Revizuire: g3 studios handmade wood dog leach hanger

Având un titular de leșie de câine, ca acesta G3 Studiouri Testez și revizuiesc astăzi, vă oferă o modalitate ușoară de a închide lesa de câine într-o locație ușor accesibilă. Dar găsirea unui suport de leșie care se va potrivi cu decorul casei dvs. și propriul dvs. stil personal ar putea să nu fie la fel de ușor cum arată.

Holders de leșie / umerase nu sunt o achiziție necesară pentru proprietarii de animale de companie, deci nu există o mulțime de opțiuni disponibile pe piață. Cu toate acestea, ei oferă o modalitate convenabilă de a stoca lesa de câine - mai ales dacă îl scoateți pentru plimbări de mai multe ori pe zi - și o calitate atractivă G3 Studios Hanger poate adăuga o atingere plăcută la decorul dvs. de acasă. În cele din urmă, acești deținători de leșie fac, de asemenea, un cadou foarte mare pentru proprietarul câinelui care are totul!

Mi sa dat ocazia de a revizui acest cârlig de lemn de lemn de lemn de la G3 Studios. După cum puteți vedea din fotografiile mele și revizuirea video, se potrivește perfect în casa noastră și arată grozav pe peretele nostru! Este un produs de calitate? Este accesibil pentru un element care nu este necesar? Aflați mai jos.

G3 Studios Handmade Leash Hanger Review

G3 Studios Handmade Leșu de lemnAcest hanger de leash din studiourile G3 este fabricat din lemn de esenta tare reciclat. Dispune de un cârlig dublu care are un finisaj negru satin. Culorile neutre se amestecă frumos cu orice decor de acasă.

Măsurile de cuier 7.75 & # 8243; High X 2.625 & # 8243; Wide X 2.5 & ​​# 8243; gros. Ne propunem casa noastră, așa că punerea unghiilor sau șuruburilor în perete nu este o afacere mare pentru noi. Cu toate acestea, dacă închiriați sau închiriați proprietatea și nu aveți voie să atârnați lucrurile pe perete fără permisiune, acest titular de leșie din studiourile G3 nu poate fi opțiunea potrivită pentru dvs.

G3 Studios Hanger cu leșie din lemnDupă cum puteți vedea în fotografia din stânga, va trebui să plasați două ancore (șuruburi, unghii, etc. # 8230;) în peretele dvs. pentru a închide acest suport de leșie. A fost foarte ușor de instalat în pereții noștri, care sunt foișa. Dar, recomand să vă gândiți la locul în care doriți să atârnați titularul de leșie înainte de a vă cumpăra.

Dacă o să-l atârnați de ușa din față, există probabil o mulțime de spațiu și o locație convenabilă. Amintiți-vă că leashele vor sta jos pe perete, așa că va trebui să poziționați suportul de leșie suficient de mare încât nu va fi o problemă.

G3 Studios Handmade Leșu de lemnÎn general, sunt mulțumit de acest titular de leșie de la studiourile G3. Se pare grozav pe peretele nostru și a venit într-adevăr la îndemână când trebuie să iau o leșie în grabă. În fotografiile mele puteți vedea că am atârnă 2 leashes pe mine - unul pentru fiecare dintre câinii noștri. Dacă aveți mai mulți câini, ați putea potrivi cel puțin 2 leashes pe cârlig dacă aveți nevoie.

Puteți comanda acest titular de leșie pe Amazon chiar acum pentru $ 34.49. O puteți cumpăra, de asemenea, prin intermediul Site-ul companiei pentru 25 de dolari.99 plus transport maritim. Este o opțiune accesibilă dacă sunteți în căutarea unui titular de câine de înaltă calitate și este, de asemenea, un cadou ieftin pentru orice proprietar de câine pe lista dvs. de cumpărături.

Citiți următorul: 20 de cadouri minunate de Crăciun pentru iubitorii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: g3 studios handmade wood dog leach hanger