Top # 24: boala discului intervertebral la câini

Realizarea problemelor din spate este la fel de dificilă la câini, așa cum este în oameni. De multe ori, când vizitați un medic veterinar pentru o consultare cu privire la problemele de spate ale câinelui, sfatul comun este de a obține o intervenție chirurgicală, iar majoritatea proprietarilor de animale de companie nu își dau seama că pot exista opțiuni alternative.

În această săptămână am avut o șansă să vorbesc Lisa Luckenback, care este creatorul Wiggless back breat Pentru câinii cu boală de disc intervertebrală și alte probleme legate de spate. În acest episod de podcast, discutăm problemele comune din caini, cum să prevenim și să ne ocupăm de ele și cum să folosim o bretele de spate fără wiggle pentru a fixa câinele dvs. înapoi în loc să opteze pentru o intervenție chirurgicală costisitoare și periculoasă.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Boala discului intervertebral la câini
(transcrierea podcast brut)

Boala discului intervertebral la câini

* Derulați în jos mai jos pentru a citi interviul cu Lisa Luckenback.

În această săptămână, un membru al familiei al nostru are un câine care suferă de un prejudiciu major din spate; Ei cred că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală. Așa că mi-a făcut să mă gândesc la rănile înapoi la câini și cât de obișnuiți sunt.

Am testat de fapt un produs numit Wiggless înapoi bretele pentru site-ul nostru înainte, și câinele meu, din fericire, nu a avut probleme din spate. Dar am testat brațul, am văzut cât de unic a fost. Este un fel de mereu acolo, în spatele minții mele, că acest produs a fost acolo și disponibil. Așa că am recomandat-o membrului familiei, câinele este suferind de unele probleme din spate chiar acum. Au trecut peste medicul veterinar și au decis că va fi o mare potrivire pentru el. Și ceva care să-l ajute cu adevărat.

Deci, atunci am ajuns să mă gândesc că am un contact cu wiggleless și așa se întâmplă să fie Lisa Luckenbach, care este creatorul de câine fără îndoială. Și ea, evident, este fondatorul companiei. Așa că am vrut să ajung la ea și ea dacă ar vorbi cu noi și a fost de acord cu el în mod grațios să facă asta.

Așa că în această săptămână vorbesc cu Lisa și discutăm despre boala inter-vertebrală la câini, IVDD, și acesta este de fapt ceva care este mult mai comun decât o mulțime de oameni cred., și rănile din spate în general.

Gândiți-vă la ceea ce face câinele dvs. de zi cu zi. Sărituri în și din mașină, urcând în sus și în jos de mobilier și paturi. Toate chestiile astea, în timp, ia un toil pe spate, articulațiile, șoldurile. Și multe ori oamenii văd lucruri precum artrita în anii următori și ei cred că câinele lor îmbătrânește. Dar, de fapt, aceste lucruri ar putea fi fie complet împiedicate, fie cel puțin împins de câțiva ani dacă suntem conștienți de corpurile câinilor noștri și ceea ce fac și cât de greu este pe trupurile lor.

Așa că am vorbit astăzi cu Lisa, am vorbit în mod specific despre rănile din spate. și bretele de spate fără wiggle și ce un produs unic este și cum poate ajuta câinii cu răniri din spate.

Așa că vă voi lăsa cu acel interviu.

Interviu cu Lisa Luckenbach

Samantha: Deci, mai întâi de toate, vă mulțumesc atât de mult pentru a veni pe podcast și a vorbi cu noi puțin.

Vor fi câteva informații de fundal despre dvs. pe site-ul web. Dar pentru ascultătorii noștri care ascultă podcast, vom vorbi puțin despre wiggleless, compania cu care vă aflați și back-ul înapoi pe care l-ați creat.

Dar să vorbim mai întâi despre problemele din spate la câini în general. Voiam doar un pic de fundal de la tine despre problemele din spate pe care proprietarii le-ar putea vedea, lucruri pe care ar trebui să le caute la câini dacă sunt îngrijorați de faptul că ar putea avea o problemă din spate.

Lisa Luckenback: OK sigur. Ei bine, este estimat că unul din cinci dachshunds numai este diagnosticat cu IVDD, care este boala distanței intervertebrale. Așa că este numai dachshunds, și aceasta este o rasă între aproximativ opt rase care sunt predispuse la probleme de spate. Deci Ivdd & # 8212; Boala discului intervertebral & # 8212; Indiferent dacă doriți să o numiți un disc alunecat sau un disc colapsat herniat rupt ", # 8212; Ivdd este probabil cea mai comună problemă înapoi la câini.

Coarda spinării are douăzeci și șase de mase de jeleu în formă de gogoși între fiecare disc și acționează ca amortizoare de șoc pentru a vă proteja câinele atunci când câinele dvs. este sărituri, alergând, în mișcare. Când acest material este dezactivat sau scurgeri, aduce dureri bruște câinelui tău; Poate provoca paralizie.

Astfel încât o boală de disc canin poate să apară după o vătămare ca fiind minimă, ca doar sări de la un pat sau o traumă, cum ar fi lovit de o mașină. Ați primit rasă, cum ar fi Poodles și Beagles, Hounds Basset, Spanioli Cocker, Dachshunds; ele sunt predispuse la aceste probleme. Apoi aveți boli de disc degenerative. Aveți stenoză spinării, o îngustare a coardei spinării din degenerare în timp sau de la un defect de naștere. Ea pune o cantitate tot mai mare de presiune asupra coloanei vertebrale a câinelui, astfel încât câinele poate fi în durere și sensibilitate extraordinară.

Semne pentru a căuta un câine care poate fi în spatele durerii "# 8212; Ei au dificultăți de ridicare a coastei, ei nu-și vor garca coada, există rigiditate în corpul lor, poate fi limpede, există o mișcare restrânsă, există o sensibilitate și să-i prindă.

Există multe semne de câine dă și # 8212; tremurarea, tremurul, capul în jos, piciorul înclinat care nu se ridică destul de la sol, toate aceste lucruri pot fi extrem de grave și ar necesita un veterinar imediat.

Dacă se obține în timp, câinele are o șansă extraordinară de a se recupera, iar protocolul veterinar obișnuit pentru problemele discului durerii din spate este de odihnă în primul rând; Deci, aproximativ șase până la opt săptămâni de odihnă cu cratime sau odihnă limitată. Va fi un medicament puternic, ucigași dureri, antiinflamatori, steroizi, și acesta este într-adevăr protocolul.

Și este foarte dificil să păstrezi un câine conținut și să aibă un câine care să nu fie capabil să fie un câine. Deci, cum faceți asta? Și asta mi sa întâmplat cu mine și cu povestea mea și cum a început Wiggless & # 8212; Am avut Dachshunds, două dachshunds cu părul lung și, de-a lungul timpului, au fost diagnosticați cu IVDD. Ei erau colegi de gunoi cu patru ani. Fiecare dintre ele și # 8212; Iunie a avut o lungime foarte lungă, subțire, ca un creion, iar Henry a avut o construcție mai mult ca un pic Tootsie Roll & # 8212; astfel încât construcțiile lor erau foarte diferite, dar au fost amândoi diagnosticate cu ea.

Nu am experimentat niciodată nici un fel de dureri de spate în oricare dintre câinii pe care l-am crescut. Întotdeauna am avut câini, am avut câini mai mari, așa că a fost un lucru nou pentru mine și eu însumi am trecut prin unele probleme din spate și a fost un fel de ca și cum ar fi / # 8212; Am primit ajutor cu bretele din spate de la farmacie și trebuie să existe ceva acolo pentru un câine care poate ajuta la susținerea unui câine în timp ce sunt tratați la veterinar, în timp ce se odihnesc, pentru prevenire, pentru recuperare, toate acestea, Și nu a existat nimic la momentul respectiv.

Așa că am avut un prototip alcătuit. M-am dus la o crăpătură și am avut o idee despre ceea ce am vrut pentru o brățară din spate pentru un câine, și ea a vopsit-o și am folosit pentru Henry și iunie și nu aveam intenția de a începe o afacere cu asta și am adus Câinii la medicul veterinar, medicul veterinar, și a fost ca și cum ar fi, acest lucru este într-adevăr ceva care ar putea ajuta o mulțime de câini. Ar trebui să luați în considerare vânzarea acestora la câini.& # 8221;

Deci, cum a început fără wiggle, și asta a fost "# 8230; Ei bine, semințele ideii a fost probabil în 2008 și apoi a durat câțiva ani pentru a-l dezvolta și a obține designul brevetat și toate acestea, obținerea afacerii mergând și a mers să vândă la câini la nivel mondial online în 2011.

Samantha: Și am încercat de fapt o brățară spate cu boxerul nostru și voi pune o legătură cu faptul că sub podcast-ul nostru, astfel încât oamenii să poată verifica dacă vor mai multe detalii mai specifice și să vadă videoclipurile și imaginile și lucrurile pe care le-am luat din boxerul nostru Chloe.

Dacă cineva este familiarizat cu boxerii, ei fac asta bine cunoscuți boxer wiggle, o numim și Chloe nu are probleme de spate din fericire. Dar când încercați bretele de spate fără wiggle, am fost cu adevărat impresionat de faptul că "# 8212; Ați spus foarte bine când ați spus, permite unui câine să fie câine și # 8221; Fără oprirea acelui fel de câine natural pe care ei îl au, dar își păstrează spatele de la îndoirea în moduri, fie să deterioreze sau să provoace o mulțime de durere.

Așa că am fost impresionat de asta pentru că avem un câine foarte wiggly și o păstrau de la a face lucruri care să o rănească înapoi dacă ar avea o problemă.

Lisa: Oh, asta e minunat, sunt fericit să aud asta.

Mișcările sunt minim restricționate sau reduse, îmi place să spun și # 8212; mișcările ascuțite de răsucire sunt reduse. Există o dezosare în fiecare braț, avem 8 dimensiuni chiar acum, deci în funcție de dimensiunea diferitelor cantități de dezosare. Deci, un boxer sunt sigur că are cea mai mare dezosare și cele 8 piese de dezosare a oțelului care sunt cusute în brațe doar pentru a ajuta la sprijin și pentru a ajuta aceste mișcări care sunt reduse sau modificate care pot exacerba rănile înapoi pentru câini.

Samantha: Da. Sunt cam surprins să aud destul de mult rănile comune înapoi la câini.

Unul dintre lucrurile care mi-au stat atunci când ne-ai spus despre simptomele de căutare, este o mulțime de acele simptome pe care le simt și # 8212; cum ar fi limpezirea sau curling o laba sub sau ceva de genul ăsta "# 8212; O mulțime de părinți de companie ar putea crede că & # 8212; Oh, el este limpede că nu este o afacere mare, o vom da câteva zile și vom vedea ce se întâmplă.

Evident, dacă se înrăutățește, sperăm că proprietarul de companie responsabil ar aduce câinele direct în medicul veterinar. Dar aceste lucruri ar putea părea puțin pentru noi, dar, desigur, sunt un fel de simptome care prezintă semne de o problemă mai profundă mai serioasă.

Deci, ați recomanda, chiar dacă este un mic simptom cum ar fi limpezirea, pentru a aduce câinele dvs. și a le-a verificat, doar în caz?

Lisa: Aș. da. Aș fi pentru că / # 8212; Dacă este ceva care este fundamental mai rău decât poate apariția exterioară a micului limpezi și # 8212; Dacă proprietarul câinelui nu primește un câine la VET la timp, în ceea ce privește rănile din spate, ar putea exista paralizie și asta e ceea ce nu vrei.

Deci, doriți să intrați pentru a vedea Vet ASAP și pentru a obține diagnosticați, obțineți un plan de tratament, obțineți protocolul și începeți acolo. Dar nu vrei să aștepți. Nu vrei să aștepți până acum, și # 8230; & # 8221; Simptomele devin și mai severe.

Samantha: De asemenea, am auzit că spuneți că există câini, unele rase care sunt mai predispuse la problemele din spate și # 8212; Dar cred că ceea ce spui este orice câine, de orice rasă, dimensiune și # 8212; Cred că ne gândim la rasele mai lungi, cum ar fi Dachshunds, evident, pot avea probleme din spate și # 8212; Dar ceea ce spui este că se poate întâmpla cu orice câine, indiferent de dimensiunea, greutatea, nivelul de activitate, orice câine poate suferi de probleme din spate.

Lisa: Absolut. Asta am învățat pe parcursul acestei călătorii este, cu clienții care îi cheamă și și # 8212; Am clienți care sună că marele lor Dane, păstorul lor german, retrieverul de aur și # 8212; Și în primele mele zile cu această afacere pe care am presupus-o și nu am făcut-o pe "# 8230; Sau tocmai nu am fost educat; N-am avut niciodată acest lucru cu niciunul dintre câinii mei înainte, așa că doar eu și # 8230; Linia de jos este orice câine poate.

Dacă vă gândiți la asta, un fel de bun simț înțelept, are sens. Vreau să spun în privința oamenilor americani și cum ne rănim spatele și câinii sunt mult mai activi și nu mai există mult mai mult, așa că are sens că în orice moment un câine poate avea o problemă înapoi la fel ca noi poate sa.

Samantha: Da. Absolut, cred că este ceva și # 8212; Ai spus foarte bine când ai spus că tocmai nu ai fost educat și # 8212; Cred că este ceva pe care o mulțime de părinți de companie nu sunt educați.

Ea are sens când te gândești la asta, dar este ceva ce nu se gândește la Până la "# 8212; ca situația pe care ați fost în & # 8212; Nu vă ocupați niciodată de ea, astfel încât să nu vă gândiți cu adevărat la asta. Și apoi dintr-o dată este aruncată în poala ta, și acum nu aveți de ales, trebuie să vă gândiți la asta și să faceți un plan pentru asta.

Așa că vorbind despre asta, planul tău era să încerci să găsești o bretele din spate, care nu a funcționat la acea vreme. Pentru că nu a existat nimic disponibil. Așa că ați creat bretele de spate pentru câini fără wiggle.

Ce este unic despre această braț, că oamenii nu vor găsi cu alte produse?

Lisa: Există un alt produs care este o bretele din spate pentru câini. Au trei dimensiuni; Avem opt dimensiuni. Ce este unic despre el & # 8212; Cred că bretele din spate sunt o nișă destul de unică pentru câini, indiferent dacă # 8212; așa că eu sunt eu și această altă companie care le vinde.

Este un design diferit; Este foarte prietenos cu utilizatorul. Puneți-o plat pe podea și vă îndepărtați câinele peste braț; Ridicați părțile laterale ale brațului și asigurați-l în mod egal peste trunchi. Apoi asigurați curelele osoase de sân și acolo aveți.

Acesta poate oferi o stabilitate înapoi și din nou, reduce răsucirea; Poate fi folosit atunci când un câine se recuperează. Cei doi câini, Henry și iunie și # 8212; Am creat un stilou. Nu erau obișnuiți să fie bătute. Așa că am avut un stilou înființat cu perne și paturi de câine și castronul lor de apă și mâncarea și erau în camera noastră de zi și erau încă o parte a vieții noastre de familie în timp ce se vindecă și și-au purtat brațele în timpul asta Timpul și apoi, după ce au recuperat, au recuperat în cele din urmă, dar un câine poate avea un episod din spate o dată în viața lor sau pot avea de multe ori, din nou, la fel ca ființele umane.

Așa că este unul dintre aceste lucruri pe care tocmai nu le cunoașteți. Este acest lucru să se întâmple din nou? A fost piesa în care este ca și cum ar fi "# 8212; VET-ul meu a spus, s-ar putea întâmpla din nou.

Câinii tăi sunt ca o bombă de timp de bifat odată ce se întâmplă și, ce faci? Cum îi ajuți să fie încă câine și să aibă o viață frumoasă de înaltă calitate? A fost dilema mea și pentru câinii mei; Odată ce au început să poarte o braț, ei purtau o parte din fiecare zi, pentru tot restul vieții și nu au mers niciodată la veterinar din nou pentru problemele din spate. A protejat total spatele lor; Mi-a dat liniște. Avem o curte de curte, un împrejmuit în curte, că îi iubesc să se strecoare și să urce pe roci și sărind de mici ziduri de piatră și lucruri de genul asta. Dar mi-a dat pace de minte, știind că atunci când erau în curtea din spate, purtând bretele lor fără wiggle, că erau protejați.

Samantha: Absolut. Aceasta este atât de importantă, că pacea minții pentru proprietarii de animale de companie. Dacă câinele dvs. are probleme sau nu, este întotdeauna în spatele minții tale că se poate întâmpla ceva. Deci, pentru a avea un produs ca acesta, care vă oferă că liniștea minții este cu siguranță un sentiment foarte frumos pentru noi.

Lisa: Da, da. Asta e un lucru imens.

Este un produs emoțional ca un produs funcțional, deoarece știți bine, câinii noștri sunt bebelușii noștri, sunt copiii noștri, sunt membrii familiei noastre și vrem să facem tot ce putem pentru a le ajuta.

Samantha: Desigur.

Deci, dacă aveți un câine și # 8212; Să spunem că ați spus că este un acord de o singură dată de a avea o problemă din spate. Poate că sunt tineri și au sărit ceva și au rănit spatele lor. Despre cât timp ar purta un câine o brățară fără wiggle pentru un incident retras așa?

Lisa: Ei bine, atunci când există o flare-up, la fel ca ceea ce vorbești sau un prejudiciu, o vătămare specifică, nu recomandați și # 8230; În primul rând, trebuie să discutați cu veterinarul dvs. și suntem aliați ai medicilor veterinari, vrem să le sprijinim și să le ajutăm. Înțelegem că îngrijirea veterinară este esențială, chiar de pe lilieci, iar apoi pot intra fără vînătate, precum și alte modalități atrăgătoare, cum ar fi terapia cu laser, acupunctura, masaj canin & # 8212; Terapia cu apă, toate astea.

Wiggless este un alt instrument pentru a pune în setul dvs. de scule pentru a ajuta la sănătatea și bunăstarea lor generală. Deci, dacă un câine ar avea acest lucru "# 8212; În primul rând, doriți să vă asigurați că potrivirea este potrivită pentru câinele dvs., că câinele dvs. este confortabil și răspunzând bine că câinele dvs. poate să meargă și să stea, să se culce și să dormi și să fie un câine. Aceste lucruri sunt cu adevărat importante și, odată ce aceste lucruri sunt determinate, atunci am fi purta câinele dvs. "# 8212; Unii clienți trebuie să lucreze toată ziua, astfel încât să o aibă și odată ce determină că totul va lucra pentru câinele lor și sunt confortabili și toate acestea, că pot pleca, atunci avem câini Purtați-o pentru o zi de lucru de opt ore.

Practic, îl purtați până când vă întoarceți la veterinar. Și VET-ul dvs. a spus, se pare că totul este bun și # 8221;. Astfel încât ar putea fi de câteva luni de vindecare și recuperare și apoi poate fi folosit pentru prevenirea periodică, folosit în timpul zilei în timpul lor cel mai activ în timpul zilei. În timp ce luați plimbări, în timp ce jucați, lucruri de genul asta. Care poate fi pentru viață.

Dar vrei doar să vindeci de la un prejudiciu. Și nu știu cât timp poate fi "# 8212; Problemele din spate pot dura o perioadă lungă de timp cu ființele umane și așa cu câinii. Pentru că câinii mei ar fi trebuit să spun că au purtat câteva luni bune, până când spatele lor au fost vindecați. Și apoi ei au purtat-o ​​pentru o prevenire pentru restul vieții lor.

Samantha: Și este ceva care poate fi purtat 24 de ore pe zi, dacă este necesar?

Lisa: Ei bine, este ca ceva confortabil. Cred că au nevoie de o pauză de la ea. Nu întotdeauna, # 8230; Doar dacă veterinarul dvs. a spus că într-adevăr ar trebui să poarte acest lucru în timp ce dorm, este esențial ca ei să poarte acest lucru noaptea și # 8212; Spun că corpul este în modul de odihnă oricum și în modul de vindecare, așa că nu cred că este la fel de important să poarte noaptea când dorm. Dar, există clienți că există o leziune foarte acută în care doresc ca câinele lor să se învârtească toată noaptea și din nou că este bine atâta timp cât câinele este confortabil.

Așa că este într-adevăr un fel de proprietar de câine să fie format în câinele lor, să înțeleagă când este timpul să luăm acest lucru, ceva confortabil, este frumos să ai o pauză de la asta. Deci, pe și în afara pe tot parcursul zilei și din nou noaptea, asta este între un veterinar și seriozitatea rănirii.

Samantha: Sunt materialele pe care le sunt făcute cu "# 8230; Ei vor fi confortabili pentru un câine dacă ar fi trebuit să-l poarte în timpul unei zile de lucru timp de opt ore sau ceva de genul ăsta. În cea mai mare parte, fiecare câine este construit puțin diferit, dar ați luat în considerare confortul animalelor de companie atunci când faceți bretele de spate fără wiggle?

Lisa: Absolut. Pentru mine, ca proprietar al lui wiggle, dragostea mea de câini și sentimentul meu intuitiv cu câini & # 8212; acesta este cel mai important lucru, că sunt confortabil în timp ce îl purtați. Dacă un câine nu este confortabil, atunci nu este potrivit potrivit, nu va funcționa.

Nu funcționează pentru fiecare câine, voi spune că, dar am avut mult mai mult succes decât nu, și de ce suntem încă în afaceri astăzi.

Samantha: Absolut, și lucrați cu medic veterinari, evident că nu fiecare medic veterinar, dar este disponibil în unele birouri veterinare?

Lisa: Avem un cuplu aici în California care le poartă. Veterinarul meu le poartă aici unde locuiesc. Dar avem în cea mai mare parte clienții săi direcți care au fost la veterinar, au făcut toate lucrurile care sunt potrivite pentru a face și apoi sunt în poziția ca și cum aș fi fost ca și cum aș fi ca mine și # 8212; Bine, dar dacă acest lucru se întâmplă din nou? Deci, unde a devenit pentru mine ca mine ca și # 8212; Bine, încă mai trebuie să fac ceva. Trebuie să fac grija VET, protocolul, pastilele, restul și toate acestea, dar au nevoie de un sprijin.

Deci, cum a venit la mine și acum uit la ce întrebarea ta a fost din nou. [râde]

Samantha: Disponibilitatea wiggless, lucrezi cu magazine de animale de companie sau este destul de mult & # 8212;

Lisa: Este în cea mai mare parte direct pe linie, iar apoi clienții vor aduce bretele la veterinar, iar VET va spune & # 8220; # 8221;.

Avem o mulțime de mărturii VET și recomandări VET și avem clienți care vor spune & # 8220; veterinarul meu a recomandat-o.& # 8221; Așadar, este atât sau # 8212; Clienții sunt clienți direcți și, de asemenea, recomandări VET, da.

Samantha: Deci, dacă unul dintre ascultătorii noștri caută ceva; Dacă câinele lor are probleme de spate sau doresc doar să fie pregătiți dacă au una din acele rase care sunt mai frecvente și # 8212; Desigur, verificați cu medicul veterinar și # 8212; Dar cel mai bun mod de a comanda probabil este online?

Lisa: Cel mai bun mod de a comanda este online, iar măsurătorile pe site-ul nostru sunt foarte importante. Avem imagini diferite ale câinilor și dimensiunile diferite pe care le purtăm. Și nu este ceva în care poți spune doar și că arată ca câinele meu, voi obține această dimensiune.& # 8221;

Este foarte important să se măsoare deoarece punem o mulțime de știință în design și încercăm să obținem cât mai multe clădiri și rase de câini cât mai mult posibil. Și în fiecare rasă, construcțiile sunt diferite pe măsură ce știți bine.

Samantha: Absolut. Și cred că cu ceva care se potrivește, așa cum ați menționat, doar pentru că aveți un boxer sau un labrador, ele nu sunt construite la fel, astfel încât măsurarea este super importantă.

De asemenea, vom face, împreună cu podcast, chiar sub ea, va fi link-ul cu site-ul dvs. Deci, dacă cineva ascultă că decide că ar putea dori să comande o bretele fără wiggless înapoi, asigurați-vă că veți obține pe site și comenzi. Nu presupuneți doar că câinele dvs. este mic, așa că veți avea nevoie de o dimensiune mică, care este super importantă.

Lisa: Exact, da. Mulțumesc.

Intervievator: Mare. Deci, asta e tot ce am avut pentru tine. Există ceva ce nu am vorbit despre că doriți să recunoașteți?

Lisa: Cred că este frumos să știți că toate bretele sunt făcute în SUA și sunt în districtul de îmbrăcăminte din Los Angeles. Mă simt mândru de asta.

Samantha: Absolut.

Lisa: Bretele sunt realizate dintr-o plasă de poliester cu două straturi. Există o gardă de oțel semănat în ea. O mulțime de Velcro. Nu recomandăm spălarea mașinii, sunt o spălare de mână. Dar brațele în sine și # 8212; Am avut clienți care # 8230; Bretele durează o viață pentru câinii lor. Uzura și lacrima sunt importante și astfel îngrijirea pe care o dați Brace și # 8212; Pentru ao curăța, pentru a alege părul din când în când și # 8212; poate dura o viață. Așa că este un lucru frumos de știut.

În pauza noastră de preț avem cea mai mică dimensiune. Intervalele noastre de preț sunt de la 71.45, la cel mai mare este de 153.95. Cred că dacă un câine a trebuit să aibă o intervenție chirurgicală, ar fi peste 10.000 de dolari în unele zone. Deci, valoarea pe care o dă bretele, pacea minții că bretele dă și funcția de brățară este destul de neprețuită, în ceea ce privește ajutând la prevenirea unei intervenții chirurgicale. Am avut ca clienții să spună că bretele au funcționat atât de bine încât câinii lor înapoi se îndreptau și nu mai au nevoie de intervenție chirurgicală. Asta e neprețuit.

Samantha: Absolut și doar pacea minții Dacă aveți un câine care poate avea o intervenție chirurgicală și se recuperează. Știți că doriți acea pace pe termen lung a minții că nu va trebui să vă ocupați de orice probleme de spate pe termen lung din nou. Absolut este neprețuit.

Lisa: Da. da.

Samantha: Grozav. Excelent.

Din nou, vreau doar să vă mulțumesc că ați făcut podcast-ul și veniți. Cred că acesta este un subiect pe care o mulțime de părinți de companie nu sunt educați pentru că, cum am spus la început, tocmai nu vă gândiți la asta până când este problema dvs. de a face față. Și apoi la acel moment vă faceți un fel de a găsi informații. Așa că cred că este important ca oamenii să fie educați acum despre asta, mai ales dacă au una din acele rase în care problemele din spate sunt o problemă mai comună. Dar se poate întâmpla cu orice câine și rasă, orice dimensiune.

Așa că apreciez cu adevărat că vii și doar vorbind cu noi ceva despre problemele de spate la câini și, bineînțeles, bretele de spate wiggle ca un instrument excelent pentru a ajuta animalele de companie care suferă de probleme de spate.

Lisa: Ei bine, cu siguranță mă apreciez că mă afli și iau cuvântul afară. Sunt recompensat când pot ajuta doar un câine. Deci știți că vrem să ajutăm cât mai mulți câini, cunoscând problema la îndemână aici. Există o mulțime de câini acolo care sunt potențial suferiți de probleme de spate și sperăm că putem ajuta într-un fel.

Samantha: Mulțumesc că ați ascultat astăzi băieții. Sper că ai mai mult din acel interviu cu Lisa așa cum am făcut. Așa că păstrați un ceas pe câinele dvs. și căutați aceste semne de probleme din spate. Dacă aveți probleme, ca Lisa menționate, nu doriți să așteptați să vă luați câinele la veterinar, deoarece lucrurile s-ar putea să se înrăutățească foarte repede când vine vorba de probleme, șold și probleme comune. Deci, asigurați-vă că ați programat o întâlnire pentru veterinarul dvs. pentru a verifica lucrurile. Dacă credeți că bretele mai puțin spate ar putea fi pentru dvs., continuați și menționați acest lucru.

Podcast anterior: Top # 23 - Cum de buget și economisiți bani pe câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 24: boala discului intervertebral la câini