Dog scaunul de probă - teste, colecție, textură & faq fecal

Dog Scaun Sample - Teste, Colecție, Textură și Fecal FAQ

Teste de eșantionare a scaunelor pentru câini sunt unul dintre cele mai frecvente teste pentru verificarea sănătății lor. Oricine deține un câine va trebui, de obicei, să dea cel puțin un test scaun pentru veterinarii lor. Ele sunt un test de rutină atunci când câinele dvs. are un stomac deranjat sau simte rău. Ele sunt, de asemenea, capabile să diagnosticheze mulți paraziți că câinele dvs. poate fi contractat.

Am comparat și am explicat diferit Tipuri de testare, Tipuri de scaune și chiar cum să autoevaluați o prelevare a scaunelor de câine. Iată toate răspunsurile pe care ar putea fi nevoie să le înțelegeți fecalele câinelui.

Ce este un eșantion scaun de câine

O probă a scaunului este o mică bucată din fecalele câinelui dvs., curat și în siguranță stocat. Acest lucru este dat veterinarului dvs. pentru testarea biologică pentru a evalua sănătatea câinelui. Există o varietate de teste diferite care pot fi efectuate pe o probă proaspătă pentru a identifica diferite probleme de sănătate pe care le poate experimenta câinele dvs. Acest lucru poate include un test observațional, un test plutitor și un test de frotiu pentru a numi câteva. De asemenea, trebuie să fim conștienți de modul de colectare și stocare a eșantionului în mod corespunzător ca altfel, eșantionul nu poate arăta în mod eficient bolile pe care le are câinele.

Desigur, acest lucru nu este ceva ce vreți să faceți, mirosul este suficient pentru a ne scoate! Cu toate acestea, trebuie să știm cum să o facem rapid și eficient, ca și cum ar fi colectat sau stocat greșit, este posibil să fiți să o faceți din nou.

Fiți pregătiți astfel încât starea scaunului să nu vă împiedice să colectați eșantionul. Soliduirea scaunului, împreună cu mirosul și culoarea, pot fi identificatori că ceva este greșit. Prin urmare, cu atât este mai anormal scaunul câinelui dvs., cu atât este mai probabil ca un eșantion să fie colectat.

Tipuri de teste de eșantionare a scaunelor de câine

VET-ul dvs. poate efectua unul din cele trei teste pe eșantionul scaunului câinelui pentru a verifica diferiți paraziți și bacterii. Aceasta include un test de frotiu, un test de flotare și un test de centrifugare.

Smear

testul de frotiu este cea mai ușoară din cele trei teste pentru a efectua și rezultatele se pot întoarce de obicei în aceeași zi. Aceasta implică înmulțirea unora dintre eșantionul câinelui pe un diapozitiv de sticlă și plasând acest lucru sub microscop. Acolo, veterinarul dvs. va putea vizualiza orice paraziți, viermi sau alți agenți patogeni nocivi în cadrul eșantionului. Acest lucru poate identifica atât agenții patogeni live, cât și dovezile celor care trăiesc în tractul digestiv al câinelui.

Examinarea poate dura ceva timp, deoarece acestea vor trebui să menționeze agenții patogeni prezenți, orice bacterii sănătoase, problemele evidente cu eșantionul, cum ar fi descărcarea liberă și frecvența agentului patogen. Acest lucru va arăta dacă câinele dvs. este ușor sau grav afectat.

Flotare

În timpul acestuia Test, eșantionul scaunului este amestecat cu un lichid specific care determină toate ouăle parazitare pluti. Când un parazit intestinal trăiește în interiorul câinelui tău, ei vor pune ouăle pentru a multiplica și a răspândi la noi gazde prin poo-ul câinelui. Prin urmare, acest test permite detectarea parazitului specific.

Ouăle vor fi adunate și așezate pe un diapozitiv de sticlă pentru a pune sub microscop. Aici, veterinarul dvs. poate identifica tipul de parazitare și poate avea medicamente corecte prescrise pentru câinele dvs.

Centrifugare

In acest Test, Eșantionul scaunului câinelui va fi colectat și plasat într-un tub de sticlă cu un lichid specific. Tubul de testare este apoi plasat în centrifugă. Aceasta este o mașină care deține tuburi de testare și se rotește conținutul, cauzând Separarea materialelor mai grele și a materialelor mai ușoare.

În acest caz, ouăle paraziților vor pluti la suprafață. Restul materiei fecale se va scufunda. Aceste ouă pot fi colectate, amplasate sub un diapozitiv de sticlă și examinate sub un microscop pentru a identifica parazitul de la ouăle.

Centrifuga este a Metodă mai scumpă dar este mai eficace decât metoda de flotare, o anumită revendicare.

Testarea antigenului

Aici eșantionul este analizat pentru proteine ​​neobișnuite care ar putea proveni de la paraziți. Puteți identifica Tipul de proteine prin examinarea microscopului și testarea antigenului în sine. Proteinele care nu se așteaptă să fie în scaun sunt examinate și dacă se întorc pozitive pentru origini patogene, veterinarii vor prescrie tratamentul.

Evaluați o probă de scaun de câine
O mare prezentare infografică Diferite tipuri de probe de scaun de câine și semnificațiile lor! (credite la UltimatetNutrition.COM)

Cum de a colecta un eșantion de scaun de câine

De la colectarea eșantionului la depozitare și oferindu-i medicului veterinar, există modalități de a face lucrurile mai ușoare pentru dvs. și pentru ei.

Proba proaspătă

Pentru a vă oferi veterinarul cu cele mai actuale bacterii sau paraziți, câinele dvs. are, eșantionul ar trebui să fie proaspăt. Aceasta înseamnă că ar trebui să fie din scaunul trecut în ultimul douăzeci și patru de ore și nu mai târziu. Mai mult, veterinarul dvs. va fi mai bine capabil să detecteze severitatea paraziților. Nu vrei ca câinele tău să fie tratat pentru paraziți blânzi atunci când au nevoie de un tratament mai puternic, deoarece parazitul nu va fi tratat. În mod similar, dacă câinele dvs. a fost tratat pentru un caz sever de paraziți sau bacterii, acestea pot fi afectate de efecte secundare severe.

După ce ați rezervat o întâlnire, încercați să colectați un eșantion. Asigurați-vă că acest lucru este după ce câinele dvs. a defecat și nu este o grămadă de poo. Asigurați-vă că scaunul este Nu prea fierbinte Deși, deoarece acest lucru poate aburiza recipientul, poate crea umiditate și modifică consistența eșantionului.

Marime de mostra

Trebuie doar să colectați un eșantion despre mărimea a unei lingurițe, despre un inch cu inch în diametru. Nu există nici un punct în colectarea unei grămezi întregului dvs. Poo ca o cantitate foarte mică trebuie să fie utilizată pentru testare. Prin urmare, va fi doar mai neplăcut pentru tine și pentru veterinarul. Rețineți că nu aveți nevoie să măsurați eșantionul. Doar să judece în mod aproximativ suma astfel încât nu este prea mic, așa că veterinarul nu o poate folosi sau prea mare și inutil pentru a aduce.

Utilizați ceva de la unică folosință pentru a colecta eșantionul, Utilizarea obiectelor reutilizabile nu este foarte curată decât dacă sunt albite. Chiar și atunci, obiectul este apoi contaminat cu înălbitor. Puteți utiliza o lingură din lemn sau plastic pentru a obține proba corectă de scaun sau chiar utilizați recipientul pe care doriți să îl plasați eșantionul. Cu toate acestea, puteți întâmpina dificultăți în a scoate eșantionul în recipient și îl puteți contamina prin împingerea sau scăderea acestuia. Luați o lingură de unică folosință și tăiați-o și scoateți-o în recipient.

Container

În primul rând și cel mai convenabil, după ce VET ați solicitat un eșantion de scaun de câine, întrebați-le dacă oferă recipiente fecale. Acestea sunt de obicei Tuburi mici din plastic cu șuruburi că puteți plasa cu ușurință eșantionul în. Dacă o fac, întrebați la întâlnirea dvs. de VET pentru unul. Acestea sunt în mod normal libere, deoarece acestea sunt returnate, deci nu vă îngrijorați de costurile suplimentare. Adesea, puteți să returnați recipientul cu eșantionul la recepție, sau unele clinici pot avea o cutie Puteți plasa eșantionul și recipientul în atâta timp cât este etichetat cu detaliile dvs. Verificați cu veterinarul dvs. pentru procedura de trimitere.

Dacă veterinarii dvs. nu oferă containere, puteți Utilizați o pungă de câine sau o pungă de plastic. Strângeți porțiunea mică a eșantionului ca și cum ați fi ridicați în mod normal fecalele câinelui. Dublu nod acest lucru, astfel încât nimic nu ar putea cădea. Pur și simplu dați acest lucru recepționerului și ea va detalia care sunt următorii pași de urmat.

Depozitare

Veți dori să vă asigurați că eșantionul este stocat corect, ca bacterii, consistența și o varietate de alte lucruri se pot schimba. Nu doriți ca acest lucru să se întâmple, deoarece va invalida eșantionul sau, la minim, îl face mai dificil pentru veterinarul pentru a examina fecalele câinelui. Cea mai bună modalitate de a stoca probele de scaun de câine după ce ați conținut corespunzător păstrați-l undeva misto. De exemplu, luați în considerare părăsirea eșantionului în afara dacă locuiți într-o zonă rece.

Dacă locuiți undeva fierbinte sau nu aveți o zonă rece pentru a plasa eșantionul, este posibil să fie Luați în considerare dvs frigider. Din motive sanitare, asigurați-vă că recipientul inițial este, de asemenea, într-un recipient sau într-o pungă de plastic sigilată. Atunci acest lucru poate fi păstrat în frigider până când îl duceți la veterinari.

Cum de a evalua scaunul câinelui tău

Vă recomandăm să luați un eșantion de câine către veterinarii dacă aveți vreo preocupare. Cu toate acestea, este posibil să puteți obține o înțelegere brută la domiciliu, chiar și fără ca scaunul testat. Uneori puteți chiar să identificați și să tratați problema, dar numai dacă sunteți instruiți sau experimentați. Tratamentul greșit poate determina câinele dvs. să se simtă Iller.

Coerența scaunelor pentru câini
Graficul vă ajută să definiți consistența scaunului câinelui.

Un articol bun care să se refere la atunci când se uită la eșantionul scaunului câinelui poate fi găsit Aici Dr. Jessica Vogelsang.

Culoare

culoare din eșantionul de scaun al câinelui dvs. nu numai că indică faptul că ceva este în neregulă cu sănătatea câinelui tău. Depinzând de Culoare, intensitatea și luminozitatea, poate adesea indică ceea ce poate fi problema. Diferitele culori pe care le veți vedea includ negru, roșu, galben, gri și verde. Alte culori fecale de câine pot apărea, dar de obicei acest lucru se datorează unei cantități mari de alimente cu acea colorare fiind mâncată. Acestea sunt schimbările de culoare recomandate pentru a fi conștienți de.

  • Negru: negru indică sânge vechi În proba de scaun de câine, care se poate presupune că a provenit de la sistemul digestiv intern pe plan intern. Luați câinele la veterinar imediat.
  • Roșu: Se pot arăta fecale roșii sau dungi roșii sângerare de la Sistem digestiv inferior sau sângerarea de la lacrimi ale anusului. Vizitați în continuare VET, dar acest lucru poate însemna că câinele dvs. necesită doar un nivel mai ridicat de fibre.
  • Galben sau gri: Aceasta arată de obicei câini care au dificultăți de digerare a grăsimilor. Acest lucru provine din probleme cu Vezolabilă, pancreas și ficat, care va necesita o vizită veterinar.
  • Verde: poop verde poate indica fie Problemele biliare sau iarba prea consumată.

Consistența

Idealul consistența din proba de scaune a câinelui ar trebui să fie ca play-doh. Ușor împins tractul digestiv al câinelui, dar poate rămâne intact. Orice consistență mai mică decât acest lucru poate fi un semn al diaree. Dacă scaunul nu este intact, este curbat sau tot scaunul este lichid, aceasta este cu siguranta diaree. Colectarea eșantionului, în acest caz, va fi mai dificilă. Încercați să scoateți o cantitate de 1 inch cu 1 inch în recipientul ales.

Dacă scaunul câinelui dvs. este prea greu, acesta este un semn al constipație. Acest lucru poate însemna că câinele dvs. este defecând mai puțin în mod regulat și poate fi mai dificil să obțineți un eșantion. Când câinele dvs. trece în cele din urmă scaunul, fiți pregătit pentru a fi o consistență mult mai dificilă. Prin urmare, tăierea unei inci de o parte a inch poate fi dificilă. Puteți spune că este mai greu în aparența unor porțiuni mai mici mai mari ale lui Poop.

Conținut

Când vă examinați scaunul câinelui, puteți vedea Obiecte străine interior. Acest lucru poate indica paraziți curenți, o greșeală unică sau poate un obicei prost care necesită instruire. Dacă găsiți viermi în scaunul câinelui dvs., acest lucru va necesita tratament VET. Pe măsură ce câinele dvs. va trebui să primească un curs complet de medicamente. Acest lucru este de a vă asigura că toți viermii sunt morți și nu mai reproduc. Dacă există iarbă prezentă în scaunul câinelui dvs., acest lucru poate arăta un obicei de consum de iarbă. Care poate fi a Măsură combativă de câinele dvs. pentru o altă problemă de sănătate. Unii susțin că poate fi un obicei prost care poate fi prevenit Armare pozitivă și formarea de clocker.

Dacă găsiți obiecte sau roci în fecalele câinelui, acest lucru poate fi pentru că au mestecat o jucărie sau ceva din afară și au ingerat accidental. Caz în care, dacă a fost trecut complet, acesta ar trebui să fie sfârșitul problemelor de sănătate ale câinelui dvs. Ea devine dificilă atunci când acesta este fie un obicei rău, fie câinele dvs. nu a reușit să treacă toate blocările. A VET va trebui să vă ajute dacă există un blocaj încă. Dacă este un obicei prost de mestecare și înghițire a obiectelor străine, acest lucru va avea nevoie de monitorizare și instruire.

Strat

Scaunul câinelui dvs. nu ar trebui să aibă nici un fel de acoperire. Dacă are A mucous Acoperire, acest lucru poate fi un semn al problemelor multiple de sănătate care pot necesita ajutor pentru VET. Cel mai frecvent motiv pentru evacuarea mucusului peste scaunul de câine este din cauza inflamația intestinului. Descărcarea există pentru a ajuta la lubrifierea problemei fecale și poate fi suprapusă în această circumstanță. Alte motive mai serioase includ tumorile. La celălalt capăt al spectrului, poate fi pur și simplu o dietă insuficientă. Cel mai bine este să vă consultați medicul veterinar pentru sfatul lor.

Paraziți pentru câini care au nevoie de un test scaun pentru diagnosticare

Unii dintre cei mai frecvenți paraziți pe care îi puteți diagnostica cu ajutorul unui test de scaun includ Viermii rotunzi, Hookworm, și Viermi:

  • Viermii rotunzi pot fi identificate prin producția lor de ouă. Prin urmare, oricare dintre teste poate fi folosit pentru a identifica o infestație rotunjită. Deoarece viermii rotunzi nu sunt periculoși pentru câinele dvs. și pot fi tratați în una până la trei doze de medicamente, VET dvs. va folosi inițial cea mai puțin costisitoare metodă de testare. Acesta este un test de frotiu sau un test de flotare.
  • Cel mai eficient test de identificare hookworm Ouăle sunt testul de flotare, acesta este cel mai frecvent utilizat atunci când acest parazit este suspectat. Prin urmare, ele nu pot fi identificate într-un test de frotiu. Hookworms sunt un parazit mult mai grav și pot afecta în special câinele dvs. este că sunt foarte tineri sau foarte bătrâni.
  • Viermii de viermi pot fi identificate doar printr-un test de frotiu, cu toate acestea, ouăle sunt atât de mici și rare, este adesea recomandată să efectueze mai multe teste sau să privească alte metode de testare care pot fi mai eficiente. Wheetworms poartă cea mai mare boală din toți acești paraziți și pot provoca efecte negative grave câinelui tău.

Odată identificat, medicul veterinar va putea oferi un tratament curativ pentru a remedia problema cât mai curând posibil.

Beneficiile preibiotice de câine
Dog PREBIOTICs scade bacteriile rele și sporesc bacteriile bune în intestinul câinelui.

Probele de scaun pentru câini - Întrebări frecvente

În cele din urmă, aici sunt cele mai frecvent căutate întrebări frecvente despre proba de scaun de câine cu răspunsuri în profunzime.

Ce poate fi diagnosticat cu un eșantion de scaun de câine?

Principalul lucru care poate fi diagnosticat cu un test de eșantion de scaun de câine este paraziți. Cu toate acestea, există multe diferite Probleme de sănătate și comportamentale care pot fi diagnosticate printr-o Testul scaunului singur!

Probleme digestive pot fi monitorizate prin apariția scaunului, inclusiv culoarea, consistența și eventuala acoperire a mucusului. Puteți identifica materie străină ingerată, cum ar fi umplutura sau iarba de jucării și să fie conștienți de faptul că pot fi necesare cercetări suplimentare de sănătate pentru formarea preventivă. În plus, puteți identifica dacă a dietă nu este potrivit pentru câinele dvs. și trebuie să le dați mai multe tipuri de nutrienți. Spectrul este vast, deci țineți întotdeauna un ochi pe ceea ce trece câinele dvs.

Cât timp pot să-mi păstrez scaunul câinelui înainte de ao lua la veterinar?

Veți dori să păstrați o probă de scaun pentru câini pentru maximum de douăzeci și patru Ores. Acest lucru se datorează faptului că timp de deteriorare și precizia în reflectarea sănătății actuale a câinelui. După douăzeci și patru de ore, scaunul poate începe să se schimbe în consistență sau bacteriile pot începe să prospere pe ea. Poate începe chiar să schimbe culoarea în timp. Aceasta înseamnă că eșantionul nu poate fi analizat corect ca elemente ale acestuia să se fi schimbat.

În mod similar, starea câinelui dvs. s-ar fi putut îmbunătăți sau sa înrăutățit în acest interval de timp, prin urmare, Cu cât este mai actualizat eșantionul scaunului de câine, cu atât mai precis va fi să reflectați un câine Starea actuală de sănătate.

Cât timp va rămâne scaunul câinelui meu bun în frigider?

Timpul maxim în care doriți să păstrați scaunul unui câine în frigider este douăzeci și patru Ores. Frigiderul va păstra bacteriile inițiale, dar nu va împiedica deteriorarea după timp. Acest lucru se datorează faptului că bacteriile care există deja pe scaun și faptul că vor fi încă oxigen, înseamnă că există deteriorare inevitabilă.

În plus, un eșantion nu trebuie administrat veterinarilor în mai târziu de douăzeci și patru de ore, deoarece starea câinelui dvs. poate fi schimbată drastic prin acest punct.

Care este prețul unui test scaun de câine?

Costul mediu pentru un test scaun este între $ 25 și 45 de dolari Pentru un test de frotiu obișnuit. Celelalte tipuri de teste pot fi mai scumpe. În general, centrifuga este cea mai scumpă metodă de testare cu frotiul cel mai ieftin. Cu toate acestea, unii veterici vor avea un preț general stabilit pentru testarea fecală, indiferent de procedură.

Cum pot să iau un eșantion de scaun în veterinarul meu?

Odată ce ați colectat eșantionul inch cu inch și la plasat în recipientul la alegere, contactați veterinarii pentru a le informa. Unii vor lua eșantionul la recepție și sunați-vă înapoi când scanările sunt făcute. Alții pot avea o cutie pe care o puteți plasa eșantionul conținut în Atâta timp cât este etichetate și vă pot contacta cu rezultate.

Unele veterinari pot solicita să rezervați o întâlnire, astfel încât să poată examina inițial problema fecală vizuală pentru a obține o idee brută despre modul în care câinele dvs. a fost afectat și de ce. Acest lucru poate însemna că știu că trebuie să acționeze rapid, de exemplu, dacă scaunul este roșu închis și prezintă sângerări digestive ridicate. Sau nu există prea multe de îngrijorat, cum ar fi vizualul ouălor și pot conduce un frotiu în aceeași zi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog scaunul de probă - teste, colecție, textură & faq fecal