Revizuire: mâncare pentru câini de aur solid, tratate și suplimente (2018)

Alegerea dietei potrivite pentru câinele dvs este ceva care necesită o mulțime de considerație. Pentru a afla alimentele adecvate pentru FIDO, va trebui să consultați un expert. Veterinarul dvs. este un loc minunat pentru a începe, iar un nutriționist canin ar fi chiar mai bun. Mâncare pentru câini de aur solid, Tratamentele și suplimentele pot oferi nutriția corespunzătoare pentru companionul dvs. canin.

Dieta câinelui dvs. va varia în funcție de vârsta, greutatea, rasa, nivelul de activitate și sănătatea generală. Cel mai bun pentru câinele dvs. va satisface nevoile sale nutriționale și se potrivește în bugetul dvs. În timp ce ne-ar plăcea cu toții să cumpere alimente de cea mai bună calitate, nu ne putem permite cu toții. Sfatul meu este de a alege alimentele de cea mai bună calitate pe care le puteți permite.

Mâncare pentru câini de aur solidCând faceți cumpărături pentru o mâncare de calitate care se potrivește cu bugetul dvs. și vă oferă puilor cu toate substanțele nutritive că corpul său are nevoie, ar trebui să căutați:

  • Ingrediente naturale (nimic artificial)
  • Ingrediente de calitate (hormon și antibiotic gratuit, fără OMG-uri, fără materiale de umplutură etc.)
  • realizate într-o țară cu reglementări stricte
  • ingrediente provenite din țări cu reglementări stricte
  • o companie de renume

Va trebui să știți cum să Citiți eticheta a mărcii de mâncare pentru câini pe care ați ales-o. De asemenea, ar trebui să faceți niște cercetări online înainte de a merge la magazin. Luați în considerare recomandările medicului veterinar sau al unui nutriționist canin.

Este mai bine să recunoașteți orice recomandări care vi le-a fost dat de alți proprietari de animale de companie, dar luați-le cu un bob de sare. Toți câinii sunt diferiți. O dietă care funcționează bine pentru un câine nu poate fi o potrivire bună pentru altul, chiar dacă acestea sunt aceeasi varsta si rasa.

Când citiți recenzii ca acesta, păstrați acest sfat în minte. Mâncare pentru câini de aur solid, De exemplu, este fabricat de o companie de renume care utilizează ingrediente de calitate superioară în produsele alimentare pentru animale de companie. În timp ce câinii mei se bucuraau de mâncare și tratează, câinele tău nu poate. De asemenea, acest produs alimentar nu poate fi o opțiune sănătoasă pentru câinele dvs. dacă are anumite condiții de sănătate.

Asigurați-vă că aveți o discuție cu medicul veterinar cu privire la orice schimbări de dietă înainte de a le face. Și, nu uitați că o parte din această decizie este de până la câinele dvs. În timp ce câinii mei au bătut acest mâncare, câinele tău nu poate găsi apetisant.

RECOMANDAT: Mărci de mâncare scumpe de mâncare - sunt în valoare de costul ridicat?

Mâncare pentru câini de aur solidă, tratează și completează revizuirea

Mâncare pentru câini de aur solid, tratamente și suplimente

Mâncare pentru câini de aur solid

Produsele de aur din aur solide sunt realizate cu ingrediente naturale holistice. Acestea oferă o linie extinsă de alimente uscate și conservate, tratamente și suplimente pentru câini și pisici. Compania a fost în afaceri de peste 40 de ani și a avut doar o rechemare înapoi în 2012.

Mâncare pentru câini de aur solidCompania nu utilizează nici o masă de produse din carne, grâu, porumb, soia, zahăr sau conservanți artificiali și arome în alimentele de câine. De asemenea, ei nu folosesc ingrediente din China. În timp ce toate produsele lor sunt făcute în Statele Unite, ele fac sursă ingredientele lor din alte țări.

În fotografia de mai sus, puteți vedea carnea de carne verde de carne de vită conservată pe care am încercat-o cu câinii noștri. niste Conserve de alimente constau din bucăți într-un sos de sos. După cum puteți vedea, acest hrană pentru câini de aur solid este un tip de dietă conservată.

Acest produs alimentar este cereale și gluten liber, în mod natural scăzut în fosfor și caragenan liber. Conține 444 kcal per poate, un minim de 9.5% proteină și 6% grăsime. De asemenea, conține un maxim de 2% fibră o umiditate de 78%.

Ingrediente:Tripei de carne verde, bulion de carne de vită, cartofi, ulei de canola, fosfat tricalcic, sare, guma de cassia, guma de xantan, clorură de potasiu, clorură de colină, proteine ​​de zinc, proteine ​​de fier, suprimmeni de vitamina E, proteine ​​de cupru, proteine ​​de mangan, selenit de sodiu, mononit , Proteine ​​de cobalt, supliment de niacină, pantotenat D-calciu, supliment de vitamina A, supliment de riboflavină, biotină, supliment de vitamină B12, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamina D3, iodură de potasiu, acid folic

Mâncare pentru câini de aur solidDupă cum veți vedea în recenzia mea video în partea de sus a acestei pagini, câinii noștri se bucură cu adevărat de această rețetă. Ei îi îngroapă și, după numeroase mese, nu am observat probleme gastrointestinale cauzate de acest produs.

Atunci când produsele sunt realizate cu ingrediente de calitate superioară, acestea sunt de obicei mult mai scumpe decât produsele fabricate cu ingrediente sărace. Puteți achiziționa această mâncare solidă pentru câini de aur pe Amazon pentru 35 USD pentru (12) 13.Cutii de 2 uncii. Dacă faci matematica, asta este de aproximativ 2 dolari.91 per canal.

Un câine care cântărește 45-60 de lire sterline ar necesita 2.5-3 cutii de alimente pentru câini de aur solid pe zi. Asta este aproape 9 dolari pe zi pentru a hrăni un câine de dimensiuni medii! Bineînțeles, acest produs alimentar nu se va încadra în bugetul fiecărui câine, dar ați putea să o utilizați întotdeauna ca un topper de mâncare pentru a atrage câini pretențioși să mănânce sau să vă ofere puilor câteva beneficii suplimentare pentru sănătate.

LEGATE DE: Îngrijirea câinilor holistică - Ghidul final bazat pe dovezi

Mâncare pentru câini de aur solid, tratamente și suplimente

Dogul de aur solid tratează

Am încercat, de asemenea, câteva arome de câine de aur solid tratate. Aceste tratamente sunt făcute cu Ingrediente super-negru. De fapt, aurul solid utilizează mai mult de 20 de superfood-uri diferite în rețetele lor. În funcție de rețeta pe care o achiziționați, câinele dvs. ar putea primi beneficii de sănătate de la alimentele ambalate cu nutrienți cum ar fi:

  • dovleac
  • Cranberries
  • apa cress
  • ulei de migdale
  • sfeclă
  • afine

Și multe altele. Puteți vedea că aceste tratamente sunt destul de mari. Ele sunt la fel de mari în jurul valorii de o monedă de jumătate de dolar și aproape o jumătate de centimetru grosime. Această dimensiune nu este potrivită pentru rasele mici, dar tratamentele sunt umede și foarte ușor de rupt în bucăți mai mici.

Mâncare pentru câini de aur solidChewy, textura moale este ideală pentru câinii cu probleme dentare sau dinții lipsă. Ingredientele în tratamentele cu aromă de carne de vită sunt: ​​carne de vită, mazăre uscată, linte uscate, glicerină vegetală, năut uscate, inox, ulei de floarea-soarelui (conservat cu tocoferoli amestecați), mango, dovleac, acid citric, oțet, gumă xantan, tocoferolizați (naturale) Conservant), turmeric, kelp și patrunjel.

Ingredientele din tratarea cu aromă de pui includ: pui, mazăre uscată, linte uscate, glicerină vegetală, năut uscate, inox, nucă de cocos, ulei de floarea-soarelui (conservat cu tocoferol mixt), acid citric, oțet, gumă xantan, vanilie, tocoferolizați (naturale Conservant), dovleac, kelp și patrunjel.

Ca și alimentele cu câine de aur solid, aceste tratamente sunt mai scumpe decât câinele tratate cu ingrediente de calitate mai slabe. Puteți achiziționa un sac de 2 uncii de tratamente pentru aproximativ 4 dolari pe Amazon. De asemenea, puteți obține un pachet de fabrică de 3 arome pentru $ 21.95.

MAI MULT: Top 9 cel mai bun câine sănătos tratează

Mâncare pentru câini de aur solid, tratamente și suplimente

Supliment de marsii din aur solide

În cele din urmă, am testat suplimentele de câine de la marsii Aur solid. Puteți obține aceste suplimente în chews sau formă de pulbere. Așa cum veți vedea în revista mea video, pulberea este ușor de stropit pe mesele zilnice ale câinelui dvs. și nu-mi deranjează deloc câinii. Își mănâncă mâncarea la fel ca ei fără supliment.

Suplimentele de marsii sunt concepute pentru a promova sănătatea pielii și a acoperirii, sănătatea digestivă și pentru a vă susține sistemul imunitar al câinelui. Ele sunt formulate cu enzime de alge marine, semințe și digestive.

Mâncare pentru câini de aur solidIngredientele din chews sunt: ​​masă uscată, drojdie uscată, glicerină, cartof uscat, semințe de in, lecitină, ulei de canola, aromă naturală, apă, lactoză, uscat Aspergillus oryzae produs, trichoderma reesei solubile de fermentație, uscat Rhizopus Fermentation Product.

Ingredientele din suplimentul de pulbere sunt: ​​masă de alge marine uscată, semințe de in, uscate, aspergillus oryzae produs de fermentație, trichoderma reesei solubile de fermentație, rizopus uscat oryzae produs de fermentație, ananas uscat, coajă de lămâie uscată, lactoză.

Chews sunt formulate numai pentru câini, dar pulberea poate fi utilizată pentru câini sau pisici.

Am spus același lucru despre alimentele și tratamentele de câine de aur solide, iar aceste suplimente nu sunt diferențe - ele nu sunt ieftine. Puteți achiziționa un container cu 120 de suplimente pe Amazon pentru $ 23.99. După cum puteți vedea din liniile directoare de servire de mai sus, aceasta ar fi o aprovizionare de 2 luni pentru un câine care cântărește 26-50 de lire sterline. Dacă aveți un câine mare care cântărește mai mult de 75 de lire sterline, aceasta ar fi doar o ofertă de 1 lună.

Pulberea este mai rentabilă. Puteți achiziționa un recipient de 1 lire pentru 24 de dolari.99 pe Amazon. Un câine mare de rasă care cântărește mai mult de 75 de lire sterline trebuie doar să mănânce 2 lingurițe ale acestei pulberi pe zi pentru a profita de beneficiile.

Citiți următorul: 7 VET Suplimente recomandate pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: mâncare pentru câini de aur solid, tratate și suplimente (2018)