Revizuire: lesa de câine de coastă

Majoritatea proprietarilor de animale de companie cred că toate câinele leashes sunt destul de similare. Ele pot fi făcute dintr-un material diferit sau pot fi de diferite lungimi, dar nu se separă prea mult o lesa de la altul. Coasta de câine de coastă nu arată ca un avantaj tradițional, și are cu siguranță câteva caracteristici pe care le-a pus în afară de competiție.

Când vă gândiți la lesa de câine care poate fi potrivită pentru animalul dvs. de companie, materialul pe care îl face va fi preocuparea dvs. de vârf. Nu recomand să-i retractezi pentru niciun câine, deoarece există mai multe pericole decât avantajele acestor tipuri de leashes.

Deci, acest lucru vă lasă cu lesa standard. Dar, dacă sunteți căutați consumabile de câini care ies din mulțime, lesa de câine de coastă de coastă poate fi exact ceea ce doriți. Designul unic este un design unic, o face ca și cum tocmai a ieșit dintr-o placă de surf.

Coastal Hound Dog Leash

Coastal Hound Dog LeashCoastal Hound este o companie de familie care tocmai a lansat în februarie 2020. Ei au proiectat aceste capturi de ochi pentru proprietarii de animale de companie care caută ceva diferit.

Acestea oferă în prezent două modele de leșie - o lesa de mers pe jos și o lesa de jogging. Leashes sunt identice în construcții, dar leșia de jogging măsoară 6 picioare lungime și lesa de mers pe jos este o plumb de 4 metri.

Lungimile complete, inclusiv manșeta și cârligul de fixare, sunt de aproximativ 7 picioare și, respectiv, 5 picioare. După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, cureaua Velcro permite Utilizare fără mâini. Cureaua funcționează, de asemenea, pentru a asigura conducerea câinelui în jurul unui picior de bancă, scaun de restaurant sau oriunde altundeva pe care trebuie să-l păstrați puii.

Lesa de plastic subțire este potrivită pentru orice rasă sau dimensiune, dar nu este o opțiune bună pentru câinii care mestecă pe plumbul lor. Leashes sunt disponibile de la Site-ul companiei. Acestea sunt disponibile în șase culori, inclusiv:

  • roșu
  • albastru
  • roz
  • verde
  • galben
  • clar

Puteți achiziționa lesa de mers pe jos pentru 35 de dolari și lesa de jogging pentru 40 de dolari. Sunt mai scumpe decât cele mai multe nylon tradiționale leashes, dar dacă sunteți interesat de farmecul estetic, cred că merită banii.

Lesa de câine de coastă de coastă este durabilă și bine făcută, așa că cred că vor fi de lungă durată. Să nu mai vorbim, vor fi un starter de conversație excelent la parcul de câine!

Citiți următorul: Cum de a alege lesa de câine dreapta

Coasta de câine de coastă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: lesa de câine de coastă