Cum să reproduceți gura neagră

Cum să reproduceți gura neagră

Ca un proprietar de gura neagră cu experiență, vă puteți întreba Cum să reproduceți gura neagră. Deși această rasă unică nu este acceptabilă de AKC, popularitatea sa printre vânători și fermieri face o rasă plină de satisfacții cu care să lucreze.

Gura neagră curtă este o rasă extrem de credincioasă și un muncitor valoros. Foarte apreciat pentru versatilitatea lor, acești câini există acum ca mai multe linii diferite care se specializează în diferite zone. A incepe Cresterea gurii negre, Trebuie să aveți o înțelegere a fiecărei linii și cum să produceți calitatea Câini de lucru de la fiecare.

Fundal de gura neagră curs

A incepe Creștere Gura neagră Înțelegeți istoria rasei precum și diferitele linii de sânge care alcătuiesc rasa. Cursurile de gură neagră au o istorie bogată care reflectă astăzi prestigiul de lucru al rasei. Acești câini sunt populari printre comunitățile de vânătoare și de a vindeca cu temperamentul lor și aspectul distinct, dar variabil.

Origine și istorie

Cursurile gurii negre au o origine incertă. În timp ce au o istorie în Statele Unite ale Americii din anii 1800, nu se știe unde, când sau care au avut primele specimene ale rasei. Nu numai asta, dar Documentația istorică variază în funcție de regiune. Având în vedere acest lucru, există trei linii principale de gura neagră. Acestea sunt Ladnerul LH, Weatherford`s Ben, și JD Howard.

Ladner galben gura neagră

Ladner negru gura au fost înregistrate pentru prima dată la Clubul Național de Kennel din aprilie 1964 de LH Ladner. Aceste cursuri neagră sunt originare din sudul Mississippi și au fost în familia Ladner de mai mult de 200 de ani. Acești câini sunt crescuți de câini de copaci excelenți și sunt alese selectiv pentru capacitatea lor de copaci. În comparație cu alte linii de gura neagră, linia Ladner este cea mai specializată pentru vânătoare.

Aceste cursuri de gură neagră tind să specializați în veverițele și ratonii copaci. Cu toate acestea, ei pot vâna și porci sălbatici, urși și bobcați. Această linie are, de asemenea, o istorie de lucru în căutare și salvare. LH Ladner a donat un catel la echipa de căutare și salvare a județului Forrest. Acest câine a continuat să primească certificarea în recuperarea unei victime înecate. Astăzi, linia de sânge a bătrunelui este continuată de Domnul. Curtis Ladner. LH Ladner a fost, de asemenea, prima persoană care a scris gura neagră Standard de rasă, care pot fi găsite astăzi la Clubul Național de Kennel.

Weatherford`s Ben Black Ghea

Weatherford`s Ben Ben Negru Curs, sau texas Wright gura neagră Curs, provin dintr-o linie care este scrisă în capitolul Leak Bevil MOBILITATEA BIGULUI. Potrivit cărții, Texans care aveau bovine și porci au folosit câini. Cei mai buni câini au suferit rasă pentru a crea câine ideal. În primele zile, acești câini erau Cătuabil pentru toate manierele de muncă. Un câine de curte bine pregătit ar putea creste bovine și porci, să-și protejeze proprietarii pe timp de noapte și să vâneze doar despre orice tip de joc.

Linia a devenit cunoscut sub numele de Weatherford Ben`s După câinele campion Wright, Weatherford Ben, a devenit campion mondial și a sunat peste 40 de litri. Astăzi, această linie se mândrește cu o reputație mândră ca producător de câini de stoc premier.

Gura neagră roșie din sud

Gura neagră sudică provin de la Alabama. Prima gura neagră sudică a suferit înregistrarea în 1940 de către dl. JD Howard. Aceste câini de linie Howard au fost în familie încă din anii 1800. Ei vor vâna, vor proteja casa și vor rotunji bovinele și porcinele. Acest lucru le face câini buni toți. De-a lungul timpului, această linie a devenit cunoscută sub numele de gura neagră a Sudului "# 8221; precum și gura neagră sudică.

Astăzi, moștenirea Gurii Negre din sud este continuată de domnul. Steve Howard, care continuă în mod activ să reproducă acești câini. Stabilind-le în afară de alte linii, câinii JD Howard Line sunt adept la baying, mai degrabă decât copaci. Chiar și puii tineri din această linie afișează o afinitate pentru Baying atunci când a crescut într-un mediu de lucru. Câinii din această linie sunt, de asemenea, foarte protejați de casele lor.

Popularitate

Gura neagră a devenit faimoasă pentru că a jucat ca a Caracterul titlului în romanul lui Fred Gipson, Vechiul Yeller. Deși autorul nu afirmă că câinele este o gura neagră cur, există implicații puternice care indică rasa. Gipson descrie temperamentul, aspectul și valoarea familiilor de frontieră care seamănă cu precizie cu gura neagră. Cu toate acestea, câinele care umple rolul Pooch în film este a Labrador Retriever Mix. Unii sugerează că acest câine ar fi putut avea sânge neagră din sânge din cauza asemănării sale.

gura neagră cur
Bătrânul Yeller este cea mai faimoasă gura neagră!

Aspect

Gura neagră a mers în mare parte neschimbate în ultimii 200 de ani. Creditorii acestor câini de lucru sunt hotărâți să păstreze capacitatea de lucru a rasei, mai degrabă decât să schimbe aspectul rasei. Aceasta înseamnă că gura neagră CURS continuă să se reproducă aproape în întregime pentru capacitatea de lucru, iar diferitele linii pot fi variabile în aparență în funcție de nevoile de lucru și de preferințele crescătorilor. În ciuda faptului că există linii semi-distincte, gura neagră curtă este una dintre cele mai standardizate rase curse. Astăzi, NKC și UKC au creat standarde pentru gura neagră.

Aspectul general

Cursurile gurii negre sunt Câini puternici și agili ai copacilor de dimensiuni medii. Corpurile lor sunt pătrate și puțin mai lungi decât înalte. Picioarele lor sunt suficient de lungi pentru a permite mișcarea rapidă pe terenul dur. Capul este larg cu urechi de mare parte. Coada este dreaptă și mică și poate fi o lungime. Cursurile de gură neagră vin în două tipuri naturale de coadă; lung și ușor curbat și un bob natural scurt.

Coat și culoare

Un strat de gura neagră este scurt, dense și se află aproape de corp. Textura sa poate fi grosieră, dură sau bine. O haină internă sau lungă este o defecțiune gravă. Gura neagră pot prezenta într-o gamă de culori, inclusiv toate nuanțele de roșu, galben și fawn. Black, Brown, Buckskin și Brindle sunt, de asemenea, acceptabile. Câinele poate sau nu poate avea un baston negru sau o mască. Cantități mici de alb sunt acceptabile sub bărbie, nas, gât, piept și vârful coada. Nu mai mult de 10% din corpul gurii negre Corpul poate fi alb. Este posibil ca o gura neagră să nu fie merle. De asemenea, acestea nu pot prezenta spotting. Astfel de colorări ar sugera că rasa nu este pură.

Inaltimea si greutatea

Gura neagră sunt muncitori greu și ar trebui să fie în stare musculară, indiferent de înălțimea și greutatea lor. Înălțimea minimă este 18 inci pentru un bărbat și 16 inci pentru o femeie. În mod similar, greutatea minimă este de 40 de kilograme pentru un bărbat și 35 de lire sterline pentru o femeie.

Temperament

Cursurile gurii negre sunt Câini extrem de inteligenți. De natură, au nevoie de câteva săptămâni pentru a se lega cu proprietarul lor înainte de a putea lucra eficient. Ele sunt foarte sensibile la nevoile proprietarului lor și nu ar trebui să fie strigate la mânie sau altfel maltratate. Cursurile de gura neagră fac câini de familie excelenți, deoarece sunt foarte sociali și au nevoie de compania umană. Cu toate acestea, ei trebuie să aibă acces la o curte mare pentru a intra și a avea nevoie de câteva ore de exercițiu Pentru a preveni anxietatea și depresia.

Preocupările legate de sănătate Când reproduceți gura neagră

Gura neagră curvă este a rasă foarte sănătoasă cu puține boli ereditare. Din acest motiv, statisticile privind problemele de sănătate ale rasei sunt puține la inexistente. Acest lucru nu înseamnă că clemele neagră sunt imune la toate bolile. O gura neagră este poate dezvolta displazie de șold sau cot care poate fi administrată puiilor lor.

gura neagră sunt sănătoase
Gura neagră curtă este o rasă sănătoasă.

Displazie de șold

Displazie de șold este probabil singura problemă de sănătate ereditară cu rasa. OFA Are înregistrări pentru a arăta că trei cursuri de gură neagră au fost evaluate pentru displazie. Un câine testat și # 8220; Abnormal & # 8221; pentru displazia cotului, în timp ce un câine testat & # 8220; Abnormal & # 8221; Pentru displazia de șold. Acest lucru a lăsat un câine cu un scor normal de șold. Hip displazia este o condiție comună în rasele mari de câini. Dacă câinele dvs. dezvoltă displazie de șold, ele pot prezenta lamețe, rigiditate, dificultăți în mișcare și pierderea masei musculare a coapsei. Acest lucru influențează direct o capacitate de gura neagră de a lucra. Ca rezultat, o gura neagră cursă cu displazie de șold nu ar trebui să facă parte din programele de reproducere pentru a păstra abilitățile de lucru ale rasei. Căutați imediat asistență veterinară dacă pooch-ul dvs. prezintă semne de displazie de șold.

Infecții ale urechii

In timp ce infecții ale urechii nu sunt ereditare există încă un risc atunci când reproducerea gurii negre cu această problemă. Așa cum este cazul cu alte rase de urechi, gura neagră Susceptibil la infecții ale urechii. Urechile lor de picătură pot prinde murdăria, apa, alimentele și alte particule dacă nu în mod regulat curățate. În plus, condițiile calde și umede de urechi de cădere fac un mediu ideal pentru drojdie și paraziți. Avergrowth-ul de drojdie este o cauză comună a infecției urechii la câini. Paraziți ca acarieni de urechi sunt o altă cauză comună a infecțiilor urechii. Dacă este netratată, o infecție a urechii provoacă durere, durere și descărcare în ureche. Infecțiile urechilor cauzate de paraziți pot fi contagioase. Acest lucru creează un nou risc pentru puii tăi din gura neagră, care pot dobândi o infecție urechii parazitare din barajul lor. Căutați ajutor veterinar imediat dacă pooch-ul dvs. prezintă semne de infecție a urechii!

Cum să reproduceți gura neagră

Reproducerea gurii negre este o sarcină care necesită o înțelegere a diferitelor linii, dimensiunea așternutului și clientela. De asemenea, trebuie să înțelegeți că reproducerea acestor câini este Mai multe despre conservarea rasei decât aspectul cosmetic al puiilor. Restricționarea gurii negre nu ar trebui făcută cu scopul de a produce noi culori de acoperire sau alte defecte.

Alegerea cățea și a studia

Există patru linii primare de gura neagră. Acestea sunt Ben Howard, Ladner, Carnatan și Weatherford. Fiecare linie este semi-distinct și va avea specialitatea, Deci, ar trebui să aveți o idee despre tipul de gura neagră, cum ar fi să produceți. Pe lângă asta, ar trebui să crească ideal dintr-o cățea și un știft cu o mulțime de experiență de vânătoare.

Linia JD Howard este o linie completă de la Alabama. Acești câini sunt de obicei un copac excelent și câini de stoc cu așternuturi în mod constant bune. Linia Ladner poate fi cea mai veche linie de pe înregistrare. Produce câini de calitate de calitate, precum și câini de căutare și salvare. Linia Ben Weatherford produce vânători excelenți și păstori cu pietrișul de a lua pe orice animal sălbatic. În cele din urmă, linia Carnatan tinde să producă câini mai mari, care sunt pricepuți la Herding. Există câțiva câini de copaci în cadrul acestei linii, dar majoritatea par să fie câini de stoc. Luați în considerare ce linie se potrivește cel mai bine mediului dvs. de lucru.

Unii cumpărători vor Cereți dovada capacității de lucru a căței și a studiului. Fiți gata să afișați imagini ale cățea și lucrul știft, inclusiv sarcini specifice, cum ar fi copaci sau Baying. Cumpărătorii pot solicita chiar să vâneze cu câinii tăi pentru a-și vedea abilitatea de lucru pentru ei înșiși. Asigurați-vă că puteți găzdui aceste solicitări.

Dimensiunea gunoiului

Gura neagră pot da naștere la naștere 3 până la 12 pui într-o gunoi. Câțiva factori influențează câte puppies are un baraj. Dimensiunea gunoiului depinde de dimensiunea barajului, vârsta barajului, calitatea spermei stud și coeficientul de încrucișare. Pentru cele mai bune dimensiuni ale gunoiului, asigurați-vă că utilizați a Studio dovedit În programul dvs. de reproducere și verificați în mod regulat barajul pentru semne de sănătate. De asemenea, trebuie să fiți pregătiți pentru așchii mari. Dacă barajul dvs. are 12 sau mai multe pui, este posibil să aveți nevoie să investiți în Extra înlocuirea laptelui Formula, prosoapele și un incubator în caz de respingere. De asemenea, gunoiul mare vin cu un risc mai mare de pierderi în primele zile. Asigurați-vă că știți semnele lui Păstrarea sindromului catelului.

Probleme de naștere

Cursurile gurii negre sunt a rasă foarte sănătoasă cu puține nastere și Sarcina Probleme. Acest lucru se datorează faptului că rasa este specializată pentru muncă, mai degrabă decât pentru aspectul cosmetic. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că gura neagră CURS nu experimentează niciodată distocia. Distocia este dificultate de a da naștere. Apare în 2 până la 5% din câini. Factorii de risc includ dimensiunea corpului barajului și dimensiunea așternutului. Dacă barajul dvs. dezvoltă febră, convulsii, șocuri sau contracții pentru mai mult de 30 de minute fără pui, sunați-vă imediat.

Clientelă

Clientela dvs. poate varia în funcție de linia că puii dvs. sunt de la. Luați în considerare linia de sânge a puii dvs Când faceți publicitate a gunoiului. JD cățelușul Howard poate fi mai potrivit pentru un mediu de copaci. În schimb, gunoiul de benzină a lui Weatherford ar putea fi cel mai potrivit pentru o casă de herding. Mediul dvs. de origine va juca, de asemenea, un rol în clientela pe care îl apelați. De exemplu, ridicarea puiilor dvs. într-un mediu de rang-uri vă va face ca liturile să fie mai atrăgătoare pentru clientela de ranching.

Mulți cumpărători de cleme de gură neagră preferă câini cu sânge cu sânge peste câini de rasă mixtă. Până în prezent, asociația principală de rasă pe care înregistrează strămoșii este Original gura neagră cursă llc. Această asociație este organizată de familia Wright și poate fi găsită pe Facebook. Prin înregistrarea cu această asociere, vă puteți asigura că documentele dvs. de gunoi sunt corecte și dovedește că cățelușul dvs. sunt gura neagră cu sânge. Pentru a face mai bine apelul la gura neagră, Luați în considerare înregistrarea tuturor câinilor dvs cu un registru de rasă adecvat.

Prețuri

Preț de gura neagră curs variază de la 50 la peste 1.500 de dolari. În timp ce media neagră gura de culoare costă 400 de dolari, un adult finit poate aduce prețuri de 1.000 $ sau mai mult. Prețul depinde de linia și de experiența de lucru a părinților. Puii a căror sirenă și barajul sunt dovediți, într-un fel, tind să aducă prețuri mai mari.

Cu aceasta fiind spuse, un cățeluș de la o pereche de înaltă calitate este cel mai bun în mâinile unui vânător cu un interes asemănător, mai degrabă decât să fie vândute celui mai mare ofertant. Asigurându-vă că puii dvs. continuă să lucreze, rasa este mai bine conservată. Cu toate acestea, dacă intenționați să vă vindeți puii ca animale de companie familiale, acest lucru poate fi mai puțin important pentru dvs. Doar asigurați-vă că vă trimiteți puii la casele responsabile.

Gura neagră curte
Prețul gurii neagră variază foarte mult.

Cresterea gurii negre - FAQ

Încă aveți întrebări Cum să reproduceți gura neagră? Simțiți-vă liber să consultați secțiunea Întrebări frecvente pentru mai multe detalii. Dacă aveți îndoieli cu privire la sănătatea animalului dvs., întrebați întotdeauna veterinarul dvs. pentru sfaturi.

Câți cățeluși au gura neagră?

Cursurile gurii negre au 3 până la 12 pui. Mai mulți factori influențează numărul de pui pe care îl va avea barajul tău. De exemplu, vârsta și dimensiunea barajului, calitatea spermei stud și coeficientul de încrucișare. Pentru a obține cele mai bune rezultate, asigurați-vă că utilizați un stud dovedit și luați în considerare cu atenție linia pe care o utilizați. În special, linia LH Ladner produce în mod constant lituri bune.

Deoarece gura neagră pot avea 12 sau mai multe pui Trebuie să fiți pregătiți pentru așchii mai mari. Fiți gata să utilizați extra Formula de înlocuire a laptelui, Prosoape și plăcuțe de încălzire pentru puii dvs. De asemenea, trebuie să știți semnele de scădere a sindromului catelului, deoarece liturile mari vin cu riscul unor pierderi mai mari în primele câteva zile.

Face gura neagră curca mult lat?

Când nu funcționează, Cursurile gurii negre sunt, în general, câini liniștiți care nu latră foarte mult. Cu excepția cazului în care un individ își încâlcește un animal sălbatic, acești câini nu simt nevoia de a vocaliza. Cu aceasta fiind spuse, gura neagră a gurii sunt câini expresivi care pot să-și facă să-și facă punctul.

În contrast, Când Baying, rasa scade foarte mult. Acest lucru se datorează faptului că gura neagră sunt competente în Baying. A Bay Dog este un câine care este instruit să găsească, să urmărească și să se ocupe de animalele mari în timpul unei vânătoare. Baying este o vocalizare distinctă care devine mai intensă și mai entuziastă când câinele se apropie de animal. Când rasa nu este baying, se știe că este o remorcă silențioasă. Aceasta înseamnă că urmărește animalele în tăcere, mai degrabă decât lătratul și plânsul întregului mod.

AKC recunoaște gura neagră?

La zi, Nu sunt recunoscute rasele de la AKC, inclusiv gura neagră. Cu toate acestea, gura neagră Gura a fost recunoscută de Clubul Național de Kennel din aprilie 1964. Rasa a fost, de asemenea, recunoscută ca membru al Grupul de herding a UKC în noiembrie 1998.

AKC nu poti Înregistrați o rasă Dacă există prea puțini câini din rasă, sau dacă există un interes prea mic în comunitatea de rasă pentru înregistrarea AKC. Proprietarii rasei trebuie să stabilească, de asemenea, un club național de rasă. Până în prezent, nu există un club național de rasă pentru gura neagră. În schimb, există câteva registre de rasă, cum ar fi originea gurii negre se asociație și fundație neagră gura cursageri.

Face gura neagră să miroase rău rău?

Gura neagră Nu mirosi mai rău decât orice altă rasă de câini. Cu toate acestea, natura de lucru a rasei ar putea predispune să se murdărească cu ușurință. Dacă intenționați să utilizați gura neagră cursă pentru muncă, fiți pregătiți să le spălați după ce ați lucrat. Doar asigurați-vă că evitați supra-șamponarea pooch-ului dvs., deoarece acest lucru va deranja echilibrul uleiului natural al pielii.

Rasa este Predispus la infecții ale urechii Datorită urechilor sale. Infecțiile urechilor pot provoca un miros greșit, dacă este lăsat netratat. Asigurați-vă că ați verificat urechile gurii negre în mod regulat pentru semne de infecție.

Cresterea gurii negre este un proces recompensat. Nu numai că este construirea unei reputații în comunitatea de rasă, dar ajută și la păstrarea acestei rase unice și mândre. Conștientizarea diferitelor linii este esențială pentru reproducerea gurii negre, precum și conștientizarea displaziei șoldului și înregistrarea cu asociațiile de rasă corespunzătoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproduceți gura neagră