Câine de tapeworm acasă remedii: 4 opțiuni de siguranță

Câine de tapeworm acasă remedii - 4 opțiuni de siguranță

Viermii sunt paraziți care se găsesc frecvent la câini. În timp ce o infestație ușoară nu este de obicei nimic de îngrijorat, va trebui să scapi de viermi cât mai repede posibil. Dacă încercați să stați departe de tratamentele de prescripție superioară și de prescripție, puteți încerca una dintre acestea Câine de întoarcere acasă.

S-ar putea să vă întrebați Ce zice sunt și cum le-a contractat câinele dvs?

Acestea sunt întrebări minunate și este important să cunoașteți răspunsurile înainte de a putea înțelege opțiunile de tratament disponibile. Viermii sunt una dintre ele cele mai cunoscute Tipuri de viermi la câini. Ele pot crește până la opt centimetri lungime și sunt alcătuite din secțiuni, fiecare despre lungimea unui bob de orez.

Unele dintre secțiunile de tapeworm vor detașa și vor fi trecute prin fecale, ceea ce este atunci când mulți proprietari observă specificații albe care sunt de fapt viermi în câine. De asemenea, puteți observa câinele dvs. și scotajul # 8221; peste podea sau mestecând la capătul său din spate datorită disconfortului cauzat de trecerea segmentelor de vierme. Alte simptome includ vărsături și pierderea în greutate inexplicabilă.

Câine tapeworm acasă remedii - 4 opțiuni de siguranță 2

Viermii sunt extrem de contagioși. Sunt cel mai frecvent ridicate de expunerea unui câine la a Carrier Flea. Oamenii pot contracta boala în același mod, dar nu prin contactul cu animalul infectat în sine.

Câine de bază de bază acasă remedii pot fi eficiente dacă animalul dvs. de companie are un caz ușor de viermi. Dacă infestația nu se clarifică în decurs de 72 de ore de la încercarea unui remediu la domiciliu, ar trebui să faceți o întâlnire cu medicul veterinar. Dacă este lăsată netratată, o infestație de viermi ar putea duce la probleme mult mai grave de sănătate.

Câine de întoarcere acasă

Câine de tapeworm acasă remedii - 4 opțiuni de siguranță 1

1. Semințe de dovleac

Una dintre cele mai sigure și mai ușoare căi de a trata viermii la câini este cu semințe de dovleac. Semințele de dovleac conțin un aminoacid numit Cucurbitin. Cucurbiin Paralizează viermii, astfel încât să poată fi trecut prin tractul digestiv.

Dacă alegeți să utilizați această metodă, asigurați-vă că achiziționați semințe brute, organice de dovleac. Semințe sărate, care sunt cele mai frecvente tipuri găsite la magazinele de bacanie, nu sunt sănătoase pentru animalul dvs. de companie.

Grind semințele și dați 1/4 linguriță. pe 10 kilograme de greutate corporală de 1-2 ori pe zi. Continuați această doză până când paraziții au plecat de la scaun timp de 24 de ore. Acest remediu la domiciliu este sigur pentru cățeluși și câini însărcinați.

2. Oțet de mere

Un sistem de sistem alcalin natural (non-acid) ucide paraziți. Pentru a ajuta la echilibrarea pH-ului sistemului digestiv al câinelui, puteți adăuga oțet de mere la dieta lor. Îmi place să folosesc cele organice, cum ar fi Bragg. Doar adăugați aproximativ 1 / 4-1 linguriță de oțet de cidru de mere la mâncarea câinelui dvs. zilnic, în funcție de dimensiunea sa.

3. Curcumă

Turmeric este un super-cunoscut superfood pentru oameni și câini. De generații, a fost utilizat pentru a stimula sistemul imunitar și pentru proprietățile sale antibacteriene, anti-fungice și antiinflamatorii. Turmeric conține de fapt 4 compuși care s-au dovedit a ajuta să scape de viermi la câini.

Unul dintre acei compuși este curcumina, care poate fi greu pentru ca corpul câine să absoarbă dacă este luat singur. Cea mai bună modalitate de a da turmeric câinelui tău este amestecarea cu un ulei sănătos, cum ar fi ulei de cocos. Dozajul turist recomandat pe zi este:

  • Câini mici - 1/4 linguriță pe zi
  • Câini medii - 1/2 linguriță pe zi
  • Câini mari - 3/4 lingurita pe zi
  • Câini giganți - 1 linguriță pe zi

Vă recomandăm amestecarea turmericului cu o cantitate mică de ulei de nucă de cocos pentru a face o pastă, deoarece turmericul singur nu este foarte gustos. Turmeric este unul dintre remediile mele de la domiciliu pentru câini, deoarece nu numai că scapă de paraziți, dar ajută și la calmarea și vindecarea tractului digestiv iritat odată ce au plecat.

4. Legume rase (în special morcovi)

Totul începe din interior - cu o dietă sănătoasă. Există câteva ingrediente proaspete pe care le puteți adăuga la mesele dvs. de pui pentru a-și face ca tractul digestiv să fie neîntemeiat la viermi.

Unele dintre aceste alimente includ:

  • morcovi
  • HidruSt
  • fenicul
  • papaya
  • dovleac

Legume groase răsăritează pereții stomacului și intestinelor, deoarece sunt digerate. Acest lucru elimină căptușeala mucusului și a oricărui paraziți care trăiesc în ea. Aceste legume sunt perfect sigure pentru câinele dvs. și pot fi hrănite ca o gustare sau amestecată cu mese regulate.

După cum am menționat, aceste remedii la domiciliu nu au fost dovedite clinic pentru a îndepărta viermii de la un sistem de câine. Cu toate acestea, mulți proprietari de animale de companie, am inclus, au avut succes folosind aceste remedii naturale pentru a împiedica câinele lor să contracteze o infestare vierme.

Citiți următorul: 13 modalități bazate pe știință pentru a face față viermilor la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de tapeworm acasă remedii: 4 opțiuni de siguranță