Rețetă: câine de turmină de dovleac tratează pentru artrită

Una dintre cele mai bune modalități de a ajuta un câine care suferă de artrită este prin nutriție adecvată. Este important să se hrănească animalele de companie artritice o dietă care încurajează o greutate sănătoasă și include ingrediente care reduc umflarea și inflamația. Aceste dovleac și turmeric câine tratează pentru artrită sunt făcute cu unele ingrediente superfofice pentru a ajuta câinii care suferă de îmbinări dureroase.

Curcumina, o substanță găsită în curcumă, a fost dovedită pentru a ajuta la reducerea inflamației în canini în studii recente. De asemenea, sa demonstrat că reduce durerea asociată cu Osteoartrita și artrita reumatoida. Este un ingredient comun în Remedii de durere.

De asemenea, dovleacul este ambalat cu beta caroten, vitamina B6 și vitamina C, care sunt toți luptătorii de inflamație. Acestea sunt un câine de ingredient limitat tratează pentru artrită care sunt potrivite pentru aproape fiecare animal de companie. Dacă aveți întrebări despre ce să vă alimentați câinele, asigurați-vă că consultați medicul veterinar.

Dogacul de dogac de câine tratează pentru rețeta de artrită

Dogacul de dogac de câine tratează pentru rețeta de artrită

Ingrediente

  • 1 lb. Veninul de teren
  • 1 cupă de ovăz
  • 1 poate piure de dovleac organic
  • 75-100 mg. de turmeric pentru fiecare 5 lbs. de greutate corporală
  • 2 ouă cu cochilii
  • 1 cană de semințe de inel

Directii

Preîncălziți cuptorul la 250 ° F.

Combinați toate ingredientele într-un castron de amestec de dimensiuni medii. Se amestecă complet până la o formă de aluat moale. Această rețetă ar trebui să producă 45 de tratamente. Fiecare tratat va necesita aproximativ 1 lingura. din aluat.

Dacă doriți să tăiați biscuiți în formă, puteți să vă rotiți aluatul pe o suprafață flourat până când este vorba de aproximativ 1/4 și # 8243; gros. Am luat calea ușoară și am folosit aluatul pentru a umple cutii de mini-muffin. De asemenea, puteți folosi mucegaiuri mici de silicon.

Coaceți tratamentele timp de aproximativ 3 ore. Acestea ar trebui să fie complet uscate înainte de a le elimina din cuptor. Câinele dvs. ar trebui să primească numai unul dintre aceste tratamente pe zi.

Homemade câini tratează nu au conservanți, deci este mai bine să le stocați în frigider într-un recipient etanș. Aceste tratamente ar trebui să păstreze aproximativ 2 săptămâni în acest fel. De asemenea, le puteți îngheța într-un container etanș pentru până la 2 luni.

Citiți următorul: Cereți un veterinar - Ce este cel mai bun hrană pentru caine pentru artrită?

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Rețeta de câine de turmină de dovleac tratează pentru artrită

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: câine de turmină de dovleac tratează pentru artrită