Turmeric pentru câini - beneficii, pericole, administrație & faqs

Turmeric pentru câini - Beneficii, Pericole, Administrare și Întrebări frecvente

Turmeric este un condiment sau o plantă la unii. Poate spori gătitul și poate crea arome delicioase, dar deține, de asemenea, unele beneficii naturale pentru sănătate. Dar ce zici Turmeric pentru câini? Poate beneficia de sănătatea câinelui sau este de fapt un risc pentru puii tăi?

Dacă vă întrebați dacă ar trebui să vă permiteți câine să mănânce turmeric, atunci vom rezuma beneficiile și riscurile onest ale acestei dispoziții. Sănătatea Pup`s este prioritatea dvs. și dorim să vă asigurați că vă simțiți complet încrezători în decizia dvs. de a oferi sau de a preveni suplimentele turimerice pentru câini.

Câinii pot avea turmeric

Oferind câinelui dvs. cu Turmeric în cantități mici este în siguranță. Cu toate acestea, există foarte puține cercetări Pe acest supliment, astfel încât beneficiile și riscurile cercetate sunt încă învățate. Pentru o vreme, se referă la hrănirea câinilor de hrănire din cauza lipsei sale de capacitate de a fi digerată în mod corespunzător de către câini sau așa a fost gândită. Acest mit este extins cu revendicările că acesta poate fi digerat numai în mod corespunzător cu consumul de piper.

Caninegold a cercetat această afirmație și a respins-o în 2020. Prin urmare, acest lucru este vorba de a arăta cât de recentă este cercetarea și modul în care avem încă multe de învățat.

Studiul concluzionează că există dificultăți cu absorbția de turmeric datorită faptului că nu este foarte solubil în apă. Spre deosebire de mulți, au susținut că piperul dvs. de inducere a câinelui nu ajută acest factor. Această concepție greșită a apărut deoarece oamenii au reușit să digeră mai mult turmericul disponibil atunci când consumă piper alături de ea. Cu toate acestea, acest lucru este abia vizibil la animale, cum ar fi câinii. Există și alte ingrediente care vă pot ajuta câinele să digerați turmeric și, prin urmare, permiteți ca câinele să acceseze unele dintre avantajele minunate pe care acest condiment le oferă. Aceasta include aloe vera împreună cu diferite forme de ulei comestibil.

Câinii pot avea turmeric
Turmeric are o mulțime de beneficii pentru sănătate!

Beneficiile de turmeric pentru câini

Câinele dvs. Ingerarea turmericului oferă de fapt o mulțime de beneficii diferite pentru sănătatea câinelui dvs. Am rezumat și am explicat primele cinci de mai jos.

Proprietăți antiinflamatorii

Există multiple studii care prezintă dovezi către Turmeric ajută și modulând sistemul imunitar al câinelui. Influența pozitivă pe care o are asupra sistemului imunitar al câinelui Ajută câinele dvs. să lupte în mod activ la boală. Aceasta include răspunsul corpului natural al câinelui dvs. la inflamație. Prin urmare, inflamația nu va ajunge adesea la un nivel ridicat de severitate sau va vindeca mult mai repede când un câine consumă turmeric.

Citokinele se referă la un grup de proteine ​​care pot provoca inflamații. Un studiu a găsit turmeric pentru a suprima aceste proteine ​​și, prin urmare, preveni inflamația. Proprietățile antiinflamatorii pe care acest condiment dețineau pot fi direcționate spre leziuni interne și externe după ingestie. În plus, inflamația poate fi de la un prejudiciu sau poate fi o durere în mod regulat, cum ar fi artrita.

Acest condiment a fost utilizat alături de medicamentele antiinflamatoare prescrise VET pentru a minimiza durerea și ajutați vindecarea pentru câinele dvs. Remediile pe bază de plante pot oferi forme eficiente și naturale de tratament în situațiile corespunzătoare.

Previne cancerul

Turmericul a fost recent descoperit la a interfera cu cancer creșterea și chiar începe să omoare celulele. In conformitate cu American Cancer Society, ei pretind că "Curcumin interferează cu dezvoltarea cancerului, creșterea și răspândirea. Recent, Curcumin a primit o mare atenție datorită capacității sale de a reduce dimensiunea tumorii și de a ucide celulele canceroase."

Diferitele tipuri de cancer au fost studiate alături de consumul turistic pentru a observa proprietățile benefice pe care le are. Tumorile mamare, cancerul vezicii urinare, tumorile cerebrale și multe altele au încetat să crească sau chiar minimalizate în dimensiune cu utilizarea înfășurării regulate. Cu dovezi la fel de puternice ca aceasta, nu este de mirare că oamenii de știință sunt foarte interesați de avantajele turismului față de prevenirea cancerului.

În plus, deoarece cercetătorii au ajuns la concluzia că turmericul are un beneficiu pozitiv spre prevenirea cancerului. Cu mai multe cercetări și dovezi, este speră că turmericul poate fi utilizat pentru a minimiza și a preveni cazurile de cancer pentru câini în viitor.

Tratează tulburările gastrointestinale

Termenul tulburări gastrointestinale se aplică la o mulțime de probleme de sănătate diferite legate de consumul, digestia și trecerea generală a alimentelor. Ceva de la inflamația intestinală la un pH greșit în stomacul câinelui tău poate duce la o sănătate slabă. Încă o dată, este calitățile antiinflamatorii ale turmericului care ajută la digestia câinelui.

Reducerea inflamației intestinului poate promova bacterii sănătoase și digestie normală. Acest lucru poate preveni mai multe comportamente diferite de îngrijorare, cum ar fi diaree, vărsături, letargie, o reticență de a mânca sau de a bea și chiar agresivitatea din cauza durerii. Dacă observați oricare dintre aceste comportamente, consultați întotdeauna un veterinar. Cu toate acestea, dacă este un stomac deranjat sau inflamație, adesea turmerocer va ajuta la recuperarea lor.

Furnizarea de turmericie poate duce efectiv la comportamente de câini asociate pozitiv. Acestea pot include un apetit sănătos, beau în mod regulat, defecând în mod corespunzător și în mod regulat. Multe probleme gastrointestinale pot fi recunoscute din neregulile scaun sau scheme de scaun. Aceasta poate însemna diaree, constipație, o textură diferită de scaun, culoare sau chiar miros. Promovarea lui Gut Health ajută la deplină câine sistem digestiv, și turmericul poate face asta doar.

Turmeric pentru digestia câinilor
Turmeric SIDA DIGESTION DOING.

Îmbunătățește sănătatea cardiacă

Există două tipuri de colesterol care afectează corpul câinelui tău, Lipoproteină cu densitate redusă (LDL) și lipoproteină de densitate mare (HDL). De obicei cunoscut sub numele de colesterol bun, HDL este necesar, dar nu în cantități mari. LDL totuși, cunoscut sub numele de colesterol rău, este ceea ce poate afecta negativ sănătatea lor cardiacă. Aici vine Turmeric pentru a ajuta la sănătatea cardiacă a câinelui.

Nu numai că acest condiment poate ajuta la scăderea colesterolului LDL al corpului dvs. de pui în general, dar mai ales în inima lor. LDL poate construi blocaje în arterele câinelui tău. Acest lucru se întinde inima lor, deoarece trebuie să lucreze foarte greu pentru a împinge sângele în jurul corpului câinelui tău. Acest lucru mărește riscul câinelui dvs. de cheaguri de sânge, accidente vasculare cerebrale și chiar atacuri de inimă.

Dând câinelui dvs. un mic turmeric în mod regulat, nu numai că poate Coborâți colesterolul rău al câinelui dar, de asemenea, să îmbunătățească sănătatea cardiacă a câinelui în general! De la reducerea șanselor puilor dvs. având atacuri de inimă, cheaguri de sânge și chiar reducând durerea toracică, acest lucru poate fi la fel de eficient ca mulți veterinari prescrise medicamente cardiace. Cu toate acestea, niciodată nu se oprește niciodată medicamentele prescrise, remedii pe bază de plante pot beneficia pur și simplu la procesele benefice.

Relieful de alergie

Ca noi, câinii pot experimenta alergii. Acestea pot avea efecte secundare neplăcute de la strănut la iritatie de piele, care vă poate face ca câinele să fie nefericit. Deși aceste alergii pot fi la fel de comune ca febra fânului sau o rară alergie la mancare. Prin urmare, poate fi dificil să se identifice cauza directă decât dacă utilizați procesul și metoda. În acest timp, utilizarea antihistaminică poate ajuta la ușurarea simptomelor câinelui. La fel se întâmplă așa că turmericul este un antihistaminic natural pentru câini.

Turmeric funcționează ca a decongestant natural precum și elemente antiinflamatorii și, prin urmare, este ideal pentru a vă ajuta ca câinele să se simtă mai confortabil în timpul unei reacții alergice. Chiar dacă câinele dvs. este tratat și elementul a fost eliminat din viața câinelui dvs., oferindu-le un antihistaminic natural, cum ar fi turmeric, îi va ajuta să se simtă mai bine în timpul recuperării.

Oferind doar un pic în mâncarea câinelui tău îi va ajuta să se simtă mai puțin mâncărime, iritat în piele și chiar să împiedice un nas curbat.

Riscuri de turmeric pentru câini

Din păcate, există unele riscuri cu furnizarea câinilor cu turmeric. Trebuie să fii conștient de aceste riscuri înainte de a completa acest condiment în dieta câinelui tău. Prin urmare, citiți cele două probleme principale cu turmeric pe sănătatea câinelui dvs. de mai jos.

Probleme de stomac

Deși turmericul poate ajuta stresul și bolile gastrointestinale, poate provoca, de asemenea, supărat stomacul. Constipație, în general, se simt bolnav și bolnav și dureri de stomac pot fi induse de către câinele dvs. cu turmeric. Dacă câinele dvs. se simte deja bolnav și intenționați să folosiți turmeric în dieta câinelui pentru a-și ajuta stomacul, acest lucru poate face mai rău. De aceea trebuie să fii atât de atent cu această dispoziție.

Unii spun că tulburarea stomacului este adesea cauzată de prea mult turmeric sau prea brusc de o introducere la plante. Prin urmare, pentru a preveni această reacție, asigurați-vă că ați început să oferiți cantități foarte mici în alimentele câinelui dvs., cum ar fi un vârf foarte mic. Faceți acest lucru rar, cum ar fi o dată la două zile, și construiți-o când nu au reacționat negativ la ea. Dacă câinele dvs. a avut deja o reacție negativă la ingredient, scoateți-o din dieta lor. Dacă un veterinar crede că aceasta ar putea fi o reacție alergică, nu o introduceți. Cu toate acestea, dacă nu cred că așa, puteți reintroduce treptat condimentul într-o doză mult mai mică și mult mai rar.

Pietre la rinichi

Mai mult mai mult cu privire la efectul secundar al furnizării câinelui cu turmeric este posibilitatea pietrelor de rinichi. Deși acest lucru este aproape întotdeauna văzut la persoanele care au avut deja pietre la rinichi, există dovezi de susținere a ideii că turmericul îi va ajuta să le producă. Acest lucru se datorează faptului că nivelurile de oxalatul urinar al câinelui sunt ceea ce contribuie la formarea unei pietre de rinichi. Turmeric este cunoscut pentru a crește nivelul de oxalat urinar al câinelui, ducând astfel la acumularea de cristale de la calciu, oxalat sau acid uric.

Cum să includeți turmericul în dieta câinelui tău

Turmericul poate fi dificil de digerat fără produse pe bază de ulei pentru a ajuta. Adăugarea într-un anumit turmeric și un mic ulei comestibil amestecat în mâncarea de câine îi va ajuta să-l ingerați și să nu lase pe lateral. Amestecul de ulei și turmeric ar trebui să devină o pastă cu agitare suficientă. Apoi, acest lucru poate fi amestecat în hrana de câine subtil și aproape fără ca câinele dvs. să observe.

Doar asigurați-vă că nu adăugați pulberea dreaptă la alimentele câinelui dvs., deoarece fără uleiul care este adăugat la acesta sau la alți îmbunătățiri, nu poate fi digerat efectiv. Există, de asemenea, opțiunea de a face Unele tratamente bazate pe turmeric cu o doză mică în fiecare tratament. Puteți urmări cât de mult vă dați zilnic în timp ce vă asigurați că nu au prea mult turmeric sau prea mult într-un singur drum.

Despre turmeric pentru câini - Întrebări frecvente

Mai multe întrebări despre influența sănătății a turmericului pentru câinii dvs. sau cum să o utilizați? Citiți mai multe Mai jos pentru a afla toate răspunsurile de care aveți nevoie.

Cât de mult turmeric este sigur să-mi dai câinele?

Este dificil să se recomande o sumă specifică deoarece depinde de calitățile individuale ale câinelui, cum ar fi rasă, greutate și înălțime. Cu toate acestea, veterinarii au sfătuit proprietarii să dea 15 mg pe kilogram de greutate corporală a câinelui, unele chiar sfătuiesc 20 mg. Încercați să evitați să vă dați câinelui această sumă într-o singură masă pentru a evita un stomac deranjat. În schimb, dați câinelui un pic cu fiecare masă piurească în ea. Asigurați-vă că adăugați turmericul la ulei pentru a ușura digestibilitatea pentru câinele dvs.

Care sunt avantajele turismului pentru câini?

Am rezumat unele dintre cele mai utile beneficii ale utilizării turismului pentru câinii de mai jos:

  • Proprietăți antiinflamatorii
  • Previne cancerul
  • Tratează tulburările gastrointestinale
  • Îmbunătățește sănătatea cardiacă
  • Relieful de alergie

Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele beneficii pe care acest condiment le oferă câinelui dvs. atunci când sunt ingerate. Poate fi, de asemenea, un ucigaș de durere naturală. Acest lucru este utilizat în special pentru câinii care au artrită, deoarece această durere constantă poate scădea și chiar mobilitatea. Ameliorarea durerii naturale împiedică numărul de medicamente pe care trebuie să le pună câinele dvs., dar îi dă în continuare confort și dureri minimizate. Mai mult, există efecte secundare mult mai mici cu ucigașii naturali de durere la om.

Poate turmeric face ca câinii bolnavi?

Dacă un câine este dat prea mult, nu li se dă o introducere blândă sau este dată doza potrivită într-o singură servire poate duce la o boală la câini. Animalul dvs. de companie se poate simți, de asemenea, bolnav dacă sunt alergici la turmeric sau dacă au avut deja pietre la rinichi.

Stomacurile deranjante pot fi cauzate de turmeric atunci când este ingerat necorespunzător. Acesta este motivul pentru care trebuie să fiți atenți la adăugarea de turmeric la mâncarea câinelui. Are multe beneficii, dar ca totul, există riscuri. Dacă sunteți vreodată îngrijorat, asigurați-vă că vă contactați medicul veterinar.

poate turmeric face ca câinii bolnavi
Nu dați câinii dvs. o cantitate excesivă de turmeric.

Pot să-mi dau câinelui tău turmeric uman?

Poți să-ți dai câinele tău turmeric uman, cu toate acestea, Fii precaut de ingredientele din condimente, mai ales dacă este un amestec. Fii precaut de Ingrediente toxice inclusiv ceapă sau usturoi, deoarece acestea pot fi riscuri pentru sănătate și pot duce la probleme grave în câinele dvs. Verificați întotdeauna ingredientele pe un amestec de condimente, deoarece unii pot fi morți. Sunteți întotdeauna mai bine să cumpărați turmericul specific de câine sau turmeric pur.

Deci, acolo aveți, argumentele pro și contra de a folosi turmeric pentru câinele dvs. Acesta deține o mulțime de beneficii diferite, dar ar trebui să fie utilizate după o cercetare adecvată și cu o recomandare a VET pentru câinii vulnerabili.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Turmeric pentru câini - beneficii, pericole, administrație & faqs