Gura neagră cursă: profil de rasă de câine

gura neagră se așeză în iarbă

Gura neagră, numită pentru botul lui negru pătrat, este un câine de ranch cu părul scurt, cu o personalitate dulce. O cric de toate meserii, gura neagră curtă este un câine "utilitar" adesea folosit pentru vânătoare, herding și alte locuri de muncă. El a devenit popular cu coloniștii americani timpurii, care au nevoie de ajutor în fermele și fermele lor. Energia, inteligența și tenacitatea lui îl fac un muncitor loial și un tovarăș și dorința sa de a le lega cu oamenii o face un câine mare de familie.

Deoarece gura neagră curtă este un câine de vânătoare și de vânătoare, trebuie să-l urmăriți în jurul altor animale. Creșterea lui îl poate face să se aplece spre comportamentul teritorial, iar acțiunea sa de pradă l-ar putea obliga să urmărească sau să atace mamifere mici ca iepurii și veverițele.

Cu o socializare corectă ca un cățeluș și introduceri adecvate către alte animale, gura neagră curtă poate fi adesea fericită cu un alt animal de companie. Cu toate acestea, hrănirea separat și asigurându-vă că există resurse ample, cum ar fi boluri de apă suplimentare, oase și bile - este sugerat să descurajeze comportamentul de protecție a resurselor.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Hound Group

Înălţime: 16-23 inci (femeie) - 18 până la 25 de centimetri (masculi)

Greutate: 35 până la 80 de kilograme (femei) - 40 până la 95 de lire sterline (masculin)

Coat și culoare: Gura neagră curvă are blană scurtă, care poate fi fie fină sau grosieră și variază în culori de la bronz la roșu și maro. Aproape toate cursurile de gura neagră au muzzule negre, deci numele.

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Caracteristicile gurii negre

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu-înalt
Copil prietenosMediu-înalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăMediu-înalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăMediu-înalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria gurii negre

Originea exactă a gurii neagră este necunoscută, dar rasa a fost dezvoltată în Statele Unite ale Americii și a fost folosită de coloniștii timpurii să vâneze jocul, să-și protejeze casele și animalele și să ajute la fermă.

Există o serie de linii diferite de gura neagră în întreaga SUA. TEXAS BLACK GUTH CUR, de exemplu, este o linie de herding de bovine. O altă linie, gura neagră sudică, pur și simplu provenită în Alabama și este populară cu fermierii care caută tutorele și vânătorii de animale.

Gura neagră

Gura neagră curtă este un câine de mare energie care are nevoie de cel puțin două ore de exerciții zilnice dacă nu are un loc de muncă de făcut. Dacă sunteți în căutarea unui însoțitor neobosit pentru a vă alătura în aventuri, gura neagră este câinele dvs.

Natura sa socială și atitudinea dornică de a vă face un câine de familie mare. Gura neagră este o natură sensibilă și, deși el este neînfricat la locul de muncă, el nu răspunde bine la consolidarea negativă de la proprietarul său. Creșterea vocii dvs. la el va duce doar la neîncredere și o scădere a legăturii tale.

Atâta timp cât păstrați-l lumina și breezia, antrenamentul va veni cu ușurință la gura ta negru. El este inteligent și condus de antrenament îi dă muncă de făcut și o va face fericit.

Gura neagră cursă nu este o cartofi de canapea, deci dacă nu sunteți în stare să-l exerciți în mod corespunzător, el se va întâmpla în necazuri. Inteligența și neliniștea sunt o rețetă pentru un câine răutăcios. Poți să-ți păstrezi mintea gurii neagră, ocupată cu jucării de puzzle și abilități, cum ar fi munca nasului într-o zi ploioasă.

Blana scurtă a gurii neagră, groase este acoperită cu o singură acoperire și ușor de întreținut cu periaj semi-regulat și scăldat pentru gestionarea igienei și a mirosului. Țineți pasul cu periajul dinților pentru a preveni gingivita, boala dentară și respirația urâtă.

Probleme comune de sănătate

Deoarece gura neagră se creează printr-o piscină genetică largă, el beneficiază de o sănătate în general bună, dar este predispusă la o serie de condiții.

La fel ca toate celelalte câini medii și mari, cursul gurii neagră este în pericol artrită și displazie de șold. Îngrijirea preventivă a articulațiilor sale este importantă pentru o viață lungă și fericită. Păstrați gura neagră în greutate sănătoasă, deoarece obezitatea pune o tulpină suplimentară pe articulațiile sale. Vorbiți cu medicul veterinar despre o dietă de îngrijire comună și un supliment osos și articular.

Gura neagră Curs, de asemenea, experiența frecvent alergie-afecțiuni asociate ca infecțiile urechii și iritarea pielii. Este posibil să aveți nevoie să experimentați alimente, suplimente și medicamente pentru a controla simptomele alergiilor. În zilele noastre există tratamente alergice injectabile care pot dura până la luni la un moment dat.

din pacate, epilepsie este, de asemenea, o condiție Gura neagră curvă este predispusă la. Dacă observați gura dvs. neagră curbare cu probleme de echilibru, cădere, agitare și răsucire, vărsături sau experiențe de alte simptome de convulsii, a se vedea un Vet ASAP. El poate avea nevoie de medicamente pentru a controla convulsii.

Dieta și nutriția

Gura neagră curtă are nevoie de o dietă de lucru de înaltă performanță dacă are un loc de muncă pentru a-și menține sănătatea. În caz contrar, o dietă regulată de proteine ​​înaltă îi va face o pooch fericit. Dieta sa ar trebui să fie echilibrată cu un exercițiu adecvat pentru a-l menține în mod fizic și condiționat fizic. O greutate supraponderală a gurii negre este la un risc mult mai mare pentru alte preocupări de sănătate.

Alimentele fără cereale ar trebui să fie bine verificate, deoarece studiile recente au început să demonstreze că legumele din alimentele fără cereale cauzează cardiomiopatie dilatată (DCM) la câini. Discutați cu medicul veterinar despre ce alimente vor fi cele mai bune pentru gura ta negru.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Întotdeauna faceți cercetările înainte de a aduce orice animal nou în viața voastră. Este o idee bună să discutați cu ambii proprietari de curent al unei rase, precum și cu organizațiile de rasă, iar acest lucru se duce dublu pentru rase precum gura neagră curvă care necesită exerciții suplimentare și atenție.

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, checkout toate celelalte noastre Profiluri de rasă de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Gura neagră cursă: profil de rasă de câine