în jur. Acest Pooch Feringless are rădăcini istorice în Asia antică și Europa, dar rasa așa cum o cunoaștem astăzi provenind astăzi în partea de sud a Statelor Unite ale Americii. Este cunoscut pentru forma sa robustă și căile de vânătoare și de vânătoare și blana neagră care acoperă botul lor. Ei sunt cunoscuți că au legături de energie și pentru natura lor neînfricată. Cu toate acestea, ei adoră, de asemenea, compania și pot face pentru egală Companion loial câini. Adora fac parte din orice familie si au o mare afinitate pentru copiii mai mari. Cu toate acestea, ei solicită atunci când vine vorba de ei Nevoi de exerciții și, prin urmare, ar trebui să fie o parte a unei familii care poate ține pasul cu nivelurile lor de energie. Ei sunt cu siguranță o plimbare cu două căi de câini și se vor potrivi caselor energetice cu spațiu amplu pentru a juca. Ei sunt pui inteligenți care se dezvoltă de o pregătire și socializare adecvată și cu familia potrivită sunt obligați să prospere. În ceea ce privește schema lor de culoare, aceste pooches vin într-o serie de nuanțe diverse. Culorile includ - dar nu sunt limitate la - roșu, fawn, Brindle, alb, și maro.

Gura neagră de pe iarbă

Idei sumare

  • Au provenit din partea sudică a Statelor Unite, în special Alabama.
  • Ele sunt cunoscute pentru energia lor înaltă și uimitoare animale de vânătoare și abilități incredibile de urmărire a jocului.
  • În ciuda faptului că este super energetic și neînfricat, au o parte mai moale și mai sensibilă. Ei adoră fiind în jurul oamenilor și doresc să fie o parte a familiei.
  • Au nevoie de plimbări ample și exerciții în fiecare zi. Ele sunt, prin urmare, potrivite familiilor active care se bucură de aventură.
  • Ele sunt super inteligente și iubesc să-și mulțumească oamenii lor. Ei prosperă o pregătire adecvată și se vor face bine în diferite clase de ascultare și agilitate.
  • Ele nu sunt recunoscute de Clubul American Kennel, ca și în cazul tuturor raselor. Cu toate acestea, ele sunt recunoscute de Clubul Kennel United.
  • A existat o faimoasa gura neagra cur animation pup in filmul ºi clasic Disney din 1957 "vechi yeller."
  • Gura negre de sex masculin Pupasii sunt adesea mai mari și de obicei utilizată pentru vânătoare. Femelele sunt adesea mai mici și ar putea fi mature mai repede decât omologii lor de sex masculin.
  • Ele sunt mai frecvente în Statele Unite decât în ​​alte părți ale lumii.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Dacă vă gândiți să adoptați o gura neagră, este mai bine să faceți mai întâi cercetarea și să vedeți dacă acestea sunt cele mai bune alegeri pentru dvs. Ele sunt super inteligente și foarte active și vor fi potrivite familiilor care au un stil de viață activ și vor să-și antreneze puii și să le ia pe o mulțime de aventuri. A face cercetări adecvate vă asigură că alegeți câinele perfect pentru stilul dvs. de viață. Dacă locuiți într-un apartament și nu aveți niciun spațiu exterior, atunci cu siguranță nu este alegerea pentru dvs. acum. Ei au nevoie de un spațiu amplu pentru a rula și de a alerga și de a juca. Să aruncăm o privire la unele lucruri importante despre această rasă pentru a vedea dacă acestea sunt cele mai bune alegeri pentru tine și familia ta.

Gura neagră de pe plajă

Instruire

Aceste pooches sunt super inteligente și vor prospera într-un mediu stimulativ în care sunt învățați noi trucuri și comenzi. Formarea pozitivă de armare este critică și este imperativ ca proprietarii să fie consecvenți și corecți. Proprietarii trebuie să fie liderul de pachet, dar trebuie să păstreze tipul de formare și corect în orice moment. Țipând la câini sau lovind-le nu va da rezultate pozitive și va lăsa câinele dvs. se simte înspăimântat și confuz. Este întotdeauna o idee bună să solicitați sprijin profesional atunci când îmbarcați Câine de antrenament pentru prima dată. Bevioriștii profesioniști ai animalelor vă pot învăța o serie de abilități pentru a vă consolida abilitățile de formare și vă puteți asigura că puii dvs. răspunde pozitiv regimului dvs.

Acești câini sunt super inteligenți, iar antrenamentul se poate face într-o serie de domenii, inclusiv herdingul animalelor, antrenamente de agilitate, vânătoarea, cursa sau chiar eforturile de căutare și de salvare. Dacă aveți timp și energie să vă angajați într-un program detaliat de formare, acești pui vor prospera cu siguranță.

Dacă sunteți nou la antrenament, dar doriți să începeți într-o astfel de aventură cu câinele dvs., consultați unele programe locale. Dacă câinele dvs. este încă un cățeluș, vă puteți înscrie într-o clasă locală de catelus și, dacă acestea sunt mai avansate, puteți alege antrenamentul de agilitate. Aceste clase sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a socializați-vă câinele cu alți pui. De asemenea, puteți angaja un terapeut de comportament câinelui sau un antrenor pentru a face lecții unu-la-unu cu pooch-ul tău. Opțiunile sunt cu adevărat nesfârșite.

Hrănire

Este important să vă hrăniți puii o dietă sănătoasă, bogată în substanțe nutritive și vitamine. Doriți să optați pentru o alimentație aprobată de VET, care nu este liberă de coloranți nocivi, conservanți și arome artificiale. S-ar putea să opresați chiar să vă hrăniți gura neagră de o dietă brută sau o dietă gătită la domiciliu, care este jampacked cu proteine ​​de înaltă calitate și legume adecvate pentru câini. Ca întotdeauna, echilibrul este esențial, și de aceea este important să discutați cu medicul veterinar. Ca o regulă de bază, hrana pentru câini ar trebui să fie umplută cu o gamă de vitamine sănătoase, ingrediente și minerale. Unele importante:

  • Proteină de înaltă calitate: Proteinele de înaltă calitate sunt esențiale pentru dezvoltarea musculară, puterea creierului optimă și celulele puternice. Hrănirea pomului dvs. o proteină bună ca parte a alimentației lor echilibrate va asigura o sănătate optimă. Optați pentru proteine ​​sănătoase cum ar fi puiul, peștele sălbatic, curcanul sau carnea de vită. Proteina de bună calitate, de asemenea, consolidează sistemele lor imunitare, iar acest lucru este important pentru a împiedica boala.
  • Omega 3 și Omega 6 acizi grași: Acești acizi grași sănătoși sunt importanți pentru sănătatea pielii și a hainei și vă vor asigura că povestea dvs. întotdeauna o haină luxoasă și este, de asemenea, o idee minunată pentru câinii care sunt predispuși la inflamație. Dacă puii dvs. se ocupă de artrită sau cu orice altă afecțiune cronică, până la aportul de omega.
  • Antioxidanți: Antioxidanți pot fi găsite într-o serie de fructe și legume și sunt super importante pentru sănătatea celulelor. Ei sunt capabili să prevină sau să încetinească daunele cauzate de oxidarea celulelor și sunt astfel foarte importante pentru sănătatea generală. Ele pot reduce riscul bolilor, cum ar fi cancerul.
  • Fibră: Adăugarea unei fibre de bună calitate la dieta puilor (de la legume, cum ar fi Squash), poate ajuta sănătatea digestivă. Ei spun că intestinul este sediul sănătății corporale globale și asigurându-vă că poochia dvs. are un sistem digestiv sănătos este important pentru bunăstarea lor.
  • Apa dulce: Având o aprovizionare constantă de apă proaspătă în jurul (care este schimbată zilnic) este super importantă pentru puii dvs. Ei ar trebui să aibă întotdeauna apă la îndemână și dacă aveți mai mulți câini, asigurați-vă că există suficient pentru toate.

Ați putea dori, de asemenea: Fântâna de apă de câine

Gura neagră

Îngrijirea

Deoarece această rasă are păr scurt, nu au nevoi deosebit de complexe atunci când vine vorba de îngrijire. Se recomandă să le spălați de două ori pe săptămână pentru a scăpa de orice păr de păr sau celule moarte ale pielii. Le puteți scălda la fiecare câteva săptămâni pentru a vă asigura că straturile lor sunt strălucitoare și curate, dar nu prea mult încât să le scape de uleiurile lor naturale. Aceste uleiuri naturale sunt importante pentru sănătatea pielii și prea multă spălare poate usca pielea și pot provoca probleme cu pielea.

De asemenea, ați putea dori să le luați la un profesionist Ingrijitor de caini din când în când, când vine vorba de lucruri cum ar fi tăierea unghiilor, curățându-și urechile sau dându-i straturile. Groomorii profesioniști sunt bine pregătiți în manipularea diverselor rase și nevoile acestora. Mergeți întotdeauna la un groomer de renume care are recenzii minunate pentru a vă asigura că puii dvs. obține cea mai bună îngrijire posibilă.

Verificați unele dintre ghidajele noastre de îngrijire a câinelui, cum ar fi Clippers de unghii pentru câini, câini de curățare a urechilor, Șampon de câine, cadă pentru câini, și Uscător de câine.

Sănătate

În ansamblu, gura neagră este considerată ca un câine relativ sănătos. În timp ce rasele de rasă de frecvențe sunt adesea cunoscute că au mai multe predispoziții genetice la anumite afecțiuni decât câinii de rasă amestecată, această pooch nu are prea multe probleme în departamentul de sănătate. Cu toate acestea, există încă unele tulburări și condiții care le-ar putea afecta. Se recomandă ca proprietarii să meargă adesea la VET și să se asigure că puii lor sunt la curent cu vaccinările și controalele lor. Unele gura neagră este ar putea fi susceptibilă la condiții de sănătate, cum ar fi:

Asigurați-vă că vizitați medicul veterinar înseamnă în mod regulat că puteți păstra aceste condiții în verificarea și tratarea acestora la primul semn de îngrijorare. Când vine vorba de sănătate, detectarea timpurie este întotdeauna cea mai bună opțiune. Dacă sunt bine îngrijite și având în vedere îngrijirea medicală adecvată, gura neagră se poate trăi între 12 și 16 ani. Unii ar putea chiar să trăiască la vârsta de 18 ani dacă sunt îngrijiți corect. Dacă bănuiți că există o problemă medicală sau cățelul dvs. se oprește brusc mâncarea mâncării sau a apei potabile, este mai bine să le duceți imediat la un veterinar. Așa cum spun ei, "este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău, și acest lucru este adevărat atunci când vine vorba de animalele tale și de sănătatea lor.

Gura neagră

Temperament

Acești pui sunt cunoscuți că sunt energici, asertivi, greu de muncă și loiali. Ei au personalități puternice și, prin urmare, vor avea nevoie de un proprietar puternic, dar echitabil. Ei vor prospera medii în cazul în care sunt stimulați mental și tratați cu dragoste și respect. În ciuda naturii lor grele, ele sunt, de asemenea, un câine de familie sensibil. Cu o formare iubitoare și consecventă, se vor potrivi bine la orice familie și se vor dovedi a fi un tovarăș loial, afectuos și distractiv. Ca majoritatea câinilor muncitori, ei sunt crescuți să trăiască bine cu oamenii și vor prospera într-un mediu familial stabil, unde sunt îndeplinite nevoile lor. Acestea ar putea fi mai potrivite pentru copiii mai mari, deoarece uneori se pot angaja în jocul bombaros.

Gura neagră curvă este, prin urmare, o rasă extrem de inteligentă și harnică de câine. Ei vor prospera în setările de familie care sunt active, stabile și pline de dragoste. Ei au nevoie de o mulțime de exerciții zilnice și vor înflori într-un mediu în care pot juca. În ciuda naturii lor oarecum aglomerate, ei au și o parte sensibilă. Îi place să fie o parte a familiei și se vor prospera într-o casă unde sunt împodobiți cu dragoste și au dat o mulțime de atenție și îngrijire. Dacă doriți un pui loial și strălucit și puteți să le oferiți exercițiul și formarea de care au nevoie, atunci gura neagră este ar putea fi alegerea pentru tine. Verificați adăposturile locale și agențiile de adopție pentru a vedea dacă există puști în nevoie. Doar pentru că puiul tău este o pură, nu înseamnă că nu poți găsi unul la o organizație locală de salvare. Acești câini vor iubi și bucurie strălucitoare în viața voastră și sunt cu siguranță potrivite familiilor energetice care iubesc marele în aer liber.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Gura neagră cursă: informații, caracteristici și fapte