Top 5 cele mai bune clipări pentru câinii de antrenament

Antrenamentul de clocker a devenit destul O metodă populară pentru predarea câinilor. GIST-ul acestei metode de formare este că aveți un mic dispozitiv de plastic care face un zgomot ascuțit atunci când îl apăsați. Oricând câinele dvs. face ceea ce doriți să facă, faceți clic pe dispozitiv și recompensați-l cu un tratament. Dacă intenționați să vă antrenați câinele, veți avea nevoie de Cel mai bun click de câine înainte de a începe.

Dog Clicker Training a fost găsit ca fiind una dintre cele mai eficiente și mai ușor de prietenos metode de predare a câinilor. Clickers sunt, de asemenea, un instrument ieftin de instruire câine care va costa proprietarii de animale de companie mult mai puțin decât să meargă la cursuri profesionale de formare a câinilor. Am găsit cinci dintre cele mai eficiente, accesibile, de înaltă calitate cele mai bune clocker pentru instrumente de instruire:

Câine clocker Preț Calitate Rating
Downtown Buton Big Buton Big Clicker $ A 4.4/5
ATTMU PET Formare Clicker $ B+ 4.5/5
Starrmark Pro Training Clicker $ C 4.1/5
PetSafe Clik-R Trainer $ B- 4.2/5
A & S Petclicker Big Button Clicker Keychain $ A+ 4.5/5

* Faceți clic pe cel mai bun Clicker pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii.

Câinii de formare utilizând metoda de formare a clicker

Cel mai bun clocker de câine pentru instruireMotivul pentru care formarea de clocker sa dovedit a fi atât de eficient este că câinii învață prin asociere. Sunetul clicului nu va însemna nimic pentru câinele dvs. la început, dar odată ce asociază sunetul cu recompensa imediată, el va începe să acorde mai multă atenție clicurilor.

Alimentele acționează ca o armare, dar ce zici de clicker? Ei bine, să o punem cu blândețe, cea mai mare parte a ceea ce spui sunete ca niște gibberish la câinele tău. Dar, sunetul ascuțit al clickerului se remarcă din toate celelalte sunete (PDF) că câinele dvs. poate fi auzit. Deci, clockerul își atrage atenția și alimentele acționează ca armătură.

Să spunem că încercați să învățați Fido la & # 8216; stai."Când se află, apăsați clickerul, care își atrage atenția. Odată ce ai atenția, îl răsplătești cu un tratament. Câinele dvs. începe să se gândească la ceea ce a făcut pentru a provoca clickul # 8216; faceți clic pe."În curând se asociază ședința cu sunetul clicului, pe care știe că va duce la recompensă.

Vedeți cum faceți clic pe câine pentru lucrări de instruire în acțiune:

Care este cel mai bun clocker de câine pentru instruire?
Top 5 cele mai eficiente clicuri pentru instruirea câinilor

1downtown Buton Big Buot Clicker

Downtown Buton Big Buton Big ClickerDowntown Pet Supply`s Butonul Big Button este un set de patru clicuri mari de utilizare a butoanelor mari în culorile roșii, albastre, roz și negru. Marca comercială de furnizare a animalelor de companie din centrul orașului este imprimată pe fiecare piesă cu o bandă pentru încheietura mâinii. Downtown Supply Clickers facilitează formarea animalelor de companie, cum ar fi câinii, pisicile și chiar caii. De asemenea, este disponibil în seturi de 5, 12 și 25.

  • Câine Clicker Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceste clicuri sunt foarte portabile și se vor potrivi perfect în palma mâinii. Banda de mână elastică moale este o adăugare mică pentru a vă menține să renunțați sau să o pierdeți în grosimea de antrenament. Nu toate clicurile vândute au trupe de încheietura mâinii pentru a merge cu ei, deci este cu siguranță un bonus. Nu veți mai căuta clickerul dvs., deoarece o veți avea în jurul încheieturii mâinii ori de câte ori aveți nevoie de Downtown Furnizarea de companie Buton Big Button Clicker.

Cel mai bun click de câineVeți găsi aceste clicuri foarte utile în comunicarea față de animalul dvs., care comportament el sau ea face corect. Acestea emit un clic destul de puternic pe care câinele dvs. îl va asocia în curând cu o recompensă viitoare pentru o performanță bună. Acest clicker a ajutat o mulțime de proprietari de câini care au găsit-o folosind mai mult plină de satisfacții decât orice au folosit înainte. Credem că veți avea succes în mod egal cu acest buton mare clicker și vă recomandăm să vă întâlniți sesiuni de antrenament cu câinele dvs.

Pro:
  • Set de 4 clicuri
  • Clickers sunt echipate cu benzi încheieturii pentru transportul ușor
  • Disponibil și în seturi de 5, 12 și 25
  • BUTARE BIG PENTRU CLICURI ULEI
Contra:
  • Unele recenzii spun că cel mai bun clic pe câine nu este la fel de tare ca și alte modele pe care le-au încercat
  • Cumpărătorii multipli au fost bucuroși că au venit în pachete multiple, deoarece spun că aceste clicuri se sparg cu ușurință

Cel mai bun click de câineCele mai utile revizuiri despre acest Clicker Cel mai bun câine: "Achiziționați aceste lucruri pentru a instrui un nou catelus. Aceasta este prima dată când antrenament clocker și acestea au fost excelente. Le-am lăsat împrăștiate în casă, așa că sunt întotdeauna una în apropiere. Nu am nici o modalitate de a compara, dar ... "

2AtTMU PET Forming Clicker

ATTMU PET Formare Clicker ATTMU Setul include clipări de șapte butoane cu curele de încheietura mâinii în combinații colorate de portocaliu, albastru, verde, negru, roșu, roz și alb pentru o vizibilitate ușoară. Sunt folosite pentru instruirea câinilor, pisicilor, păsărilor și alte animale de companie, învățând noi trucuri și comportamente adecvate și îmbunătățirea comunicării. Clicurile sunt bine făcute și durabile, dar foarte ușoare. Atmu Pet Formare de formare sunt cu siguranță un dispozitiv must-au pentru iubitorii de animale de companie și formatori.

  • Câine Clicker Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceste clicuri sună atât de mult mai liniștite decât clicatorii pe care ați folosi în aer liber. Sunt folosite cel mai bine în interiorul casei sau în mașină sau în orice spațiu închis. Aceste clicuri vor fi o alegere bună pentru dvs. dacă câinele dvs. reacționează negativ la un clic puternic.  ATTMU PET Formare Clicker sunt foarte eficiente în trimiterea semnalelor câinelui dvs. pentru a transmite momentul exact când un comportament dorit a fost executat fără să-l urăască de fiecare dată.

Cel mai bun click de câineCu șapte bucăți într-un set, nu veți fi niciodată fără un clicker când aveți nevoie de unul. În timp ce aveți unul cu dvs., este o idee minunată să lăsați pe ceilalți disponibili în diferite locuri strategice, cum ar fi în interiorul casei, în afara ușii, pe verandă, în mașină sau chiar în punga dvs. ca în plus. S-ar putea chiar să mai aveți unul mai rămas pentru a da unui prieten care pregătește și un animal de companie. Există o bandă de încheietura mâinii prevăzută pentru fiecare clicker și este un lucru grijuliu de adăugat și foarte util, de asemenea.

Pro:
  • Set de 7 clicuri
  • Clickers sunt echipate cu benzi încheieturii pentru transportul ușor
  • Mecanismul de clicker este fabricat din metal pentru o durabilitate suplimentară
Contra:
  • Mult mai silențioasă decât alte opțiuni, astfel încât acest clocker de câine cel mai bun este ideal pentru utilizarea în interior
  • Cumpărătorii multipli au fost bucuroși că au venit în pachete multiple, deoarece spun că aceste clicuri se sparg cu ușurință

Cel mai bun click de câineCele mai utile revizuiri despre acest Clicker Cel mai bun câine: "Ca antrenor profesionist am avut mai multe dintre aceste pauze. Calitate rea. Am primit un e-mail spunând că vor rambursa dacă îmi schimb revizuirea!!!!! Ca profesionist de lucru, nu voi fi șantajat în ... "

3Starmark Pro Formare Clicker

Starrmark Pro Training ClickerStarmark`s Pro forma de antrenament clicker conține trei clicuri construite durabil în combinație de culoare albastră și luminoasă. Ele sunt fabricate din vinil și cauciuc și sunt proiectate pentru o utilizare de lungă durată. Clickerul este rotunjit în formă pentru a se potrivi mai bine între degetul mare și arătătorul. Acest lucru adaugă, de asemenea, la confortul mâinii, în special atunci când clockerul este utilizat pentru perioade lungi de timp. Butonul este ridicat pentru a ușura localizarea și presarea acestuia. Are o gaură de chei pentru atașarea la un șnur sau lanț. Acesta este un clicker la îndemână, dar solid.

  • Câine Clicker Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ați dori ca mijlocul de a comunica câinele dvs. să fie consecvent, astfel încât acest pachet de 3 clicuri ar trebui să facă trucul. Păstrați-le separat în locuri pe care probabil că le-ați petrece timp cu câinele dvs. Acest lucru este important deoarece acest clic este tare. Dacă utilizați brusc unul care este inferior în sunet la Starrmark Pro Training Clicker, care vă pot confunda câinele. Acest lucru ar trebui să funcționeze foarte bine în situații în aer liber, unde ar putea exista o mulțime de distragere.

Kitul include, de asemenea, un ghid de formare pas cu pas pentru utilizarea clicurilor în formarea animalelor de companie. Acest lucru este foarte util, mai ales dacă începeți doar. Chiar și cele vechi ar putea învăța câteva sfaturi din acest ghid și alte ajutoare de formare de pe site-ul Starmark. Foarte puține clicuri vin cu un ghid de antrenament și credem că este o valoare adăugată semnificativă la acest set de clikeri.

Pro:
  • Set de 3 clicuri
  • Din vinil și cauciuc
  • Are o grupă cheie pentru atașarea la un șnur sau lanț
  • Proiectat special cu anatomia mâinii umane în minte
Contra:
  • Câțiva recenzori au fost dezamăgiți de durabilitatea acestor clicuri
  • Nu vine cu o bandă de șnur sau încheietura mâinii

Cel mai bun click de câineCele mai utile revizuiri despre acest Clicker Cel mai bun câine: "Am folosit pentru prima dată acest tip de cliche când folosesc un antrenor profesionist de câini. El a folosit doar acest tip. De când era pro, m-am gândit că trebuie să fie cel mai bun. Eu plantez toate acestea peste tot, așa că pot fi consecvente ... "

4petsafe clik-r trainer

PetSafe Clik-R TrainerPetsafe Instrumentul de instruire Clik-R este mai ergonomic decât alte tipuri de boxy, deoarece are o formă rotunjită și curea robustă cu degetul. Potrivirea securizată a cureaua degetului relaxează mâna, deoarece nu mai este nevoie să țineți pe clicker. Cu acest design inteligent, mâna este mai liberă pentru a vă deplasa și a fi flexibilă și făcând clicul devine mai mult de munca degetului mare. Clickerul este o culoare purpurie și verde și are o gaură pentru un șnur sau tastatură. Acest Petsafe Clicker vine cu instrucțiuni de instruire Clicker.

  • Câine Clicker Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Spre deosebire de alte clicuri care sunt de obicei foarte tare, acest articol emite un clic relativ blând. Ar fi perfect să folosiți dacă aveți un câine care este suprasensibil la sunet. Acest lucru va funcționa bine în interior, în cazul în care este mai liniștită și cu mai puțini stimuli pentru a provoca distrageri. Dacă trăiți cu alți oameni care ar putea fi supărați de zgomote puternice - sunete metalice, mai ales - apoi PetSafe Clik-R Trainer este pentru tine.

Cel mai bun click de câineCând intenționați să utilizați în aer liber, un clocker mai puternic ar fi mai adecvat, deoarece acest lucru tinde să se înecat de sunete auto, voci ale trecătorilor și alte zgomote în aer liber. Câinii iau de obicei timp să prindă cu semnalele pe care le trimiteți printr-un clicker. Instrucțiunile furnizate vor fi o sursă bună de informații de bază despre formarea Clicker. Veți vedea cu siguranță schimbări pozitive în comportamentul câinelui dvs. în cel mai scurt timp.

Pro:
  • Proiectat ergonomic cu o formă rotunjită și curea robustă cu degetul
  • Echipat cu o gaură pentru un șnur sau tastatură
  • Vine cu un ghid introductiv pentru formarea de clicker
Contra:
  • Mai moale decât cele mai multe alte clicuri, astfel încât să nu funcționeze bine în aer liber
  • Unii consumatori furioși spun că butonul a început să rămână după doar câteva utilizări

Cel mai bun click de câineCele mai utile revizuiri despre acest Clicker Cel mai bun câine: "Am folosit acest lucru pentru a-mi antrena pisica (nu mai râde!) timp de aproximativ 2 luni acum. Cum trebuie să fac clic pe 10x mai mult pentru o pisică prințesă, decât o persoană obișnuită ar fi trebuit să facă un câine, sunt încrezător că dau acest lucru ... "

5A & S Creavence Petclicker

A & S Creavence Petclicker Big Button Clicker KeychainCrearea A & S Petclicker cântărește doar peste o uncie și arată destul de mici. Este proiectat ergonomic pentru a fi aproape circular în formă, cu caneluri adânci pentru o aderență mai bună. Este fabricat din material plastic din PVC care o face luminoasă și durabilă. Are un buton mare soft-to-click și emite un sunet distinct. Un set include trei bucăți și fiecare are o brățară și un zăvor. Pentru un set, puteți alege dintre albastru, roșu, alb, galben sau alb sau un amestec de toate acele culori pentru setul de cinci.

  • Câine Clicker Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Sunetul de clic emis de A & S Creare Petclicker este crocantă și moderată tare și este una pe care câinele dvs. nu va recunoaște nici o problemă. Butonul este foarte receptiv chiar și la o presiune ușoară. Este în centru și greu de pierdut, pentru că este separat de o indentare care rulează de-a lungul circumferinței sale. Din cauza acestui design, butonul nu va fi blocat ca majoritatea butoanelor Clicker.

Cel mai bun click de câineDimensiunea mică a clickerului face ușor să pierdeți sau să scadă. Cu bobina încheieturii mâinii, totuși, nu veți pierde sau deteriora acest clichet prin scăderea în mod constant. Bobina de încheietura mâinii se adaptează la încheietura mâinii și are o înclinare pe care o puteți bloca pe orice parte a bobinei pentru a se adapta la o încheietura mâinii mai mici.

Pro:
  • Set de 3 clicuri
  • Fiecare clicker vine cu o bandă de încheietura mâinii cu un zăvor
  • Cântărește doar peste 1 uncie
  • Ergonomic conceput pentru a fi aproape circular în formă, cu caneluri adânci pentru o aderență mai bună
  • Fabricat din material plastic din PVC
Contra:
  • Acest clicker a fost prea mic pentru unii cumpărători care spun că nu era confortabil să dețină
  • Mai moale decât cele mai multe alte clicuri, astfel încât să nu funcționeze bine în aer liber

Cel mai bun click de câineCele mai utile revizuiri despre acest Clicker Cel mai bun câine: "Am adoptat recent un păstor german de 6 luni din adăpost și am dat seama rapid că era complet condusă (ea a fost lăsată afară pentru a se îngriji de ea și a fost greu de hrănită de ea ..."


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune clipări pentru câinii de antrenament