O persoană a legat un câine îngrozit într-un copac și la lăsat acolo să moară

Câinele a fost foarte speriat și a scuturat când a fost găsit pentru prima dată
Știri RSPCA / SOLIENT
Un câine lăsat legat de un copac lângă un adăpost de animale sa constatat că are o microcip în afara datei. RSPCA se află în căutarea oricăror conductori care le vor spune de unde a venit.

Când a fost văzută un amestec de mastiffitori săraci și mizoni francezi legați într-un copac într-o bandă liniștită lângă un adăpost de animale, persoana care la văzut știa că trebuie să ajute.

A fost foarte speriat și a scuturat când a fost găsit pentru prima dată.& # 8221;

Câinele trist era absolut înspăimântat și tremurat în fiecare membru, vizibil speriat de a fi abandonat atât de inimă de către cineva pe care el a avut-o de încredere și îngrijit. Un passerby mergea cu propriul său câine, care a văzut mai întâi puiul legat și a alertat rapid proprietarul său.

Puiul a fost lăsat legat de un copac pe un drum mic din apropiere de centrul de animale Ashley Heath al RSPCA. Autoritățile au fost contactate rapid și nu a fost mult timp înainte ca inspectorul Jo Story și echipa lor să sosească pe scenă. Câinele a fost adus în centrul de animale, încă vizibil înspăimântat. Nu a existat nici un semn al unui proprietar de oriunde în jur.

Nu este clar cât timp rămase crud în spatele câinelui a fost blocată în situația lui îngrozitoare. Trecătorii și șoferii care au trecut de zonă nu au văzut-o pe puii de puțuri, puțin mai devreme, dar el a fost ușor ascuns. Ca atare, nu a existat nici o modalitate sigură de a determina cât timp a rămas câinele acolo.

Personalul a scanat puiul pentru un microcip și a găsit unul. Numele lui era Bruce, dar detaliile enumerate pe microcipul său erau vechi și nu mai sunt aplicate situației sale vii. Există o șansă ca câinele să fi fost furat anterior sau poate dispărut - ca și cum nu ar fi trecut destul!

are vârsta de 16 luni și a fost reîncărcată relativ recent - cu doar patru luni în urmă - cu un câine de sora. Noua sa casă se presupune că se află în Bournemouth, dar povestea inspectorului afirmă că nu au reușit încă să contacteze femeia care la luat.

În ciuda încercării înfricoșătoare pe care a trecut-o Bruce, nu și-a pierdut dragostea de oameni. Povestea Inspectorului îl descrie ca un pui minunat care iubește atenția și este extrem de iubitoare și afectuoasă.

Autoritățile caută acum să afle orice informație pe care o pot face pe Bruce și de unde a venit. Dacă întâmpinați informații, contactați inspectorul Jo Story prin RSPCA la 0300 123 8018 și cereți să lăsați un mesaj pentru ea.

Citiți următorul: 13 Povestiri de salvare a câinelui care vor aduce lacrimi de bucurie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O persoană a legat un câine îngrozit într-un copac și la lăsat acolo să moară