Ce țări mănâncă câini și de ce?

Poate fi profund sindhdening pentru orice iubitul de câine să creadă că există țări din întreaga lume în care agricultura, furtul și câinii de sacrificare brutal pentru a le mânca este obișnuită, chiar și în 2019. În prezent, există 17 țări cunoscute în care câinii sunt mâncați în mod regulat.

În unele țări - cum ar fi China, Vietnam și Coreea de Nord, unde milioane de câini sunt consumați de oameni în fiecare an - acest lucru este mult mai comun decât oriunde altundeva. Mai jos, vom lista 17 țări cunoscute (alfabetic) care consumă în mod regulat carne de câine și de ce sau pentru ce scopuri de câine este consumată acolo. Legături despre modul în care vă puteți ajuta să opriți tranzacționarea și consumul de carne de câine sunt furnizate.

De asemenea, citiți: Activitatea de contrabandă câine și cum funcționează

1. Camerun

Nu există prea multe despre motivele și practicile câinilor care mănâncă în Camerun, dar anumite triburi și grupuri native mănâncă carne de câine, foarte des pentru ritualuri tradiționale specifice, alteori crezând că carnea de câine - numită 404 în această țară africană - este foarte sănătoasă și în mod deosebit ajută la libido. Următorul vas ciudat pe listă există pielea de vacă.

2. China

Puppy vizionează acest lucru umplut într-o cușcă cu fir
Puppy vizionează acest lucru umplut într-o cușcă cu fir. Reggie Lee / Shutterstock.COM

Această țară asiatică este cel mai mare consumator de carne de câine din întreaga lume, cu 10-20 de milioane de câini fiind ucise și mâncate în fiecare an. Consumul de carne de câine în China este legal și nu există nicio orientărie și nici reglementări pentru sacrificarea, fabricarea și consumul de câini.

Mulți sau majoritatea câinilor care sunt uciși și mâncați acolo nu au primit niciodată vaccinări; Mulți au trăit în condiții extrem de sărace, determinând acești câini să aibă o mare varietate de boli care să facă oamenii care îi consumă bolnavi. Carne de câine are chiar au provocat focare (PDF) a infecției cu trichinella canină printre chinezi.

Carnea de câine a fost consumată de cetățeni chinezi de mii de ani și se crede că are proprietăți medicinale. În culturile chineze, în special în nordul Chinei, se crede că carnea de câine promovează căldura în organism atunci când este consumată. Dog Carne este, prin urmare, deosebit de popular pentru a mânca în lunile de iarnă.

În sudul Chinei, carnea de câine este adesea disponibilă și servită în mod deschis de restaurante, unde există fermele de câine în acest scop și câinii sunt crescuți și adesea păstrați în condiții rele, nesanitare. Au fost, de asemenea, multe cazuri de câini care sunt furate animale de companie familiale și au servit ca mese în restaurante din China.

Protestatarii Festivalului câinelui Yulin
Protestatarii Festivalului câinelui Yulin. Lorna Roberts / Shutterstock.COM

Nu este surprinzător că China este țara în care are loc festivalul de carne de câine Yulin. În fiecare an, aproximativ 15.000 de câini sunt sacrificați și mâncați în timpul acestui festival de 10 zile. În timp ce organizatorii festivalului (care este un eveniment comercial deținut de și pentru restaurante și public) susțin că numai câinii care sunt crescuți în mod special pentru a fi consumați sunt consumați la acest festival, este clar că mulți câini sunt pierduți sau animale de companie furate , după cum reiese din gulerele și etichetele câinilor.

Câinii care sunt consumați la festivalul de carne de câine Yulin sunt adesea fiert sau ars în viață, chiar și la moarte și bătut la moarte, din cauza credinței dintre chinezii care au adrenalina pomparea prin corpul dogului torturat, ars și bătut face ca carnea de carne să fie mai bună. Sunt multi Țări și organizații care lucrează neobosit pentru a interzice Festivalul de carne de câine Yulin.

3. Republica Democrata din Congo

Consumul de carne de câine domestică nu este interzis și nici nu este considerat un tabu care să mănânce câini în această țară africană. Acesta este în continuare cazul în care astăzi, în ciuda faptului că testarea a confirmat că cel puțin 156 de câini din această țară au fost infectați cu virusul Ebola, care ucide între 20-90% dintre indivizi care se infectează cu Ebola și această boală este transmisă prin consumul de alimente un animal - câini printre ei - care are virusul Ebola.

4. Ghana

Multe triburi și culturi în această țară africană mănâncă carne de câine. Pentru unele triburi, carnea de câine este considerată o delicatețe. Pentru alte triburi, câinii sunt vânați și consumați ca un mijloc de legare, cu capul câinelui mergând la tribul câștigător ca un trofeu. Și pentru unele triburi din Ghana, carnea de câine trebuie să fie mâncată într-o masă cunoscută sub numele de "tocană de curte", care este furnizată pentru descendenții regali și linia unui rege.

5. India

În ciuda faptului că câinii de sacrificare să le mănânce este ilegal în India, mai mult de 30.000 de câini furați și pierduți sunt capturați și crăpați la moarte în fiecare an, pentru a fi mâncați. Acest lucru are loc cel mai adesea în statele estice din India, în special în Nagaland. Această zonă consideră că carnea de câine este de valoare nutrițională ridicată și de a avea proprietăți medicinale. Ei au de asemenea propria lor versiune a festivalului infam bun al cărnii.

6. Indonezia

Carnea de câine este consumată în mod regulat în mai multe zone din Indonezia. În mod specific în Bali, unde 60.000 până la 70.000 de câini sunt uciși pentru consum în fiecare an, în ciuda îngrijorării pe scară largă pe care câinii au și încă mai răspândesc rabia în Bali. În 2017, jurnaliștii de investigație au descoperit că vizitarea turistică a Bali sunt în necunoștință de carne de câine, adesea vândute de către vânzătorii de stradă, deghizat ca alte tipuri de carne.

7. Maroc

În Maroc, carnea de câine este consumată în primul rând de indivizi săraci care nu își pot permite alte tipuri de carne. În ciuda faptului că legea islamică din această țară interzice vânzarea și mâncarea câinilor, carnea de câine este adesea vândută și consumată sub masca de a fi alt tip de carne.

8. Nigeria

Se crede că carnea de câine are puteri medicinale și, prin urmare, este consumată de câteva grupuri de nigerieni, care se întind într-o varietate de state diferite în această țară. În plus, o frica larg răspândită de a contracta virusul Ebola de la consumul de bushmeat infectat a condus un ziar nigerian pentru a raporta că mâncarea de carne de câine a fost mai sigură decât consumul de bushmeat, care a crescut cantitatea de consum de carne de câine în Nigeria. Mai multe rapoarte au fost dezvăluite (PDF) Cum oamenii mor de rabie în Nigeria din cauza comerțului și consumului de carne de câine.

9. Coreea de Nord

Farm de carne de câine
Farm de carne de câine. Imagebysutipond / Shutterstock.COM

Carnea de câine a fost mult timp mâncată de culturile coreene și este încă consumată astăzi în Coreea de Nord și de Sud astăzi. În Coreea de Nord și de Sud, consumă carne de câine este considerată a fi benefică pentru a vă menține rezistența, în special în timpul verii (mai mult pe Coreea de Sud de mai jos).

Achiziționarea de carne de câine pentru consum este atât de comună în Coreea de Nord, în special că carnea de câine a fost adăugată de guvernul coreean de nord la lista sa de 100 de articole care au "Prețuri fixe" (sau guvernate). Citiți mai multe despre aspectele culturale și juridice ale comerțului, sacrificării și consumului de carne de câine atât în ​​Coreea de Nord, cât și în Coreea de Sud și cum poate fi combaterea potențialului următorul raport.

10. Filipine

Mâncarea cărnii de câine este foarte frecventă în această zonă a lumii, în măsura în care carnea de câine este cea de-a treia carne cea mai mare consumată din Filipine, în spatele cărnii de porc și de capră. Carnea de câine este, de fapt, consumată mai mult decât carnea de vită în Filipine.

11. Polinezia (Regatul Tonga)

În timp ce mănâncă carne de câine a fost istoric obișnuită în Tahiti, Hawaii și toate insulele polinezice, această practică pare să fi încetat în majoritatea teritoriilor polinezice, cu excepția unei insule polinezne relativ mici, numită împărăția Tondei, care este de aproximativ 4 ori dimensiunea din Washington D.C. Consumul de carne de câine este încă un apariție regulată în Regatul Tondei, așa cum a fost dezvăluit de expatriați ai Împărăției Tondei, care locuiesc acum în Australia, Noua Zeelandă și Statele Unite.

12. Coreea de Sud

Între 780.000 la 1 milion de câini sunt consumate în Coreea de Sud în fiecare an, și există aproximativ 3.000 de ferme de câine în funcțiune în întreaga țară, conform avocaților coreeni ai drepturilor animalelor (Kara). În 2018, Societatea Humane International a raportat că Coreea de Sud este țara numărul unu în care câinii sunt în mod regulat și viguros pentru consumul uman.

În ciuda cantității masive de agricultură de câine care există în Coreea de Sud, Observatorul coreean raportează că cererea de carne de câine este atât de mare, încât, în plus față de toți câinii care sunt crescuți pentru consum, multe animale de companie familiale sunt furate și vândute pentru a fi ucise și mâncate, cu cele mai populare rase fiind labrador și de la Aur Retrieveri și Cocker Spaniels.

Persoanele care sunt împotriva consumului de carne de câine din Coreea de Sud sunt deosebit de supărați de faptul că mulți câini sunt torturați, bătuți, arși sau spânzurați până la moarte din cauza credinței că acest lucru va face carnea câinelui mai licitație. Citit următorul document despre starea comerțului de carne de câine din Coreea de Sud și eforturile de ao elimina de la Heinonline.Org.

13. Elveţia

Deși este ilegal pentru a sacrifica câini pentru a-și vinde carnea comercială în această țară, este complet legală de a păstra și sacrifica câini pentru propriul dvs. consum personal în Elveția. În consecință, mulți oameni, în special în zonele rurale și / sau mai sărace ale acestei țări, păstrați și sacrificați câinii pentru a le mânca, ca o sursă mai puțin costisitoare de carne. Unul dintre tipurile preferate de carne de câine de a mânca în rândul cetățenilor elvețieni vine de la un câine care este strâns legat de Rottweiler și se găsește într-un vas numit Mostbröckli, în care carnea de câine este marinată de consum personal.

14. Timor-leste

În această țară, consumul de carne de câine este foarte popular, iar carnea unui câine este considerată a fi o delicatețe. Câinii sunt, de asemenea, consumați în Timor-Leste deoarece este o țară săracă și carnea de câine este adesea singurul fel de carne pe care oamenii o pot obține cu ușurință și ieftin.

15. Tailanda

În multe zone ale acestei țări asiatice, carnea de câine este largă consumată și considerată a fi o parte normală și adecvată a culturii. Ca atare, Thailanda are un comerț masiv și extrem de profitabil al cărnii de câine, care a fost adus în atenția activiștilor pentru drepturile animalelor în interiorul și în afara țării.

Un număr mare de câini care sunt bătuți până la moarte și consumați în Thailanda sunt animale de companie care au fost furate din casele cetățenilor, potrivit rapoartelor de știri și a grupurilor de advocacy de animale. Din cauza furtului și a maltratării îngrozitoare a câinilor din Thailanda, au fost formate mai multe grupuri de advocacy pentru a lupta împotriva acestei probleme, precum și împotriva Epidemiile de sănătate legate de sănătate la consumul de carne de câine în Thailanda.

16. Uzbekistan

Deși consumul de carne de câine este mai puțin comun în această țară, oamenii aleg să consume câini datorită credinței că au valoare medicală. Puteți citi mai multe despre acest subiect în următorul articol academic intitulat Uzbekistan: carnea este medicina.

17. Vietnam

Vânzător alimentar stradal care vinde un grătar de câine la grătar
Salajean / Shutterstock.COM

Aproximativ 5 milioane de câini sunt sacrificați pentru consum în această țară în fiecare an, făcându-l al doilea cel mai mare consumator de carne de câini, chiar în spatele Chinei. O mare majoritate a câinilor care sunt mâncați în Vietnam sunt animale de casă furate, care sunt tratate prost și ucise brutal de cei care le captează. Nu există legi stabilite în țară pentru a împiedica comerțul cu carne de câine, deci, hoți și abuzatori care fură animale de tortură sunt rareori găsite sau pedepsite.

Într-un sondaj, majoritatea cetățenilor din Vietnam care au fost adresați (aproape 80%), au declarat că ei cred că consumul de carne de câine este complet bine și că îl consumă în mod regulat pentru valoarea sa nutrițională. În plus, în cultura vietnameză, se crede că mănâncă carne de câine a aduce noroc celor care o mănâncă, sporesc libidoul unui bărbat și este comparabil cu mâncarea de pui sau carne de porc, de aceea multe restaurante servesc carne de câine.

Este un Piața uriașă neagră în Vietnam pentru comerțul cu carne de câine, care este cumpărat și vândut pentru un preț premium (de exemplu, 44 de kilograme de carne de câine pot fi vândute pentru salariul de aproximativ o lună pentru lucrătorul mediu vietnamez), făcând furt , uciderea brutală și vânzarea de carne a câinelui o afacere profitabilă și, prin urmare, populară în această țară, în ciuda faptului că focar de rabie (PDF) legate de comerțul cu carne de câine.

Citiți următorul: Reglementări privind producția de alimente pentru animale de companie - SUA vs Canada vs Europe vs China

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Ce țări mănâncă câini și de ce

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce țări mănâncă câini și de ce?