12 Argumente pro și contra de garduri pentru câini fără fir [infographic]

Toți proprietarii de câini din oraș în secret invidiez cei din suburbiile sau țara - având o curte, un spațiu de iarbă deschis unde câinele dvs. poate alerga, sări, juca și distracția este un mare beneficiu că nu toți proprietarii de animale de companie se bucură să se bucure. Dar având o curte nu este întotdeauna la fel de ușor cum se poate gândi. Va trebui să-ți antrenezi puii pentru a rămâne în acea curte, altfel el va fi expus la diverse pericole. A Gard de câine fără fir poate face o pregătire de frontieră mai ușoară pentru dvs. și pentru animalele de companie.

Vorbind cu proprietarii de animale de companie și navigarea pe forumuri de câine, este clar cum există o problemă comună printre cei care trăiesc în case cu metri. "Întotdeauna pleacă! Cum mă asigur că câinele meu de fapt Stamuri În interiorul curții, în timp ce sunt plecat?!"Acest lucru este valabil mai ales pentru cei cu rase de artă de evacuare care vor face tot ce pot să-ți părăsească curtea și să-și caute libertatea.

Reținerea corectă este esențială pentru siguranța animalelor de companie și există câteva opțiuni cum ar fi gardurile fizice, mizele de câine și câțiva alții. Un gard de câine fără fir poate fi una dintre cele mai populare opțiuni pe care le avem astăzi și oferă o serie de beneficii, dar nu este, de asemenea, fără dezavantaje. Deci, aici este ceea ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra unul:

12 pro și contra de gard de câine fără fir [infographic]

Ca și acest infografic? Imprastie vestea! Distribuiți-l pe site-ul dvs .:

Vă rugăm să includeți atribuirea cu acest grafic.

12

Gard de câine fără fir
12 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de ao cumpăra

Păstrarea câinilor conținute

Cele mai multe rase de câine pot fi, în general, mai puțin atletice decât majoritatea pisicilor, dar o mulțime de proprietari de animale de companie - inclusiv persoanele care și-au deținut câinele de ani de zile - sunt adesea surprinși să descopere limita adevărată a prowessului atletic al animalului lor. O mulțime de rase de câini pot săriți și urcați gardurile, pereți și copaci care par imposibil de noi.

Dacă primul dvs. gând este că acestea sunt doar extremele și că nu toți câinii pot face asta, atunci ar fi dreptate. Cu toate acestea, trebuie să vă gândiți dacă sunteți sau nu dispuși să luați această șansă cu ca puștiul tău.

Ești sigur că mediul înconjurător din casa ta este sigur pentru câinele tău? Ești sigur că câinele tău nu se va pierde? Acestea sunt întrebări care vor face ca majoritatea proprietarilor de animale de companie, și folosirea unui gard de câine fără fir poate ușura aceste îngrijorări și vă pot oferi pacea minții.

Gard de câine fără firSimplul fapt al problemei este faptul că gardurile fizice de bază din lemn / piatră / cablu sunt adesea o necesitate pentru curtea unui proprietar de câini, dar ele nu sunt adesea suficiente. Doar dacă doriți să vă întoarceți casa și curtea într-o cetate care poate fi accesată numai prin ușă sau o tampon de elicopter, ar trebui să țineți întotdeauna un ochi pe câinele vostru.

O mulțime de proprietari de animale de companie au înființat camere web în curtea lor, în timp ce sunt departe de a afla ce face câinele lor în timp ce sunt departe. Și, în timp ce majoritatea sunt adesea surprinși de ceea ce văd, problema majoră este că, odată ce fapta este făcută și câinele tău este afară, adesea nu poți face prea mult.

Și ce dacă poate sa Tu faci pentru a opri artistul de evacuare blană de a intra în necazuri? Bine, în afară de cei destul de mult Monitorul activității GPS Puteți atașa la gulerul său în cazul în care scapă, următorul pas logic este să ia în considerare un gard wireless.

Alegerile noastre: Top 10 cele mai bune garduri de câine invizibile pentru izolarea câinilor

Ce este un gard de câine fără fir?

Ei bine, cu siguranță nu este doar opusul unui gard cu fir, care este dat. De fapt, un gard wireless nu este într-adevăr un gard, acționează doar ca unul. Un gard wireless este un dispozitiv radio pe care îl conectați pur și simplu la o priză în casa dvs. De acolo emite un semnal radio simplu într-o rază din jurul ei și în jurul casei.

Gama acelei raze depinde de dispozitiv, precum și de modul în care îl configurați. În general, poate varia de la 10 metri la 150 de picioare. La maxim, un gard wireless poate acoperi mai multe acri!

Acest semnal radio poate fi detectat de un dispozitiv care este pus în gulerul câinelui sau, mai degrabă, în noul guler al câinelui pe care îl obțineți când achiziționați un sistem de gard de câine fără fir. Și ori de câte ori câinele dvs. se apropie de perimetrul circular format din emisiile radio, gulerul dă un sunet AVERTISMENT care vizează oprirea Fido în traseele sale.

În cazul în care câinele dvs. ignoră sunetul (care nu este puțin probabil, mai ales dacă nu este instruit) după mai multe picioare, gulerul emite o stimulare electrică ușoară, care de obicei este menționată ca o corecție statică.& # 8221; Nu este nimic dureroasă sau dureroasă, suficientă de o stimulare pentru a vă surprinde câinele și a opri-l în pistele sale.

Un gard de câine fără fir este destul de similar în scopul unui guler de șoc de antrenament standard.

Gard de câine fără firDe la ei înșiși, corecția și corecția statică nu vor putea să vă protejeze câinele. Dacă un gard wireless este de a lucra pentru câinele dvs., el trebuie să fie instruit să lucreze cu el. Acest lucru este cunoscut ca Formarea limită, și majoritatea sistemelor de gard pentru câini fără fir vin cu instrucțiuni detaliate despre cum să-ți antrenezi animalul de companie pentru a înțelege limitele sale fizice.

Ce include această formare este destul de similară cu un standard Instruirea gulerului de șoc. Veți mergeți cu câinele și veți instrui că sunetul și avertismentele statice trebuie să fie recunoscute și respectate. Urmând sunetul și comenzile șocului este ceva care este recompensat și ignorându-i este rău.

Dacă antrenamentul câinilor nu sunt forte, atunci este posibil să nu fie o idee proastă de a vorbi cu un specialist, dar dacă sunteți destul de competentă cu formarea câinelui dvs., nu ar trebui să aveți prea multe necazuri. Un câine bine pregătit va respecta avertismentele gulerelor sale fără ezitare, indiferent de ispitele care îl așteaptă dincolo de bariera invizibilă a transmițătorului radio al gardului wireless.

În mod ideal, un gard wireless funcționează cel mai bine împreună cu un gard real, fie unul din lemn, piatră sau prin cablu. Acest lucru este, totuși, ideal, dacă curtea este într-adevăr mare - deoarece gardul wireless trebuie să fie configurat cu o rază în interiorul gardului fizic și, din moment ce acesta trebuie să se desfășoare propriul său - gama de avertizare a sunetului și intervalul de sunet a avertismentului de șoc - dacă curtea nu este suficient de mare, riscați să faceți ca spațiul de viață al câinelui să fie prea mic.

MAI MULTE INFORMATII: Programe de sisteme de izolare a câinilor fără fir

Gard de câine fără fir

Limitări și probleme

Sistemele de gard pentru câini fără fir nu sunt perfecte. În timp ce sunt ideale pentru unele case, ei nu vor lucra pentru fiecare proprietar de animale de companie. Iată câteva dintre limitările și problemele care pot determina dacă un gard de câine fără fir este sau nu modalitatea de a conține FIDO:

1. Oferă doar un perimetru circular

Un gard wireless poate fi configurat numai într-un cerc. Deoarece dintr-un punct de vedere strict tehnologic nu puteți instala unde radio să fie emise într-o formare de formă pătrată, spațiul de curte care va fi acoperit de un gard wireless va fi întotdeauna circular.

Dacă acest lucru nu funcționează cu forma proprietății dvs., curtea sau gardul fizic, decât un gard wireless, pur și simplu nu este pentru dvs. În schimb, poate doriți să vă uitați la un gard de câine subteran.

2. Nu este ideal pentru un teren neuniform

Gardurile wireless funcționează cel mai bine numai pe terenuri destul de chiar chiar și pe terenuri. Dacă proprietatea sau curtea dvs. are prea multe pante și umflături, este posibil ca emisia radio să nu fie ideală. Și, atunci când este cazul, ați putea folosi și un gard de lemn cu găuri reale în ea. Deoarece șantierele și proprietățile apropiate perfect, nu sunt întotdeauna disponibile, un gard de câine fără fir poate să nu fie cea mai bună alegere aici.

Dacă nu sunteți sigur dacă terenul curții dvs. este potrivit pentru un gard wireless, cel mai bine este să vă consultați producătorul. Întrebați-le pentru o opinie detaliată și echitabilă cu privire la curtea dvs. și să le furnizați toate informațiile pe care le pot folosi pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi posibile. Sigur, este în interesul fiecărui producător de a face pur și simplu o vânzare, dar nu doresc, de asemenea, clienți nesatisfăcuți.

3. Elementele mari pot interfera

Obstacole mari, cum ar fi copacii, garajele sau alte obiecte mari interfereze, de asemenea, cu tranziția radio. Aceasta, de obicei, nu înseamnă că curtea dvs. ar trebui să fie complet lipsită de elemente, dar trebuie să vă asigurați cu atenție faptul că emisiile radio atinge cu succes perimetrul proprietății dvs. fără sughițuri.

4. Este curtea dvs. suficient de mare?

Așa cum am menționat mai sus, gardurile wireless pentru câini lucrează minuni cu cele fizice. Cu toate acestea, ei lucrează numai când curtea este suficient de mare. În caz contrar, gardul wireless va limita prea mult terenul de joacă al câinelui / spațiul de locuit și va face inutilizabil.

5. Ei nu lucrează în fiecare climă

Ca toate valurile radio, emisiile radio ale gardului wireless sunt influențate de condițiile atmosferice. La fel ca și semnalele dvs. de Wi-Fi sau radio, nu sunt întotdeauna la 100%, așa va fi cazul cu gardul dvs. wireless. Asigurați-vă că clima unde locuiți este potrivită pentru un gard wireless, precum și că, chiar și atunci când semnalul radio devine mai slab și perimetrul devine mai mic, câinele dvs. va fi în regulă.

6. Ele permit altora animale să intre în curtea ta

Gardurile wireless funcționează numai pentru câinele dvs. sau cu alte cuvinte - numai pentru oricine poartă gulerul gardului wireless. Acest lucru, cu alte cuvinte, înseamnă că, în timp ce câinele dvs. nu va părăsi proprietatea, alte animale, inclusiv câini vagabonzi sau faunei sălbatice, vor fi perfect liberi să intre.

Acest lucru este deosebit de periculos atunci când locuiți într-o zonă care are o mulțime de sălbăticie - COYOTES, de exemplu, sunt cunoscute pentru a ataca câinii domestici mici destul de des. Asigurați-vă că nu numai terenul și vremea, dar fauna din jurul casei dvs. este, de asemenea, potrivită pentru un gard wireless.

7. Trebuie să faceți munca

Nu în ultimul rând, gardurile de câine fără fir vă cer să vă antrenați câinele. Un câine neinstruit va fi ușor neplăcut de un gard wireless și după aceea, după aceea, să urmărească veverițele, păsările și mașinile fără griji în timpul cartierului dvs.

Dacă nu sunteți încrezător în abilitățile dvs. de a vă instrui în mod corespunzător câinele pentru a asculta gardul wireless, atunci ar trebui să obțineți un profesionist pentru a vă ajuta. De asemenea, puteți căuta pur și simplu un alt mod de a vă conține câinele.

Ghid video: Cum să antrenezi un câine să rămână în curte

Beneficiile unui gard de câine fără fir

Acum, cei sunt destul de negativi, nu-i așa? Nu-l luați în mod greșit. Da, gardurile de câine fără fir nu sunt potrivite pentru fiecare casă și pentru fiecare câine. Cu toate acestea, când lucrează, ei lucrează frumos.

Cheia întregii situații este de a analiza cu atenție toate argumentele pro și contra situației, proprietății și animalelor de companie. Veți putea determina dacă doriți sau nu să obțineți un gard wireless sau să alegeți o altă metodă pentru Țineți curtea.

Și, pentru a ușura în continuare această analiză, aici sunt unele dintre pozitive necontestate de garduri fără fir:

1. Sunt ușor de configurat și de utilizat

Nicio altă metodă de gardizare a proprietății nu este la fel de ușor de configurat ca un gard wireless. Atâta timp cât terenul este potrivit, tot ce trebuie să faceți este să conectați emițătorul radio din casa dvs., să vă configurați gama și asta este.

Da, trebuie să-ți antrenezi câinele pentru a răspunde la guler. Dar, instruirea animalului dvs. de companie este ceva pe care cei mai responsabili proprietari de câini fac oricum, așa că nu ar trebui să fie prea mult de deranj.

2. Instalarea este gratuită

Întreaga instalare nu este rapidă, dar este, de asemenea, extrem de ieftină - sau gratuită, excluzând prețul dispozitivului în sine. Suntem toți pe un buget, dreapta? Un gard de câine fără fir va fi mult mai accesibil decât orice tip de gard fizic.

Nu aveți nevoie să săpați găuri pentru un gard din lemn sau un subteran, nu aveți nevoie să o ridicați până la 12 sau 15 picioare, nu aveți nevoie să o mențineți - este doar acolo, ca o invizibilă, magică câmp care vă protejează câinele din propriile instincte.

3. Un gard de câine fără fir este invizibil

Acest lucru nu este cu siguranță un beneficiu mic - cu o mulțime de câini, în special artiști de experți pricepuți cum ar fi terrieri sau tauri de pit, chiar și un gard cu fir de 12 metri poate fi ineficient. Pentru a opri un astfel de atlet cu un gard fizic uneori înseamnă să vă întoarceți curtea într-o fortăreață impenetrabilă și ca rezultat - tăierea întregii vizualizări în lumea exterioară. Nu cu un gard wireless - își va face treaba perfect, în timp ce te uiți fericit la orice minciună dincolo de curtea ta.

4. Un gard de câine fără fir este portabil

Ceva ce mulți oameni uită adesea să ia în considerare este că gardul wireless este, de asemenea portabil! Gândiți-vă la o a doua - vara următoare, partenerul dvs. decide că ar trebui să faceți camping. Bineînțeles, luați câinele cu dvs.

Cum vă asigurați că nu are probleme în timp ce faceți camping, totuși? Cu un gard wireless este extrem de ușor - veți lua doar întregul gard cu dvs! Imaginați-vă, aducând un gard de lemn de 3 acri la o călătorie de camping - Acum ar fi o aventură. Cu un gard wireless nu este nici măcar o preocupare.

5. Ele pot fi asociate cu un gard fizic

Dacă curtea sau proprietatea este suficient de mare, combinația unui gard fizic și un gard wireless este o garanție Surefire că câinele dvs. va fi întotdeauna în siguranță în interiorul curții dvs.

Citiți următorul: Câine pierdut - cum să facă față tuturor proprietarilor de câini cel mai rău coșmar

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Gardul de câine fără fir - 12 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a obține unul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Argumente pro și contra de garduri pentru câini fără fir [infographic]