Groomer aduce tratamente posh la animalele de companie din carolina de nord

Groomer aduce tratamente POSH la animalele de companie din Carolina de Nord

Mulți proprietari de câini își iau animalele de companie la groomers din necesitate de a-și păstra haina curată și lipsită de covorașe și încurcate, dar unii le iau să fie răsfățați și să aleagă să plătească pentru parfumuri speciale și tunsoare unice. Un groomer în izvoarele roșii, Carolina de Nord alimentează cel de-al doilea grup oferind tratamente POSH și răsfățați-vă spa-ca.

Amber Saladine, proprietarul POSH PET SPA, și-a început afacerea pentru a-și combusi cele două mari pasiuni; Animale și art. Îngrijirea îi permite să fie creativă în timp ce lucrează cu animalele și asta este vorba despre spa-ul ei de companie. Este primul și în prezent singurul, spa-ul de companie și salonul în izvoarele roșii.

Saladine a început să se îngrijească în 2004 și este membru al Asociației Naționale de Groomers Profesional Creative. Organizația pune accentul pe siguranța salonului și educația continuă, două lucruri pe care Saladine se simte puternic despre.

LEGATE DE: 18 Cele mai bune hoteluri din SUA care permit câinilor

Ea spune că este supărător pentru ea că industria îngrijirii este complet nereglementată și că multe saloane pe care le-a lucrat în trecut Siguranța sacrificată și confortul animalelor Pentru a îngriji câinii cât mai repede posibil. Știa că dorește să înceapă o afacere care să aibă valori diferite.

Groomer aduce tratamente POSH la animalele de companie din Carolina de Nord

Nu numai că spa-ul POSH PET oferă tratamente tipice de îngrijire pentru pisici și câini, cum ar fi tunsori, ornamente de unghii, băi, coborâșuri de bărbierit, outs și servicii de de-vărsare, dar oferă, de asemenea, servicii de spa de lux care includ wraps noroi, facials, Scruburi de sare și zahăr și tratamente cu ulei fierbinte.

LEGATE DE: 35 Cei mai buni și mici câini pentru copii

Deși unele dintre serviciile sună fantezie, ele sunt de fapt foarte benefice pentru câine. Ele ajută la reducerea vărsării, asigură relieful propriilor alergeni, și atenuează problemele cutanate. Să nu mai vorbim că vor lăsa animalele care privesc cele mai bune și mirositoare uimitoare.

Saladine încearcă de asemenea ține pasul cu tendințele mai noi Ca și coafura "Fusion Asiană", care este populară chiar acum. Este o tăietură care este trending în Japonia și Coreea și face animalele de companie seamănă cu jucăriile umplute. Ei oferă, de asemenea, servicii creative cum ar fi tatuaje strălucitoare, vopsea de păr pentru animale de companie, poloneză de unghii și tatuajele temporare de aerografie temporară.

La POSH PETS PET Proprietarii spa pot avea animalul lor de animale de companie elegant sau cât de obișnuit pe cât vor ei. Indiferent dacă caută o spălare rapidă și tăietoare sau doresc cele mai noi stiluri disponibile, Saladine și personalul ei vor satisface nevoile lor. Serviciile sunt numai prin programare, dar planificarea este foarte flexibilă, chiar și numiri de seară și weekend.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Groomer aduce tratamente posh la animalele de companie din carolina de nord