Revizuire: perne de accent cu tematică pentru câini în sus

Dacă vă iubești câinii și bucurați-vă să arătați Afecțiunea ta pentru specie, perne de accent cu câini vor adăuga o atingere distractivă la decorul casei dvs. Țara Up are o mare selecție de perne de accent clasice, amuzante și adorabile pentru a se potrivi oricărui stil. Există 16 stiluri pentru a alege de la și multe dimensiuni diferite disponibile.

Perne de accent pentru câini de la țarăPernele de accent pentru câini ar fi o adăugare binevenită la orice casă cu animale de companie. Ei ar face, de asemenea, un mare, la prețuri accesibile Cadou pentru orice iubitor de câini pe lista dvs. de cumpărături. Pernele de accent sunt practice și o notă de personalitate la domiciliu. Ce mai puteți cere de la un mare cadou?

Avem copii și decorul casei noastre este foarte relaxat. Perna cu tematică a țării că am ales să se potrivească frumos și am obținut multe complimente de la oaspeți. Din ce materiale sunt făcute? Sunt accesibili? Vă dau toate detaliile din următoarea recenzie.

Pernele de accent pe țări

Perne de accent pentru câini de la țarăExistă 16 stiluri ale acestor perne de accent tematice de câine pentru a alege, inclusiv 2 stiluri care sunt tematice de pisici. Caracterul "# 8216; Coaja mai puțin" Perna recomandată în revizuirea mea este de 18 ° C, este de 18243; X 18 & # 8243;, dar fiecare stil variază în funcție de dimensiune.

Partea din față a pernei este o pânză de bumbac tipărită, iar spatele este o țesătură de coordonare solidă. În recenzia mea video de mai sus, arăt că acoperirea se desprinde cu ușurință. Compania nu precizează că acoperirea este lavabilă la mașină, așa că am spălat-o în chiuvetă.

Aceste perne de accent tematice sunt nu pentru utilizarea în aer liber. Cu toate acestea, ele sunt produs in SUA, și în opinia mea sunt foarte bine făcute.

Perne de accent pentru câini de la țarăDupă cum puteți vedea din fotografiile mele și recenzia video, lăsăm perna pe canapeaua noastră. Câinii noștri se aflau pe ea, copiii noștri aruncă în jur și primește o mulțime de utilizare atunci când membrii familiei se odihnesc pe canapea. Am avut perna timp de aproximativ 2 luni și nu arată încă semne de uzură.

Puteți achiziționa această pernă pe Amazon pentru 49 USD.99. Alte stiluri sunt disponibile și pe Amazon și puteți vedea toate opțiunile disponibile pe site-ul companiei. Aceste perne de accent tematice sunt, de asemenea, puțin mai ieftine pe site-ul companiei. Poți obține aceasta pentru 44 de dolari.00 în loc de 49 USD.99.

În comparație cu alte perne de aruncare, aceste perne de accent tematice sunt destul de scumpe. Cu toate acestea, ei ar face un cadou unic sau ar oferi o modalitate interesantă de a-ți condimenta decorul casei dvs. Ca și în cazul unui produs unic, aș aștepta ca aceste perne să fie mai scumpe decât opțiunile tradiționale. Din acest motiv, cred că sunt o valoare decentă pentru bani.

Citiți următorul: 10 cadouri absolut minunate pentru iubitorii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: perne de accent cu tematică pentru câini în sus