Importanța antioxidanților în alimentele de câine

Importanța antioxidanților în hrana pentru câini

Oferirea câinilor noștri o dietă bine echilibrată este una dintre modalitățile cheie pe care le putem ajuta să conducă o viață mai sănătoasă și mai sănătoasă. O dietă plină de alimente prelucrate, care este bogată în grăsimi, zahăr și sare este la fel de rău pentru prietenii noștri canini Așa cum este pentru noi ca oameni. Dar ceea ce este bun pentru ca un câine să mănânce în mod specific și de ce?

În cadrul alimentelor le oferim, ar trebui să includem antioxidanți la fel cum încercăm să includem în propriile noastre diete. Ceea ce face ca antioxidanții să fie chiar mai benefică atunci când sunt incluse în hrana pentru câini, este faptul că antioxidanții ajută la păstrarea acestuia, astfel încât durează mult timp. Acest lucru poate fi uneori atât o binecuvântare, cât și un blestem, pe care vom investiga în continuare cu privire la implicațiile conservanților Sănătatea câinilor.

De asemenea, descopertăm și investigăm de ce antioxidanții pot fi atât de utile pentru sănătatea câinelui și de ce ar trebui să ne asigurăm că le oferim caninelor noastre la orice ocazie dată. Învățăm că este foarte ușor de făcut și că lipsește un truc dacă nu încercăm nici măcar să ne completăm dieta prietenului nostru cu patru picioare cu antioxidanți care sunt atât de ușor disponibili.

Câini sănătoși joacă

Ce fac antioxidanții în alimentele câinilor?

Beneficiile de sănătate ale antioxidanților sunt destul de apropiate. În timp ce ei cu siguranță ajută la păstrarea alimentelor pe care le pot face prea mult decât atât.

În primul rând, antioxidanții ajută corpul unui câine să lupte împotriva infecției Îmbunătățirea sistemului lor imunitar precum și de a lucra pentru a consolida celulele în corpul unui câine și protejând acele celule de la orice daune. Daunele pot apărea zilnic de la ceva numit radicali liberi. Radicalii liberi apar în organism datorită procesului de oxidare care dăunează celulelor corpului. Acești radicali foarte liberi continuă să provoace deteriorarea în continuare a celulelor noastre, sporirea problemei oxidării. Ele sunt o entitate instabilă pe care corpul are puțină apărare împotriva, altele decât prin ajutorul antioxidanților.

Prin urmare, antioxidanții sunt imperativi să aibă în dieta unui câine. Ei lucrează spre apărarea corpului împotriva deteriorării celulelor suplimentare, precum și împiedicarea progresului pe care îl pot face radicalii liberi. În continuare, ele îmbunătățesc și consolidează sistemul imunitar care poate fi afectat de radicali liberi atât de mult încât capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor și a bolilor este diminuată. Evident, efectul de reducere a acestui fapt este că, dacă organismul este capabil să rămână sănătoși și puternici împotriva infecțiilor mai mici, are resurse mult mai profunde pentru a lupta cu mai multe boli grave și în viitor.

Antioxidanții sunt, prin urmare, cheia utilizată. Una dintre cele mai esențiale momente de folosire a acestora este când câinii tineri și Puii nu sunt încă vaccinați împotriva bolilor grave. În acest moment, puii pot fi în pericol de a contracta multe infecții înainte de a avea jabii lor vitale. Antioxidanții le dau protecție suplimentară care îi poate ajuta să rămână sănătoși înainte ca vaccinările lor să-și facă activitatea.

Pentru câinii mai în vârstă, șansele de leziuni de oxidare care apar la organele lor interne sunt sporite și astfel o dietă bogată în antioxidant este încă esențială. Acest lucru se datorează faptului că antioxidanții ajută la lupta împotriva daunelor oxidative și astfel o câine mai în vârstă are o șansă mult îmbunătățită de a conduce o viață lungă și sănătoasă.

În legătură cu o postare: Senior Dog Alimente

Cum funcționează antioxidanții?

Acest lucru este foarte bun, dar cum funcționează exact antioxidanții în hrana pentru câini? De ce antioxidanții ajută la protejarea câinilor noștri împotriva deteriorării oxidative? Este cheia pentru a ști acest lucru, astfel încât suntem, ca proprietari, apoi capabili să continuăm să cumpărăm alimente sau suplimente de câine adecvate, după cum este necesar. Fără a cunoaște știința din spatele procesului de gândire că câinii au nevoie de o dietă bogată în antioxidant, putem fi înșelați să cumpărați alimente pentru câini care nu sunt potrivite pentru scop. Sau mai rău, încercând să coborâți împreună un program de dietă specială pentru ei pe cont propriu, care nu oferă animalul iubit cu balast sau nutrienți că are nevoie.

Deci, care sunt radicalii liberi pe care antioxidanții o protejează împotriva și cum radicalii liberi determină ca corpul nostru să rănească?

Radicalii liberi, pe care l-am menționat, sunt, din păcate, naturale produse de organism în timpul defalcării alimentelor și a generalului în fiecare zi de funcționare a corpului unui câine - același lucru se întâmplă în cadrul oamenilor. Cu toate acestea, atunci când câinii și chiar oamenii, sunt rulați, radicalii liberi sunt produse în cantități mai mari, mai ales dacă câinele dvs. este mai în vârstă sau a suferit de o dietă nutrițională pentru o mulțime de viață.

Radicalii liberi sunt celule care transportă oxigen și, de asemenea, lipsesc un electron. Este acest dezechilibru în acuzația ei care le face periculoase pentru corpul câinelui. Pentru a compensa echilibrul responsabil, ele atacă celelalte celule ale organismului în căutarea unui alt electron, pe care îl găsesc în membranele celulare sau în altele ADN sau proteine. Acest atac asupra unei celule sănătoase înseamnă că celula sănătoasă continuă să devină un radical liber. Aceasta înseamnă că procesul de deteriorare a celulelor poate continua și pe măsură ce corpul este altfel neputincios să o oprească. Din acest motiv, radicalii liberi și natura lor instabilă sunt atât de răi pentru corpurile câinilor noștri.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare de câini cu proteine ​​ridicată

antioxidanți în alimente pentru câini

Deci, unde se potrivesc antioxidanții în această poveste? Ei bine, antioxidanții sunt perfecți pentru oprirea daunelor pe care radicalii liberi le pot provoca pe corpul nostru. Acest lucru se datorează faptului că antioxidanții pot da un electron la un radical liber, fără a fi nevoie să se găsească dintr-o celulă sănătoasă. Ciclul de auto-perpetuare a deteriorării celulelor și crearea radicalului liber este oprit și astfel corpul poate începe să se echilibreze din nou. Din acest motiv, oferind câinilor noștri alimente bogate în antioxidante, susținem în mod activ sistemul lor imunitar și consolidând capacitatea lor de a rămâne în formă și sănătoasă. Prin utilizarea antioxidanților, lupta împotriva radicalilor liberi devine mult mai ușoară pentru câini.

Procesul de abordare a deteriorării celulelor prin dezechilibrul de taxare este și mai important atunci când considerați că sa văzut că a împiedicat chiar ajută la deteriorarea creierului unui câine. Studiile au arătat că câinii care au avut o viață în care li sa oferit o dietă bogată în antioxidant, însemna că au avut o capacitate mult mai bună de a învăța comenzi și sarcini dificile stabilite pentru ei de către maestrul lor. Daunele de oxidare cauzate celulelor la câini "au fost văzute, prin urmare, în creierul lor, precum și în alte organe. Studiul în capacitatea cognitivă a câinelui, prin urmare, a contribuit la dovedi că antioxidanții au reușit să diminueze daunele cauzate de oxidare și radicalii liberi.

În plus, studiile au arătat că câinii care și-au avut alimentele îmbogățite cu antioxidanți au văzut o mare deteriorare a funcției creierului. Câinii peste vârsta de 7 ani prezintă adesea semne de vârstă prin linsuri excesiv, precum și repetarea pașilor lor din nou. Cu toate acestea, câinii peste 7, care au primit o dietă de alimente care au fost îmbogățite cu antioxidanți au fost încă destul de mobil, precum și încă au capacitatea de a-și recunoaște proprietarii și alți membri ai familiei.

În cele din urmă, câinii care au suferit Probleme cutanate, alergii, și problemele cu blana lor, care au hrănit apoi o dietă bogată în antioxidanți au fost adesea văzuți că au o îmbunătățire a acestor condiții. Alte studii au demonstrat și au confirmat în continuare faptul că puii cărora li sa administrat antioxidanți în dieta lor înainte de a avea jabii lor aveau sistemul lor imunitar mult îmbunătățit.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru alergii

De unde provin antioxidanții în alimentele pentru câini?

Deci, acum știm de ce antioxidanții sunt atât de importanți în hrana de câine și cum funcționează, cum ne asigurăm că le primesc din acest punct înainte? Unde le putem găsi și cum le putem da câinilor noștri să ingerați în modul cel mai eficient?

Antioxidanții pot să apară în mod natural în alimente, dar pot fi, de asemenea, făcute de om. Antioxidanții naturali sunt substanțe pe care majoritatea dintre noi le vor auzi deja. Acestea includ vitamina E, vitamina C, rozmarin, și uleiul său, precum și acidul citric. Vitamina C este ușor de găsit în fructe care sunt comune multor boluri de fructe de uz casnic, cum ar fi mere, roșii sau afine. Cranberries sunt, de asemenea, o mare sursă de vitamina C și o întreagă gazdă de legume sunt prea. Pentru a găsi vitamina E, nu căutați mai departe decât o mare parte din hrana pentru câini sau Kibble populare. În ingredientele pe care le veți vedea scris ca vitamina E, mai degrabă veți vedea că este scris ca tocoferoli mixici, astfel că căutați acest lucru pe etichetă dacă sunteți îngrijorat. În cele din urmă, acidul citric poate fi găsit în majoritatea fructelor citrice. Cele mai bune surse sunt lămâi, limes sau portocale. Acestea sunt în mod evident mai dificil de oferit câinilor care pot fi dezactivați de gustul lor acru.

Înapoi în ingredientele Lista alimentelor pentru câini este locul în care veți găsi antioxidanții provocați de om pe care cilindrul câinelui dvs. include. Pentru a vă asigura că, de fapt, să includă antioxidanți, să se uite la termeni precum BHA și BHT sau chiar etoxichin. BHT, în special, este un antioxidant sintetic popular și comun, deoarece se amestecă bine cu vitamina E găsită în mod natural, ambele fiind stabile chiar la temperaturi ridicate.

Este etoxichin care face adesea titlurile. Este folosit în mod obișnuit în hrana de câine, deoarece este fantastic pentru păstrarea și prelungirea vieții lui Kibble. Cu toate acestea, FDA permite acum doar cantități mici de antioxidanți sintetici care să fie incluși datorită câtorva preocupări cu privire la efectele secundare atunci când este ingerat prea mult.

Ați putea dori, de asemenea: Alimente de câine uscate

antioxidanți în alimente pentru câini

Ce hrană ar trebui să-mi cumpăr câinele?

Mergând pe culoarul alimentar pentru câini din supermarket sau magazin de animale de companie poate fi un proces destul de intimidant. Există pur și simplu atât de multă alegere în aceste zile cu privire la ceea ce să vă dați câinele în termeni de rasă, dimensiune și vârstă.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea pentru hrana pentru câini care conține antioxidanți, amintiți-vă că prin lege, companiile alimentare trebuie să enumere antioxidanții prin numele lor chimic, dar și terminologia laicului lor. De asemenea, va fi o notație adăugată în care un antioxidant a fost folosit ca un conservant pentru a extinde durata de valabilitate a kibbilului sau a alimentelor în sine.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare de câine de rasă mare și Mâncare pentru câini pentru rasele mici

S-ar putea să ne uităm la alimente care includ numai antioxidanți naturali aflați în reacție la unele titluri negative în jurul utilizării celor sintetice și a rolului lor în conservarea alimentelor. Cu toate acestea, în mod logistic, antioxidanții care apar în mod natural au o durată de valabilitate foarte scurtă, astfel încât nu sunt întotdeauna practice de utilizat. În plus, este un subiect controversat pentru a susține că antioxidanții naturali sunt mai puternici și mai sănătoși decât cei sintetici. Din punct de vedere științific, există argumente pentru ambele părți ale acelei povestiri. Majoritatea veterinarilor par mai fericiti cu utilizarea Kibble care are un amestec de antioxidanti in mod natural si a celor sintetice. Acest amestec pare capabil să ofere câinilor cu protecția sistemului lor imunitar pe care îl căutăm.

Regula-cheie este de a verifica când este cea mai bună dată înainte. Dacă este aproape de data curentă și este un sac uriaș de lucruri, nu tăiați colțurile prin cumpărarea acestuia și dându-i câinelui dvs. tot numele de salvare a câtorva dolari. Nu este pur și simplu bun pentru ei, dar cu toții știm că câinii noștri ar mânca oricum.

Odată ce ați achiziționat mâncarea câinelui dvs. de alegere, aveți grijă de locul în care vă veți păstra în cele din urmă, asigurându-vă că îl păstrați într-un loc uscat rece, precum și într-un tupperware care etanșând tot aerul. Acest lucru va contribui la extinderea duratei de viață a antioxidanților incluși în alimente, deoarece lumina și aerul tind să le omoare, precum și să facă mâncarea însăși își pierd prospețimea. Din acest motiv, unii proprietari cumpără pungi mai mici pentru a menține longevitatea și utilizarea optimă pentru animalele de companie.

În legătură cu o postare: Nature`s Soi Dog Food Recenzii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Importanța antioxidanților în alimentele de câine