Homesteading pentru proprietarii de câini

Ghidul pentru găzduire pentru proprietarii de câini

Deoarece oamenii devin mai conștienți Din efectele dăunătoare ale producției în masă a cărnii și a lactatelor, unele dintre ele pleacă în urma stilului de viață obișnuit al orașului. Homesteading este o modalitate excelentă de a trăi mai liber și de a vă bucura de viață într-un ritm diferit. Împreună cu găini, vaci, porci și alte animale agricole, câinii sunt doar o parte a experienței.

Indiferent dacă aveți deja un câine sau căutați să obțineți unul special pentru gospodăria dvs., există câteva lucruri pe care ar trebui să le țineți minte.

1. Protejați-vă puii

Deoarece câinii au o drive de preocare instinctuală, unele rase mai mult decât altele, este doar natural ca câțiva câini să vrea să-și alunge puii și alte animale mici pe care le-ați avut în gospodărie. Uneori merg puțin prea departe și ajung să-ți ucizi păsările.

Dați găinilor dvs. o zonă bună, împrejmuită în afara locului în care câinele dvs. nu va putea să sapă sub el sau să sară peste el. În mod ideal, este mai bine să configurați un acoperiș pentru găinile dvs. pentru a le proteja de animalele de pradă oricum. Puii sunt cunoscuți ca "păsări răpitoare,"Și sunt vânate de tot de la șerpi la alte păsări. Nu este de mirare de ce pot fi interesați și câțiva canini.

Păstrați câinele din proprietățile vecine

2. Păstrați câinele din proprietățile vecine

Eventual cea mai mare parte a propriului tău pat de pământ este că poți lăsa câinele tău să frece gratuit. Din păcate, câțiva câini sunt prea departe și ajung în curtea unui vecin și pot fi chiar tragic împușcat. În general, legea lucrează în favoarea vecinului dacă puii dvs. este pe proprietatea altcuiva.

Înainte de a vă deplasa sau aduceți un câine, vedeți dacă este posibil să cunoașteți vecinii dvs. puțin mai bine. Cel puțin, încercați să lăsați oamenii să știe că aveți un câine și să dați o descriere. În acest fel, ei nu vor presupune că este o rătăcire dacă animalul tău se întâmplă să scape din curtea ta.

3. Câinele dvs. poate să vă săpun în grădina fără barieră

Știm cu toții cât de mult Câinii iubesc să sapă, și de obicei nu este o trăsătură dorită printre majoritatea proprietarilor de animale de companie. Acest lucru este valabil mai ales atunci când grădina pe care o tinzi este menită să vă ofere familiei dvs. cu alimente pentru următoarele săptămâni. Cu toate acestea, atunci când puii vă vede că sapa murdăria și păstrați-vă distracția față de tine, ei nu se pot ajuta singuri.

După cum ați dori cu găinile voastre, dați-vă grădina proprie, spațiu special închis în care alte animale nu pot ajunge la ea. Nu numai din cauza sapaturilor, ci și pentru că unele plante de grădină poate fi toxic pentru câini. Anumite tipuri de pesticide pot fi, de asemenea, dăunătoare pentru animalul dvs. de companie, așa că încercați să utilizați spray-uri organice care nu vă vor răni pooch-ul dacă se vor să vă săpun legumele.

Câinele dvs. are nevoie de un loc de muncă de făcut

4. Câinele dvs. are nevoie de un loc de muncă de făcut

În timp ce este minunat că au mai mult spațiu pentru a alerga decât ar fi într-o curte obișnuită, pupurile tale încă are nevoie de un scop. Genetic active active și de lucru ca câinele australian de bovine sunt auto-explicativi, trebuie să fie efectivă sau să li se acorde o muncă care le-a anvelopa.

"Munca nasului"Este un alt mod de a oferi câine de lucru o sarcină provocatoare. Acest lucru poate fi orice să-i învețe să recupereze jocul sau să găsească un porc runaway.

5. Câinii mai tineri necesită mai multă pregătire

În timp ce unii oameni se simt ca și cum ar fi mai bine să obțineți un nou pui care poate crește cu familia, ei nu își dau seama cât de multă muncă merge în formare. După tinzând la o grădină, animale agricole și alte lucrări care trebuie făcute, probabil că nu veți avea energia pentru altceva.

Mulți preferă să adopte un cățel tânăr pură pentru gospodăria lor, dar amintiți-vă că un mutt de salvare maturat este la fel de inteligent, capabil și cu mult mai probabil să vă asculte. Ei nu trec printr-o fază de dentiție și au mai mult control asupra impulsurilor lor.

Ce aveți cu adevărat nevoie într-un câine de găzduire

6. Ce aveți cu adevărat nevoie într-un câine de găzduire

Cu toții avem propriile noastre motive pentru dorința unui câine: ne oferă o companie, protecție și învățăm copiilor despre responsabilitate. Există o regulă de aur despre obținerea unui câine care # 8220; ta Stilul de viață, & # 8221; nu invers. Deci, înainte de a adopta un câine pentru gospodăria ta, gândiți-vă de ce primiți unul.

Dacă sunteți o persoană aflată înapoi care vrea doar să briza prin treburi și să-și petreacă restul zilei de citire sau pescuit, un animal de companie activ nu este pentru tine și Câini de cartofi canapei ar putea fi mai bine. Basset Hounds, Greyhounds și câinii mai în vârstă În general nu necesită un exercițiu sau atenție. Ei sunt bucuroși să vă însoțească în timp ce vă faceți drumul prin zi și găsiți modalități de a se păstra distrați sau doar răciți.

Obțineți un câine care se potrivește nevoilor dvs. și se potrivește bine în stilul de viață de la început; În felul acesta, veți fi mai puțin stresați ca să vă petreceți timp suplimentar pentru îngrijirea lor și vor putea să aibă o casă mai fericită și bine echipată pentru totdeauna.

7. Câinele dvs. ar putea fi necesar să fie îngrijit mai des

În general, sunt, în general, să petreacă o mulțime de timp în aer liber, iar câinii lor se bucură de acest lux. Fiind mai des, de asemenea, înseamnă că animalul dvs. de companie este, de asemenea, expus la mai multe elemente și dăunători. Ratele de ciobanesc lungi ar trebui să fie periat și scăldate mai des decât ar fi într-o casă obișnuită.

De asemenea, va trebui să verificați periodic urechile, degetele de la picioare, nas și jowls pentru lucruri cum ar fi căpușe, purici și gândaci din Asia Lady. Acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să vă permiteți capelului să funcționeze liber prin zone greu împădurite și ierburi înalte.

Uită-te la animalele sălbatice

8. Uită-te la animalele sălbatice

Tu și câinele dvs. pot fi mai sigure decât ați fi de la burgul mediu din oraș, dar țara oferă un nou set de pericole. Viața agricolă înseamnă, de asemenea, că întreaga dvs. familie este mai expusă animalelor de pradă, nu doar găinile tale.

Bobcats, urși, coioți, lupi și o serie de alte creaturi ar putea locui același patch de pământ pe care îl întâmpinați. Coioții în special au fost cea mai mare problemă pentru mulți gospunori, iar aceste animale vin noaptea nu numai pentru a ucide puii, ci și câini mai mici.

Chiar dacă aveți un pirinei grozavi care vor fi un meci bun pentru un coyote, este puțin probabil ca ei să poată lupta împotriva unui urs. Deci, probabil, este cel mai bine să vă asigurați că oriunde v-ați răsturnat animalul, sunt în ochii voștri sau știți că teritoriul este suficient de bine. Dacă doriți să le lăsați în timp ce sunteți ocupați să faceți alte lucruri, este mai bine să utilizați o curte împrejmuită.

Citiți următorul: 20 de rase de câine agricolă pentru a trăi în țară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Homesteading pentru proprietarii de câini