Câine prong guler: un dispozitiv dăunător sau un instrument de pregătire pentru câini?

În acest articol, mergem Pentru a atinge unul dintre subiectele mai controversate între proprietarii de câini, formatori și alți experți din industria animalelor de companie - Câine Prong Guler. Un dispozitiv de tortură pentru o mulțime de oameni, Prong Gulere pentru câini nu sunt atât de divizive printre formatorii profesioniști de câini. Profesioniștii calificați vor fi rapizi să sublinieze o mulțime de concepții greșite despre gulerul câinelui.

Coliere de câine, denumite uneori gulere de pinch pentru câini sau coliere de pui pentru câini, sunt un instrument de instruire. Dacă nu știți ce sunt colierele de câini sau nu ați avut niciodată experiență cu unul, ele sunt gulere făcute cu legături de interblocare. Aceste legături fiecare au două vârfuri pe capătul care strânge gâtul câinelui când gulerul este strâns.

Acesta este ceea ce arată un guler de câine:

Câine Prong Guler

Potrivit proponenților de coliere de câini, care se întâmplă adesea să fie formatori profesioniști de câini, în timp ce designul poate suna dureros, când aceste gulere sunt folosite așa cum sunt destinate, câinele va primi doar o strângere ușoară atunci când gulerul este strâns ca o corectivă măsura. Când este folosit în mod corespunzător, nu se pune nici o presiune pe gâtul câinelui.

& # 8220;Nu am văzut niciodată un câine rănit de la utilizarea corectă a unui prong,& # 8221; scrie Steve Walter, antrenor de câini și fondator al Nitrocanină.COM. & # 8220;Cel mult, uneori voi vedea câinii cu piele sensibilă, caz în care am putea folosi sfaturi de cauciuc pe vârf sau am pus un bandanna între guler și gât.& # 8220;

Și mulți alți formatori sunt de acord cu Steve aici și în siguranță, utilizarea corectă a colierelor de vârf pentru câini. Deci, să aruncăm o privire mai atentă la modul corect și uman de a folosi colierele câinelui de câine pentru câinii de antrenament și ceea ce trebuie să știți înainte de a cumpăra unul.

Expert Interviu: Cum de a instrui în siguranță câini cu gulere electronice de șocuri?

Câine Prong Guler
tot ce trebuie să știți înainte de ao cumpăra

Dog Prong Guler - un dispozitiv dăunător sau un instrument de pregătire pentru câini

Sunt inhumane?

Răspunsul scurt la această întrebare este "nr, nu, & # 8221; cu o Caveat adăugată și # 8220; când este utilizat în mod corespunzător.& # 8221; Și dacă aș fi extins un pic mai mult în această chestiune, aș spune că nu mai sunt mai inumane decât multe alte accesorii pentru câini - un guler simplu de câine din piele poate să-ți sufle și să-ți rănească câinele dacă îl folosești incorect și Același lucru este valabil și pentru un guler de câine.

Este posibil ca un guler de câine de vârf să vă rănească animalul de companie? da. Poate un guler Pong să provoace câinele dvs. unele daune fizice grave? da. Este ceea ce câine Prong Gulls sunt concepute pentru a face și este ceea ce fac atunci când sunt montați și utilizați în mod corespunzător? Absolut nu.

Un guler de câine bine făcut și bine echipat este garantat să nu provoace nici o durere câinelui dvs. și să-i provoace doar disconfort mic atunci când el a greșit.

Atunci când un guler de plante canin provoacă durere și rău unui câine, este defecțiunea câinelui Handler și nu gulerul lui. Un guler Prong folosit corect pentru câini funcționează prin simpla dând semnalele dvs. de companie moale, dar vizibile despre ce să facă și ce nu. Dacă vă antrenați câinele în mod corespunzător, acesta va fi chiar fericit ori de câte ori se vede gulerul Prong și-a venit drumul.

Există o mulțime de alte dispozitive de antrenament canin, consumabile și instrumente care au mult mai puțin înseamnă designul de căutare, dar pot dăuna mai mult câine sau pot provoca mai mult câine disconfort. Câine muzele poate face parte din acest argument, dar oamenii continuă să le folosească, precum și multe alte tipuri de gulere, cum ar fi gulerele de cap pentru câini.

& # 8220;Colierele de cap sunt cele mai grave tipuri de coliere de antrenament pe care le-am văzut vreodată,& # 8221; scrie Jeff Gellman, antrenor și fondator de câini Solidk9training.COM. & # 8220;Lesaia este atașată la maxilar, care este o zonă foarte sensibilă, iar o tragere puternică garantează practic o vătămare cervicală.& # 8221;

Revenind la Prong Gulls, când un antrenor profesionist de câini folosește un guler de câine în moduri potrivite, este perfect pentru diverse diferite Tipuri de metode de instruire a câinilor, inclusiv:

  • Instruirea împotriva leșiei
  • Instruirea cu ascultare
  • Instruirea împotriva lătratului la și urmărind alte animale
  • Instruirea câinilor surzi
  • Formarea câinilor adulți care au dezvoltat obiceiuri nesănătoase din cauza unei educații proaste

Acum, pe celălalt spectru, există profesioniști care se opun cu strictețe oricăror tipuri de instrumente de instruire a câinilor care pot părea să facă rău unui câine. De exemplu, în acest articol privind Vetstreet.COM, medic veterinar Dr. Patty Khuly, vmd, stabilește Unele dintre argumentele ei bune împotriva utilizării colierelor de pui de câine, pe care vă recomandăm să faceți peruse înainte de a decide.

În timp ce trebuie să fiu de acord cu unele dintre argumentele ei, cel mai mult (dacă nu toți) dintre aceștia pot fi aplicați numai la utilizarea necorespunzătoare a colierelor de câine. Niciunul dintre aceste lucruri menționate nu ar trebui să rezulte din utilizarea corectă a gulerilor de pinch pe câini. Pentru a explica mai bine acest lucru, aici este o mare explicație din Julia Maclachlan de Doberman Rescue Unlimited:

Gulerul Prong este adesea denumit Ajutor "# 8220; Guler: Un câine a fost introdus în mod corespunzător în mâinile unei persoane, de asemenea, pregătite brusc înțelege așteptările asupra lui.& # 8221;

În cele din urmă, va fi de până la dvs. să decideți dacă un guler de câine Pong este un instrument de antrenament uman sau un dispozitiv dăunător. Similar cu Coliere de antrenament de șocuri, acestea vor rămâne întotdeauna un instrument controversat pentru câinii de formare. Dar înainte de a vă sprijini spre ambele părți, vă sugerez să citiți argumente și date de pe ambele părți și să luați o decizie rațională cu privire la ceea ce credeți că este cel mai benefic pentru dvs. ca un antrenor, ci pentru sănătatea câinelui dvs.

Câine Prong GulerÎntrucât argumentul de închidere cu privire la gulerele de câine, gulerele de pui și gulerele de vârf sunt inumane sau nu, vreau să menționez că majoritatea profesioniștilor sunt de acord că este un instrument excelent și oameni care nu le-au folosit vor eticheta, de obicei, să le eticheteze ca fiind dăunătoare. Și un singur aspect cu utilizarea de coliere de câini pe care unii formatori profesioniști sunt împărțiți este cât de bine sunt atât de potrivite, aceste coliere sunt pentru câini foarte agresivi atunci când proprietarii iau lucrurile de formare câinilor în propriile lor mâini cu utilizarea profesională Ajutor.

Unii susțin că sunt o potrivire perfectă pentru canini agresivi, în timp ce alții spun că, deși este contra-intuitiv, dar un guler de câine, de fapt, nu este folosit pe câini prea agresivi decât dacă aveți experiență profesională cu formarea câinilor agresivi. Motivul este că astfel de câini agresivi sunt, de obicei, dincolo de ceea ce poate face un guler Pong pentru ei și o vor vedea doar ca o iritare suplimentară, complicând procesul.

În general, este mai bine să lași pregătirea câinilor agresivi profesioniștilor. Dacă cea mai bună abordare este aceea de a face acest lucru cu sau fără coliere de câine, este de până la formatorul de câine pentru a evalua și apoi a discuta acest lucru înainte de a decide cu privire la metodologia de formare.

Dacă simțiți că un guler de câine de pumn poate fi potrivit pentru animalul dvs. de companie, poate doriți să discutați această alegere cu un antrenor profesionist de câini înainte de a folosi de fapt unul din animalul dvs. de companie.

LEGATE DE: Respectați-vă echipamentul de antrenament pentru câini FIDO - Humane

Câine de coliere de câine

Cum funcționează un guler de câine?

Câine de câine coliere lucrează pe un principiu foarte simplu - simulând mușcătura unei mame pe gât. Da, "muscatura" poate suna daunatoare, dar nu este atunci cand o mama o face unui pui, si este ceva ce facti cainii mamei.

Ori de câte ori un pui face ceva, nu ar trebui să facă, mama vine și își mușcă ușor gâtul pentru a semnala problema. Obținerea ușoară și ușor mușcată pe gât este una dintre cele mai vechi și mai instincte instincte la câini. Acesta este ceea ce un guler de câine este conceput pentru a face - spune câinelui că ceea ce este doar făcut nu este corect.

Cu toate acestea, să o facă în mod corespunzător, două lucruri trebuie să fie asigurate mai întâi:

1. Asigurați-vă că gulerul câinelui se potrivește corect

Alegeți un guler de câine cu dimensiunea potrivită pentru canin și apoi plasați-o într-o manieră corectă pe gâtul câinelui. Un guler de vârf nu ar trebui să fie nici prea strâns în jurul gâtului unui câine, pentru că acest lucru va determina disconfortul instant, dar nu ar trebui să fie prea slăbit. Un guler de câine liberă, nu este doar ineficient, dar poate fi, de asemenea, mai dăunător pentru pooch-ul tău.

Leerburg.COM, un site profesionist de formare pentru câini, are a Articol mare despre cum să se potrivească Aceste gulere de vârf pe câinele dvs. și fac acest lucru corect. Asigurați-vă că vă familiarizați cu el.

Linia de jos este că atunci când vârfurile sunt libere și au mai multă libertate în jurul gâtului câinelui tău, ele sunt în afara controlului tău. Gulerul de câine de câine ar trebui să se potrivească perfect pe gât, fiecare fiind frumos și în condiții de siguranță în blana câinelui - fără a se mișca printre blană, dar fără a mușca din carne.

Țineți minte că toate colierele de câine sunt slăbite de ei înșiși cu timpul. De aceea este important să nu le verificați după un timp, ci să le folosiți împreună cu un alt guler. În acest fel, chiar dacă uitați să verificați gulerul de câine și sa slăbit suficient pentru a aluneca peste capul câinelui dvs., încă nu veți pierde controlul asupra animalului dvs. de companie.

2. Utilizați corect gulerul câinelui Pong

Un guler Canine Pong trebuie, de asemenea, utilizat corect. Voi merge mai detaliat mai târziu, dar pentru a pune pur și simplu, pentru a simula în mod corespunzător mușcăturile moi ale mamei, ar trebui să trageți și să acționați ușor gulerul în mod ușor și ușor, de preferință împreună cu comenzi verbale și alte metode de formare a câinilor.

Trăgând violent lesa și gulerul de sufocare, bineînțeles, provoacă vârfurile să muște adânc în gâtul câinelui tău și să facă rău, așa că merge fără a spune - nu face asta. Dacă nu vă simțiți încrezători în mod exact în mod exact și folosiți gulerul de antrenament pe câinele dvs., este cel mai bine să vă consultați mai întâi un antrenor profesionist de câini și, eventual, să luați o clasă pe formarea câinilor, astfel încât să puteți continua pe dvs. după aceea.

Iată un videoclip bun care vă va începe:

Cum să utilizați corect un guler de câine

Acum partea interesantă. Înțelegerea modului de utilizare a unui guler de câine cu FIDO dvs. este foarte important pentru câteva motive. În primul rând, nu vrei să faci ca câinele tău să dureze. După cum sa afirmat anterior, când este folosit incorect, vârfurile pot dăuna câinelui.

Pentru ca formarea să aibă succes, așa cum am menționat mai sus, vârfurile unui guler sunt concepute pentru a simula mușcătura blândă a mamei. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să învățați cât de ușor pentru a trage gulerul; înseamnă că ar trebui să înțelegeți exact ce relație doriți să construiți între dvs. și câinele dvs. în timp ce vă antrenați.

Dacă antrenamentul trebuie să aibă succes, câinele trebuie să înțeleagă că sunteți cifra autorității în timpul procesului de instruire. Tu sunt cele care iau deciziile în acest moment și tu ești cel care poate gestiona orice problemă. Câinele trebuie să aibă încredere că sunteți responsabil, altfel va avea dorința de a acționa în conformitate cu propriul acord.

Dacă, de exemplu, un câine este nerăbdător în jurul altor câini, pentru a pierde această anxietate, trebuie să creadă că sunteți responsabili și, prin urmare, ceilalți câini nu sunt o problemă. La acest scop, trebuie să cuplați utilizarea gulerului de câine cu vârful cu indicii verbale drepte, gesturi de mână și deciziile practice.

În plus, tocmai motivul pentru care colierele câinelui Prong nu sunt o alegere bună pentru un câine agresiv atunci când nu aveți experiență și nu sunteți sigur cum să gestionați aceste situații. Acești câini se simt ca și cum ar fi / ar trebui să fie "alfa" în relația dvs. și să nu răspundeți la "mușcături materne pe gât", indiferent de cât de moi sunt.

LEGATE DE: 10 cele mai bune gulere de antrenament de câine seif pentru câini

Acum, să vorbim despre pașii și lucrurile specifice pe care trebuie să le cunoașteți când antrenamentul cu un guler de câine:

1 Introduceți gulerul Pong

Va trebui să vă introduceți câinele la guler înainte de a începe orice instruire. Acesta este un pas adesea subestimat. O mulțime de proprietari de câini merg doar la câinele lor și au pus noul guler în jurul gâtului. Aceasta este o greșeală, nu atât de mult din cauza vârfurilor de pe guler, la fel de mult ca și faptul că gulerul este nou pentru animalul dvs. de companie.

Doar gândiți-vă la cât de ciudat și neliniștit vă simțiți ori de câte ori ați pus o nouă variație a unui accesoriu altfel familiar - un ceas nou, muguri noi, ochelari noi, pantofi noi etc. Este nou, este nefamiliar și poate fi foarte enervant, mai ales când sunteți un câine și nu aveți nici o idee despre De ce Se întâmplă.

Deci, primul pas este să vă prezentați câinele la gulerul de sufocare în mod corespunzător. Arătați câine că nu este nimic de speriată și nimic de acordat atenție. Luați câinele dvs. într-un loc familiar, poate la locul preferat din parc. În acest fel se va simți sigur și confortabil.

Acum, scoateți tratamentele gustoase! Arată câinele dvs. gulerul (nu o puneți imediat!), așa cum o vede, dă-i un tratament, îl petrec ușor și spune ceva frumos și optimist că câinele va recunoaște. Repetați acest proces de mai multe ori până când sunteți sigur că câinele are sentimente absolut zero rău față de guler și, în schimb, îl asociază cu confortul parcului, degustarea tratațiilor și iubirea completă și necondiționată.

RECOMANDAT: Dog Shock Collar Controversy - Ce spun experții?

2 Puneți pe gulerul Prong

Odată ce sunteți sigur că câinele dvs. vizează gulerul Pong ca noul său nou și necunoscut, dar totuși absolut preferat, este un nou prieten preferat, este timpul să-l puneți. Dacă câinele dvs. nu se simte prea mult despre noul accesoriu, reveniți la pasul unu și păstrați-l - lucrul cu gulerul Prong, oferindu-vă comenzi fizice câinelui dvs., așa că trebuie să vă asigurați că câinele dvs. este gata să accepte comenzi De la acest nou dispozitiv.

Câine Prong GulerAcum, este timpul să nu arătați pur și simplu gulerul de vârf la câinele dvs., ci de fapt. Dacă ați dobândit primul pas, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă. Sigur, câinele poate încerca să scuture gulerul sau zgâria la ea la început, dar atâta timp cât acesta este doar un comportament instinctiv și nu un semn de iritare, ești bine să pleci.

Încercați să luați gulerul și să îl puneți înapoi de mai multe ori. Continuă să-ți dai prietenul tău blană acele gustoase tratează și o mângâie pe cap (da, această primă zi nu poate fi foarte dietetică, dar este doar pentru ziua de azi, așa că este ok). Odată ce atât tu cât și câinele tău sunt confortabil cu procesul, este timpul să se potrivească de fapt gulerul la gâtul câinelui tău.

3 Obțineți potrivirea corectă

Deoarece aceasta este prima dată când puneți gulerul de sufocare, va fi prea slăbit. Ceea ce va trebui să faceți este să luați unele dintre vârfuri. Dacă ați consultat cu un specialist sau ați urmărit câteva dintre numeroasele tutoriale video ca cele pe care le-am arătat, ar trebui să știți cum să faceți asta. Și, dacă cei doi pași anteriori ai procesului s-au făcut destul de bine, câinele dvs. ar trebui să fie, de asemenea, perfect cu ceea ce se întâmplă.

Amintiți-vă, gulerul Pong ar trebui să se potrivească perfect în jurul gâtului câinelui - chiar în spatele urechilor și maxilarului. Nu ar trebui să fie prea strâns, pentru a nu provoca nici un disconfort fizic pentru animalul dvs. de companie, dar ar trebui să fie suficient de strâns ca să nu se deplaseze în jurul valorii - un guler Pong care este prea liber poate provoca atât de multe daune (dacă nu mai mult) ca un Guler prea strâmt, deoarece vârfurile se pot mișca în jur, se blochează unul pe celălalt și se pot ocupa de ceva rău.

Similar: Cum hamuri de câine fără tragere și gulere ajută la tragerea câinilor

4 Când să utilizați colierele câinelui Pong

Acum că câinele știe că gulerul Pong nu este nimic de temut și că vă simțiți confortabil să o faceți cu ușurință, este timpul să vorbim despre cum și când să utilizați de fapt gulerul Pong. Una dintre principalele probleme o mulțime de proprietari de câini noi cu gulere de vârf este că câinele începe să se comporte atunci când gulerul este pornit, dar continuă să devină greșit odată ce gulerul este îndepărtat.

Pentru a rezolva acest lucru, proprietarii de câini continuă să pună pe gulerul de strângere înapoi și să reia imediat antrenamentul. Și aici este greșeala; Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este că câinele asociază antrenamentul cu gulerul. Ori de câte ori câinele primește comenzile fizice prin gulerul Pong, își dă seama că este gulerul Pong care dă comanda.

Câinele este încă bine cu ea, pentru că asociază gulerul cu tratează și alte lucruri bune, dar înțelege, de asemenea, că comportamentul ar trebui făcut numai atunci când gulerul este pornit, care nu este scopul nostru. Ceea ce trebuie să faceți este să dezasociați gulerul Pong cu antrenamentul. Pentru a face acest lucru, pur și simplu puneți gulerul Pong în 20-30 de minute inainte de antrenamentul începe și ia-o în afara de 20-30 de minute după Formarea este completă.

De asemenea, în primele câteva zile, continuați să puneți gulerul în momente diferite în timpul zilei și să faceți antrenamentul comportamental pe care îl aveți în minte la diferite momente. În acest fel, câinele dvs. va fi în continuare bine cu gulerul, deoarece îl va asocia cu tratamentele și dragostea dvs., dar nu o va asocia cu antrenamentul însuși. Fido ar trebui să înceapă în curând să se comporte tot timpul, indiferent dacă gulerul este sau nu.

5 Este timpul să se antreneze

Cum rămâne cu antrenamentul în sine? Nu vă faceți griji, nu am uitat de asta. Există o mulțime de tipuri diferite de formare câinilor care depind de ceea ce vreți să vă antrenați câinele dvs. și să nu faceți.

Fiecare dintre ele merită un articol separat, dar în ceea ce privește gulerul, există un principiu cheie care trebuie întotdeauna urmat:

Dacă doriți ca câinele să aibă încredere în tine și să vă vadă ca un lider bun, trebuie să vă acționați ca un lider bun.

Are acest sunet prea complicat? La urma urmei, suntem învățați că marii lideri sunt o rasă specială de oameni care sunt foarte rare pentru a veni! Ei bine, nu vă faceți griji - fiind un lider la un câine nu este la fel de dificil ca și la o națiune.

Tot ce aveți nevoie pentru a vă asigura că comunicarea dintre dvs. și câine - în special comunicarea prin gulerul Prong - este bine temporală și clară. Nu folosiți gulerul Pong pentru a vă pedepsi pe câinele dvs., utilizați-l pentru a-l spune că nu ar trebui să facă asta.

Câinele dvs. nu ar trebui să se simtă terorizat de gulerul de vârf. El nu ar trebui să se simtă neputincios și complet subordonat fiecărui capriciu. El ar trebui să fie liber să facă tot ce face de obicei, și să obțină doar un avertisment scurt și blând ori de câte ori face ceva nedorit.

Dacă faceți acest lucru corect și cuplați-l cu armarea pozitivă a trataților și mângâierea ori de câte ori câinele face ceea ce ar trebui să facă, fiecare tip de antrenament câine va fi făcut excepțional rapid și ușor. Înainte de a ști, gulerul câinelui Pong nu va mai fi nevoie.

Citiți următorul: Coliere de șoc pentru câini - 5 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra un guler de șoc

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine prong guler: un dispozitiv dăunător sau un instrument de pregătire pentru câini?