Revizuire: câinele wink de la gabby tratează și suplimente

Fiecare câine merită un tratament din când în când. Indiferent dacă utilizați tratamente pentru a vă antrena animalul sau doar ca o gustare mică pe tot parcursul zilei, este important să alegeți tratamente care sunt sănătoase, sigure și oferă câteva beneficii nutriționale. De asemenea, puteți utiliza suplimente, cum ar fi cele oferite de GABBY`s Wink, Pentru a adăuga substanțe nutritive suplimentare la dieta Fido.

Multe tratate de câine comercial sunt realizate cu ingrediente artificiale și umpluturi care nu oferă nicio valoare nutritivă pentru animalele de companie. În timp ce ei sunt sigur de a-ți face câinele fericit, acesta este singurul beneficiu pe care îl oferă.

GabbyNu te-ai hrănit mai degrabă să-ți hrănești o gustare care va aduce beneficii sănătății sale generale și bunăstării? Servirea tratează care oferă o sursă de înaltă calitate de proteine, vitamine și minerale, vor face Fido fericit și îi dau corpului nutrienții că are nevoie.

În plus, puteți selecta tratamente formulate pentru a satisface nevoile specifice câinelui. De exemplu, există tratamente și suplimente pe piață care sunt formulate în mod specific pentru a ajuta câinii cu artrită, pielea uscată sau problemele de stres și anxietate.

Această linie a lui Gabby`s Wink câine tratează și suplimente din Wink-urile Gabby sunt concepute pentru a ajuta câinii să obțină substanțele nutritive de care au nevoie. Ele sunt făcute cu ingrediente naturale pentru a ajuta câinii cu șold și probleme comune și ajutor în sănătatea lor generală.

Gabby`s Wink câine tratează și suplimente

Gabby

Krill tratează

După cum sugerează și numele, aceste tratamente conțin ulei natural Krill. Acest ulei ajută la hidratarea pielii și haina și reducerea vărsării. Este, de asemenea, o mare sursă de antioxidanți și acizi grași omega 3.

Krill Oil a fost, de asemenea, dovedit a avea efecte pozitive asupra:

  • Sănătatea cardiovascularăGabby
  • artrită
  • pierdere în greutate
  • funcție imunitară

Gabby Krill tratate sunt aromate de brânză. Așa cum veți vedea în recenzia mea video de mai sus, câinii noștri îi iubesc pe ei! Ele sunt mestecați moi pentru toate dimensiunile câinilor. Textura lor moale îi face, de asemenea, ideale pentru cățeluși, câini de rang înalt și câini cu probleme de sănătate dentară.

Ingrediente: Bran de orez, apă purificată, lecitină, ulei de șofrănel, amidon, aromă de brânză sintetică, glicerină, colorant roșu natural, acid sorbic, vitamina E (acetat tocanal dl-alfa), propionat de calciu, acid ascorbic, concentrat de ulei de krill (nu mai puțin de 80 mg), astaxantin (antioxidant - nu mai puțin de 16 mcg), oxid de zinc (nu mai puțin de 7.5 mg), acid linoleic (nu mai puțin de 700 mg) și pulbere de semințe de inox la sol (nu mai puțin de 450 mg)

Instrucțiunile de dozare pentru primele 4-6 săptămâni sunt: ​​1/2 mestecați pe zi pentru câinii care cântăresc 0-30 de lire sterline, 1 mestecat pe zi pentru câinii care cântăresc 30-60 de lire sterline, 2 mestecați pe zi pentru câini care cântăresc 60-120 de lire sterline. După aceea, puteți alimenta comutatorul la instrucțiunile de dozare la nivel de întreținere, care sunt: ​​1/4 mestecă pe zi pentru câinii care cântăresc 0-30 de lire sterline, 1/2 mestecat pe zi pentru câinii care cântăresc 30-60 de lire sterline, 1 mestecat pe zi pentru câini cântărind 60-120 de lire sterline.

Wink-ul Gabby oferă o garanție de satisfacție de 30 de zile, deci dacă câinele dvs. nu a câștigat acest lucru, puteți obține banii înapoi. Puteți achiziționa un pachet de 60 de tratamente pentru 29 USD.95 pe Amazon.

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun ulei de pește pentru suplimente pentru câini

Gabby

Hippy Hip + comprimate de îngrijire comună

Aceste tablete sunt făcute cu turmeric, care are proprietăți antioxidante, antiinflamatorii, antibacteriene, anti-fungice și de vindecare a rănilor. Turmeric conține, de asemenea, curcumină, care a fost arătat Pentru a preveni și a ajuta la tratarea anumitor tipuri de cancer.

Faceți-vă la numeroasele sale proprietăți de vindecare, turmericul poate ajuta, de asemenea, cu:

  • artrităGabby
  • Diabet
  • boală de ficat
  • Probleme gastrointestinale
  • sănătate mentală

Aceste comprimate sunt aromate de slănină și, după cum veți vedea în revizuirea mea video, câinii noștri au dat o revizuire mixtă cu privire la gustul acestor comprimate. Labradorul nostru va mânca destul de mult și ea a bătut aceste suplimente fără ezitare.

Cu toate acestea, Beagle-ul nostru este mult picker. Uneori le mănâncă și uneori ea nu "t. Se pare că depind de starea de spirit sau, eventual, cât de foame este în momentul în care ofer tabletele.

Din moment ce Wink-ul Gabby oferă o garanție de satisfacție, aveți opțiunea de a încerca aceste pastile și de a primi o rambursare dacă puii dvs. nu le va mânca. De asemenea, ați putea încerca să le ascundeți în mâncare sau să le zdrobiți și să le strinați peste mâncarea câinelui.

Ingrediente: Glucosamină, porcină de condroitină, MSM, acid hialuronic, supermeric de curcumină (curcumină de rădăcină tumerică 95% din rădăcină de turmerică, scorțișoară [ceylon], piperină [95% piper negru], carbonat de calciu, acid stearic, aromă de bacon de arțar, pulbere de ficat de carne de vită, Stearat de magneziu de legume, PEG 8000, drojdie de bere, pulbere de rozmarin și siliciu.

Instrucțiunile de dozare sunt 1/2 comprimat pe zi pentru câinii care cântăresc mai puțin de 10 kilograme, 1 comprimat pe zi pentru câinii care cântăresc 11-30 de lire sterline, 1.5 comprimate pe zi pentru câini care cântăresc 31-65 de lire sterline și 2 comprimate pe zi pentru câini care cântăresc mai mult de 65 de lire sterline. Puteți achiziționa o sticlă de 120 de comprimate pentru 22 USD.45 pe Amazon.

RECOMANDAT: 6 suplimente naturale pentru a calma durerea articulară a câinelui

Gabby

Ascunde n "tratați

Aceste buzunare de pilule de la Wink-urile Gabby sunt, de asemenea, aromate de brânză. Ele sunt moi și maleabile, așa că le transformați în jurul pastilele câinelui. Ele nu sunt la fel de maleabile ca și alte produse similare, dar ei primesc treaba.

Ei nu includ sodiu, porumb, grâu gluten de soia. În timp ce acestea sunt făcute cu ingrediente naturale, ele includ, de asemenea, coloranți artificiali, inclusiv albastru 1, galben 5 și roșu 40.

Ingrediente: Orez, aromă de brânză sintetică, lecitină, glicerină, dextroză, amidon, apă, acid sorbic, gumă de caragenan, propionat de calciu, acetat de tocherel DL-alfa, acid ascorbic, albastru 1, galben 5, roșu 40, ulei de șofrănel, monostearat de glicerol, Hidroxipropilceluloză.

Puteți achiziționa un container care deține 40 de tratamente pentru 19 dolari.95 pe Amazon. Asta este de aproximativ $ 0.50 pe tratament. Dacă câinele dvs. ia mai multe pastile pe zi, acea cheltuială se vor adăuga în timp. Cu toate acestea, comoditatea de a vă hrăni cu ușurință câinele dvs. medicamentul său poate fi în valoare de banii suplimentari pentru dvs.

După cum veți vedea în recenzia mea video în partea de sus a acestui articol, Beagleul nostru este capabil să mestece buzunarul de tratament și să scuipă tableta din interior. Dacă câinele dvs. este un eater pretențios sau este suficient de inteligent pentru a vă imagina trucul, aceste tratamente nu pot funcționa pentru dvs. Cu toate acestea, Wink-urile Gabby oferă garanția de 30 de zile dacă nu funcționează pentru dvs.

Citiți următorul: Cum de a da un medicament pentru câini și vitamine - Sfaturi și sfaturi de acțiune

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: câinele wink de la gabby tratează și suplimente