Obsessiv lins la câini

Obsessiv lins la câini

Toată lumea știe că câinii iubesc să lingă! Ei linge mâinile, fețele și ei înșiși. Ele sunt, de asemenea, afectate de Lingerea excesivă a suprafețelor (ELS), A stare reală.

Dar de ce câinii se lingște excesiv și cum să-i oprească? Ei bine, dacă vă câinele este lins totul, Suntem aici pentru a ne ajuta. Poate fi un simptom al ceva îngrijorător sau ceva pozitiv, cum ar fi un semn de afecțiune. Să explicăm când ar trebui să fii îngrijorat.

Fiți conștienți de ceea ce vă aflați câinele este lins, când și frecvența. Acest lucru vă va permite să diagnosticați aproximativ cauza și dacă câinele dvs. are nevoie de o vizită în veterie. Dacă vedeți că câinele dvs. lins totuși, nu vă faceți griji imediat. Este un comportament normal și, ca și cu orice, este doar o preocupare în anumite condiții.

Motive pentru care câinii linge

Aici vom explica cele șapte cele mai frecvente motive pentru care câinii pot linge excesiv. Din considerentele pozitive, neutre și negative.

Afecţiune

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru un câine care ne linge pe noi și alți câini este de a arăta afecțiunea. Deși acest lucru nu este, de obicei, o explicație pentru ei să se lingă sau obiecte. Dar de ce se asociază lins cu afecțiune? Ei bine, putem relaționa acest lucru atunci când erau puii nou-născuți, iar mamele lor le-ar curăța. Ei încep să asocieze lins ca formă de afecțiune și îngrijire și apoi demonstrează-i ei înșiși.

S-ar putea să le vedeți adesea lingerea dvs. sau a altor câini atunci când sunt foarte încântați și în timpul salutărilor sau când sunt foarte relaxați și mulțumiți. Adesea, când sunt încântați, linsul nu este conștient. Ele sunt atât de fericite să vă vadă sau să vă întâlnim pe alții că ele afișează acest comportament asociat pozitiv. Pe de altă parte, când un câine este liniștit și se întinde până la tine, ei vă pot linge ca o formă de îngrijire. Acest lucru poate fi un comportament subconștient sau conștient.

Anxietate

Câine anxietate se poate manifesta într-o serie de moduri diferite. Un simptom fizic vă vede câinele dvs. care linge repetitiv o zonă de ele însele sau în general. Poate fi dificil de observat atunci când un câine este lins inițial obsesiv. Ceea ce trebuie să știți este Cum se compară cu modelele de lingere obișnuite ale câinelui dvs, pentru început. Este lins care durează o perioadă mai lungă de timp, sau există mai multe sesiuni zilnice? Ce urmează să se uite la simptomele însoțitoare. Întrebați-vă aceste întrebări pentru a afla:

  • Ați observat căderea părului?
  • Face patch-uri ale pielii câinelui dvs. par iritat sau roșu?
  • Când încercați să obțineți câinele dvs. pentru a opri lins, este foarte dificil? Încep să continue imediat după aceea?

Dacă constatați că răspundeți da la una sau mai multe dintre aceste întrebări, câinele dvs. este probabil lins repetitiv din anxietate. Apoi, trebuie să aflați ce cauzează acest sentiment negativ în puii dvs. pentru a trata problema fundamentală.

Deficiențe de nutriție

Când un câine suferă de o deficiență nutrițională, ei pot încerca să caute o modalitate de a îndeplini aceste pierderi. Acest lucru poate fi încercat să fie realizat prin lins sau consumul de elemente neexepene. Acest lucru este cunoscut sub numele de Pica, o afecțiune care se poate datora problemelor biologice sau fiziologice. În acest caz, discutăm despre influența sa sub aspecte biologice negative. Acest lucru nu înseamnă că un câine care linsează ocazional podeaua sau un obiect este un semn definitiv al unei deficiențe nutritive, dar este o posibilitate.

Când câinele dvs. este lipsit de un grup nutrient sau nutrițional, rareori le veți vedea că se comportă ca normal. În funcție de nutrientul, ele sunt deficitare de la, ei o pot căuta într-un mod diferit. Un semn general al deficienței nutriționale este clasificat prin sesiuni repetitive și lungi ale unui câine care linge podeaua sau obiectele.

Alergiile sau problemele cutanate

Știți cum este atunci când aveți o reacție alergică ușoară și aveți dorința disperată de ao zgâria. Ei bine, este același lucru pentru câini! Când pielea lor este iritată, acest lucru poate duce la mâncăruri insuportabile pe pielea câinelui tău. Ei vor încerca să-i zgârieze cu labele, gnaw la pielea lor și își linge pielea în mod repetat pentru a încerca să se simtă mai bine.

Aceste alergii pot apărea de la alergii la mancare sau alergii de piele. Astfel încât câinele dvs. poate fi lins repetitiv din cauza unei schimbări în mediu, dietă sau altceva. De asemenea, ar trebui să luați în considerare dacă câinele dvs. poate avea o problemă cu pielea care provoacă pielea lor să se simtă incomod și mâncărime. Căutați roșeață, mătreaţă, Iritarea generală și pierderea părului. Vizitarea unui veterinar vă va permite să identificați dacă câinele dvs. are o problemă sau o alergie la piele. Apoi voi doi puteți decide unde să mergeți în continuare și cum să vă ajutați câinele să se simtă mai confortabil.

Atenție

Câinii tăi se pot linge repetitiv pentru că ei doresc să vă atragă atenția, fie știu că primesc un răspuns de la dvs. Prin urmare, dacă câinele dvs. este deosebit de nevoiaș sau aglomerat atunci ei se pot linge să vă atragă atenția. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău, totuși, se poate transforma rapid într-un comportament negativ. Linsul repetitiv poate dezvolta și căutând atenția poate deveni un obicei. Dacă este cazul, câinele dvs. poate suferi de căderea părului, durerea pielii și iritarea generală a pielii.

În acest caz, nu există un tratament, dar depinde de câinele dvs. cel mai bun. Pentru unii, poate fi cel mai bine să ignorați lingerea și să le lăudați cu atenție atunci când vă apropie. Pentru alții, ar trebui să le distrageți cu jocul și să le lăudați după aceea pentru a preveni orice asociere cu lins și atenție. Consultați A behaviorist Pentru cauza corespunzătoare a acțiunii și a implementării sau nu Armare pozitivă sau nu.

Lingerea obsesivă
Lipsa de atenție poate determina câțiva câini să lingă obsesiv.

Tulburări neurologice

Lins poate fi de fapt un semn de disfuncție cognitivă și tulburări neurologice. Cu toate acestea, acest lucru este în mod normal numai în cazul linsului repetitiv, spre deosebire de constanță. Comportamentul repetitiv este una dintre modalitățile cheie de identificare Obsesiv-Tulburare compulsivă (OCD) la câini, Și aceasta include lins obsesiv. Vă puteți identifica dacă lingerea câinelui dvs. este obsesivă întrebând un comportament. Înregistrați într-un notebook cât de des aceștia participă la comportament, Cât durează fiecare sesiune, și dacă le puteți încuraja să se oprească sau nu.

Alte tulburări se pot dezvolta pe măsură ce câinele dvs. crește, fie prin traume fizice sau emoționale. De exemplu, câinele dvs. poate prezenta un fel de traume cap care poate duce la disfuncție neurologică necorespunzătoare. Personalitățile lor se pot schimba, la fel ca și comportamentul lor normal. Ei pot începe să lingă în mod repetat sau să lingă lucruri ciudate, deoarece funcțiile lor creierului s-au schimbat.

Curățarea sau gustul

Dacă câinele dvs. vă linge pielea, Poate fi pur și simplu din cauza a ceea ce ați atins ultima dată. Dacă tocmai ați avut niște mâncare, poate că pot mirosi și vor să-ți lingă mâinile pentru a gusta mirosul bun. De asemenea, poate fi ca câinele dvs. să vă curățească. Dacă pielea sau hainele tale sunt murdare, ei pot fi pur și simplu lins pentru a corecta acest lucru ca mamele lor odată pentru ei. Acest lucru poate fi, de asemenea, un semn de afecțiune, deoarece vă curăță în mod specific, totuși, nu este neapărat.

Câinii tăi pot curăța și covorul, jucăriile și chiar străinii. Ei pot avea un antrenor puternic, îngrijitor, instinctual pentru a face acest lucru și de aceea se comportă în așa fel. Pe de altă parte, ei pot linge diferite zone pentru a vedea ce gustul lor este. Se poate datora detectării de mirosuri anterioare sau unei explorari simple.

Cât de mult linge de câine este prea mult?

Din păcate, nu vă putem da un răspuns direct la cât de mult lins este prea mult. Observați când există o schimbare dramatică a comportamentului lor de lins, sau când devine, fără îndoială în detrimentul.

Unii câini pot, ca indivizi, pur și simplu linge mai mult decât alții. Poate că o găsesc mângâierea, sau poate că fac acest lucru pentru a arăta afecțiunea. Indiferent, doar pentru că câinele dvs. este lins mai mult decât alții, nu înseamnă că este o problemă. Cu toate acestea, în cazul în care linsurile lor începe să-și afecteze sănătatea mentală sau fizică sau modifică alte comportamente, atunci când trebuie să reevaluați lucrurile. Câinele dvs. poate fi lins la pielea lor atât de frecvent încât conduce la pierderea părului, pielea iritată și alți factori negativi. Aceasta este o prezentare a momentului când lins este o problemă deoarece afectează sănătatea fizică a câinelui.

Pe de altă parte, câinii pot folosi lins ca un mecanism anxios de coping. Deși nu este o problemă în sine, poate duce la ca câinele dvs. să nu se oprească lins și de a deveni o constrângere. Celelalte comportamente normale de câine pot scădea, iar sănătatea lor fizică se pot lupta și. În plus, este posibil să nu fiți în imposibilitatea de a opri câinele dvs. să lingă chiar și prin apelându-le, încercând să le distrageți sau să încercați să-și mutați fizic capul.

Cum îmi fac ca câinele să nu mai lingă totul

Pentru a opri câinele dvs. să lingă excesiv sau linge mai multe elemente diferite, trebuie mai întâi să identificați ceea ce provoacă acest comportament. Iată câteva dintre tratamentele și schimbările pe care le recomandăm.

Du-te la un veterinar sau un comportaist

Nu există o modalitate mai bună de a afla cum să vă ajutați câinele decât să vizitați un profesionist. Indiferent dacă câinele dvs. are o problemă de sănătate neidentificată și necesită tratament sau exprimă un anumit lins compulsiv care are nevoie de analiză, acești experți pot fi sănătoase. Dacă observați orice modificări fizice, este probabil cel mai bine să vizitați veterinarul dvs. Pe de altă parte, dacă comportamentul lor sa modificat, du-te la comportamentul tău. Dacă nu sunteți sigur de cine să mergeți, atunci vă recomandăm să vizitați primul veterinar pentru a exclude orice probleme nediagnosticate de sănătate.

Dietetice

Lickingul câinelui dvs. poate veni de la a deficit nutrițional, caz în care au nevoie de noi hrană pentru câini! Trebuie să căutați o mâncare de câine bine rotunjită, una care oferă toate substanțele nutritive ale puilor. Nu numai că, dar au nevoie de un hrană pentru câini care oferă procentele corecte ale fiecărui tip de mâncare. În funcție de vârsta câinelui dvs., ei vor avea cerințe nutriționale diferite. De exemplu, puii necesită procente mai mari de proteine ​​decât câinii adulți. Luați în considerare ceea ce are nevoie individul dvs. și apoi asigurați-vă că sunt mulțumiți de amestecul lor. De asemenea, asigurați-vă că faceți o schimbare treptată de la alimentele curente de câine la noul lor alimente pentru câini. Pentru a evita orice stomac deranjat care ar putea duce la vărsături sau diaree.

Tratarea alergiei

Câinele dvs. poate avea o alergie la piele de la ceva ce au atins sau de la un tip de mâncare care îi determină să lingă excesiv. Prin identificarea și tratarea alergiilor câinelui, aveți șansa de a opri lingerea lor compulsivă. Acest lucru se datorează faptului că nu vor mai avea pielea dureroasă, mâncărime. Prin urmare, ei nu vor trebui să participe la aceasta. Luați câinele la veterinarul dvs și explicați-vă preocupările. Adesea, veterinurile pot testa sângele câinelui pentru a încerca să ajute la identificarea alergenului care afectează. De asemenea, puteți să vă deplasați prin eliminarea celor mai frecventați alergeni de câini din viața lor. Cum ar fi anumite detergenți de spălare sau cereale din dieta lor.

Suplimente

Câinele dvs. poate suferi de pielea uscată și mâncărime din cauza condițiilor incurabile. Prin urmare, este treaba dvs. să încercați să le faceți să se simtă mai confortabilă cât pot. Luați în considerare furnizarea câinelui dvs. cu suplimente pentru a ajuta pielea și haina lor să se simtă mai bine, cum ar fi ulei de pește, sau produse cu niveluri ridicate de vitamina E. Suplimentele nu trebuie să fie pastile, dar pot fi gustoase tratamente cu materiale inteligente integrate pentru a ajuta un anumit aspect al sănătății câinelui tău. Pielea uscată nu este diferită! Uită-te online pentru produse pentru pielea de câine uscat și asigurați-vă că vă consultați și cu veterinarul dvs.

Ignorarea

Pentru câinii lins pentru atenție, poate fi cazul că trebuie să le ignorați. Asigurați-vă că le oferiți suficientă atenție, exerciții și stimularea suficientă. Dacă este cazul, este posibil să trebuiască să recurgeți la ignorarea acestora. Oferindu-i și oferind câinele cu atenție, le lăudați efectiv pentru lins oferindu-le ceea ce doresc. Prin urmare, ei vor participa din nou în acest comportament pentru a obține același răspuns. Încercați să nu vă agitați câinele sau să faceți contact vizual cu ei, în timp ce lingeau și le permit să se oprească propriul lor acord. Fiți răbdători pentru a sparge acest obicei.

Câinii lins pentru atenție
Încercați să vă dați mai multă atenție câinelui.

Câine lins totul - FAQ

Am găsit cele mai căutate întrebări de pe Internet cu privire la câinele dvs. lins tot timpul și le-a răspuns pentru dvs! Deci, puteți înțelege toate insulele și ieșirile din acest subiect.

De ce câinele meu linge totul dintr-o dată?

O schimbare în comportamentul câinelui tău ca acesta este adesea un semn că ceva este greșit. Uitați-vă la câinele dvs. și vedeți dacă altceva sa schimbat. Uita-te la aspectul fizic, blană, piele și chiar greutate. Vedeți dacă este nevoie de ceva diferit și dacă este nevoie de o vizită VET. Ia în considerare, de asemenea, răspunsurile lor comportamentale recente, cum ar fi niveluri mai ridicate de anxietate sau frică. Fiecare caz este individual, deci trebuie să vă dați seama de ce sa schimbat comportamentul câinelui dvs.

De ce câinele meu linge canapeaua tot timpul?

Poate că Materialul canapele tale gustă sau se simte ca ceva ce se bucură câinele tău. Ar putea fi, de asemenea, că, dacă locuiți într-un mediu fierbinte, canapeaua oferă ceva rece pentru a interacționa cu. Deși toate acestea depind de material.

Este excesiv de lins un semn de durere la câini?

Lingerea excesivă poate fi un semn de durere la câini. Este posibil ca ei să încerce să aibă grijă de o rană, o durere internă sau o iritare pe pielea lor. Dacă sunteți la toate persoanele interesate, asigurați-vă că vizitați veterinarul dvs. cât mai curând posibil.

Ce pot pune pe câinele meu pentru a opri lins?

Trebuie să tratați cauza linsului câinelui dvs, altfel vor găsi o modalitate de a continua să facă acest lucru. Cu toate acestea, dacă sunteți hotărât să utilizați un produs pe pielea sau blănurile câinelui pentru a preveni lingerea, apoi luați în considerare utilizarea unui descurajator natural. Aromele sau spray-urile citrice sunt în mod natural disprețuite de câini, astfel încât să le împiedice să se apropie de o anumită zonă de ei înșiși.

Cum îmi opresc câinele de la lingerea site-ului neuterat?

Un con de rușine este cel mai bun mod de a împiedica câinele dvs. să-și lingă Site neutered. Se oprește fizic câinele dvs. de a fi capabil să ajungă la site pentru a linge. Deterrenții și încrederea nu lucrează aici pentru că este pur și simplu prea tentantă pentru a le linge și a gnaw la. În plus, nu merită riscul să le permiteți să ajungă în zonă atunci când consecințele pot fi majore.

Lickingul câinelui este normal! Dar fiți conștienți să identificați când linsurile lor devine o problemă și care sunt posibilele consecințe ale acțiunilor lor. Există multe soluții care trebuie luate în considerare, așa că încercați să vă dați seama de motivul câinelui dvs. pentru lingerea tuturor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Obsessiv lins la câini