10 Beneficiile de turmeric pentru câini

10 Beneficiile de turmeric la câini

Condimentele și ierburile nu sunt în mod normal o parte din dieta câinilor, dar poate ar trebui să fie. Există câteva afirmații că una dintre aceste condimente obișnuite, turmeric, este de fapt foarte benefică pentru dvs Sănătatea câinelui. De fapt, efectul său ar putea fi chiar mai bun decât cele ale unui medicament scump.

Turmeric este condimentul în mod normal găsit în cremă și curry, dar surprinzător, peste 6.000 de studii au arătat că este mai eficient decât multe medicamente chimice, cum ar fi steroizii, medicamentele antiinflamatorii, chimioterapia, medicamentele de artrită și medicamentele inflamatorii ale bolii inflamatorii.

Întrebarea importantă este dacă va beneficia și prietenul cu patru picioare. Răspunsul este da, că există o listă de motive pentru a include această plantă medicinală în dieta câinelui dvs.

Totul despre turmeric

Ingredientul activ în turmeric este curcumina, care este antiinflamator, antioxidant, antifungic, antibacterian și antiviral. Este, de asemenea, minunat pentru a ajuta rănile să se vindece rapid și proprietatea sa antioxidantă este comparabilă cu cortizonul.

Beneficiile de turmeric

Turmericul poate ajuta la evitarea anumitor cancer, deoarece poate preveni formarea de cancer în toate etapele (inițiere, promovare și progresie). Aceasta va face ca aceste celule periculoase periculoase să se auto-distrugă sau să se sinucidă.

Este, de asemenea, bun pentru combaterea anumitor afecțiuni medicale cum ar fi diabetul, artrita, problemele Alzheimer și gastro-intestinale. De fapt, o cercetare în Texas a numit-o "Cure-cumin" din cauza tonurilor de beneficii medicale.

Aceste avantaje se extind, de asemenea, la prietenul dvs. canin, motiv pentru care adăugarea regulată a acestui condiment este ceva ce proprietarii de câini ar trebui să ia în considerare în serios. Turmeric este una dintre ierburi și mirodenii care nu sunt în mod normal administrate animalelor, dar sunt de fapt benefice pentru aceste animale.

Cum vă ajută pe animalul dvs. de companie?

Există o listă lungă de modul în care turmericul poate fi grozav pentru prietenul tău cu patru picioare, care include următoarele:

Ajutor cu durerea

Proprietățile antiinflamatorii ale lui Turmeric fac ca tratamentul perfect pentru a trata câinii care suferă de articulații rigide, o afecțiune foarte frecventă pe care câinii sunt predispuși la. Acest condiment este o mare terapie naturală cu efect de lungă durată.

În legătură cu o postare: Cele mai bune suplimente comune de câine

Împiedicați cheagurile de sânge

Curcumina este un diluant de sânge, care poate fi foarte util în reducerea coagulării sângelui. În același timp, este esențial să scăpați de colesterolul suplimentar în organism. În timp ce colesterolul mare nu este la fel de periculos pentru caini ca este pentru oameni, poate duce la unele probleme de sanatate cum ar fi conditiile cardiace.

Împiedicați boala intestinală iritabilă

Această plantă stimulează producția de bilă în ficat. Astfel, alimentele sunt digerate mai bine, deoarece grăsimile dietetice sunt defalcate mai bine. Deoarece câinii activi au nevoie de cel puțin 20% grăsimi în dietele lor, adăugând un pic de turmeric la dieta lor va ajuta foarte mult în digerarea alimentelor. Mai mult, câinii care așteaptă cățelușii sau asistența medicală, precum și cei subponderali, vor avea nevoie de mult mai mult grăsime, astfel încât un pic mai mult turmeric este mai bine.

Prevenirea cancerului

Este o credință tot mai mare că turmericul este mare pentru lupta împotriva cancerului. Studiile privind animalele și cercetările cu tuburi de testare au arătat că proprietățile sale antioxidante îl fac perfect ca medicament preventiv împotriva cancerului. În unele cazuri, a fost capabil să oprească vasele de sânge care alimentează aceste celule canceroase. Cu toate acestea, eficacitatea sa în evitarea efectivă a cancerului trebuie să fie încă cercetată.

Împiedică demența

Țările care utilizează o mulțime de turmerici în bucătăria lor raportează niveluri foarte scăzute de demență. Acest lucru se consideră că se datorează curcuminei. Adăugarea de turmeric la dieta câinelui dvs. va contribui la reducerea riscului de demență și alte condiții legate de memorie.

Protejează ficatul

Ficat iubește această plantă din cauza protecției pe care o primește de la turmeric. Spice-ul stimulează ieșirea bilă și ridică solubilitatea.

Păstrează inima sănătoasă

Inima este, de asemenea, protejată de turmeric, în special când câinii sunt supuși chimioterapiei.

Previne cataracta

Turmericul este ridicat în vitaminele C și E, care ajută la menținerea unei vederi bune. Mai mult, anumite condiții de ochi, cum ar fi cataractele vor fi prevenite sau încetinite datorită proprietăților antioxidante și antiinflamatorii ale turmericului.

Tratează epilepsia

Cercetările au arătat că turmericul este capabil să protejeze creierul de convulsii. În timp ce aduce aceleași beneficii, nu are efecte secundare toxice ca medicamente regulate. Aceste beneficii au fost, de asemenea, dovedite în studiile pe animale, deoarece turmericul a ajutat la prevenirea dezvoltării epilepsiei după o agresiune sau acumularea de metale grele în creierul animalului de companie. În cele din urmă, unii compuși sunt, de asemenea, anticonvulsivi, astfel încât creierul să fie împiedicat de modificările chimice periculoase din cauza convulsiilor.

Ameliorează alergii

Curcumina funcționează ca un decongestionant și ca un antihistaminic, astfel încât degranularea celulelor catargului să fie redusă. Este eficient în tratament dacă animalul dvs. suferă de alergii tonice sau acute.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru alergii

Ce să ne uităm la

Turmeric este un condiment foarte puternic care nu trebuie luat rapid. Când încercați să vă hrăniți prea mult câinele prea repede, animalul dvs. de companie ar putea obține greață. Trucul este de a începe încet și de a crește dozajul treptat.

Mai mult, unele Câinii ar putea primi constipație, care este motivul pentru care câinii trebuie să li se administreze o mulțime de apă împreună cu turmericul. Oferindu-i un iaurt mic poate ajuta la echilibrarea florei digestive din stomac.

În legătură cu o postare: Cele mai bune probiotice pentru câini

Turmeric la câini

Cu toate acestea, dacă animalul dvs. de companie este predispus la pietrele de rinichi, turmericul nu este recomandat deoarece conduce la un nivel mai ridicat de oxalat urinar. Unii câini ar putea fi, de asemenea, sensibili la ea și suferă de probleme de stomac. Când se întâmplă acest lucru, este posibil să aveți nevoie să reduceți turmericul sau chiar să-l evitați.

S-ar putea să reacționeze și cu anumite medicamente ca cele pentru indigestie acidă. Prin urmare, este mai bine să evitați împreună reductoarele de turmeric și acid. Alte medicamente care nu trebuie luate împreună cu turmeric includ medicamente diabetice și aspirină.

Turmeric este un condiment care împachetează multe beneficii atât pentru oameni, cât și pentru animale, motiv pentru care mulți ar lua în considerare adăugarea la dietele lor. De fapt, lista efectelor pozitive este atât de lungă încât are sens să o includeți în mesele zilnice.

Dar, la fel ca cu orice medicament din plante sau normale, este încă cel mai bine să fii atent mai ales atunci când îl introduceți la început. Consultați medicul veterinar pentru a fi sigur și vizionați pentru orice reacție adversă.

Surse:

  1. Beneficiile de turmeric pentru câinele dvs, Wag!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Beneficiile de turmeric pentru câini